6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_وبادمجان
هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای کامل میتونید سرو کنید.
ابتدا بامجونو پوست میکنیم شکمش رو برش میزنیم عمیق برش نزنید.بعد خوب سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
در تابه ای سینه مرغ ریز خرد شده رو خوب میپزیم بعد یک عدد فلفل سبز و نصف فلفل دلمه ای و پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد دوعدد گوجه رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم. بعد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و اویشن و پاپریکا و پونه کوهی اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تاطعم مواد به خورد هم برن و پخته بشن. بعد داخل شکم بادمجونها میریزیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و ظرف رو کمی از سس (رب گوجه و نمک وفلفل و اب و درصورت تمایل پیاز سرخ شده و رنده شده) پر میکنیم. روشو پنیر پیتزا میریزیم و در فر با دمای 180 دقیقه و مدت زمان 25 دقیقه بعد نوش جان
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳 حمایت رسمی یک مسئول از یک گروه جهادی
🇾🇪 سید امین الحاکم، یکی از مسئولین انصارالله یمن و نماینده رسمی موسسه شهداء در ایران از تجربه همکاری خود با گروه جهادی اویس قرنی 🇮🇷 میگوید.
💢 شماره کارت رسمی جهت کمک به کودکان یتیم یمنی نزد بانک سپه (انصار سابق) به نام گروه جهادی اویس قرنی:
💳
6273 8170 1007 2290(روی شمارهکارت بزنید کپی میشه) 🔴 اینجا یمن است. تنها درگاه رسمی ارتباط با یمن https://eitaa.com/joinchat/1015808046C4da3eb31ef
پای مرغ را جایگزین قرص های گران قیمت غضروف ساز کنید 👌
پای مرغ دارای مقدار زیادی ژلاتین و مواد غضروف ساز است که برای سلامت استخوان ها معجزه است !
پزشکان به افرادی که دچار کمبود کلسیم و پوکی استخوان و آرتروز شده اند، توصیه میکنند از پای مرغ استفاده کنند تا معجزه اش را مشاهده کنند
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله
میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا و یا هر رنگ دلخواه تون رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید.
✔️نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید.
نکته. لایه اخر رو با ژله آلورا و بستنی یا شیر درست کنید. به ازای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چنجه_گیلکی
پیاز رنده شده.....۱عدد
سیر رنده شده.....۶ حبه
گردو خرد شده.....۲۰۰ گرم
رب الوچه......به مقدار لازم
لیمو ترش....۱عدد
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا چنجه داخل ظرف ریخته.با مواد مخلوط کنید.حدود ۸ ساعت بماند تا کامل مزه دار بشه و گوشت بیات بشه.بعد چنجه را به سیخ چوبی بزنید.داخل فر قرار می دهیم.ظرف فر حتما چرب کنید.مواد مرینیت مجدد آماده کنید روی حرارت تفت می دهیم.این سس می توانیم کنار غذا سرو کنیم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
از خرید خیارهایی که پوست آنها زیاد براق است پرهیز کنید چون 2 علت دارد یا بخاطر زدن موم به خیار براق شده و یا بخاطر پرورش خیار با نیترات !
⇠ نیترات باعث بیماریهایی از قبیل کمخونی، سقطجنین و انواع سرطانها میشود !
فراموش نکنید ، ساقه وسط کاهو را نباید خورد زیرا منبع نیترات است ❗️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سو_بورکی در ماهیتابه
2 عدد تخم مرغ
نصف لیوان شیر
نصف استکان روغن آفتابگردان
2 عدد یوفکا
پنیر و جعفری برای داخل بورک
تخم مرغ، شیر و روغن را در ظرفی با هم مخلوط میکنیم یک عدد یوفکا را تیکه تکیه کرده داخل سس تخم مرغی میذاریم و هم میزنیم در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و یوفکاها را داخل ماهیتابه میذاریم و روی یوفکا مخلوط پنیر (پنیر سفید) و جعفری میریزیم یک عدد یوفکای دیگر را تیکه تیکه کرده و با سس خیس میکنیم و روی پنیر وجعفری میذاریم. پشت و رو سرخ میکنیم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترافل_بامغزکارامل🌹🍃
مواد لازم
👇👇👇
برای خمیر کیکی
6-7 برش کیک کاکائو (کیک بیات یا حاضری هم میشود)
3 قاشق غذاخوری نارگیل
5-6 قاشق غذاخوری خامه یا شیر (با توجه به قوام کیک می توانید افزایش دهید)
80 گرم شکلات تلخ آب شده به روش بنماری)
👈 برای کارامل
1.5 لیوان شکر
75 گرم کره
1 پاکت خامه (200 ml)
👈برای کاور ترافلها
200 گرم شکلات شیری و تلخ به صورت مخلوط (آب شده به روش بن ماری)
طرز تهیه
👇👇👇
شکر را در یک تابه با کف ضخیم بریزید و صبر کنید تا شکر روی حرارت ملایم ذوب شود. در این مرحله از قاشق استفاده نکنید و تابه را فقط تکان بدید. وقتی شکر آب شد به رنگ کاراملی درآمد ، آن را با یک قاشق چوبی هم بزتید و کره را اضافه کنید. به مدت 4 تا 5 دقیقه به این همین هم زدن را ادامه دهید. (اگر کمی گلوله گلوله شد ، مشکلی نیست.) سپس خامه را در چند مرحله اضافه کرده و گهگاهی هم بزنید تا با شکر ذوب شده ترکیب شود. بعد از افزودن خامه هم بزنید تا کارامل یکدست و غلیظ شود و سپس اجاق گاز را خاموش کنید. درب تابه را ببندید و یک شب در جای خنک و سرد نگه دارید. صبح کارامل سفت می شود و شما تکه هایی به اندازه فندق از کارامل برداشته و گرد کنید . کیک ها را با غذا ساز پودر کنید ویا با دست خرد کنید و درون کاسه بریزید پودر نارگیل را به آن اضافه کنید. شکلات آب شده و شیر را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید تا به قوام خمیری یکدست درآید . از خمیر قطعات به اندازه گردو برداشته و در دستتون وسط آن ها را باز کنید و داخل آنها کارامل های گرد شده بزارید ، خمیر را ببندید و با دستان آن ها را گرد گرد کنید. توپ هایی را که گرد کرده
هدایت شده از خانومانه ⭐
فکرش رو بکن!
یک روزی به جایگاهی میرسی که تمام آدمایی که تو رو از دست دادن افسوس میخورن، اما تو خوشحالی که آدمای بی ارزش زندگیت رو پشت سر گذاشتی و بی محابا به سمت اهدافت رو به جلو حرکت کردی!🌝🤍
من فکر میکنم موفقیت اینجوری رقم میخوره که تو کاریو که بهش مطمئن نیستی، انجام ندی ولی کاری که بهش مطمئنی رو به هر قیمتی شده انجام بدی!
حواست باشه زندگی انقدر طولانی نیست که وقت کنی بدهیاتو با خودت صاف کنی!🌏✨
تو به خودت بدهکار نباش دیگه هیچی مهم نیست!❤️🩹
هدایت شده از خانومانه ⭐
•• ☁️☕️🌿
وقتی به این باور میرسی که همه چیز و همه کس توی زندگی موقت و گذراست شاید تلخ باشه برات، اما سعی میکنی از همین لحظه های تکرارنشدنی بیشتر لذت ببری..
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_مرغ
میخوایم یه کیک مرغ خیلی خوشمزه درست کنیم😍
مواد لازم:🤗
نان تست ۱ بسته🍞
سینه مرغ ۲ عدد🍗
گردو ۱۰۰ گرم☺️
پیازچه ۱۰۰ گرم🌱
سس مایونز ۱ پیمانه☝🏻
خردل ۱ ق.غ🥄
نمک و فلفل به میزان لازم👌🏻
به سلیقه خودتون میتونید داخلش خیارشور،ذرت،هویج و جعفری هم بریزید.🤗
برای سس هم میتونید به میزان نصف از ماست چکیده و سس مایونز استفاده کنین.👌🏻
سینه مرغ رو با پیاز و زردچوبه و نمک فلفل میپزیم و بعد از پخت خردش میکنیم.🔪
بهش پیازچه،گردو و سس ها و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و برای حداقل ۱ ساعت میذاریمش داخل یخچال تا مزهها به خورد هم دیگه برن.❄️
دور نون تست ها رو جدا میکنیم و میذاریم کنار چون موقع تزیین به کارمون میاد.😉
هم میتونید مثل من با رینگ گرد نون ها رو برش بزنید هم میتونید به صورت مربع یا مستطیل درستش کنید.😍
من نون ها رو با رینگ گرد برش دادم و بعد به صورت لایه لایه نون،کمی سس و مواد مرغ رو روی هم چیدم.☺️
در نهایت رینگ رو بیرون میاریم و رو و دور کیک رو با سس میپوشونیم.🎂
بعدم هر مدلی که دوست دارین تزئینش میکنید.😍
یکی از خوشمزهترین وعده ها میشه واقعا.😋
᯾❁ @fast_food ❁᯾