6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_یلدایی 🍉
برای محلبی انار (قرمز رنگ):
📍۴ فنجان چای خوری آب انار تازه
📍۳ فنجان چای خوری آب
📍۱ فنجان چای خوری +۱ ق غ نشاسته گندم
📍۳ فنجان چای خوری شکربرای محلبی وانیلی:
📍۶ فنجان چای خوری شیر
📍۱ فنجان چای خوری نشاسته گندم
📍۱ فنجان چای خوری شکر
📍۱ عدد انار دون شده
📍۱ ق چ وانیل
مواد محلبی انار و وانیلی رو داخل دو قابلمه جداگانه به طور همزمان بریزید و مدام هم بزنید روی حرارت تا به قوام مناسبی برسد وبه محلبی وانیلی دانه های انارو اضافه کرده و ظرف پیرکس گرد و گودی رو انتخاب و با آب خیس کنید و تکان بدین و ابتدا محلبی انارو بریزین و وقتی هنوز گرمه محلبی وانیلی رو داخلش میریزیم و ۱ شب در یخچال میذاریم و با دانه های انار تزیین کنین
᯾❁ @fast_food ❁᯾
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا_به😍😋
یک کیلو به رو که با پوست به سایز دلخواه خرد کردید داخل قابلمه ترجیحا مسی یا روحی بریزید.
۱ کیلو شکر و یک و نیم لیتر آب رو اضافه کنید
روی حرارت بذارید و درشو با دمکنی ببندید.
وقتی جوش اومد ۳ ۴ تیکه چوب دارچین بریزید.
اجازه بدید ۳ ۴ ساعت با حرارت کم بپزه
وقتی شربت مربا غلیظ شد ۲ ق غ آبلیموی تازه اضافه کنید تا شکرک نزنه.
حرارت رو خاموش کنید و بذارید داخل همون قابلمه سرد بشه.
بعد از اینکه خنک شد داخل شیشه بریزید.
این مربا جون میده واسه صبحونه های زمستونی
33.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهار مدل #پلو_مخلوط خیلی خوشمزه
حتما این خوشمزه ها رو امتحان کنید😍😋
.
مواد لازم برای #رشته_پلو :
رشته پلویی تفت خورده شده /برنج آبکش/گوشت چرخ شده/پیاز /کشمش /ادویه
مواد لازم برای #نخود_پلو:
نخودفرنگی پخته شده/گوشت چرخ شده/هویج نگینی/رب گوجه/ادویه
مواد لازم برای #پلو_مکزیکی:
سینه مرغ /قارچ/فلفل دلمه رنگی/ادویه
مواد لازم برای #شوید_پلو:
مرغ آبپز/زرشک/شوید خشک یا تازه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کرانچی_سیب_زمینی 🥔 😋
▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم
▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه
▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه
▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید.
▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید
اگر هنوز برای دیزاین هندوانه شب یلدا به نتیجه خاصی نرسیدید و حوصله دیزاین حرفه ای رو ندارید از این عکس ایده بگیرید و سفره یلداتون رو خوشگلش کنید 🍉🍉
برا دوستاتونم بفرستین💕
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بارک_شکلاتی😋😋😋
موادلازم👇👇👇
شکلات تخته ای
مقداری کره
میوه خشک
مغزها
شکلات و به قطعات کوچیک خورد کنید. با یکمی کره و یا یک قاشق غذا خوری روغن مایع بذارین روی بخار کتری(بنماری)کنید،شکلات زیاد نباید حرارت ببینه، چون ممکنه بسوزه🤷🏻♀️بعد شکلات و توی قالب پهن کنید؛(روی کاغذ روغنی،فویل)بعد تا قبل از اینکه سرد بشه ،هر مدلمیوه خشک و مغز که دوست دارین و روش بریزین. و بذارین تو یخچال تا خنک بشه بعد هر جوری که دوست دارین برش بزنید 👍
#حلوا_انار
آرد 3/4لیوان. شکر1لیوان. گلاب نصف لیوان. روغن نصف لیوان.
پودر هل1ق چ .2انار متوسط را دونه کنید و آب آن را بگیریدازاب میوه هم میشه استفاده کرد .
درون قابلمه گلاب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر در گلاب حل شود، سپس آب انار و پودر هل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید آرد را با حرارت کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید.فقط خامی آرد گرفته شود. آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید وروغن مایع را اضافه کنید .
شهد را کم کم به حلوا اضافه کنید تا حلوا وسط تابه جمع شود و سپس به حالت گهواره ای حلوا را تکان دهید تا به روغن بیفتد.
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_کدوحلوایی
برنج یک لیوان
شیر یک لیتر
کدو متوسط یک عدد
زیره. یک قاشق غ
هل نصف ق چ
نمک یک پر
شکر یک لیوان
دارچین نصف ق چ
برنج راشسته،کدو حلوایی را پوست کنده ریشه و پرز داخل کدو را کامل میگیریم ومیشوریم وبه همراه اب ونمک میگذاریم تا بپزد.نمک اضافه میکنیم تا به قول مادرم حلال بشه بعد از اینکه پخت با پشت قاشق تمام کدو را له میکنیم تا اش یکدست شود بعداز پخت برنج شیر زیره وشکر وکمی هل و دارچین را اضافه کرده میگذاریم تا آش غلیظ شود و جا بیوفتد حدود یک ساعت فقط حواستان باشد مرتب هم بزنید تا ته نگیرد وقتی به غلظت رسید حرارت را خاموش کرده بعد تا وقتی داغ است در ظرف کشیده وبهتره بزاریم تا کاملا سرد بشه البته کاملا سلیقه ای هست یک عده داغ و یک عده سرد دوست دارن بعد خنک شدن اگه در یخچال بمونه بهتره موقع خوردن کمی شکر یا شیره یا مربا به روی ان ریخته با کمی پودر دارچین تزیین میکنیم بعد میل میکنیم
نوش جان💝
🌼👉
🌼👉
#لوكوم_پرتقال
لوكوم يه شيرين خوشمزه تركي هست
كه انواع مختلفي داره وطرفدار زيادي دارد
طرزتهيه:
دوپيمانه آب پرتقال تازه رو همراه دو ق س سرپرنشاسته ذرت و يه ليوان سرخالي شكر داخل قابلمه اي بريزيد
وهم بزنيد رو حرارت ملايم تا غليظ بشه وبپزه
سپس يك ق چ كره همراه كمي وانيل اضافه كرده و همزده
بعد داخل ليوان هاي بلند كه خيس كردين و آبشو ريختين بريزين وبه مدت يك شب دريخچال بذارين تا خوب سفت بشه
بعد قسمت بالا ليوان روجداكنيد وكمي تكان بديد راحت درمياد
داخل ظرفي كه پودرنارگيل ريختين بغلتونين تا پودرنارگيل كامل بگيره
به اندازه يك انگشت برش بزنين ودوباره داخل پودرنارگيل بزنين و روشو با پودرپسته و هرچيزي كه دوست داشتين تزيين كنيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
┗━━━🍂💞🍃━━━┛