#ترشی_فلفل_سبز
فلفل سبز یک کیلو
سرکه یک و نیم کیلو
نمک یک قاشق
ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم.
باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود.
در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم.
مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای کورن داگ برای 4نفر
آرد ذرت زرد 1 فنجان
آرد 1 فنجان
نمک:1/4 ق چ
بکینگ پودر 4 ق چ
شیر یا آب 1 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
هات داگ 4 عدد
پنیر چداربه مقدار لازم
روغن کانولا یا روغن گیاهی برای سرخ کردن
سس قرمز و خردل برای چاشنی
سیخ چوبی 4 عدد
طرز تهیه کورن داگ :
داخل کاسه آرد ذرت ، آرد، نمک ، بکینگ پودر و شیر را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ ها را در ظرف هم بزنید و به مواد اضافه کنید تا سس غلیظی حاصل شود.هات داگ ها و پنیرها را به طور جداگانه سیخ بزنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.سپس هات داگ و پنیر را در موادی که آماده کرده اید فرو کرده و در روغن سرخ کنید.
کورن داگ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس قرمز و سس خردل سرو نمایید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
voice.ogg
720.7K
اگه اشتباهی ت قشنگ ترین اشتباهمی :)🖤
• #GITAR | ♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_کوکوی_لبو
۲ عدد چغندر
۳ عدد پیازچه
۱ عدد فلفل قرمز
۱ قاشق غذاخوری جعفری
۱ قاشق چایخوری زیره
نمک
فلفل سیاه
نصف قاشق مرباخوری پوست لیمو رنده شده
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق مرباخوری سس تند
۴ قاشق غذاخوری (سر پر) آرد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک گوشت😋
مواد لازم برای ۱۶ اسنک🔻
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
قارچ ۵ عدد
پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم
نان تست ۱ بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم.
طرز تهیه🔻
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه.دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا ۷ دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم .
᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋سینه مرغ پر شده با سبزیجات 😋
اول از همه نیاز داریم به دو تا سینه مرغ ( برای دو نفر )
دو حبه سیر ، آب دو تا لیمو ترش ، یک قاشق روغن مایع
ادویه هم : نمک ،پودر گوجه( جهت رنگ دهی)، فلفل سیاه، پودرتخم گشنیز، پاپریکا، پودر زنجبیل، و آویشن . ( طبق سلیقه خودتون میتونید کم و زیاد کنید )
یک عدد پیاز ( من پیاز بنفش استفاده کردم چون خیلی خوشرنگه ) ، فلفل دلمه ای سبز ؛ قرمز و زرد از هرکدوم نصف .
.
.
اول از همه روی سینه های مرغ رو با فاصله یک سانت برش های سطحی میزنیم ( یعنی کاملا برش ندید که تکه ها جدا بشن ، فقط شیار ایجاد کنید ) . بعد ادویه ها و سیر و آب لیمو و روغن رو به مرغ اضافه میکنیم و خوب ماساژ میدیم تا مواد به همه ی قسمت ها برسه و بعد اجازه میدیم تا برای چند ساعت کاملا مزه دار بشن(یک ساعتم کافیه) . (📸 میتونید ورق بزنید و مراحلش رو ببینید 👉)
بعد پیاز و فلفل دلمه ای هارو برش های نازک میزنیم و وقتی مرغ ها مزه دار شدن، داخل شیار هارو با سبزیجات پر میکنیم . داخل تابه (که بشه توی فر گذاشت) چند قطره روغن میریزیم و کفش از باقی مونده پیاز ها و فلفل دلمه ای هامون میچینیم و سینه های اماده شده رو روشون قرار میدیم . سپس میفرستیم توی فر ۲۰۰ درجه . ( اگر خواستید روی گاز هم درست کنید به همین روش عمل کنید، فقط در تابه رو ببندید )
حدودا نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه طول میکشه تا سینه های مرغ بپزن ،(بستگی به قدرت فرتون داره) چند دقیقه اخر اگه مایل بودید میتونید روش کمی پنیر پیتزا بریزید و اگه دوست نداشتید هم که هیچی ❤️
کاملا سینه های مرغ آبدار بود و اصلا خشک نشد ❤
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش#شیرینی_عید ♥️😍
🔷موادلازم :
🔹آرد : ۱/۵ پیمانه
🔹کره مارگارین : ۱۱۰ گرم
🔹پودر قند : ۵۰ گرم ( تقریبا ۱/۲ پیمانه )
🔹زرده تخم مرغ : ۱ عدد
🔹پودر هل : ۱ قچ
🔹بکینگ پودر : ۱/۲ قچ
🔹نمک : ۱ پنس
🔹زعفران دم شده : ۱ قغ
.
🔶 کره هم دمای محیط رو با پودر قند یا پودر شکر با همزن دستی هم بزنید تا سبک و روشن بشه . یدونه زرده تخم مرغ که رگهی سفیدش رو جدا کردید به همراه پودر هل ، بکنیکپودر و نمک اضافه و مخلوط کنید .
۱/۵ پیمانه آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا به شکل خمیر جمع بشه و به دست نچسبه . به اندازه یه گردو از خمیر رو کف دستتون پهن کنید ، داخلش ۱ یا ۲ تا پسته بذاریدو قلقلی کنید . توپک هارو کف سینی فر یا تابه مورد نظرتون که نیازی به چرب کردن هم نداره بچینید و با چنگال روی شیرینی خط بندازید و پودر پسته بریزید .
🔶 برای مدل دوم هم تمام مراحل درست کردن خمیر رو مجدد تکرار کنید فقط قبل از اضافه کردن آرد ۱ قاشق زعفران دم شده اضافه کنید
🔺برای پختن این شیرینی روی گاز در تابه رو دم کنی بزارید ، شعله پخش کن رو ۱۵ دقیقه داغ کنید و تابه رو روی شعله پخش کن باحرارت ملایم ۲۰ دقیقه قرار بدید.
🔺فر رو از قبل به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه گرم کنید داخل فر گازی با دمای ۱۷۰ درجه و داخل فر برقی با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید᯾❁ @fast_food ❁᯾
بچه ها این دسر خیلی خیلی خوشمزه
#دسر_زبرا😋
شیر سه لیوان
شکر نصف لیوان
آرد دو ق غ خ سرپر
نشاسته یک و نیم ق غ خ(فرق نداره گندم باشه یا ذرت)
وانیل نصف ق چ خ
برای محلبی شکلاتی هم همین مواد باشه بعلاوه سه ق غ خ پودر کاکائو👇
تو دوتا قابلمه جدا مواد رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت کمبذارید تا بپزه و به غلظت فرنی برسه،از رو اجاق بردارید و قالبتون رو(می تونه فنجونیا پیاله یا هر قالبی که دوست دارید باشه)با روغن خیلی کم چرب کنید،بعد یه قاشق محلبی سفید بریزید و بعد یه قاشق محلبی شکلاتی و بعد محلبی سفید و بعد شکلاتی،به همین منوال ادامه بدید تا قالبتون پر بشه،بعد بذارید چند ساعت یخچال تا سرد بشه و خودش رو بگیره،بعد که خنک شد از لبه های قالب دسر رو جدا کنید و توی پودر نارگیل بغلتونید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید🤗
این دسر خیلی خیل راحت و بی دردسر و کم هزینه است.᯾❁ @fast_food ❁᯾
ایشون «مرغ بندری» جان هستن و احتمالا معرف حضور همگی 🙂😍
طرز تهیه خاصی نداره و کلا سلیقه ای هستش.
من مرغ رو با آب و پیاز و ادویه جات دلخواهم میپزم .
ریش ریشش میکنم .
