eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#میلک_شيك_اناناس_اجیلی😍😍 طرزتهيه: نصف پیمانه اناناس ۱عدد موز ۱پیمانه شیر ۱پیمانه بستنی عسل ۲تا۳ ق غ نصف پیمانه مغز اجیل خام ودارچین به مقدار لازم‌ اناناس که بهتره کمپوتش باشه با موز يخ زده و شير بستني وعسل ونصف پيمانه مغزاجيل(بادام-پسته-فندق)وكمي دارچين داخل مخلوط كن ريخته وخوب ميكس میکنیم وتوی لیوان سرو ریخته وبا اناناس ومغز اجبل ها تزیین‌کردم . به همين راحتي به همين خوشمزگي یک نوشیدنی خوشمزه وکافی شاپی ونووووش جان 😋😋 بسته به ذائقه تون میتونید عسل وکم وزیاد بریزید . مغزها اجیل نباید شور باشن از مغز خام استفاده کنید. مغز ها بستگی به خودتون دارن هرچی دم دست دارید ودوست دارید میتونید استفاده کنید 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ آموزش مرغ سوخاری خوشمزه😋😋 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
😍😍 موادلازم: آرد: 2 پیمانه روغن یا کره: سه چهارم پیمانه شیره انگور: 1 و نیم پیمانه گلاب: نصف پیمانه زعفران حل شده 1/4 فنجان غلیظ هل آسیاب شده 1/4 ق غ طرزتهیه: اول آرد رو الک کرده و تفت میدیم تا خامیش بره,دوباره الکش می کنیم و بر می گردونیم تو ظرف و روغن رو بهش اضافه می کنیم و مخلوطش می کنیم. از رو حرارت بر می داریم و مدام هم میزنیم ..شیره انگور و گلاب رو اضافه می کنیم و هم می زنیم. زعفران و هل رو هم اضافه می کنیم, بعد روی نان میکادو می مالیم و لایه لایه می کنیم. بستگی به مقدار حلوا تون داره که چند لایه در بیاد .... با چاقو اره ای بزرگ به اندازه های دلخواه برش می زنیم، من اول اطراف نا مرتب نان ها رو جدا کردم بعد مکعبی برش زدم روشونو با باقی مانده حلوا شکوفه زدم و با خلال پسته و بادام پرک تزیین کردم. حلوا رو با یک قاشق گلاب رقیق کردم و بعد شکوفه زدم اینطوری حلوا راحتتر از ماسوره میزنه بیرون😍 .🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#حلوای _شیره انگور آموزش در پست قبل👆 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#فرنی_سیب_و_گردو 🌀1 سیب رنده شده، 1 قاشق جو، 1 فنجان شیرکم چرب، 1 قاشق شکر، 2 قاشق گردو راباهم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تابپزد. ‌‌‌🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#فرنی_زعفرونی 💢اول دو لیوان شیر سرد رو داخل قابلمه ریخته بعد دو قاشق غذاخوری پر آرد برنج رو روش الک کرده و هم زده و کامل حل کردم بعد حدود 4تا5 قاشق غذاخوری شکر رو اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت تا به جوش بیاد بعد شعله رو کم کرده و مدام هم زدم تا غلیظ بشه وبپزه و خامی آرد از بین بره، آخرای پخت چند قاشق گلاب هم اضافه کردم و هم زدم تا به غلظت دلخواه برسه (نه خیلی آبکی و نه خیلی سفت ، وقتی سرد بشه سفت تر میشه ) در پایان دو قاشق غذاخوری خامه اضافه کرده و خوب هم زدم (رژیمی ها میتونید خامه رو حذف کنید شعله رو خاموش کرده و فرنی رو دو قسمت کردم یکی ساده و یکی زعفرونی ( کمی زعفران دمکرده زدم) و داخل ظرف دلخواه سرو کرده و تزیین کردم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت_در_آشپزی👌 میوه شکلاتی ، دسر خوشمزه و سالم‌🍫🍫 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#بادمجان _شکم‌‌ پر 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#بادمجان _شکم‌‌ پر 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما
‍ ✅بادمجان شکم پر😋😍 🍜طرز تهیه ابتدا بادمجان ها رو خوب شسته و به صورت راهراه پوست میکنیم و از طول نصفشون میکنیم و داخلش رو به کمک چاقو و قاشق خالی میکنیم و در روغن سرخ میکنیم یا میتونین روش روغن اسپری کنین و داخل فر بگذارین تا کمی مغز پخت بشن, سپس یک پیاز متوسط رو خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم بعد دو سه حبه سیر هم خرد کرده به پیازها اضافه میکنیم سپس گوشت چرخ کرده را به موادمون اضافه کرده و تفت میدیم سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و رب گوجه رو به موادمون اضافه میکنیم و مواد داخل بادمجان ها رو هم که در اورده بودیم رو هم تفت میدیم وبه این مواد اضافه میکنیم درب ظرف رو میزاریم تا گوشت و بادمجان ها خوب بپزه, سپس از این مواد داخل بادمجان ها پر میکنیم و داخل سس که شامل پوره گوجه فرنگی و کمی رب هست میگذاریم نیم ساعت بعد غذاتون حاضره. .🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 چیکن استروگانف😍👌 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کاپوچینو ☕️ 😋 مواد لازم نسکافه پودری و فوری نصف لیوان شکر نصف لیوان آبجوش یک سوم لیوان شیر داغ به میزان لازم #طرز_تهیه ابتدا شکر و نسکافه و آبجوش رو مخلوط و با همزن دور تند میزنیم اینقدر باید بزنید تا حالا کرمی و کاملا سفت پیدا کنه مثل خامه من قدرت همزن زیاده دو یه دقیقه شد ممکنه تا پنج دقیقه هم طول بکشه بعد از کرم که درست شد نصف فنجان رو پر میکنیم و شیر کاملا داغ رو روش می ریزیم . 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ترفند_آشپزی 🔸نكته ايى براى پخت شله زرد👇 حتما شکر رو بعد از پخت برنج اضافه کنيد,اصلا نبايد شکر رو از اول اضافه کرد چون نميذاره برنج باز بشه. شکر بعد از حل شدن آب ميندازه,پس حواستون به اين نکته باشه و آب بيش از اندازه نريزيد. غلظت شله زرد بايد طورى باشه که وقتى داغه اگه يک قاشق ازش توى بشقاب ريختيد کاملا باز نشه و خودشو بگيره. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی #پیچیدن_سمبوسه 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#سوپ_سبزيجات 🍜 😋 🔸روي حرارت متوسط ٣ عدد هويج نگيني شده، ١عدد پياز نگيني شده، ١ كلم بروكلي كامل خرد شده ( من از ساقه هم استفاده كردم) را در كمي روغن زيتون تفت داده تا سبك و طلايي شود. ١/٣ ل عدس و ١/٣ ل جو را با ٣ ل آب جوش اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد تا جو و عدس كاملاً پخته شد. سپس ٤ ل اب مرغ ( من از اب مرغ خانگي استفاده كردم)، ١/٤ل جو دو سر را اضافه كرده و ٢٠-٣٠ دقيقه ديگر بپزيد. در اخر ١/٤ ل خامه و اسفناج تازه به همراه نمك فلفل و اب ليمو تازه اضافه كنيد. در هنگام سرو با كمي جعفري تازه خرد شده تزيين كنيد. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#نکات_آشپزی بوی برنج سوخته🍚 💥چند حبه قند لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی از بین برود. 💥پنبه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی قرهر دهید و داخل قابلمه بگذارید. 💥 موقعی که دمکن روی قابلمه است یک تکه نان روی برنج بگذارید. 🔸یک عدد پیاز رو نصف کنید و داخل برنج برنج قرار دهید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#نان_لقمه_ای 😋 یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه ) با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید . میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#سوپ_گوجه 🍅 😋 🔸ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.هویج را رنده کرده و یا نگینی خرد کنید . پیازخرد شده با کمی زردچوبه تفت میدیم بعد هویج و سیب زمینی اضافه میکنیم و تفت میدیم سپس برنجو و پوره گوجه اضافه میونیم و مخلوط کرده بعد آب قلمو اصافه میکنیم تا به جوش بیاید.وقتی که جوشید، شعله رو کم میکنیم و اجازه میدیم حدود بک ساعت و نیم با شعله کم بپزه بعد از پخت کامل با گوشکوب برقی میکس میکنیم کمی گیشنیز و جعفری ساطوری اضافه میکنیمدو ده دقیقه دیگه روی حرارت قرار میدیم.در نهایت نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و مقداری آبلیمو تازه به آن اضافه کنید و یا آبلیمو یا چند برش لیموترش تازه موقع سرو در کنار غذا قرار میدیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#غوره_مسمای_کدو_با_مرغ 😋 🔸یک عدد پیاز درشتو بصورت نگینی خردمیکنیم و چهارحبه سیر روهم رنده ; اول پیازرو تفت میدیم تاطلایی بشه اواخرتفت دادن پیاز سیرروهم اضافه و کمی تفت میدیم نصف یک عدد سینه ی مرغ رو دراندازه های دلخواه برش میدیم و با پیاز و سیر تفت میدیم در حدی که کمی طلایی بشه بعد یکونیم قاشق رب گوجه فرنگی اضافه و باحرارت ملایم اینم تفت میدیم تا طعم رب متعادل شه و ادویه شامل نمک فلفل و زردچوبه و کمی پودر دارچین هم توهمین مرحله اضافه میشه و نصف پیمانه غوره بدون دانه ترجیحا غوره دانه ریز عسگری هم اضافه و نهایتا دوتاسه پیمانه آب جوشیده افزوده و اجازه میدیم کمی بجوشه به نیمه های پخت که رسیدیم دوتا کدوسبز که ازقبل در روغن سرخشون کردیم کنار خورشتمون میذاریم و یک عد گوجه فرنگی رو هم دوقسمت یا چهارقسمت میکنیم و روی مواد میذاریم تا زمانی که طعم مواد بخوردهم بره و کدو هم کاملا بپزه ولی له نشه و خورشتمون جابیفته 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#حلیم_با_گوشت_مرغ 🍜 😋 🔸یک لیوان بلغور گندم ( و یا خود گندم ) رو بعد تمییز کردن و شستن داخل قابلمه بریزید و هشت لیوان آب بریزید تا بپزه نصف یک عدد مرغ.