eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مداحی آنلاین - آنا یا فاطمه گل یار وفاداریوه باخ - مهدی رسولی.mp3
5.43M
🔳 (ع) 🌴آنا یا فاطمه گل یار وفاداریوه باخ 🌴غملرین چاه دین غملی عزاداریوه باخ 🎙 👌 🔴گلچین بهترین های ترکی @sedzaker
صبح است و هوای دلِ من مثلِ بهار است؛ پلکی بزن و صبح بخیرِ غزلم باش،،،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤ضربت خوردن مظلومانه مولای متقیان🖤 🖤 حضـرت علی علیه السـلام تسلیت بـاد 🖤 .
🥯‍ 🥖خيلى خوشمزه كه مى تونيد تو مهمونى ها و مجالس تولد آماده اش كنيد هم خوشمزه هم راحت و هم خيلى شيك 🥪مواد لازم ماكارونى پخته ٤ پيمانه(هر مدلى كه دوست داريد) تخم مرغ دوعدد ذرت نصف پيمانه گوشت چرخ شده ٢٠٠گرم پياز يك عدد متوسط سي كچاب نصف پيمانه پنير موزالا يا پيتزا يك پيمانه پنير پارمسان دو ق غ خ نمك و فلفل و اويشن به ميزان لازم 🍕ابتدا پياز رو نگينى خرد كنيد و تفت بديد تا طلايى بشه و بعد ادويه هارو اضافه كنيد و گوشت رو هم اضافه كنيد و تفت بديد ،ذرت رو بريزيد و سس رو هم اضافه كنيد و بعد بذاريد بپزه.. همه مواد رو با هم مخلوط كنيد و مواد گوشتى رو هم به موادتون اضافه كنيد و كاملا با هم مخلوط كنيد و توى قالب مافين بريزيد و توى فر كه با دماى ١٨٠ درجه گرم شده بذاريد تا روش طلايى و برشته بشه.... روى مافين هارو با جعفرى و سس تزيين كنيد.... .. مى تونيد بجاى گوشت از سوسيس و مرغ هم استفاده كنيد
🧆🥘 مواد لازم:🧆 ماش ۲پیمانه بزرگ پیاز خلال شده ‌‌ ۵عدد برنج‌ ۳پیمانه طرز تهیه:🧅🫕 ابتدا در تابه روغن می ریزیم پیاز خلال شده را سرخ می کنیم. در قابلمه حدود ۱/۵ لیتر آب می ریزیم بعد ماش،نمک و فلفل قرمز و کمی روغن ریخته تا ماش کاملاً بپزد. ماش که پخته شد برنج را اضافه می کنیم درب قابلمه را گذاشته تا بپزد و دم بکشد، سپس در ظرفی کشیده پیاز سرخ شده را روی برنج می ریزیم و آماده سرو است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤ضربت خوردن مظلومانه مولای متقیان🖤 🖤 حضـرت علی علیه السـلام تسلیت بـاد 🖤 .
🍭‍ 🍭 موادلازم🍮☕️ پودر ژلاتین 1/4 پیمانه آب سرد 8 قاشق سوپخوری قهوه آماده دو و نیم پیمانه شکر 5 قاشق سوپخوری 🔴طرزتهیه پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به شکل اسفنج درآید. سپس ظرف ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا پودر ژلاتین رقیق شود. قهوه آماده داغ را با شکر مخلوط کنید تا شکر خوب در آن حل شود. بعد از خنک شدن مخلوط قهوه و شکر، آن را با ژلاتین رقیق شده مخلوط کنید و داخل قالب موردنظر بریزید. قالب را 5 ساعت در یخچال قرار دهید. می توانید ژله قهوه را با انواع بستنی ساده و مغزدار سرو کنید. 🔴نکات 1ـ برای راحت تر جدا شدن دسر از قالب، همیشه داخل قالب را آب سرد بغلتانید و بعد آن را در فریزر قرار دهید؛ سپس مواد را در آن بریزید. 2ـ در صورت تمایل می توانید قهوه را با شیر رقیق کنید؛ در این صورت رنگ قهوه ای دسر ملایمتر میشود
چگونه تهیه میشود؟😋😍 🥟مواد لازم: یک ونیم لیوان شیر یک ق غ شکر یک عدد تخم مرغ یک ق غ خمیر مایه یک سوم لیوان روغن مایع یک ق چ نمک ۴/۵_۵لیوان آرد 🥐مواد میانی:🍴 دوعدد سیب زمینی دو ق غ روغن مایع نمک، فلفل تند وپاپریکا دو ق غ جعفری 🥯طرز تهیه:🥯 شیر ولرم رو داخل کاسه بزرگی ریخته شکر و خمیر مایه رو هم اضافه کرده مخلوط میکنیم.خمیرمایه که پف کرد سفیده تخم مرغ وکره ونمک را هم اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم آرد رو کم کم با کنترل اضافه کرده ۵دقیقه ورز میدیم بعد روشو پوشانده در جای گرمی میذاریم تا به عمل بیاد در این فاصله سیب زمینی رو درشت خورد کرده داخل قابلمه ریخته کمی آب ریخته میذاریم کاملا بپزه بعد سیب زمینی ها داخل کاسه بزرگی ریخته کمی که سرد شد با پشت قاشق له کرده روغن مایع نمک، فلفل ،پاپریکا وجعفری رو اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم کنار میذاریم خمیرمون که به عمل امد پف خمیر رو میگیریم به دوقسمت تقسیم یک قسمت رو داخل سینی فر که چرب کردیم پهن کرده مواد میانی رو روی خمیر پهن کرده بقیه خمیر رو روی میز باز کرده روی سیب زمینی میذاریم ودر فر با دمای ۱۹۰درجه تا وقتی طلایی بشه میپزیم
موادلازم کره ۱۲۵ گرم پودرشکر نصف پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد آرد ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری شکر و پودر پسته برای تزیین طرزتهیه کره و پودر شکر را میزنیم تا کاملا نرم و‌سفید شود، تخم مرغ و‌ وانیل را اضافه میکنیم مجددا میزنیم ، سپس آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد، خمیر را با وردنه باز میکنیم و‌قالب میزنیم سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و‌در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم نوش جان 💖
طرز تهیه:🍘 با یک رینگ گرد (منظور از رینگ حلقه گرد فلزی هست با ارتفاع تقریبا سه سانت) نون تست رو دایره ای برش میزنیم برای هر ماکارون دو تا نون تست نیاز داریم که شما میتونید از نون تست جو که قهوه ای هست استفاده کنید یا سفیدش رو انتخاب کنید براز داخلش سینه مرغ پخته رو چرخ کنید البته من از ران مرغ استفاده میکنم چون بافت لطیفتری داره .بعلاوه فلفل دلمه ای رنگی آویشن فلفل سیاه سه قاشق سس مایونز همه رو باهم میکس کنید ود صورت تمایل دو قاشق ذرت پخته یا یک خیارشور ریییییز خرد شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید نون اول رو که برش زدید از داخل قالب خارج نکنید مواد روروی نون بریزید با پشت قاشق فشرده کنید بعد از خارج کردن نون دوم رو روش قرار بدید :میتونید مواد رو کمی سس قرمز یا زعفران بزنید تا رنگ متفاوت داشته باشید. و ضمنا مایونز رو زیاد نزنید که مواد شل بشه و خوب فرم نگیره
باید بگم برای این ترشی بهتر قارچ شما ریز باشه وحتما هم تازه باشه بعداز شستن داخل آب جوش بریزید وبعداز پنج دقیقه آبکش کنید واجازه بدین خنک بشه بعد چندحبه سیر،چندعدد فلفل تند،نمک،واگر دوست داشتین زیتون،گوجه مینیاتوری،بهش اضافه کنیدخیلی خوشگلتر میشه وکمی هم روغن زیتون البته اگر دوست نداشتین می تونید حذف کنید حالا مخلوط این مواد رو داخل شیشه خشک بریزید وداخلش روبا سرکه پرکنید سفید بهتر چون رنگش قشنگ میشه ولی فرقی نمیکنه قرمز هم مشکلی نداره چند روزی داخل بخچال بمونه تا جابیوفته وبعدنوش جان کنید🤗 این ترشی بهتر تومدت زمان نسبتا کمتری مصرف بشه تازه تر باشه خوشمزه تر😊
طرز تهیه شم اینطوریه که سنگدان ها رو خوب بشورین و پوست زرد رنگ سفتی که تو بعضیاشون پیدا میشه اونو در بیارین . بعد با پیاز فراوان تفت داده شده سرخش کنین ، نمک و زردچوبه بزنین و آبجوش بریزین تا جایی که روی سنگدان ها رو بپوشونه و دو سه ساعتی بذارین خوب بپزه اگه بذارین آبش کشیده بشه و به روغن بیفته خیلی خوشمزه میشه....
مواد لازم: ▫️۲عدد تخم مرغ ▫️۲لیوان ماست ▫️کمی نمک وشکر (۱/۲ق م ) ▫️نصف لیوان روغن ▫️۲ق غ سر صاف پکینگ پودر ▫️ارد به مقدار لازم طرز تهیه:🥐 🔸نمک وشکر رو تو ظرف ریخته وتخم مرغ وماست وروغن رو تو ظرف ریخته وبا مفتول میزنیم تا صاف ویکدست بشه وبعد ارد وپکینگ پودر رو الک کرده وبه مواد اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبه بعد خمیر رو به هر شکلی که دوست داشتین دربیارین وروش زرده تخم مرغ وروغن مخلوط کنید وبا فرچه بکشین وروش کنجد بپاشین وتو فر ۲۰۰درجه نیم ساعت بذارید بپزه وروش سرخ بشه
🍜 😋 🔸در ابتدا ۱ عدد پیاز نگینی کرده و با روغن زیتون تفت داده و جو پرک از قبل خیس شده رو اضافه می کنیم و با مقداری آب مرغ میزاریم تا حسابی بپزه بعد پخت ، جو ۱ عدد هویج رنده کرده و داخل سود میریزیم و میزاریم تا بپزه ، ۲ پیاله ماست خوری ماست ( داخل ماست ۱ زرده تخم مرغ میریزیم و مخلوط می کنیم ) و با ۳ حبه سیر رنده شده وسوپ رو آروم آروم به مخلوط ماست اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا نبره بعد روس شعله می گذاریم و وقتی به جوش آمد ۱۰۰ گرم گشنیز تازه ی ساطوری شده رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل میریزیم تا ۱۰ دقیقه حسابی جا بیوفتد ♦️نکته: ماست ترش باشد خوشمزه تر می شود
لوز نارگیل مواد لازم پودر نارگیل دو لیوان. شکر نصف لیوان. گلاب سه ق غ(به جای گلاب می تونید از عرق بهارنارنج یا بید مشک استفاده کنید ) آب یک چهارم لیوان هل ساییده نصف چهارم ق چ آب لیمو نصف ق چ یا جوهر لیمو نوک ق چ نکته..اگر میخواین لوز حالت منسجمی داشته باشه نارگیل رو حتما خوب آسیاب کنید اینجوری نارگیل خوب به روغن میفته و بسیار منسجم تر میشه ولی اگر آسیاب نکنید هم خوب میشه ابتدا شربت لوز رو باید درست کنیم مهمترین قسمت همین درست کردن شربت هست آب و شکر و گلاب و هل و آبلیمو یا جوهر لیمو رو داخل قابلمه میرزیم و روی حرارت خیلی ملایم میزلریم به هیچ وجه شربت رو هم نزنید پنج دقیقه که گذاشت کم کم‌شکر رو هم بزنید تا بشه تقریبا حدود یک‌ربع می کشه تا وقتی شیره ریزریز شروع به جوشیدن کرد و شکر کامل حل شده بود شیره رو خاموش کنید و بزارید از داغی بیفته بشه شیره بعد سرد شدن باید قوام داشته باشه یعنی مثل عسل رقیق. باشه.وقتی شیره کمی خنک شد با همزن برقی یا دستی حدود پنج دقیقه بزنید اونقدر باید بزنید تا شیره روش کف کنه بعد اون پودر نارگیل رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد با دست دو سه دقیقه ورز میدیم تا نارگیل روغن بندازه و مثل عکس کاملا حالت خمیر پیدا کنه.کف ظرف مستطیلی تقریبا رو پلاستیک بندازین بعد مایه لوز رو داخل اش خوب پخش کنین بعد روش خلال پسته بر و مدت دو ساعت بزارین داخل یخچال بمونه روش رو هم‌نپوشونید بعد برش بدین و سرو کنید
مواد لازم: نیم کیلو گردو يك عدد بِه بزرگ يك عدد پیاز متوسط رنده شده براي چاشني ( نمك، سرکه ، شکر ، رب انار ) میزان چاشني کاملا سلیقه ای هست ما ملس میخوریم فسنجون رو به نسبت شیرینی و ترشی و رنگ فسنجون چاشني بزنید طرزتهیه: ۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ( من اینجوری درست میکنم : يك عدد پیاز و رنده میکنم ، گوشت رو با نمك و زعفرون ورز میدم و قلقلي میکنیم و سرخ میکنم ) ۵۰۰ گرم سینه مرغ حبه شده ( سینه های مرغ حبه شده رو با زعفرون سرخ میکنم ) گردو رو چندبار چرخ میکنیم بعد به هم چرخ میکنیم باهاش سري آخر پیاز رنده شده رو سرخ میکنیم گردو و به رو بهش اضافه میکنیم اب میریزیم میزاریم 6 ساعت نم نم بجوشه بعد از این زمان گوشت و مرغ و و اسم ( همه مواد چاشني رو باهم مخلوط میکنم و یکباره میریزم ) اضافه میکنیم و ۱ ساعت دیگه بهش زمان میدیم تا جا بیفته سپس آمادست. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
• بیا ادامه بدیم قوی تر، خوشحال تر و امیدوارتر از دیروز...  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ .
مواد لازم آرد نخودچی:۲ و نیم لیوان پودر قند:نصف لیوان روغن جامد:نصف لیوان آرد سفید:۲ قاشق غذاخوری پودر هل:۱ قاشق چای خوری مواد لازم برای روی شیرینی ها: یدونه زرده تخم مرغ ۲ قاشق پودر قند ۱ قاشق سرکه سفید طرز تهیه چند تا نکته رو میگم که حتما رعایت کنید بعد از ورز دادن خمیر بزارید داخل نایلون فریزر و ۳۰_۴۰دقیقه استراحت بدید شیرینی هارو زیاد ورز ندید چون به روغن میوفته و شیرینی ها خراب میشه. بعد از مواد زدن روی شیرینی ها حتما بزارید نیم ساعت خمیر بمونه تا هوا بخوره اگه بدون فر درست میکنید زیره حرارت شعله پخش کن بزارید در قابلمه یا ماهیتابه رو دمکنی بزارید به مدت ۲۰ دقیقه بزارید بپزه.دقت کنید شعله حتما کم باشه اگه داخل فر درست میکنید بزارید یک ربع از قبل گرم شه با دمای ۱۶۰ درجه گازی و ۱۵۰ درجه برقی به مدت ۱۰_۲۰ دقیقه بزارید بپزه. روغن جامد رو بزارید روی حرارت کتری تا کاملا ذراتش حل بشه بعد بزارید خنک بشه و بعد شیرینی هارو درست کنید حتما بعد از پخت شیرینی هارو بزارید کاملا خنک شه بعد از روی کاغذ روغنی بردارید حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
محبت امانت خداست خرج هر کسی نکن ... .
