آبگوشت بیرجندی(۴ نفر) چگونه تهیه میشود؟😍😋
🍖۴۰۰ گرم گوشت بره
🧅۲ عد د پیاز
🧄۳ حبه سیر
🍅۴ عد د گوجه فرنگی
🥔۴ عد د سیب زمینی
🥫۲ ق.س رب گوجه فرنگی
☘️۱ ق.س جعفری خرد شد ه به میزان لازم
🧂نمک و فلفل و زرد چوبه
🍲دستورتهیه 🍲
برای این آبگوشت باید از ۸ ساعت قبل از پخت، گوشت را در پیاز و سیر بخوابانید.
به این ترتیب که پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید.
گوشت را تکه تکه کرده و درون سیر وپیاز بخوابانید و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید.
بعداز ۸ ساعت گوشت را با همان پیا ز و سیر داخل یک قابلمه قرار داده و آن را روی حرارت بگذارید.
۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم برای دو ساعت بپزد.
وقتی گوشت پخت سیب زمینی ها را هم اضافه کنید.
گوجه ها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید.
نمکف فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید.
در پایان جعفری خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
تارت اسفناج و پنیر چگونه تهیه میشود؟😍😋
🍛فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. 1 عدد پیاز خلالی خرد شده را در 2 قاشق روغن تفت دهید. 2 حبه سیر له شده و 700 گرم اسفناج خرد شده را به پیاز افزوده و سرخ کنید.
2 عدد تخممرغ را در کاسهای بشکنید. 100 گرم ماست، 1 قاشق ریحان خرد شده، کمی پودر سیر، نمک و فلفل را هم افزوده، با هم ترکیب کنید. این مواد را روی تارت اسفناج بریزید و قالب را به مدت 20 دقیقه در فر حرارت دهید. وقتی روی تارت طلایی شد، قالب را بیرون بیاورید و غذا را سرو کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کیک_آناناس_برگردان چگونه تهیه میشود؟😍😋
🍍برای این کیک خوشمزه, چهار تا تخم مرغ درشت رو که به دمای محیط رسیده با سه چهارم لیوان شکر و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار شد. نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان اب کمپوت اناناس رو اضافه کردم و کمی هم زدم.
🧁دو لیوان ارد رو با یک قاشق غذاخوری سرصاف بیکینگ پودر, سه بار الک کردم و در سه مرحله به موادم اضافه کردم و به ارومی در یک جهت با قاشق هم زدم تا یکدست شد.
کف قالب رو چرب کردم, اناناسها رو چیدم و مواد کیکم رو روی اون ریختم. در فر صد و هشتاد درجه به مدت چهل دقیقه پختم. بعد از سی و پنج دقیقه تست کنید چون دمای فرهای مختلف فرق میکنه. بعد با کمی پودر نارگیل تزیین کردم. قالب من وسطش خالی بود و من برای تزیین یه حلقه اناناس وسط اون گذاشتم.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
شیرینی_شکر_پاره چگونه تهیه میشود؟😍😋
🍩كره 125 گرم
🍩شكر 1 ليوان
🍩روغن مايع 1 ليوان
🍩آرد سمولينا 1 ليوان
🍩تخم مرغ 3 عدد (یک زرده برای رومال شکر پاره)
🍩وانيل 1 قاشق مرباخوری
🍩بكينگ پودر 1 قاشق غذاخوری
🍩آرد تا زماني که خمير به دست نچسبه
مواد لازم براي شربت :
شكر 2/5 ليوان
آب دو ليوان
ابليمو تازه 1 قاشق چایخوری
🍰🥠روش پخت شیرینی شکر پاره :
برای تهیه شیرینی شکر پاره ابتدا تخم مرغ ها را همراه شكر هم مي زنيم.
بعد وانيل را اضافه كرده و كره را که از قبل به دماي محيط رسونديم نرم شده به موادمون اضافه می کنیم.
همچنين روغن مايع را هم مي زنيم. بعد آرد سمولينا و بكينگ پودر را اضافه كرده و آرد را هم آرام آرام اضافه مي كنيم تا زماني که خمير بدست نچسبه.
خمير بسيار نرمي به دست مياد.
كف سيني فر كاغذ روغني انداخته و از مواد اندازه گردو برداشته توي دست فرم مي ديم.
بعد توي سيني چيده و روی اونها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.
