#ژله_لاو
.
واسه درست کردن این ژله اول دو رنگ ژله مات باید حاضر کنین
یه بسته ژله قرمز با یک لیوان آب جوش بنماری کنین (رو حرارت غیر مستقیم مثل بخار آب جوش)، بهش رنگ خوراکی قرمز بزنین تا پررنگ شه و بذارین خنک شه
وقتی کاملا خنک شد بهش نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین
واسه رنگ صورتی من ژله آلوئه ورا استفاده کردم و بهش رنگ صورتی زدم، به همون روش بالا این رنگ رو هم آماده کنین
هرکدوم از رنگا رو بریزین تو سینی چرب شده و بذارین تو یخچال تا خوب سفت شن و بعد با کاتر قلب اونارو قالب بزنین
قالبتونو چرب کنین و بذارین تو فریزر
۲ بسته ژله آلوئه ورا رو با ۳ لیوان آب جوش بنماری کنین بذارین خنک شه
یه بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش بنماری کنین و وقتی خنک شد بهش نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین، میتونین از پاناکوتا هم استفاده کنین
سه قسمت کنین، یه قسمتو سفید نگه دارین، به یه قسمت رنگ قرمز و یه قسمت رنگ صورتی بزنین و بریزین تو حروف بذارین نیمبند شه، بعد از نیمبند شدن لایه سفید رو هم بریزین روش بذارین نیمبند شه
حالا قلبای قرمزو بچینین تو قالب و روشو آلوئه ورا بی رنگ بریزین و بذارین نیمبند شه
وقتی نیمبند شد قلبای صورتی رو به همون شکل بچینین و الوئه ورا بریزین
لایه بعد هم قرمز
بذارین ۶ ساعت تو یخچال بمونه و بعد از کناره ها بکشین به سمت داخل تا از دیواره قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف سر
#دسر_لیوانی
#پودینگ_شکلاتی
شیر ۳ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
آرد ۱ ق غ
شکر ۴ ق غ
کاکائو(ترجیحا هلندی) ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲ ق غ
بیسکوئیت پتی بور نصف بسته
آرد و شکر و نشاسته و کاکائو را مخلوط میکنیم و شیر سرد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود (اگر یکدست نشد از صافی رد کنید) مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد بعد خامه را اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود
من برای اینکه پودینگ دو رنگ باشه مواد رو دو قسمت کردم و به یک قسمت چند تکه شکلات شیری اضافه کردم تا با دمای پودینگ آب بشه و رنگش تیره بشه (اگه میخواید پودینگ تیره تر از این باشه شکلات تلخ اضافه کنید من شکلات تلخ دوست ندارم) ته لیوان یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید ( توی عکس خیلی مشخص نیست) و روی اون پودینگ تیره و بعد پودینگ روشن و به همین ترتیب ادامه بدین و در آخر روی پودینگ هم بیسکوئیت پودر شده بریزید و تزیین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره و خنک بشه و بعد نوش جان کنید.
#کیک_سیب
آرد 2 و 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری استاندارد
◀مایه این کیک سفت و غلیظ هست بنابراین توصیه میکنم جوش شیرین رو حذف یا جایگزین نکنید تا در نهایت کیک خوش بافت و عالی و سبک داشته باشید...
دارچین 1 قاشق چایخوری استاندارد
(من نصف قاشق چایخوری ریختم)
کره 2/3 پیمانه معادل 145گرم
◀به جای کره میتوانید از مارگارین(کره گیاهی) استفاده کنید
شکر 2/3 پیمانه
تخم مرغ درشت 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری استاندارد
ماست کم آب و غلیظ 1 پیمانه سرخالی=230 گرم
سیب پوست کنده و خورد شده 2 پیمانه
.
◀همه موادرا از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
◀فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد+بیکینگ پودر+جوش شیرین+دارچین را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید.
شکر+کره را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
◀حتما یکی دو مرتبه دور کاسه را تمیز کنید تا همه ذرات کره که به دیواره کاسه پاشیده شدند یکنواخت همزده شود.
سپس تخم مرغ اول را بشکنید و 1 تا 2 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
بعد تخم مرغ دوم+وانیل را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن مخلوط کنید.
سپس ماست را اضافه و 2 دقیقه با دور تند هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.
مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و آرام فولد کنید.
در انتها سیبهای خورد شده را اضافه و آرام مخلوط کنید.
◀قالب به قطر 25 سانت را چرب و آردپاشی کنید.
مایه کیک را در قالب ریخته و روی آنرا صاف کنید.
سپس قالب را به مدت 45 تا 55 دقیقه یا تا زماتی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود در فر قرار دهید.
سپس از فر خارج کرده و یک دقیقه بعد از قالب در آورید و روی پنجره مشبک قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.
.
#سوپ_انار
🍞مواد لازم🍞
عدس ۳/۴ پیمانه
کره یا مارگارین ۲ ق غ
پیاز متوسط ۱ عدد
آب ۸ پیمانه
برنج دانه بلند ۱ پیمانه
زردچوبه ۱ ق چ
نمک و فلفل
جعفری ۱/۲ پیمانه
پیازچه ۱/۲ پیمانه
آب انار ۱ پیمانه
کره ۱ ق غ
نعنای تازه خردشده ۲ ق غ
کشمش ۱ ق غ
گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم
مرحله اول
ابتدا عدس را بشویید. برای این کار عدس را داخل یک صافی بریزید و زیر آب سرد بگیرید. آن را خوب بشویید تا کاملا پاک شود.
قابلمهای را روی شعله قرار دهید و دو قاشق کره را داخل آن بریزید تا آب شود. پیاز را خرد کنید و داخل کره آب شده بریزید.
مرحله دوم
گوشت چرخکرده را با کمی نمک، فلفل و کمی از زردچوبه طعمدار کنید و به شکل کوفته دربیاورید. عدس را آبکش کنید و همراه با ۸ پیمانه آب، برنج، زردچوبه، کوفته ها، نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید.
حدود ۴۰ دقیقه بگذارید روی شعله ملایم بماند
مرحله سوم
در این مدت انار را دان کنید و آب آن را بگیرید. وقتی برنج و عدس نرم شد، آب انار، جعفری و پیازچه خردشده را به سوپ اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر قل بخورد.
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی مربایی ویژه ماه رمضان 🌙🌱^_^
┄┅═✧❁🍔❁✧═┅┄
کتلت آلمانی چگونه تهیه میشود؟😍😋
🥠مواد لازم🥠
🧇گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🧇باگت بیات حدود ۱۰ سانت
🧇خردل ۱ قاشق چایخوری
🧇نمک و فلفل به میزان لازم
🧇تخم مرغ ۱ عدد
🧇پیاز ۱ عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
🧇پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
🧇سیر ۱ حبه ( در صورت تمایل )
👩🏻🍳👩🏽🍳
🍔طرز تهیه🍔
*ابتدا باگت را با ۱ لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره )
*بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.
*پیاز و سیر را با ۱ قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( میتونید خام هم بریزید )
*باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید , تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.
*به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.
*حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید.
*میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.
*می توانید در کنار این کتلت هم از سیب زمینی های مخصوص آلمانی هم استفاده کنید.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
عشق چون شربت تلخیست که اغفال کند
ورنه این رنج و بلا مزه ی شیرین دارد ؟؟!!
🍃صبرا
🍕 #پیتزا_لوبیا_قرمز🍕
🧈چی لازم داریم؟
لوبیاقرمز- نصف لیوان
سس گوجه فرنگی - 3 قاشق سوپخوری
پیاز کوچک - 1 عدد
کدو سبز کوچک - 1 عدد
فلفل دلمه ای - 1 عدد
قارچ - 4 عدد
ریحان خرد شده - 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده - 1 لیوان
🍞چه طوری بپزم؟
لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده ایم روی حرارت گذاشته و با کمی نمک و فلفل می پزیم بطوریکه آب آن بعد از پخت کشیده شده باشد. کدو را خیلی نازک حلقه ای برش زده و قارچ ها را نیز اسلایس میکنیم.
🧇خمیر پیتزا را با وردنه به اندازه قالب پهن میکنیم و روی خمیر را با سس گوجه فرنگی آغشته میکنیم و پیاز خرد شده ، کدو ، قارچ ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، لوبیای پخته شده و ریحان ریز خرد شده را روی خمیر ریخته و در آخر پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم و پیتزا لوبیا قرمز را در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا پنیر پیتزا طلایی رنگ شود. فر را از قبل گرم میکنیم.
🍅🥕#دلمه_گوجه_مدیترانه_ای
مواد لازم:🥣🥣
تخم مرغ ————— ۲ عدد
گوجهفرنگی ————— ۷۰۰ گرم
گوشت چرخکرده ————— ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا ————— ۱۵۰ گرم
پنیر فتا ————— ۲۰۰ گرم
گردو ————— ۱۰ عدد
سس فلفل تند————— ۳ ق غ
🥮طرز تهیه:
ابتدا گردو را خرد کرده و همراه گوشت چرخکرده تفت میدهیم .
سپس به آن کمی نمک،فلفل و سس فلفل اضافه میکنیم.
داخل گوجهفرنگی ها را خالی کنید و مایع درون آن را با گوشت مخلوط کنید .
در یک ظرف دیگر تخم مرغ ، پنیر فتا و پنیر پیتزا را خوب مخلوط کنید.
حالا گوشت آماده شده را درون گوجهفرنگی ها بریزید و روی آن را با مایع پنیر بپوشانید .
دلمه ها را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه و زمان ۳۰ دقیقه بگذارید تا خوب پخته شوند.
نوش جان
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
باران را می بینی چه باشتاب فرود می آید ؟از شوق بوسیدن جای قدم های توست که از عرش گذشته و فرش نشین می شود...
ای برکت آسمان و زمین به تعداد تمام دانه های باران سر برخاک ساییده؛
اللـهــــم عجـــــــــل لولیــــک الفرج
هیما🌱
🫕 #آبگوشت_برشی_گیلانی
مواد لازم:🍵🍵
هویج ————3عدد
گوشت ————200گرم
کلم برگ کوچک——— 1 عدد
لبو ———3 عدد
سیب زمینی——— 2عدد
پیاز——— 2 عدد
فلفل سیاه——— 1 ق م
سس فلفل تند ———2 ق غ
رب گوجه——— 2 ق غ
خامه ———2 ق غ
زردچوبه——— 1 ق غ
سبزی مخلوط——— 1 کیلو
🍴ابتدا پیاز و گوشت خرد شده را با کمی روغن تفت دهید. سپس سیب زمینی، هویج، لبو و کلم خرد شده را افزوده و مخلوط کنید.
زردچوبه، فلفل سیاه، رب گوجه و سس فلفل تند را نیز اضافه کنید.
سبزی مخلوط را خرد کرده و به همراه 3 لیتر آب، خامه و نمک به مواد افزوده و اجازه دهید تا آبگوشت خوب جا بیفتد.
نوش جان