با پیاز فراوون و کمی فلفل دلمه سبز خوب تفت میدم ، ادویه و فلفل زیاد و کمی نمک میریزم ، بعد رب گوجه رو با کمی آب مرغ از صافی رد شده رقیق میکنم میریزم روی مواد و میذارم حسابی معاشرت کنن و اون آب تبخیر بشه.
قارچ رو هم جدا تفت میدم برای لای ساندویچم . شما میتونین توی مواد بریزین و مخلوط کنین .
به همین راحتی مرغ بندری تند و تیزتون حاضره که میتونین با هر چیزی دوست دارین ساندویچ خونگی و سالمتون رو درست کنین و نوش جون کنین᯾❁ @fast_food ❁᯾
#میان_وعده_کودک 🌰
خرما
بادام خام
موز ١ عدد
پودر کاکائو
سبوس گندم
🔸همه مواد را داخل غذاساز بریزید. بعد به اندازه ١ ق غ از مواد را گرد کنید و در کنجد، پودر گردو، پسته،...بغلطانید.
کدبانو باش 👩🍳
╔══◇🍔ೋ
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✅یک نکته جهت پخت #برنج
برای قد کشیدن برنج ٥ دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، یک تیکه یخ، داخل آب برنج که در حال جوشیدن است بیندازید.این روش باعث قد کشیدن برنج میشود.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#آش_کلم_برگ_و_هویج
نصف پیمانه برنج دانه گرد + نصف پیمانه بلغور گندم و پیاز داغ رو بهمراه 1/4 پیمانه عدس خام و 2 پیمانه کلم برگ خرد شده، 1 پیمانه هویج حبه قندی خرد شده، نمک، فلفل تند و چند حبه سیر له شده، آب قلم میپزیم تا برنج کاملا شکفته بشه بعد 1 پیمانه نخود و لوبیای پخته شده اضافه میکنیم و سبزی آش: تره، جعفری، اسفناج، گشنیز، ترخون و کمی هم شوید 20 دقیقه بعد آمادست ً
و با کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و در صورت تمایل سیر داغ سرو میکنیم 🍵
البته توی این آش معمولا از سیب زمینی های خیلی ریز هم استفاده میکنن که کاملا با پوست شسته میشه و از ابتدای پخت با مواد دیگه ریخته میشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_ماست_گردو
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : نصف لیوان
ماست چکیده : ۱ لیوان(از هر نوع ماستی میتونید استفاده کنید اما ماست چکیده بهتره)
آرد سفید : یک لیوان و نیم
روغن مایع : نصف لیوان
گردو خورد شده : نصف فنجان
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
ابتدا قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید
تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار بشه ماست را اضافه کنید بعد روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.آرد رو با بکینگ پودر قاطی کنید و دو بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید نصف گردو را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک را کنجد بپاشید و گردوی خورد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه بزارید تا بپزه.
اندازه ی قالب با طول ۱۸ سانت و عرض ۱۰ سانت᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکو_اسفناج 🍃
سیبزمینی پخته شده دو عددپیاز خام رنده شده یک عددتخم مرغ دو عدداسفناج خرد شده دویست گرم گوشت چرخکرده صد و پنجاه گرم (اختیاری)نمک و زردچوبه و روغن سیبزمینیهارو خوب رنده و له کردم. پیاز، اسفناج، تخممرغ و ادویههارو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم و تو روغن زیاد سرخ کردم (من گوشت چرخکرده نریختم، اما اگه شما دوست دارید کیتونید بریزیدبعد از سرخ شدن روی دستمال گذاشتم تا روغن اضافیش جذب دستمال شه.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سس_چيپس 🥨🍿
دو پيمانه ماست
گشنيز خرد شده
٧ مكعب پنير كيب
آب يك ليمو بزرگ
يك حبه سير به دلخواه
نمك
🔸همه را در ميكسر ريخته ميكس كرده سپس با سماق تزيين كنيد.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#_اسموتی_ملون_موز
🔻مواد لازم : 📝
ملون ۱ عدد متوسط
موز ۱ عدد
بستنی وانیلی ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
ابتدا ملون پوست و خرد کردم و از شب قبل داخل فریزر قرار دادم تا یخ بزنه بعد داخل مخلوط کن و غذاساز ریختم بعد موز خرد شده و شیر رو اضافه کردم تا راحت میکس بشه بعد بستنی وانیلی رو اضافه کردم در صورت تمایل می تونید کمی شکر اضافه کنید که نوشیدنی دلچسبی واسه فصل گرماست . داخل ظرف سرو ریختم و با سس بریلو و خلال پسته و نون بستنی تزئین کردم به همین راحتی᯾❁ @fast_food ❁᯾
.
سالاد عدس🍲
.
مواد لازم :
عدس :1/2پ :75گرم:87کالری
جو پوست کنده:3/4پ:100گرم :125کالری
فلفل دلمه ای قرمز و سبز:از هر کدوم 1/2 :27کالری
کنسرو ذرت :4 ق س :100گرم :86کالری
روغن زیتون :4 ق غ:470کالری
آب لیمو:4 ق غ :کالری :خیلی کم اصلا فکرشم نکن🍋
زیتون :به تعداد لازم :کالری یک عدد:5
کمی جعفری :هر ده شاخه 11گرمه :3کالری
.
من سرکه بالزامیک هم با این سالاد امتحان کردم و خوب شد و خب من طعم این سالاد رو بدون سرکه بالزامیک خیلی دوست ندارم . کلا باید بگم با این که رژیمیِ و کم کالری و میتونه یه شام کامل باشه ولی بر عکس دو تا سالاد قبلیمون یعنی ملانزه و فتوش خیلی حوص برانگیز نیست.👍❤🍲᯾❁ @fast_food ❁᯾
اش رشته
از شب قبل حبوبات رو كه شامل (نخود،لوبيا قرمز،لوبيا چيتى و عدس)هست رو از هر كدام يك پيمانه خيس کردم،1كيلو پيازخرد کردم تفت دادم وحبوبات رو داخلش ریختم واب ریختم تا حبوبات نيم پزبشه،سپس 1.5 کیلو سبزى اش نمك و زردچوبه و فلفل روهم ریختم و گذاشتم بپزه،1ق ارد رو تو ابسرد حل كردم داخلش ریختم و نيم ساعت قبل سرو يك بسته رشته اش رو خرد كنيد و داخل اش ریختم.᯾❁ @fast_food ❁᯾
زرشک_پلو_با_مرغ_تكه_شده
اول كره را توي تابه وروي حرارت ملايم ميزارم اب كه شده زرشك ميريزم و كمي تفت ميدم و مرغ هاي آبپز شده تكه شده را به زرشك اضافه ميكنم و زعفرون دم كرده غليظ بهش اضافه ميكنم و سريع هم ميزنم خوب مخلوط ميكنم تا همه جاي مرغ خوش رنگ شه و مواظب باشيد زرشك نسوزه وموقع سرو ،مرغها رو كنار برنج میچينيم .
و براي سس كمي روغن در ماهتابه ريختم دو قاشق رب گوجه و كمي رب انار ( در صورت تمايل) ريختم و سرخش كردم و زرشك و الو خورشت بهش اضافه كردم و تفت دادم و اب مرغ از قبل داشتم بهش اضافه كردم و كمي زعفرون بهش اضافه كردم و درشو گذاشتم تا الو بپزه و توي ظرف جداگانه ريختم و در كنار زرشك پلو با مرغ سرو كردم خيلي عالي شد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله رولی
برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین
روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن)
دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته
نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین
نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین
با این روش ژله رولی دو فاز میشه
.
سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین
ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال
با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه
ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه
.
بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین
اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#راتا_مرغ
نصف سینه مرغ پخته شده
۲ عدد سیب زمینی پخته شده
۵۰ گرم پنیر خامه ای
یک ق غ سرپر شوید تازه یا خشک
یک ق غ سس خردل
نمک،فلفل،آویشن
نان تست،قالب،گوجه گیلاسی
مرغ پخته شده رو یا داخل میکسر یدور میکس کنین تا خیلی له نشه یا با رنده رنده کنیم یا با دست ریش کوچیک کنین و سیب زمینی هم همینطور هم میتونین رنده کنین هم با گوشت کوب له کنین با هم توی یه ظرف بریزیین،پنیر و سس خردل و شوید و ادویه هارو اضافه کنین و خووووب میکس کنین با قاشق،میکس که شد،نان تست رو قالب بزنین،بعد نون قالب زده رو ته قالب بزارین و درنیارین و روش از مواد مرغ بریزین و با قاشق فیکس کنین،بعد روش یدونه گوجه گیلاسی و جعفری بزارین و به دلخواه تزیین کنین.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_لوبیاسبز_با_گوشت
مواد لازم:
500 گرم لوبیا سبز
300 گرم گوشت گوساله قیمه ای
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
نیم لیتر آب
طرز تهیه:
روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودینگ_توت_فرنگی🍓
#دسر_میوه_ای🍓🍇🍉🍌🍊
این هم یه پودینگ ساده و خوشمزه .
برای ۳ تا طرف ابن اندازه
توت فرنگی ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) (میزان شکر به دلخواه و براساس ذایقه و شیرینی و ترشی میوه تون داره )
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدودا ۳ ق غ)
وانیل نوک قاشق
پودر ژله ۱ بسته
اندازه توت فرنگی ها ۳۰۰ گرم بود برای من . دیگه به لیوانی همین طور داخل لیوان ریختم به نطرم دو لیوان شد این رو نمیشه دقیق گفت چون توت فرنگی درسته داخل لیوان خیلی حجم لیوان ممکنه فضای خالی باشه ولی خوب باز من اون اندازه رو هم نوشتم براتون .
توت فرنگی ها رو داخل میکسر ریختم . شیر و شکر و نشاسته رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم .
این مواد رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم روی حرارت کم تا به غلظت فرنی برسه . بعد کمی وانیل ریختم و از حرارت برداشتم . کمی که از دما افتاد داخل ظرفهام ریختم و گذاشتم یخچال .
یه بسته پودر ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . گذاشتم خنک بشه و بعد روی پودینگ ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪 کلوچه شکلاتی 🍘
🍩مواد لازم :
🍫 پودر کاکائو : نصف پیمانه
🍫 نمک : به اندازه نوک قاشق مرباخوری
🍫 شکر : نصف پیمانه
🍫 سفیده تخم مرغ : ۳عدد درشت
🍫 کرم تاتار : یک هشتم قاشق مرباخوری
🍫وانیل :کمی
🍫پودر قند : یک قاشق غذاخوری
🍒طرز تهیه 🍒
فر را روی ۱۵۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سینی را با کاغذ فویل بپوشانید.
در کاسه ای کوچک، پودر کاکائو، نمک و یک چهارم پیمانه شکر را الک کنید.
در کاسه ای بزرگ، سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا خود را بگیرد.
سپس کم کم یک چهارم پیمانه شکر را به مواد اضافه کنید تا سفیده براق شود.
پودر کاکائو و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
مواد را با استفاده از قاشق مرباخوری با فاصله بریزید تا تمام شود و سپس آن را در فر قرار دهید.
اگر دوست دارید کلوچه کمی نرم شود، کلوچه ها را تنها به مدت ۲۵ دقیقه و در صورتی که می خواهید کلوچه ترد باشد، خمیر را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.
روی کلوچه های خنک شده کمی پودر قند بریزید و با چای یا قهوه سرو کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