🥟🥟تهیه غذای گوشتی مندو
🥠مواد لازم
🔸نمک ۱ قاشق چایخوری
🔸گوشت گاو پانصد گرم
🔸پیازچه چهار عدد
🔸پیاز یک عدد
🔸هویج یک عدد
🔸آرد پانصد گرم
🥢طرز تهیه:
ارد را با اب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در اورید . بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید. هویج پیاز پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید .ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید بعد صدف ها را می توانیم بپزیم.
👨🍳
🥘خوراک سبزیجات راتاتوی :
🥗مواد لازم :
▫️بادمجان حلقه شده ۱ کیلو
▫️قارچ حلقه شده ۵۰۰ گرم
▫️سیب زمینی حلقه شده ۲ عدد متوسط
▫️پیاز متوسط ۱ عدد
▫️فلفل دلمه ای ۱ عدد
▫️سبزی معطر ