غذاهای 3سوته😋
این پست دستور یه زولبیای اصیل بازاری هست.👌
✅پس دقت کنید و دستور این پست را مو به مو اجرا کنید تا نتیجه، یه زولبیای عالی و با کیفیت، حتی بهتر از بازاری بشه.
مواد لازم 👇👇👇
نشاسته گل یا گندم۱۱۰ گرم یا یک لیوان سرخالی ( دسته دار فرانسوی)
ماست پرچرب ۱۰۰ گرم یا نصف لیوان
روغن جامد یا کره یک ق مرباخوری
شربت بار یا عسل دو ق غذاخوری
آرد گندم ۲۰ گرم یا دو ق غذاخوری سرصاف
بکینگ پودر یک ق چایخوری
وانیل یک سوم ق چایخوری
زعفران دم کرده یک ق غذاخوری
طرز تهیه 👇👇👇
✅ابتدا نشاسته و ماست را مخلوط میکنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.
✅روغن و آرد را با هم مخلوط می کنیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم.
✅زعفران، بکینگ پودر، وانیل شربت بار یا عسل را هم اضافه میکنیم.
✅برای اطمینان از کامل مخلوط شدن مواد دوسه دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم، اگر هم زن برقی نداشتید ۵ دقیقه با همزن دستی بزنید.
✅روی مواد سلفون بکشید و دو سه ساعت تو محیط آشپزخونه بزارید بمونه.
✅بعد از این زمان مواد را داخل جای سس بریزید یا نداشتید از قیف یکبار مصرف استفاده کنید.
✅یه سوراخ کوچولو بزنید.
✅روغن را از ۵ دقیقه قبل روی حرارت متوسط بزارید خوب داغ بشه.
✅از مواد به صورت مارپیچ داخل روغن بریزید و دو طرفش را سرخ کنید.
✅زولبیای داغ را داخل شربت بار ولرم قرار دهید و ۳۰ ثانیه بعد خارج کنید و داخل سبد بچینید تا شهد اضافیش خارج بشه.
❌نکته های مهم❌
👌غلظت مواد زولبیا باید شبیه به ماست باشه اگر دیدید سفت بود یک قاشق ماست اضافه کنید و اگر شل بود یک ق آرد اضافه کنید.
👌دقت کنید موقع گرم کردن روغن حرارت ملایم باشه اگر با حرارت بالا روغن را گرم کنید، کیفیت زولبیا پایین میاد.
👌برای بهتر خارج شدن شهد از زولبیا اونا را داخل سبد روی هم نچینید.
👌موقع سرخ کردن زولبیا لازم نیست کاملا طلایی بشه چون اون موقع زولبیا سفت میشه، همین که کمی تغییر رنگ بده کافیه.
زولبیای داغ را باید درون شهد ولرم بریزید
شهد نباید زیاد گرم یا زیاد سرد نباشه.
#خرماپیچ #افطاری 🫔 😋
خرما، بدون هسته
گردو
دارچین (اختیاری)
برای خمیر:
۱۱۳ گرم کره سرد
۱ و ۱/۴ پیمانه آرد
۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر
نوک قاشق چایخوری نمک
کمی بیشتر از ۱/۸ پیمانه آب سرد
🔸 فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک ۱ ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کنین و یا مثل عکس، به طول حدود ۶ سانتیمتر ببرین و دور خرماها بپیچین یا خمیر رو با کاتر دایره ببرین و داخل قالبهای تارت فشار بدین و خرماهارو داخلش بزارین و خواستین تزیینات خمیری روشون بزارین. (خمیر رو خیلی نازک باز نکنین و خیلی ضخیم هم نه). داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و اگه میخوایین روشون سرخ شه، مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
امتحانهایخدا ؛
لذتبخشه ، دردداره ، سختیداره ..
اما..
آخرششیرینه :)♥️
-ماهرمضان
.
#دسر_آدم_برفی
🔷مواد لازم 👇
🔹پودر نارگیل سه و نیم لیوان
🔹کرم شانته بصورت پودری آماده اش نکنید یک بسته
🔹پودر قند یک لیوان
🔹خامه صبحانه ۲۰۰ml
🔹 چوب شوربرای وصل کردن آدم برفی ها
🔹 هویج برای بینی آدم برفی
🔹شکلات چیپسی برای چشم و
🔹دکمه دراژه برای کلاه
🔆طرز تهیه
🔅پودر قند و خامه را با همزن بزنید و کرم شانته و پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید و تا وقتی مواد منسجم شود به اضافه کردن پودر نارگیل ادامه بدهید و از خمیر آماده شده توپ های ریز و درشت درست کنید و گردی بزرگ را که درست کردید داخل آن چوب شور بگذارید و روی آن توپ کوچک را قرار بدهید.
و با شکلاتها چشم و دهان آن را درست کرده و با هویج بینی بسازید و از دراژه ها بعنوان کلاه استفاده کنید و روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید تا منظره برفی شود و سرو کنید.
#شيرينى_فورى🥯 😋
اول دو لیوان پودر نارگیل و با نصف قوطی شیر عسلی مخلوط کنید وقشنگ با قاشق هم بزنید تا منسجم بشه جوری باید باشه که بتونید با دست شکل بدید بعد شکلات بنماری کنید روی بخار کتری بزارید تا کمی خنک بشه حالا از ترکیب نارگیل برداشته و تو دستمون شکل میدیم هر شکلی که دوست دارید میتونی گرد کنید بعد نیم ساعت بزارید تو فریزر تا سفت بشه بلداز نیم ساعت از فریزر دربیارید و در شکلات آب شده بغلتونید و روی سینی بزارید و روشو با پسته یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید به همین راحتی به همین
باسلوق گردویی
نشاسته گل (گندم)۱ لیوان سر پر
آب۲ لیوان سر خالی
شکریک و نیم لیوان
جوهر لیمو نوک قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
کره۲۵ گرم
گلاب نصف لیوان
پودر ژلاتین (دلخواه)۱ قاشق مرباخوری سر پر
پودر نارگیل به مقدار لازم مغز گردوبه مقدار لازم
برای درست کردن باسلوق نشاسته گندم رو داخل ظرفی بریزین و یک لیوان آب سرد رو (یکی از دو لیوان آب ذکر شده در مواد اولیه) بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا حل و رقیق بشه مخلوط نشاسته و آب رو کنار بذارید و اجازه بدید حدود ده دقیقه بمونه.
داخل قابلمه ای یک لیوان آب بریزین. (یک لیوان آب دوم) و جوهر لیمو را اضافه کنین.
و شکر رو بهش اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار بدین.
#ترشی سالاد مشهدی
مواد لازم :
گوجه یک کیلو
خیار ۲ عدد
هویج ۲ عدد متوسط
سیب زرد یک عدد
گل کلم ۳ عدد متوسط
شاخه کرفس ۳ الی ۴ بوته
دلمه ۲ عدد کوچک
سیر ۱۰ حبه
سرکه ۳ لیوان
ادویه هایی که من استفاده کردم
پودر گشنیز ، نعناع خشک ، گلپر ، موسیر
فلفل تند ۳ عدد بزرگ (من فلفل ترش شده آماده داشتم ریختم توش)
سیب زمینی ترشی به دلخواه چند عدد
دستور تهيه :
اول از همه گوجه هارو(بدون آب)،یا نصف میکنیم یا درسته ، بهش نمک میزنیم میزاریم بپزه رو گاز تا آب بندازه و پوستش راحت کنده بشه ، من داخل فر گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حسابی پخت وپوستش کنده شد
اینجا یه نکته رو دقت کنین که اصلا نباید آب بزنین بهشااا
چون ترشی خراب میشه بعدا.
حالا پوست گوجه هارو کنده رو داخل میکسر حسابی میکس میکنیم با گوشت کوب هم میتونین له کنین.
بعد سرکه رو بهش اضافه و هم میزنیم با قاشق تا ترکیب بشن.
بعد تمام مواد رو یک روز قبل حسابی شسته و میزاریم روحوله یا پارکه خشک که خیسیش بره وخشک بشه بعد ریز ریز میکنیم و با آب گوجه داخل شیشه ترشی ترکیب میکنیم ، شما میتونین داخل یه ظرف هم اینکاروکنین بعد داخل شیشه وارد کنین.
واسه من چون حجمش کم بود همینجوری داخل شیشه ریختم.
این ترشی رو خیلی ها ادویه نمیزنن و میگن گوجه و نمک چاشنیش هست ولی من طبق ذائقمون بهش پودر گشنیز و گلپر و نعناع خشک و موسیر زدم
این مقدار همین یه شیشه شد که دیدین.
بچه ها بهتره برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنین.
در یخچال نگهداری بشه
#پودینگ_موزی
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .
بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .
اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش .
#شیرینی_نارگیلی_آردی_لیلا
150 گرم روغن صاف قنادی + 150 گرم روغن جامد آشپزخونه و 350 گرم پودر قند را بوسیله همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک بشه ( مثل خامه فرم گرفته ) پنج دقیقه کافیه 500 گرم آرد سفید را یکباره به مخلوط قبلی اضافه و با دست آرد را به خورد روغن و پودر قند بدین تا خمیر لطیفی درست بشه که به دست نچسبه حالا 250 گرم پودر نارگیل ( داخل آسیاب یا غذا ساز بریزین تا کمی ریزتر و پودری بشه ) داریم که اونم به خمیرمون اضافه و اینبار با نوک انگشت و فقط در حدی که پودر نارگیل با خمیر شیرینی مخلوط بشه ورز میدیم نه بیشتر زیاد ورز دادن باعث میشه نارگیل روغن پس بده خمیر آماده را داخل نایلون نیم ساعت در یخچال استراحت بدین بعد بین دو تکه کاغذ روغنی به کمک وردنه به ضخامت نیم تا یک سانت باز کنید و با کاتر مورد نظرتون قالب بزنید روی شیرینی را با پودر پسته و پودر نارگیل رنگ شده تزیین و داخل سینی چرب شده بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 15 تا بیست دقیقه بپزید دوستان تا سرد شدن کامل شیرینی بهش دست نزنید امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید
#مرباى_زرشك
زرشک تازه: 800 گرم
شکر: 900 گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
آب: جوشیده ولرم: دو لیوان
زرشک را پاک کرده و خوب بشویید.بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسهای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشکها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید.
نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشکها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد.
بعد از مدتی که مربا ی شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و
سپس در ظرفی که میخواهید نگهداری کنید بریزید
#نان_تخت
مواد لازم:
1 کیلوگرم آرد
2 ق (7 گرم) مخمر خشک
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری روغن
500 میلی لیتر آب گرم
طرز تهیه:
همه مواد را به جز آرد و نمک خوب مخلوط می کنیم و نمک و آردمان را کم کم اضافه می کنیم و خمیر نرمی ورز می دهیم. به مدت 60 دقیقه با پوشش استراحت می دهیم و به 6-8 مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ درست می کنیم و دوباره 20 دقیقه می گذاریم و درب آن را میبندیم.
با فشار دادن با دست بهش حالت میدیم و دو طرف تابه رو میپزیم و موقع سرخ کردن حتما از درب استفاده کنید وگرنه داخل نان خام میمونه..
به میل خودمون رویش کره میمالیم.