شیرینی شکرپاره را توي فري که از قبل گرم كرديم با درجه حرارت 180 به مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
مرغ سوخاری خوشمزه بدون روغن چگونه تهیه میشود؟😍😋
🍗🍗🍗🍗🍗🍗
ران مرغ۸ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
رزماری خرد شده۱ قاشق چایخوری
آویشن خرد شده۱ قاشق چایخوری
پودر سوخاری۱ فنجان
پودر سیر۱/۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری
پونه۱/۲ قاشق چایخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان۲/۳ فنجان
عسل برای سس۴ قاشق غذاخوری
سرکه سیب برای سس۴ قاشق غذاخوری
سیب آب گرفته شده برای سس۲ قاشق غذاخوری
✔️طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه بدون روغن :
فر را با درجه ۴۰۰ گرم کنید. در سینی فر یک ورق کاغذ روغنی بگذارید. مواد مرغ را در یک کاسه مخلوط کرده و مرغ را به آن آغشته کنید
در یک کاسه دیگر مواد سوخاری را مخلوط کنید. ران مرغ ها رادر پودر سوخاری زده و فشار بدهید تا خوب به آن بچسبد.
روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بگذارید.
در یک کاسه کوچک مواد سس را مخلوط کنید. سینی فر را در آورده و رانها را برگردانید و مجددا به مدت ۲۵ دقیقه دیگر درون فر بگذارید.
۵ دقیقه مانده به اتمام پخت با یک برس از سس بروی ران ها بزنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
آبگوشت کشک لرستان چگونه تهیه میشود؟😋😍
۵۰۰ گرم گوشت آبگوشتی
۲ پیمانه نخود و لوبیا سفید
۲ عدد بادمجان سرخ کرده
۱ عدد پیاز درشت
۴ حبه سیر
۲۵۰ گرم کشک
نمک و زردچوبه و نعنا خشک
روغن مایع
🫕طرز تهیه: نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی کنید و بشویید. گوشت، نخود، لوبیا سفید، نمک، پیاز خرد کرده و حبه های سیر را با ۵ پیمانه آب خوب بپزید.پس از اینکه یک ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بریزید و نیم ساعت مانده به پایان پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده را هم اضافه کنید. در آخر، کشک را اضافه کنید تا چند جوش بزند.کمی نعنا داغ درست کنید و در آبگوشت بریزید. وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف های جداگانه بکشید.گوشت، بادمجان، لوبیا و نخود را نیز با هم بکوبید و با سبزی خوردن و نان سنگک سرو کنید. به این آبگوشت به زبان محلی ” دو گوله دودار” گفته می شود و در فصل سرما بسیار طرفدار دارد.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
سوپ میکس شده چگونه تهیه میشود؟😍😋
پتاژ همان سوپ است، اما سوپی که میکس شده و محتویات آن قابل تشخیص نیست. یکی از بهترین انتخابها برای یک پیش غذای سبک و مقوی ؛ که با کمترین مواد اولیه میتوانید در منزل تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب میتوانید طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی را بخوانید.
🫕مواد لازم🥕🥕🥕
هویج 500 گرم
سیبزمینی 250 گرم
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
برگ بو 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
🫕طرز تهیه 🫕
1- سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و همراه 1 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
2- برگ بو را به آن اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی شعله ملایم بپزید و در آخر برگ بو را خارج کنید.
3- سبزیجات پخته شده را داخل میکسر بریزید تا مواد کاملا یکدست شوند.
4- سپس دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. کره، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط کنید.
5- پتاژ را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با تکههای نان و سبزیهای معطر تزئین و سرو کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کوِازادیلای تند و سریع چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔻مواد لازم
▫️ترتیلا (یا نان پیتا لبنانی) :دو عدد
▫️خردل:1 قاشق چایخوری
▫️پنیر چدار یا گودای رنده شده :2/3 پیمانه
▫️پیازچه خرد شده:1 قاشق غذاخوری
▫️گشنیز یا جعفری خرد شده :1 قاشق غذاخوری
▫️سالسا گوجه فرنگی برای طعم دار کردن :برای سرو کردن
🥪طرز تهیه : اگر از نان پیتا استفاده می کنید، آن را از وسط باز کنید و به دو لایه تقسیم کنید. خردل را روی نان مکزیکی یا نان پیتا پخش کنید ، بعد پنیر چدار، پیازچه، گشنیز و یا جعفری را روی آن بپاشید.نان پیتا را تا بزنید و لایۀ دیگر را روی آن بگذارید. سپس داخل نایلون یا در سلفون بپیچانید.و به مدت 20 تا 25 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.اگر مایکروویو در دسترس نبود ، لازم به پیچاندن در نایلون نیست و میتوانید در قابلمه گرم کنید.فقط در حین گرم شدن نباید در قابلمه را مدام باز و بسته کنید.در نهایت که گرم شدند ، پلاستیک را ازروی آن باز کنید و به 4 یا 8 قسمت برش بزنید. و در هنگام سرو با سالسای گوجه فرنگی میل کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
آیا میتوان خیار را فریز کرد؟🤔
🥣خیار در فریزر خوب نمیماند. پس توصیه میشود که خیار را در فریزر نگه ندارید. خیار چون میوه مرطوبی است، آب آن در دمای فریزر یخ میزند. لذا پس از آنکه خیار منجمد از فریزر بیرون آورده شد و یخ آن آب شد، وامیرود و میپژمرد.🥒🥒
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کباب_مرغ_با_رزماری چگونه تهیه میشود؟😍😋
مواد لازم🌿🌿🌿
• 800 گرم سینه مرغ
• چهار عدد هویج
• چهار عدد ذرت
• یك قاشق غذاخوری زعفران دمكرده
• یك پیمانه ماست
• یك قاشق چایخوری زیره، فلفل قرمز و زنجبیل تازه رنده شده
• 12 عدد ساقه رزماری تازه
• نمك، فلفل و روغن
🍗 طرز تهیه🍗
1. ذرتها را با آب و مقداری نمك بپزید و اجازه دهید كاملا نرم شوند. برگهای ساقه رزماری به غیر از چند تای انتهای ساقه را بگیرید.
2. سینه مرغ را به صورت مكعبی برش دهید و در مایهای كه شامل ماست، زیره، زنجبیل، زعفران، فلفل و نمك بریزید و اجازه دهید به مدت دو ساعت مزهدار شود. سپس مرغها را خارج کنید. آنها در سیخهای رزماری قرار دهید و لابهلای آن هویج خردشده بگذارید.
3. تابه را با روغن چرب کنید و كباب ها را در آن قرار دهید. بعد از مدتی برگردانید تا تمام اطراف سیخ پخته شود و سپس با ذرت پخته و حلقه شده سرو كنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
طرز تهیه ترشی ذرت ساده چگونه است؟🤔
🔸مواد لازم :
▫️آب ۶ پیمانه
▫️ذرت کامل ۸ عدد بزرگ
▫️سرکه سیب ½۴ پیمانه
▫️پیاز قرمز ۱ عدد بزرگ
▫️شکر ¾پیمانه
▫️نمک ¼پیمانه
▫️فلفل چیلی قرمز ۷ عدد
▫️برگ بوی خشک ۱ عدد
🌽دستور تهیه : ۶ پیمانه آب، سرکه، شکر، نمک و برگ بو را در یک ظرف بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. آن را هم بزنید تا شکرها حل شوند.پیاز را نازک و ورقهای برش بزنید.پوست ذرت را بگیرید و آنها را به شکل حلقهای و بسیار نازک با یک چاقو تیز برش بزنید.فلفل چیلی را از طول برش بزنید.اکنون ذرت و فلفلها را درون شیشههای تمیز و خشک بریزید و روی آن را با مایع سرکه خنک شده پر کنید.حدود دو ساعت صبر کنید تا مواد خنک شوند، سپس در شیشه را محکم ببندید و آن را به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا ترشی برسد.این ترشی را با انواع غذا میتوانید سرو کنید... نوش جان ...
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
سلام من یک زن مذهبی هستم و شوهری مذهبی دارم🌷
مدتی بود شوهرم از روابط #زناشوییمون راضی نبود😌 و باعث شده بود هرروز دعوا و جدال داشته باشیم😩 کارمون دیگه به جدایی میخواست برسه😭 و دلیلشم این بود که من خیلی #خجالت میکشیدم ازش😌
و برام سخت بود خواسته هاشو برآورده کنم تااینکه ی بار یکی از دوستان مذهبی ام این کانالو بهم معرفی کرد🤫
از وقتی که تو این کانال عضو شدم
شوهرم ازم #خیلی_راضیه👇👇
فقط خانوما وارد بشن❌ بدون سانسور🚫
https://eitaa.com/joinchat/3995467780Cb20f64abb1
https://eitaa.com/joinchat/3995467780Cb20f64abb1
پیشنهاد می کنم شما هم عضو بشین واقعا #عالییییییه 😇😍👆👆