اگه مرغ بزرگ باشه یک سینه کافیه. رو با پیاز وبرگ بو و نمک بزارید تا کاملا بپزه. وقتی پخت استخونش روجدا کنید و با گوشت کوب بکوبید و یا ریش ریش کنید .( آب مرغتون رو دور نریزید )وقتی بلغور تون کاملا پخت بذارید خنک بشه بعد داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید اینجوری حلیم یک دست و صافی خواهید داشت ( من بعد از این باز هم با صافی صافش میکنم که روان بشه ) وقتی میکس شد داخل قابلمه بریزید و مرغ کوبیده ومقداری از آب مرغ رو داخلش ریخته وروی شعله ملایم بذارید تا جا بیفته .اگه کم نمک باشه مقداری نمک بزنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ترفند_آشپزی🍴 🔸يك راه خوب براى يك تهديگ خوشمزه😋 کف قابلمه هم کمی آب و روغن ریختم. کمی زردچوبه بهش زدم و گذاشتم رو گاز. بعد از جوش اومدن‌، سیب زمینی ورقه شده رو تهش چیدم بعد ماکارونی سفید و بعد اون قسمت مخلوط با مایه ماکارونی رو ریختم روش و سعی کردم قابلمه بزرگ باشه تا به دیواره نچسبه حالت گنبدی ریختم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#پودينگ_موز 🍌😋 🔴دستور تهيه🔻🍨 چهار لیوان شیر + يك استکان شکر + ۴ قاشق نشاسته و دو عدد زرده تخم مرغ رو با هم مخلوط کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه و در آخر بهش کمی وانیل و يك قاشق کره اضافه میکنیم. از روی حرارت برداشته و دو عدد موز خوب پوره شده رو به مواد اضافه میکنیم. سپس بیسکویت پودر شده دلخواه رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم هم روش ميريزيم. من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم. اگه موز دوست ندارین میتونید حذفش کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#تر_حلوا 🍮 😋 🔸ابتدا يك پيمانه نشاسته ذرت ، سه پيمانه آب سرد و نصف پيمانه آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن. سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، ٥پيمانه شیر و ٢پيمانه شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید نصف پيمانه گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.) سپس زعفران اضافه کرده هم میزنیم و داخل قالب میریزیم . سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#شاورما_مرغ 😋 🔴دستور تهيه🔻 🔸نصف سینه مرغ(باریک برش بدین کمی روغن توی تابه بریزین بزارین مرغ تفت بخوره و ابش کامل بره و سرخ بشه نمک و فلفل سیاه و‌ادویه مرغ بزنید دو قاشق ماست خامه ای یک قاشق مایونز سیر تازه رنده شده و‌کمی ارده سفید اضافه کنید مخلوط کنید و بزارید غلیظ بشه ) نون لبنانی رو از وسط باز کنید کمی سس بریزید (ماست غلیظ و کمی ارده و ابلیمو و روغن زیتون و نمک ) سیب سرخ شده و خبارشور هم‌بزارید نون رو رول کنید و از وسط برش بدین و توی قالب کمربندی کنار هم بچینید در اخر کمی پنیرپیتزا بریزین و بزارین توی فر با حرارت بالا تا پنیر برشته بشه 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
کوکو کدو سبز و سیب_زمینی😋 ۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم وگذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کوکو باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید اگه دیدید موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره نکته: یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید سیب زمینی باید کاملا خنک باشه مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید روغن کاملا داغ بشه وبعد کوکو رو تو تابه بذارید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برش سبزیجات فیلم 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh