#پاستیل_هندوانه
ژله انار(یا هر ژله قرمز رنگی): نصف بسته
ژله آلوورا: نصف بسته
ژله لیمو(یاهر ژله سبز رنگی): نصف بسته
پودر ژلاتین: برای هر رنگ ژله 1 ق غ
گلوکز:برای هر رنگ ژله 1 ق غ
شکر: برای هر رنگ ژله 1 ق غ
آب سرد: برای هر رنگ ژله 1 چهارم لیوان(نصف نصف لیوان)
ابتدا قالب رو کمی چرب میکنیم ژله انار رو با ژلاتین و آب سرد مخلوط کرده، سپس شکر و گلوکز رو اضافه کرده و هم میزنیم سپس روی حرارت کتری قرار داده و مرتب هم میزنیم تا ژله کم کم شفاف بشه.کف سفید رنگ روی ژله رو حتما برمیداریم.در این مرحله میتونیم ژله رو داخل قالب بریزیم ولی من برای مات شدنش دو دقیقه با همزن زدم تا ژله از حالت شفافی دربیاد و هندوانه مون قشنگ تر بشه ژله رو داخل قالب ریخته و یک ربع داخل یخچال قرار میدیم.در این فاصله ژله آلوورا رو با همون روش درست کرده و روی لایه قبل میریزیم(ولی نصفش رو میریزیم تا از قسمت قرمز رنگ کمتر باشه،اضافش رو داخل قالبهای شکلات بریزید).وقتی ژله الوورا هم داخل یخچال بست ژله سبز رنگ رو هم به همون روش درست کرده و نصفش رو دوی لایه قبل میریزیم بعدازین مدت پاستیل ها دربیارید و برش بزنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
⌝هیچوقت اجازه نده
کسایی که رویاهات رو نمیفهمن
جلوی رسیدن به اهدافت رو بگیرن🍊💛⌞
◟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک گوشت
مواد لازم :👇
گوشت چرخ کرده ..... 300 گرم
فلفل دلمه ای ..... ۱عدد متوسط
قارچ ..... در صورت تمایل
پنیر پیتزا یا ورقه ای ..... به میزان لازم
آویشن، نمک، فلفل، زردچوبه ..... به میزان لازم
نان اسنک ..... نصف بسته
.
دستور تهیه :👇
اول یک پیاز کوچک را خلالی ریز خرد می کنیم و تفت می دهیم به طوری که سرخ شود بعد گوشت چرخ شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم زردچوبه و نمک و فلفل را می زنیم و نصف لیوان آب می ریزیم تا خوب بپزد بعد از نیم ساعت فلفل دلمه ریز شده را اضافه می کنیم و حدودا 5 دقیقه تفت می دهیم وقتی آب مواد کشیده شد آویشن را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم، تا خنک بشه. مواد را می گذاریم روی نان اسنک و مقداری پنیر پیتزا یا ورقه ای روی مواد می ریزیم و یک نان اسنک دیگر روی مواد می گذاریم و درون اسنک پز قرار می دهیم این کار را تا وقتی که موادمان تمام شود ادامه می دهیم وقتی که آماده شد با سس سفید و سس قرمز سرو می کنیم
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
- امروز یهپسر جوون واسه عشقش یه ماگ
از ما خرید گفت زیرش بنویس : بی بهونه ،
خواستم لبخندتو ببینم -•🌱🔒•-
از اینا پیدا کنید واسه عاشقی کردن :))
+ ماهی سیاه کوچولو !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_یلدایی_اناری😍
با ۴ قلم مواد😍
خیلی خوشگل شفافه ، خیلی راحت سریع بی دردسره ، یه ایده یلدایی جذاب راحت که سفره یلداتونو خیلی شیک میکنه 😍😍
✅مواد لازم
شیر۳ لیوان
شکر نصف لیوان
خامه صورتی یک پاکت
ژله یک بسته اگه دوست دارید دو رنگ یا سه رنگ درست کنید
✅اول شیر شکر خامه مخلوط کنید اگه دوست دارید نصف ق چ وانیل بزنید خوب هم بزنید تا خامه گلوله نشه بعد روی حرارت ملایم ۳ تا ۵ دقیقه بجوشه
حالا پودر ژله اضافه کنید
من مواد تقسیم کردم تا دو رنگ باشهبه یکی پودر ژله الورا اضافه کردم به یکی پودر ژله قرمز خوب مخلوط کنید تا حل بشه صبر کنید تا به دمای محیط برسه
✅قالب چرب کنید لایه اول بریزید ۱۰ دقیقه تو یخچال بزهرید حالا لایه دوم بریزید برای هر لایه ده دقیقه زمان بدین تا نیم بند بشه
برای لایه اخر یک ساعت بزارید یخچال تا ببنده بعد از اطراف ازاد کنید یه بشقاب مرطوب بزارید براحتی برگردونید نوش جان😍😍
👩🏻🍳آموزش👇🏾
᯾❁ @fast_food ❁᯾
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_دیگی
گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله 200گرم
پیاز یک عدد رنده شده و آب گرفته
ادویه🔻
زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو، پودر پاپریکا، پودر پیاز و نمک
مواد لازم سس🔻
گوجه رنده شده یک عدد
رب نصف قاشق غذاخوری
سير رنده شده یک عدد
آب یک لیوان
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی یا معمولی (نصف کنید)
نمک
مواد کباب رو همه رو باهم مخلوط میکنیم ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال بمونه تا جا بیفته بعد سرخ میکنیم.
پیاز نگینی رو با زردچوبه تفت میدیم سبک شد سیر و رب رو میریزیم باز کمی تفت میدیم بوی خامی رب گرفته بشه بعد پوره گوجه و آب و آبلیمو رو میریزیم جوش اومد کباب ها رو با گوجه میریزیم حرارت رو کم میکنیم تا هم کباب مغز پخت بشه هم گوجه ها بپزه و سس غلیظ بشه.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر محبوب و سالم ژاپنی آوردم
آرد برنج:۱۰ ق غ
پودر قند:۵ ق غ
رنگ خوراکی دلخواه
آب یا آبمیوه:۱ لیوان
آرد برنج+پودرقند الک کنید آب رو کم کم اضافه کنید تا رقیق ویکدست بشه.رنگ خوراکی رو هم اضافه کنید بعد بذارید روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا آب اضافی بخار بشه و خمیر بدست بیاد،روی صفحه کار آردبرنج یا نشاسته ذرت بپاشید خمیرو چند دقیقه ماساژ بدید که حالت لاستیکی ونرمی به دست بیاد بعد رول کنید و به چند قسمت تقسیم کنید با وردنه یا دست باز کنید و داخلشو پر کنید،من داخلش خامه صبحانه ریختم.
👈🏻میتونید داخل موچی پنیر خامه ای و توت فرنگی هم بذارید،ژله ،مربا،مارمالاد،شکلات،مغز بادام،گردو،فندوق،شکلات چیپسی و...
👈🏻این موچی مشابه موچی اصلی و خیلی خوشمزس،آرد موچی اصلی اسمش گلوتینوس وارداتیه و گرونه و در دسترس نیست.
👈🏻بعد از اضافه کردن آب میتونید کمی وانیل اضافه کنید تا بوی آرد حس نشه.
👈🏻روی صفحه کار بهتره به جای آرد برنج نشاسته ذرت بریزید و به خمیر شکل بدید اینطوری خمیر مقاوم تره و موقع بستن پاره نمیشه.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#لقمه_بادمجان_و_پنیر
۲ عدد بادمجان
۲۰۰ میلی لیتر پاساتا (پوره گوجه فرنگی)
موزارلا تازه توپی ورقه ای برش خورده
روغن زیتون
۱۰۰ گرم پنیر گودا رنده شده
بادمجان را به صورت حلقه ای برش داده و روغن زیتون را روی آن بمالید. حدود ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد بپزید.. قالب مافین را با کمی روغن زیتون چرب کرده و هر کدام را با یک برش بادمجان سرخ شده ردیف کنید. لایه به ترتیب: برش بادمجان پاساتا فلفل نمک موتزارلا برش بادمجان پاساتا فلفل نمک پنیر گودا حدود ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید .
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساخت گلدانهای آویز با بطریهای پلاستیکی 😊
داخل گلدون بنفش آب ریخته شده و پتوس گذاشته شده و داخل گلدون قرمز خاک ریخته و برگ بیدی کاشته شده 😊
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_بدون_شهد
با صدا ببینید🔈
آرد یک لیوان
روغن نصف لیوان
شیر حدودادولیوان
شکر یک لیوان سرخالی
گلاب یک سوم لیوان
هل یاعرق هل یک قاشق مرباخوری
زعفران به میزان لازم
آردروابتداحدودا۴۰دقیقه تفت میدیم تاکاملابوی خامی آردگرفته بشه اگرحلوای روشنتری میخواین میتونیدتفت آردروکمترکنید بعدالک میکنیم بهش روغن رواضافه کرده دوباره ده دقیقه دیگه روی حرارت هم میزنیم تواین مرحله روغن بایدتاجایی اضافه بشه که موادمون یکم روان باشه تازمانی که شکرمیریزیم حل بشه حالابهش شکررواضافه کرده مدام هم میزنیم تاشکرتقریبا حل بشه بهش زعفران وعرق هل رواضافه میکنیم کاملامخلوط که شدشیرسرد به همراه گلاب روکم کم اضافه میکنیم تایک حلوای لطیفی بمابده وقابل گهواره زدن باشه ودرمرحله اخرگهواره میکنیم
من یک مقدارازحلواروداخل بیسکویت پتی بورماسوره زدم ومقداری روهم داخل ظرف تزیین کردم
᯾❁ @fast_food ❁᯾