(بوشهری) 🍛 😋 ▫️بادمجان ۴عدد ▫️پیاز یک عدد ▫️لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه ▫️آب تمبر هندی نصف لیوان ▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم ▫️آب ١/٢ ليوان ▫️روغن به ميزان لازم 🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجان‌ها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجان‌ها کمی در روغن تفت بخورند. 🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجان‌ها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجان‌ها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
-
🍖 یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋 ♦️یک پیمانه آرد ♦️۲پیمانه پودرنان خشک ♦️فلفل قرمز,پودرگشنیز, ♦️زردچوبه پودرسیر ♦️جوزهندی,پودرزنجبیل 🔸 ازهرکدام یک قاشق چایخوری 🌀همه راباهم مخلوط کرده ودرظرف دربسته دریخچال نگهداری کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍒🥫 برای تهیه این کمپوت خوشمزه؛😋 ابتدا سه لیوان آب را به همراه یک لیوان شکر داخل قابلمه ریختم و روی حرارت قراردادم وقتی بجوش اومد گاز رو خاموش کردم. تا آب کمی از داغی بیفته چون گیلاس ها ترک میخورن. بعد از چند دقیقه گیلاس ها رو اضافه کردم و به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت کم زمان دادم تا گیلاس ها پخته بشن.کمپوت ما آمادست داخل یخچال میزاریم تا خنک بش ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: ▫️آرد :1لیوان ▫️شکر:2/3لیوان ▫️تخم مرغ:2عدد ▫️ماست:1/2لیوان ▫️روغن مایع:1/2لیوان ▫️بکینگ پودر:1ق چ ▫️وانیل:1/2ق چ ▫️نشاسته ذرت:1ق غ سرپر ▫️کشمش: 2 ق غ ▫️گردو خرد شده: 2ق غ طرز تهيه:🍰 🔸تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن بزنید تاحجمش دو برابر شه. بعد شکر رو اضافه کنید خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شه. بعد به ترتیب روغن مایع و ماست رو اضافه کنید و در نهایت مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو که الک کردید.کشمش ها رو توی آرد بغلتونید و به همراه گردو اضافه کنید . قالب رو چرب و آرد پاشی کنید مایه کیک رو بریزید و قالب رو حدود 1 ساعت توی فر با دمای 170 درجه قرار بدید ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم ▪️مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است) ▪️پودر سیر نصف قاشق غذاخوری ▪️پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری ▪️زعفران دم کرده نصف فنجان ▪️آب نارنج یک سوم لیوان ▪️سس سالسا یک قاشق غذاخوری ▪️کره آب شده 50 گرم ▪️پاپریکا نصف قاشق چایخوری ▪️پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری ▪️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه مرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرین🤩 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز رنده شده بزرگ و نصف فلفل دلمه اى سبز رنده شده و ١/٢پيمانه جعفرى خرد شده و نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و زردچوبه و پودر آويشن و ١/٣پيمانه پودر سوخارى مخلوط كنيد ورز بدهيد سپس مقدارى از اون رو پهن كنيد بين برگرها كيسه فريزر بگذاريد و در فريزر نگهدارى کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ژله شربت🍻🍷 گل بنیرک ۲ ق مرباخور... شکر ۱ ق غ خوری گلاب ۱ ق مرباخوری آب سرد ۲ لیوان گل پنیرک رو در نصف لیوان آب سرد ریخته و هم میزنیم،۵ دقیقه زمان میدیم تا رنگ آبی خوشرنگشو پس بده.در ظرف دیگه بقیه آب گلاب شکر رو هم زده تا حل بشن.آب گل پنیرک رو از صافی رد کرده و به محلول اضافه میکنیم در صورت تمایل میتونین از تخم شربتی که از قبل با آب سرد قاطی کرده و ژله ای شده داخل شربت اضافه کنید 💞🌸🍃🌸🍃🌸🍃 ᯾❁ @fast_food ❁᯾