eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان میتونید از نون ترتیا یا تافتون هم استفاده کنید مواد داخلش هم به سلیقه خودتون تغییر بدید .در حدی که پنیر آب بشه تو فر بزارید .
و لايه صورتى👇🏻 ژله توت فرنگى يك بسته تخم شربتى سه قاشق دنت توت فرنگى دو عدد توت فرنگى چند عدد لايه سفيد👇🏻 ژله آلوورا يك بسته بستنى وانيلى يك بسته خامه دو قاشق ابتدا تخم شربتى را در آب جوش حل ميكنيم. ژله توت فرنگى رو در يك ليوان آبجوش حل كرده و خوب مخلوط ميكنيم تا ذرات ژله حل شود و كمى خنك شودو دنت ها و توت فرنگى پوره شده رو اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم.بعد مواد رو نصف ميكنيم ،بع نصف آن تخم شربتى كه از قبل خيس كرديم اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و داخل ظرف ميريزيم تا يك لايه ببندد و بعد لايه بعدى رو اضافه ميكنيم. براى لايه سفيد هم يك بسته ژله آلوورا را با يك ليوان آب جوش حل ميكنيم تا ذرات ژله خوب حل شود. وقتى كمى خنك شد يك ليوان بستنى وانيلى و دو قاشق خامه اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و روى لايه بعدى بريزيد و در يخچال بگذاريد تا ببنند. براى تزيين هم ميتونيد از توت فرنگى استفاده کنید .
من همیشه از پودر سوخاری خونگی استفاده میکنم به دو دلیل😊 یکی اینکه بسته بندی شده ها از نظر اقتصادی به صرفه نیست دوم اینکه پودر سوخاریهایی که باز هستند هم بهشون اطمینان ندارم ،نمیدونم بهداشتی هست یا نه🤔 نون فانتزی میخرم (این بار کنجدی گرفتم)تیکه های کوچیک میبرم با قیچی آشپزخونه ومیزارم داخل سینی خشک بشه ، بعد با چرخ گوشت یا خرد کن پودر میکنم داخل یه ماهیتابه ی بزرگ روی شعله ی کم حرارت میدم ،مدام باید هم بزنیم تا نسوزه ،یه کم که رنگش عوض شد شعله روخاموش میکنیم ودر آخر فلفل سیاه ،پودر سیر میزنم در ظرف در دار داخل یخچال نگه داری میکنیم😊👌 .
هدایت شده از ذاکرین
✅استخدام کارمند اینترنتی ✅ جهت کار درمنزل باگوشی(تسویه حساب روزانه) پذیرش درعناوین شغلی زیر: 1⃣.تایپ کردن فایلهای صوتی باگوشی درمنزل. 2⃣.مدرس غیرحضوری کلیه رشته ها جهت تصحیح آزمونها. 3⃣.ادمین اینستاگرام همراه با اموزش رایگان 4⃣.پشتیبان و پاسخگویی آنلاین 5⃣.تبلیغ کننده در اینستاگرام جهت ارسال بنر بدون نیاز به فروش. 6⃣.ادمین فروش محصولات 7⃣.ویراستارمتون جهت نگارش و ویراستاری 8⃣.گویندگی جهت روخوانی متون آموزشی 9⃣.سازنده بنرهای تبلیغاتی و ... پرداخت هزینه نت مصرفی و ارایه فیلترشکن به عهده شرکت میباشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به آی دی زیر پیام دهید. 🆔 @green_jobs1473
میلک شیک توت فرنگی توت فرنگی یک لیوان شیر یک لیوان بستنی وانیلی لیوانی دو عدد . برای تهیه این میلک شیک خوشمزه بهتره که توت فرنگی رو بذارین داخل فریزر تا یخ بزنه اینطوری بافت میلک شیکتون غلیظ و کلا خوشمزه‌تر میشه.حالا شیر و توت فرنگی رو داخل مخلوط کن بریزین و چند پالس بزنین تا توت فرنگی کاملا پوره بشه. بعد بستنی رو اضافه کنین فقط یکی دو پالس بزنین تا بستنی و توت فرنگی با هم مخلوط بشن زیاد مخلوط کن رو نزنین تا بستنی آب نشه. حالا میلک شیک غلیظ و خنکتون حاضره. .
شانزده کیلو غوره از نژاد (انگور فخری) رو برای آب گرفتن خریدیم و دو کیلو از اون غوره کشیده ها رو برای چاشنی قرمه سبزی و خورش قیمه و اما دستورش👈 وقتی غوره رو خریدیم با مامان دو تایی همه ش رو دون کردیم بعد چند آب شستیم و ریختیم تو آبکش و تا صبح موند تو آبکش . صبح ریختیم رو پارچه سفید و تمیز یه ساعتی که آب بهش نمونه اگر آب بهش بمونه کپک میزنه. بعد داداش برد بیرون برای آبگیری . بعد که آورد خونه منو مامان دو تایی ادامه مراحل رو اینجوری رفتیم که از لطف کل آبغوره ها رو از آبکش رد کردیم سری دوم از الک رد کردیم که کامل شفاف بشه. ما تو آبغوره نمک نمیزنیم اصلا چون اگر نمک بریزین بعد به مدت به کپک سفید رو بطری ها میزنه که حاصل همون نمک ریختنه اگر بطری هایی که آب غوره رو توش میریزین آب بهش باشه بازم ابغوره تون کپک میزنه برا جلوگیری از این کار اولا نمک نریزین دوما شیشه ها و بطری ها رو بعد شستن با اب با نصف پیمانه آبغوره داخلش رو بشورین. بعد آبغوره بریزین. برا چاشنی قرمه سبزی غوره کشیده ها رو دون کردیم ریختیم تو بطری و روش رو کامل با آبغوره پر کردیم . ما اصلا آب غوره رو نمیجوشونیم و تو یخچال نگه داری میکنیم تا سال بعد نه کپک میزنه نه تغییر رنگ میده. توصیه میکنم تو آبغوره نمک نریزین چون برای درمان فشار خون بالا اگر خواستین استفاده کنین نمکی باشه برعکس عمل میکنه .باز اگر سوالی بود در خدمتم. .
شانزده کیلو غوره از نژاد (انگور فخری) رو برای آب گرفتن خریدیم و دو کیلو از اون غوره کشیده ها رو برای چاشنی قرمه سبزی و خورش قیمه و اما دستورش👈 وقتی غوره رو خریدیم با مامان دو تایی همه ش رو دون کردیم بعد چند آب شستیم و ریختیم تو آبکش و تا صبح موند تو آبکش . صبح ریختیم رو پارچه سفید و تمیز یه ساعتی که آب بهش نمونه اگر آب بهش بمونه کپک میزنه. بعد داداش برد بیرون برای آبگیری . بعد که آورد خونه منو مامان دو تایی ادامه مراحل رو اینجوری رفتیم که از لطف کل آبغوره ها رو از آبکش رد کردیم سری دوم از الک رد کردیم که کامل شفاف بشه. ما تو آبغوره نمک نمیزنیم اصلا چون اگر نمک بریزین بعد به مدت به کپک سفید رو بطری ها میزنه که حاصل همون نمک ریختنه اگر بطری هایی که آب غوره رو توش میریزین آب بهش باشه بازم ابغوره تون کپک میزنه برا جلوگیری از این کار اولا نمک نریزین دوما شیشه ها و بطری ها رو بعد شستن با اب با نصف پیمانه آبغوره داخلش رو بشورین. بعد آبغوره بریزین. برا چاشنی قرمه سبزی غوره کشیده ها رو دون کردیم ریختیم تو بطری و روش رو کامل با آبغوره پر کردیم . ما اصلا آب غوره رو نمیجوشونیم و تو یخچال نگه داری میکنیم تا سال بعد نه کپک میزنه نه تغییر رنگ میده. توصیه میکنم تو آبغوره نمک نریزین چون برای درمان فشار خون بالا اگر خواستین استفاده کنین نمکی باشه برعکس عمل میکنه .باز اگر سوالی بود در خدمتم. .
مواد لازم:🥚 ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️شکر 1 و 1/4 لیوان ▫️روغن مایع 1/2 لیوان ▫️شیر 1 لیوان ▫️آرد 2 پیمانه و 1 قاشق غذاخوری ▫️پودر کاکائو 1 و 1/2 قاشق غ ▫️بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری ▫️وانیل مقداری طرز تهیه🔻🍰 ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور متوسط همزن به مدت تقریبی 7 دقیقه بزنید تا روشن و حجیم شود سپس شیر و روغن را اضافه کنید و 5 ثانیه بزنید ، بعد آرد و بکینگ پودر را که از قبل 3 بار الک شده در چند مرحله به مواد اضافه کنید و خیلی کوتاه با همزن بزنید حالا مایع کیک را دقیقا به سه قسمت مساوی در سه ظرف مشابه تقسیم کنید و به یکی یک قاشق آرد دیگری یک قاشق پودر کاکائو و دیگری نصف قاشق پودر کاکائو اضافه کنید تا غلظتشان تقریبا یکی شود. قالب را چرب و آرد پاشی کنید میتونید مثل من از کاغذ روغنی استفاده کنید و با کمک سه ملاقه یک اندازه از وسط قالب شروع کنید به نوبت از سه رنگ مایع روی هم بریزید تا مایع تمام شود در آخر با خلال چوبی از وسط به سمت کناره قالب بکشید و برعکس تا طرحی با خطوط ایجاد شود در آخر قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 50 دقیقه قرار دهید البته درجه و تایم در برهای مختلف متفاوته پس شما دقت کنید تا با فر خودتون تنظیم کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک یخچالی راحت و خوشمز😋 با بیسکوییت و خامه و شکلات🍰🍰 خودم درست کردم عالی شد☺️ .
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از مصر تا قطر، از ترکیه تا اردن، از یمن تا عراق، از سوریه تا لبنان، از ایران تا فلسطین همه یک آرزو داریم، آرزویی که به‌زودی عملی خواهد شد! 🔹این نماهنگ زیبا تو شبکه‌های اجتماعی عربی حسابی سروصدا کرده
ترایفل ترکیبی از ژله میوه کیک پودر شده خامه یا انواع کرم مثل کرم وانیلی کرم کاسترد پودینگ و و ومن برای لایه اول ژله گذاشتم وقتی بست میوه گذاشتم دیگه سلیقه ایه هر میوه ای دوست دارید میتونید بزارید بعد روش کیک پودر شده ریختم از هر کیکی میتونید استفاده کنید کیک و با پشت قاشق فشردش کردم بعد خامه فرم گرفته ریختم دوباره کیک پودر شده ریختم و روشم خامه و با بیسکوییت و شکلات و ژله خورد شده تزیین کردم بجای خامه هم از انواع کرم میتونید استفاده کنید یه نکته اینکه بهتره این دسر لااقل سه ساعتی تو یخچال .
هدایت شده از ذاکرین
(تمدید شد) 🟥 طرح توزیع عادلانه ۵ قلم از قطعات یدکی خودرو های داخلی در سامانه ایرانکو اجرا شد ◾️قطعات شامل: دیسک و صفحه کلاچ ،لنت ترمز، شمع موتوری ، تسمه تایمینگ ، تسمه دینام  می‌باشد ✅ دارای (شناسه اصالت قطعات) وزارت صنعت معدن و تجارت ایران ◾️ سال تولید قطعات ۲۰۲۲ ◻️جزئیات این طرح: ◾️ارائه به هر کد ملی بالای ۱۸ سال یک سبد به نرخ واردکننده ◾️تحویل ۱ الی ۲ روز کاری با همکاری پست ویژه جمهوری اسلامی ایران 🟩 ثبت نام و دریافت کالا در سامانه رسمی ایرانکو به نشانی : 《●  www.irnko.ir  ●》 《●  www.irnko.ir  ●》 🇮🇷
دوست داری انواع شیرینی یاد بگیری😋قنادی بیار خونت😍 شیرنی مشهدی😍 شیرینی دانمارکی😘 شیرینی خامه ای😋 و...... کیک تولد👌 کیک تر😍 کیک تلخ و ..... چه با فر و بدن
🧡سالاد مرغ اين سالاد از مرغ تكه شده سيب زميني نگيني آبپز شده جعفري خرد شده هويج آبپز وخيارشور آبليمو تازه و نمك وفلفل سياه ودرصورت تمايل ذرت ومقداري ماست شيرين وسس مايونز تشكيل شد 🧡سالاد سيب زميني و شويد طرزتهيه :سيب زميني پخته مكعبي خردشده+ پيازچه خردشده+ خيارشورساطوري ريز+ شويد+ ماست پرچربي+ كمي سس مايونز+ نمك+ فلفل سياه و كمي ابليمو همه باهم مخلوط كنيد ودر يخچال بزاريد تا جابيفتد نووش جان . . ✅نكته١: راز خوشمزه تر بودنشون در اينه كه هرچي بيشتر در يخچال بمونيد خوشمزه تره 😉 ✅نكته ٢:ميتونيد بصورت فينگرفود براي تولد يا مهموني توي ظرف كوچك مثل ليوان خوشگل و شيك سرو كنيد. .
BQACAgQAAxkBAAGVjjlkJ2n-iiQjoHgm4uqL5ZJAmK-sQAACzwUAAuaI0VD_rHCrHxzYwS8E.gif
220.8K
براى درست كردن شنيسل مرغ رستورانى👇🏻 پس از آنکه مرغ را آرد زدید،مدت یک ساعت آن را سرد کنید. اینکار باعث خواهد شد که هنگام سرخ کردن مرغ،پوشش آن بهتر چسبیده از هم نپاشد. .
گوشت رو تمیز کرده وبا کره وپیاز تفت داده ونمک وزردچوبه اضافه وآب به میزان لازم بریزید ورو حرارت بزارید تا بجوشه وکاملا مغز پخت شه وآبش کشیده شه(نکته:همیشه به گوشتتون کم آب اضافه کنید طوری که وقتی مغزپخت شد همزمان آبش هم کشیده شه اینطوری طعم بهتری پیدا میکنه تا اینکه آب زیاد بریزید واز آب جدا کنید وسرخش کنید)داخل تابه پیاز رو خلال سرخ کنید وگوشت رو اضافه کرده وکمی سبزی خشک معطر وسویا سس اضافه کنید وبزارید تفت بخوره وهمراه برنج سرو کنید.من برنج رو قالب زدم وروش رو برشهای سیب زمینی تنوری گذاشتم وبعد رون اردک رو گذاشتم وتزیین کردم. .
مواد لازم: 2 پاکت بیسکوییت پتی بور 2 پاکت 9 تایی ویفر شکلاتی گوفرت (اسم بیسکوییت رو تو گوگل سرچ کنید عکسش میاد مارک اوکلر همین ویفر هم معمولا تو ایران پیدا میشه یا می تونید از مشابه ایرانیش استفاده کنید) 1 لیوان آب ولرم 1 قاشق غذاخوری نسکافه 1.5 قاشق غذاخوری شکر برای کرم 1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتونید پودر خامه استفاده کنید ) 1 لیوان شیر سرد 1 پاکت پنیر لبنه (200 گرم) 2 قاشق غذاخوری پودر قند 5 قاشق غذاخوری نوتلا (شکلات صبحانه) طرز تهیه: ابتدا آب ولرم ، نسکافه و شکر را داخل یک بشقاب بریزید و هم بزنید تا حل شوند. داخل قالب کمربندی سلفون بکشید یک طرف بیسکوییت های پتی بور را داخل مخلوط نسکافه بزنید و در کف و دیواره قالب بچینید. برای کرم شیر و پودر کرم شانتی را تا وقتی که قوام بگیرد با همزن برقی هم بزنید. پنیر لبنه و پودر قند را اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید. کرم آماده شده را به دو قسمت تقسیم کنید. و به یکی نوتلا اضافه کنید و هم بزنید. کرم ساده را داخل قالب روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید. ویفر گوفرت را در مخلوط نسکافه بزنید و و روی کرم سفید بچینید. روی ویفر های گوفرت کرم نوتلایی را بریزید و صاف کنید. مجدد یک طرف بیسکوییت های پتی بور را در مخلوط نسکافه ای بزنید و روی کرم نوتلایی بچینید و تمام قسمتها را با بیسکوییت بپوشانید. روی کیک سلفون بکشید و 2 تا 3 ساعت در یخچال بذارید. سپس داخل ظرف سرو برگردانید و سلفون را بردارید. اگر قبل از سرو15_10 دقیقه داخل فریزر بذارید برش زدن کیک راحت تر .
برای خوشمزه تر شدن شویدپلو پس ازآبکش کردن، کمی ادویه پلویی (درعطاریها موجود است)لابه لای برنج بپاشید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر گل گل با بیکن 😋 بیکن اگه پیدا نکردید و اینا اصلا مهم نیست، ژامبون جایگزینش کنید😉 .
مواد لازم🧀 ▫️نصف سینه ی مرغ ▫️فلفل دلمه یک عدد ▫️پیاز یک عدد ▫️قارچ یک لیوان ورقه شده ▫️نمک و فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم ▫️رب گوجه یه قاشق غ خ ▫️سس کچاپ مقداری ▫️سس خردل مقداری ▫️نان تست به ده عدد ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️شیر نصف پیمانه ▫️پنیر ورقه ای گودا ▫️آرد سوخاری به مقدار لازم طرز تهیه🥪 سینه ی مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل ابپز می کنیم،پیاز رو‌نگینی خرد کنید و تفت بدید تا سبک بشه،قارچ رو اضافه کنید و با شعله ی زیاد تفت بدید و بعد فلفل دلمه رو‌اضافه کنید و تفت بدید،نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن رو اضافه کنید،سینه ی مرغ رو ریش ریش کنید و اضافه کنید و کمی تفت بدید،رب و سس کچاپ و خردل رو‌اضافه کنید و پنج دقیقه رو حرارت کمی دارید تا آماده بشه.دو تا تخم مرغ رو توی کاسه ی بزرگی بشکنید و هم بزنید و شیر ،نمک و فلفل رو‌اضافه کنیدو مخلوط کنید و کنار بذارید، یه ورق نان تست بردارید و روش از مواد آماده شده بریزید و روش یه پنیر گودا بذارید و یه نان تست روش بذارید،بعد دو طرف نان تست رو تو مواد تخم مرغ و شیر که آماده کردید بذارید و بعد توی آرد سوخاری دوطرفش رو بذارید و توی تابه ی دو طرفش رو با حرارت کم سرخ کنید. .
مواد لازم ▫️سفیده تخم مرغ 140 گرم ▫️کیک اسفنجی 150 گرم ▫️پودر شکر 280 گرم ▫️گردو 160 گرم‌ ▫️روغن مایع 50 گرم ▫️سرکه سفید یک ق س + یک ق م ▫️پودر کاکائو دو ق م ▫️وانیل یک دوم ق چ طرز تهيه🥟 ابتدا سفیده تخم مرغ رو به دوقسمت تقسیم میکنیم نصف سفیده + گردو +پودرشکر+کیک+پودر کاکائو و وانیل رو مخلوط و از چرخ گوشت سه بار رد میکنیم مابقی سفیده هارو هم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم مواد رو به تابه ای انتقال داده حدود یک ربع روی حرارت ملایم گرم میکنیم و از زیر به رو خمیر و هم میزنیم تا بصورت یکنواخت حرارت به همه قسمت ها انتقال پیدا کند و کف خمیر نسوزد. از روی شعله برداشته روغن و سرکه را افزوده کامل مخلوط میکنیم.بعد اجازه میدیم تا خمیر خنک بشه.در قیف با ماسوره ساده ریخته طبقه وسط فر حدود یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم ابتدا فر را با دمای 200 از یک ربع قبل گرم کنید هنگامی که شیرینی را داخل فر میگذارید فر را به 175 درجه کاهش .
مواد لازم: ▫️شیر یک پیمانه ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️آرد ۲پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️روغن سه چهارم پیمانه ▫️وانیل نصف قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر ۲ ق م طرز تهیه: ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم. میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن مایع(که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید.وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته(قالب من ۲۰سانتی بود) و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد.این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .