eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
  ابتدا آرد راروی حرارت گذاشته باشعله ملایم تفت میدهیم درحدی که رنگ آرد تغییر کرده وبوی خامی آرد گرفته شود آرد راداغ الک کرده تا گلوله های آن باز شود خرما رابین آرد داغ میگذاریم کره یاروغن قنادی را هم بین آرد ریخته وصبر میکنیم تاخرمانرم شود لیوان آب رابه شکر اضافه کرده وهم میزنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم وهل را اضافه میکنیم فقط در حدی که شکر درآب حل شود ودر اخر گلاب .خرما را باآرد وروغن بهم ورز میدهیم تا با هم مخلوط شود این مرحله کمی سخته باید از دست استفاده کنین وچون آرد داغه کمی مشکله وقتی روغن وخرماکامل باآرد مخلوط شد شربت راکم. کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تخم گشنیز وبادیون و در صورت علاقه مغز گردو رااضافه کرده ومواد راچنگ میزنیم تاخمیر کاملا یکدست شود نوش جان 💖
نخود را از شب قبل بخیسانید و در صافی بریزید. آن‌گاه نخود را در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. سپس بقیة مواد لازم به جز روغن را به نخود بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایة صاف و یكدستی حاصل شود. حالا به میزان كافی روغن در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. اكنون هربار به اندازة ۲ قاشق سوپخوری از مایة فراهم كرده بردارید و آن را به شكل فلافل درست كنید. اینك فلافل‌ها را در روغن سرخ كنید تا بپزند و طلائی رنگ شوند نوش جان 💖
مواد لازم آرد 1 فنجان شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد شیر 2 فنجان کره 2 قاشق میوه دلخواه خامه اطلاعات مواد مغذی 94 کالری برای هر نفر 4.1 گرم چربی 10.3 گرم کربوهیدرات 4 گرم پروتئین طرز تهیه: آرد، شکر و نمک را باهم در ظرفی الک کنید و آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ و شیر را باهمزن برقی خوب هم بزنید. مخلوط آرد را به محتوای کاسه اضافه کنید. کره آب شده را نیز بریزید و هم بزنید. یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. هنگامی که تابه حاضر شد، 2 قاشق از مایه کرپ را در وسط تابه بریزید. سپس کرپ را برگردانید. وقتی کرپ کمی قهوه ای رنگ شد می توانید آن را از روی تابه بردارید. کرپ را می توانید با میوه مورد علاقه تان و خامه سرو کنید. برای: 12 نفر زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه سطح مهارت: آسان وعده: صبحانه نوش جان 💖
مواد لازم دونه چيا ٦ ق غ(جايگزين تخم شربتى) شير نارگيل ١ پيمانه ميوه يخ زده توت فرنگى و توت جنگلى ١ پيمانه شكر ب دلخواه(من بهارسا شكر استفاده نكردم) طرز تهيه ابتدا دونه چيا رو توى ظرف آب ميريزم و اجازه ميديم ده دقيقه خيس بخوره،بعد از ده دقيقه دونه هارو توى تورى ميريزيم تا آب اضافش كشيده بشه. بعد دونه هاى خيس خورده چيا رو ب شير نارگيل اضافه ميكنيم و اجازه ميديم ى شب تو يخچال بمونه،بعد از اين مرحله ميوه هاى يخ زده رو با كمى شير نارگيل پوره ميكنيم و توى ظرف سرو ميريزيم،تزينشم سليقه ايه نوش جان 💖
   مواد لازم 14 ق غ کره (هر قاشق 20 گرم) 1 پیمانه و 2 ق غ شکر قهوه ای 1/2 پ شکر 3/4 ق چ عصاره نعنا 2 تخم مرغ بزرگ در دمای محیط 2 و نیم پ آرد 1 ق چ جوش شیرین 1/2 ق چ نمک مقداری شکلات چیپس طرز تهیه کره را روی حرارت ملایم 2 دقیقه برهم بزنید تا آب شود و کنار بگذارید. شکرها, عصاره نعنا را مخلوط کرده و تخم مرغها را یکی یکی افزوده و مخلوط کنید. آرد, جوش شیرین, نمک و شکلات چیپسها را مخلوط,کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط و آرام بر هم بزنید تا یکدست شود. دو ساعت در یخچال قرار دهید. فر را با دمای 190 گرم کنید, روی سبنی فر کاغذ روغنی بگذارید. مواد را از یخچال خارج کنید, به اندازه یک اسکوپ بستنی کف دستتان قرار دهید و گرد کنید. بعد با قطر کم روی کاغذ روغنی کمی پهن کنید. کوکی ها را با فاصله بچینید و به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید. پس از خنک شدن از کاغذ جدا کنید
ماهی رو چند ساعتی توی آبلیمو وسیر رنده شده میذارم تا طعم دار بشه بعد دو سه قاشق آرد رو با نمک، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه مخلوط کردم وماهیا رو توی آبکش ریختم تا آبلیمو اضافه ش گرفته بشه بعد توی مواد خشک غلطوندم وتوی روغن سرخ کردم واسه ته دیگ هم یکی دوق روغن ریختم ته قابلمه وبرنج آبکش رو یه قسمتش رو با زعفران آب شده، یه قسمتشو رو با آب لبو، یه قسمتشو سفید، وبقیه ش رو با شوید سبز کردم. و چیدم کف قابلمه وروش هم کامل با شوید پلو پرکردم
پخت ... با زعفران+لیمو ترش+سیر+نمک دانه درشت+فلفل_سیاه+برگ بو+تخم گشنیز+رزماری ماهی را مزه دار کنین...حدودا یک ساعت ... و بعد سرخ کتید😋 _ ب ماهی آرد نمیزنم...چون هم باعث میشه روغن کف کنه و هم زود سیاه شه و ماهی های بعدی بد رنگ شن...ماهیتابه تفلون با روغن مناسب ماهی نمیچسبه... فراموش نکنید روغن اضافی را بگیرید
‌ بابونه شکلاتی: شیر نارگیل یا شیر ساده ۲ فنجان بابونه ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری عسل به مقدار دلخواه 👌 ابتدا ۱ فنجان شیر را به همراه بابونه روی حرارت بگذارید تا گرم شده و برای ۵ دقیقه ریز بجوشد حال پودر کاکائو را اضافه کنید. سپس از روی حرارت برداشته، از صافی عبور دهید و سایر مواد را به آن بیافزائید.
😋 پنير خامه ای: 200 گرم کره نرم: سه چهارم پيمانه شکر: يک فنجان وانيل: کمي آرد: دو و يک چهارم پيمانه پودر ژله با طعم هاي مختلف: يک بسته جوش شيرين: نصف ق م چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد.*مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.* را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد
🥣 تخم گشنيز دو پیمانه زيره سیاه دوپیمانه دانه فلفل سياه یک پیمانه چوب دارچين یک پیمانه زنجبيل تيكه اي یک پیمانه گل محمدی نصف پیمانه دانه هِل(باپوست) دو سوم ميخك چند دانه همه مواد رو باهم آسياب كنيد ابتدا مواد رو داخل هاون نیم کوب کنید تا به دستگاه فشار نیاد اين ادويه بسيار خوشبو و معطر هست و داخل انواع غذاهایی كه با ماهی و ميگو و مرغ و گوشت هست مورد استفاده قرار ميگيره
🍽🥚 ‎ برای داشتن یک تخم مرغ صبحانه متفاوت و جالب کافیست تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.‏
👩 فرنی پسته 🍥مواد لازم 🍡شیر 2 لیوان 🍡آرد برنج 3 ق غ 🍡نشاسته ذرت 1 ق غ 🍡شکر 6 ق غ 🍡کره 1 ق غ 🍡خامه صبحانه 100 گرم 🍡گلاب 2 ق غ 🍡وانیل 1/4 ق چ 🍡پسته نیم کوب 1/3 لیوان 🍡پودر پسته و پرک پسته برای تزیین 🍵آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم.🍃