طرز تهیه ترشک خانگی:
موادش: انار ،آلو جنگلی،آلو بخارا،زرشک تازه،آلبالو( تازه فريزري و خشک)،لواشک,برگه زردآلو
.
آلو هارو خوب بشورین و بذارید خشک بشه،آلبالو من هم فریز شده داشتم و هم آلبالو خشکه که هر دوب رو ریختم،زرشک تازه اگه داشتين که بريزين اگه نداشتين غصه نخورين زرشک خشک رو خیس کنیدو بشورين و استفاده کنید،لواشک هم اگه خونگی و مطمئن نداشتين از مارک های معروف و بهداشتی استفاده کنید!
.
همه مواد مخلوط میشه و می رسیم به قسمت هیجان انگیز ماجرا :
.
رب انار ترش،رب نارنج و ازگیل( هرکدومو نداشتين قابل حذفه) ،نمک و گلپر رو
مخلوط کنید و بريزين رو مواد، بعد بذارین توی ظرف در دار یک شب تو یخچال بمونه تا بهشت ترشتون جا بيوفته و آماده بشه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_لواشک_مخلوط
▫️آلبالو : 500 گرم
▫️آلو قرمز : 500 گرم
▫️زردآلو : 500 گرم
▫️نمک : نوک قاشق چایخوری
هسته آلبالو ها و زردآلو ها را خارج کرده و با مقداری نمک و با حرارت ملایم بگذارید بپزند. لازم به ذکر است نیازی نیست هسته آلو قرمزها رادرآورید. زمانی که هسته آلبالو ها را جدا می کنید آب آن نیز خارج می شود و هنگام پخت میوه ها نیاز به آب اضافه ندارندآب میوه ها که از گوشتشان خوب کشیده و خارج شد، قابلمه را بگذارید تا خنک شود.سپس میوه ها را در آبکش که زیرش کاسه ای قرار داده اید بریزید و با دست میو ها را فشاردهید تا آب میوه از پوره هایش جدا شود.لواشک را در سینی که با مقدار کمی روغن چربش کردید ریخته و سینی را آهسته تکان دهید تا به صورت یکنواخت بر روی سینی پخش شود. سینی را می توانید در هوای آزاد که فاقد گرد و غبار است و یا بر روی بخاری بگذارید تا لواشک ها خشک شوند. بعد از چند روز لواشک ها خشک شدند آن ها را از سینی جدا کرده و به اندازه های دلخواه برش برنید و نوش جان کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
طرز تهیه کیک لواشکی شکم پر 😋😋😯
مواد لازم:
مقداری لواشک و ترشک و
هرچیز ترشی که دلتون خواست
طلق
3 تا چاقوی یک بارمصرف و یا سیخ چوبی
✔برای آماده سازی این کیک هیجان انگیز اول با طلق باید یه ظرف درست کنید و لواشک رو دور اون بکشید. همین که ظرفتون دیواره داشته باشه کافیه چون میذاریمش داخل یه بشقاب و نیازی به کف نداره.میتونید از قالب کمربندی هم استفاده کنید .
✔برای درست کردن در اون هم بعد از اینکه اون رو به اندازه قطر ظرفم بریدم پلاستیک یک طرف لواشک رو جدا نکردم و همونجا سه تا چاقوی یک بار مصرف رو به صورت متقاطع (ضربدری) چسبوندم تا بتونن اون در رو که قرار روش تزیینات بیاد روی ظرف نگهدارن. میتونید از سیخ های کوچک چوبی هم استفاده کنید.
✔برای تقسیم بندی داخل ظرف هم از همون طلق استفاده کردم.
✔گلهای روش هم که کاملا مشخصه ماشاالله شما همتون استاد سفره آرایی و گلسازی هستید. با همون شیوه های همیشگی گلهارو ساختم و روی در سوارش کردم.
✔بعد از اینکه داخل ظرف رو پر کردم در رو هم روش گذاشتم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_لواشک_طرح_دار
✍ کامل با تمام نکات
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کیک_لواشکی 🍓🍊🍑🍒
✍مواد لازم
مواد اصلی
لواشک انار
لواشک زرشک
لواشک کیوی
لواشک پرتقال 🍊
لواشک آلبالو 🍒
لواشک زردآلو و آلوچه
ابتدا یک ظرف به شکل دلخواه مثلا قلب انتخاب میکنیم. الواشک انار را به شکل ظرف بریده و در ته آن قرار میدهیم.
سپس به اندازه طول دور تا دور ظرف، نواری مستطیل شکل از لواشک انار میبریم و به وسیله شیره ترشک به دیواره ظرف میچسبانیم.
سپس داخل آن را با انواع ترشک پر میکنیم و با ورقه ای از لواشک انار به شکل قلب، روی مواد را می پوشانیم.
با استفاده از قالب حروف، نوشته مورد نظر را روی لواشک زرشک ایجاد کرده و به روی کیک میچسبانیم.
با استفاده از قالب قلب شکل روی لواشک کیوی طرح قلب ایجاد کرده و به روی کیک منتقل میکنیم.
نوار عام
نوار های باریک و درازی از لواشک زرشک و پرتقال را بریده و رول میکنیم تا به شکل گل رز شبیه شود و سپس روی کیک لواشک قرار می دهیم. برای چسبندگی بیشتر شکل ها می توان قبل از چسباندن، کمی شیره ترشک روی سطح کیک بمالیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کوچولوها این لواشک های سالم و مقوی رو حتما درست کنید 😋☝️
لواشک بلوبری 🍇
لواشک سیب🍏
لواشک توت فرنگی🍓
لواشک انبه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#لواشک_کیوی😋
✍مواد اولیه :
شکر به مقدار مورد نیاز
کیوی 2 کیلوگرم
👩🍳 طرزتهیه :
کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#چای_آلبالو 🍒 😋
برای درست کردنش هم به ازای هر
پیمونه آلبالو دو پیمونه آب جوش بریزین و بذارین حدود بیست دقیقه دم بکشه. با نبات، عسل یا عناب به عنوان شیرین کننده هم عالی میشه.بعدشم خود آلبالوهاشو بخورین که مزهی کمپوت میده
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کیک_گوشت
تخم مرغ چهار عدد
نمک یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
ماست یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد دو پیمانه
مواد گوشتی به میزان لازم
ابتدا چهار عدد تخم مرغ رو بانمک میزنیم تا رنگش روشن و کشدار شود بعد روغن را اضافه کرده و کمی میزنیم وماست به مواد اضافه میشود و در حد مخلوط شدن هم میزنیم سپس آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک کردیم اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم کاغذ رو هم چرب میکنیم نصف مواد رامیریزیم بعد از مواد گوشتی که آماده کردیم میریزیم بقیه مواد کیک را اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه میپزیم مواد گوشتی من شامل گوشت چرخی و قارچ و فلفل دلمه و پودر کاری ونمک و دارچین و رب گوجه و پیاز داغ بود
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیچوندن_لواشک_ب_شکل_گل_رز
همراه ما باشید💕💞
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_رولت_فرانسوی 😋
🔸ابتدا نان تست را برش بدید و دور هاشو جدا کنید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید . پنیر خامه ای و توت فرنگی یا موز رادر گوشه ای از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید . تخم مرغ رو خوب زده و شیر را به آن اضافه کنید . رولت ها را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهیتابه سرخ کنید بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید در صورت دلخواه میتونید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری بریزید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️آموزش درست کردن رانی هلو😍😋😋
#هنر #ترفند #خانه_داری
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترفند_آشپزی 🍮
فوت فن حلوا خوشمزه👇
🔸برای جلوگیری از شل شدن حلوا شربت را یکباره اضافه نکنید و در چند مرتبه این کار را انجام دهید. چنانچه حلوای شل را حرارت دهید کمی از کیفیت آن کاسته خواهد شد.
🔸دقت نمایید که اضافه ماندن شربت حلوا نیز باعث کم شدن شیرینی حلوا می شود. در انتهای پخت حلوا نهایتا چند قاشق شربت باید باقی مانده باشد.
🔸بهتر است از قاشق چوبی در هم زدن حلوا و شربت آن استفاده نمایید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
♦️يك نوشيدنى تابستونى خوشمزه و متفاوت😋
🔸اب طالبى رو مثل هميشه درست كنيد؛
طالبى رو توى ميكسر بريزيد بهمراه مقدارى شكر
ژله طالبى غليظى درست كنيد بعد از اينكه كامل گرفت
تيكه تيكه كنيد و توى ليوان سرو طالبى بمهمراه اب طالبي سرو كنيد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مرغ_عسلى 🍗 😋
یه طعم ملس و معطر خیلی ساده و راحت می تونید یه طعم جدید رو امتحان کنید😋
🔸اول ران یا سینه ی مرغ با نمک و رردچوبه سرخ کنید
یک عدد پیاز رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین بپزه
یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و ۴قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید.
مرغ های پخته شده رو روی سینی فر قرار بدین از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید ،و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت ۱۵دقیقه قرار بدین
به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#نان_سير_خانگى 😋
🔸من براى تهيه ى نون سير يا از نون تست استفاده ميكنم و يا از باگت كه باگت رو مثل عكس برش ميزنم بعد يك حبه سير درشت رو در مقدارى روغن زيتون ( كره يا روغن مايع هم ميشه ) رنده ميكنم و تفت ميدم سپس يه كوچولو نعنا خشك هم اضافه ميكنم تا سرخ بشه بعد از اين مخلوط روى نان ها كشيده و كمى پنير پيتزا هم ميريزم و داخل فر قرار ميدم و فقط گريل بالا رو چنددقيقه روشن ميكنم تا پنير آب بشه و طلايى
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#املت 🍳 😋
مواد لازم
* ۴ عدد تخم مرغ
* ۱ لیوان پنیر سفید
* ۱ ق چ بکینگ پودر
* ۱ مشت جعفری * ۱ ق غ کره
* ۱ ق چ فلفل
* ۳ ق غ آرد
#طرز_تهیه
🔸پنیر سفید، آرد، فلفل، بکینگ پودر و جعفری رو مخلوط کرده و هم بزنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید تا خوب پف کند. داخل ماهیتابه کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود سپس مایه املت را داخلش بریزید و در ماهیتابه را گذاشته و با شعله متوسط بپزید. وقتی املت پف کرد و قسمت زیرش پخت با کفگیر آنرا برگردانید تا روی دیگرش هم بپزد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#توپک_سیب_زمینی_پنیری 😋
🔸سه عدد سیب زمینی متوسط رو آب پز و رنده میکنیم یک لیوان کالباس خشک مخصوص ریز خورد شده ( یا هر نوع ژامبون باکیفیت که دوست داشتید)و یک لیوان پیازچه ریز خورد شده و یک لیوان سر خالی پنیر پیتزا و چدار رنده شده(ترکیب هر دو نوع پنیر و یا هر یک به تنهایی) و مقدار کمی نمک و فلفل اضافه و مخلوط میکنیم از مواد به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو برداشته و توی دست بهش فرم میدیم و توی آرد و بعد تخم مرغ میندازیم و بعد توی آرد سوخاری یا پودر پانکو می غلطونیم و در روغن داغ با حرارت نسبتا بالا سرخ میکنیم .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترفند_شيرينى_پزى
اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇
🔸تنظیم بودن دمای فر
حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه
🔸بکینگ پودر کهنه نباشه
🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه
🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه
🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یڪ سلام و صبح بخیر
با عطر گلهاے نرگس
به عزیزاے مهربونم
یڪ سلام از سر عشق و دوستے
به همه دوستاے مهربونم
سلام صبحتون بخیر
@khalaghaneh💞
#ناگت_مرغ_خانگی 🍘 😋
▫️سینه مرغ نیم كیلو
▫️پیاز یك عدد متوسط
▫️سیر رنده شده دو حبه
▫️پنیر پیتز 100 گرم
▫️پنیر پارمزان یک ق غ
▫️سس خردل در صورت تمایل دو ق غ
▫️نمک فلفل به مقدار کافی
▫️پودر سوخاری ب میزان لازم
🔸ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیرها ، سیر ، خردل ، نمک و فلفل در غذا ساز ریخته تا به صورت خمیر چسبناكی درمیاد
( غذا ساز ساز در دسترس نبود مرغ رو چرخ کنید و با بقیه مواد خوب ورز بدین)
در ظرف دیگری پودر سوخاری رو ته طرف بریزید و خمیر ناگت رو روش پهن کنید و باز روی خمیر رو پودر سوخاری بزنید و قالب بزنید سپس سرخ کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_شربت_گل_محمدی 🍷 😋
🔸نیم کیلو گل محمدی رو گلبرگ هاش از گل ها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید
گلبرگ ها رو داخل قابلمه ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید
تا آب جوش روی گلبرگ ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و۲۴ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه
بعد از۲۴ ساعت گلبرگ ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه
حالا ۲کیلو شکر رو به آب گل ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر نوک ق چ جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh