eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🧡سالاد مرغ اين سالاد از مرغ تكه شده سيب زميني نگيني آبپز شده جعفري خرد شده هويج آبپز وخيارشور آبليمو تازه و نمك وفلفل سياه ودرصورت تمايل ذرت ومقداري ماست شيرين وسس مايونز تشكيل شد 🧡سالاد سيب زميني و شويد طرزتهيه :سيب زميني پخته مكعبي خردشده+ پيازچه خردشده+ خيارشورساطوري ريز+ شويد+ ماست پرچربي+ كمي سس مايونز+ نمك+ فلفل سياه و كمي ابليمو همه باهم مخلوط كنيد ودر يخچال بزاريد تا جابيفتد نووش جان . . ✅نكته١: راز خوشمزه تر بودنشون در اينه كه هرچي بيشتر در يخچال بمونيد خوشمزه تره 😉 ✅نكته ٢:ميتونيد بصورت فينگرفود براي تولد يا مهموني توي ظرف كوچك مثل ليوان خوشگل و شيك سرو كنيد. .
BQACAgQAAxkBAAGVjjlkJ2n-iiQjoHgm4uqL5ZJAmK-sQAACzwUAAuaI0VD_rHCrHxzYwS8E.gif
220.8K
براى درست كردن شنيسل مرغ رستورانى👇🏻 پس از آنکه مرغ را آرد زدید،مدت یک ساعت آن را سرد کنید. اینکار باعث خواهد شد که هنگام سرخ کردن مرغ،پوشش آن بهتر چسبیده از هم نپاشد. .
گوشت رو تمیز کرده وبا کره وپیاز تفت داده ونمک وزردچوبه اضافه وآب به میزان لازم بریزید ورو حرارت بزارید تا بجوشه وکاملا مغز پخت شه وآبش کشیده شه(نکته:همیشه به گوشتتون کم آب اضافه کنید طوری که وقتی مغزپخت شد همزمان آبش هم کشیده شه اینطوری طعم بهتری پیدا میکنه تا اینکه آب زیاد بریزید واز آب جدا کنید وسرخش کنید)داخل تابه پیاز رو خلال سرخ کنید وگوشت رو اضافه کرده وکمی سبزی خشک معطر وسویا سس اضافه کنید وبزارید تفت بخوره وهمراه برنج سرو کنید.من برنج رو قالب زدم وروش رو برشهای سیب زمینی تنوری گذاشتم وبعد رون اردک رو گذاشتم وتزیین کردم. .
مواد لازم: 2 پاکت بیسکوییت پتی بور 2 پاکت 9 تایی ویفر شکلاتی گوفرت (اسم بیسکوییت رو تو گوگل سرچ کنید عکسش میاد مارک اوکلر همین ویفر هم معمولا تو ایران پیدا میشه یا می تونید از مشابه ایرانیش استفاده کنید) 1 لیوان آب ولرم 1 قاشق غذاخوری نسکافه 1.5 قاشق غذاخوری شکر برای کرم 1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتونید پودر خامه استفاده کنید ) 1 لیوان شیر سرد 1 پاکت پنیر لبنه (200 گرم) 2 قاشق غذاخوری پودر قند 5 قاشق غذاخوری نوتلا (شکلات صبحانه) طرز تهیه: ابتدا آب ولرم ، نسکافه و شکر را داخل یک بشقاب بریزید و هم بزنید تا حل شوند. داخل قالب کمربندی سلفون بکشید یک طرف بیسکوییت های پتی بور را داخل مخلوط نسکافه بزنید و در کف و دیواره قالب بچینید. برای کرم شیر و پودر کرم شانتی را تا وقتی که قوام بگیرد با همزن برقی هم بزنید. پنیر لبنه و پودر قند را اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید. کرم آماده شده را به دو قسمت تقسیم کنید. و به یکی نوتلا اضافه کنید و هم بزنید. کرم ساده را داخل قالب روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید. ویفر گوفرت را در مخلوط نسکافه بزنید و و روی کرم سفید بچینید. روی ویفر های گوفرت کرم نوتلایی را بریزید و صاف کنید. مجدد یک طرف بیسکوییت های پتی بور را در مخلوط نسکافه ای بزنید و روی کرم نوتلایی بچینید و تمام قسمتها را با بیسکوییت بپوشانید. روی کیک سلفون بکشید و 2 تا 3 ساعت در یخچال بذارید. سپس داخل ظرف سرو برگردانید و سلفون را بردارید. اگر قبل از سرو15_10 دقیقه داخل فریزر بذارید برش زدن کیک راحت تر .
برای خوشمزه تر شدن شویدپلو پس ازآبکش کردن، کمی ادویه پلویی (درعطاریها موجود است)لابه لای برنج بپاشید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر گل گل با بیکن 😋 بیکن اگه پیدا نکردید و اینا اصلا مهم نیست، ژامبون جایگزینش کنید😉 .
مواد لازم🧀 ▫️نصف سینه ی مرغ ▫️فلفل دلمه یک عدد ▫️پیاز یک عدد ▫️قارچ یک لیوان ورقه شده ▫️نمک و فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم ▫️رب گوجه یه قاشق غ خ ▫️سس کچاپ مقداری ▫️سس خردل مقداری ▫️نان تست به ده عدد ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️شیر نصف پیمانه ▫️پنیر ورقه ای گودا ▫️آرد سوخاری به مقدار لازم طرز تهیه🥪 سینه ی مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل ابپز می کنیم،پیاز رو‌نگینی خرد کنید و تفت بدید تا سبک بشه،قارچ رو اضافه کنید و با شعله ی زیاد تفت بدید و بعد فلفل دلمه رو‌اضافه کنید و تفت بدید،نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن رو اضافه کنید،سینه ی مرغ رو ریش ریش کنید و اضافه کنید و کمی تفت بدید،رب و سس کچاپ و خردل رو‌اضافه کنید و پنج دقیقه رو حرارت کمی دارید تا آماده بشه.دو تا تخم مرغ رو توی کاسه ی بزرگی بشکنید و هم بزنید و شیر ،نمک و فلفل رو‌اضافه کنیدو مخلوط کنید و کنار بذارید، یه ورق نان تست بردارید و روش از مواد آماده شده بریزید و روش یه پنیر گودا بذارید و یه نان تست روش بذارید،بعد دو طرف نان تست رو تو مواد تخم مرغ و شیر که آماده کردید بذارید و بعد توی آرد سوخاری دوطرفش رو بذارید و توی تابه ی دو طرفش رو با حرارت کم سرخ کنید. .
مواد لازم ▫️سفیده تخم مرغ 140 گرم ▫️کیک اسفنجی 150 گرم ▫️پودر شکر 280 گرم ▫️گردو 160 گرم‌ ▫️روغن مایع 50 گرم ▫️سرکه سفید یک ق س + یک ق م ▫️پودر کاکائو دو ق م ▫️وانیل یک دوم ق چ طرز تهيه🥟 ابتدا سفیده تخم مرغ رو به دوقسمت تقسیم میکنیم نصف سفیده + گردو +پودرشکر+کیک+پودر کاکائو و وانیل رو مخلوط و از چرخ گوشت سه بار رد میکنیم مابقی سفیده هارو هم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم مواد رو به تابه ای انتقال داده حدود یک ربع روی حرارت ملایم گرم میکنیم و از زیر به رو خمیر و هم میزنیم تا بصورت یکنواخت حرارت به همه قسمت ها انتقال پیدا کند و کف خمیر نسوزد. از روی شعله برداشته روغن و سرکه را افزوده کامل مخلوط میکنیم.بعد اجازه میدیم تا خمیر خنک بشه.در قیف با ماسوره ساده ریخته طبقه وسط فر حدود یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم ابتدا فر را با دمای 200 از یک ربع قبل گرم کنید هنگامی که شیرینی را داخل فر میگذارید فر را به 175 درجه کاهش .
مواد لازم: ▫️شیر یک پیمانه ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️آرد ۲پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️روغن سه چهارم پیمانه ▫️وانیل نصف قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر ۲ ق م طرز تهیه: ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم. میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن مایع(که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید.وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته(قالب من ۲۰سانتی بود) و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد.این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
مواد لازم ▫️هندوانه مكعبي خرد شده ٣ پیمانه ▫️لیمو ترش ٢ عدد ▫️شکر ▫️برگ نعناع ▫️یخ خرد شده ▫️سودا (آب گازدار) ⭐️اگر سودا ندارین آب معمولی استفاده کنید طرز تهیه هندوانه، آب لیمو ها و شکر رو بریزید تا مخلوط و یکدست بشن. چند عدد برگ نعناع رو با کمی شکر بیابید تا عصاره نعناع خارج بشه. ته هر لیوان چند عدد برگ نعناع بندازید. تا نصف هر لیوان رو از پوره هندوانه بریزید و روی اون ها یخ پودر شده بریزید و در نهایت سودا یا آب اضافه کنید تا لیوان ها پر بشن. مواد رو هم بزنید تا ترکیب بشن. روی هر لیوان رو با برگ نعناع تزیین کنید. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ @pish_sarashpaz ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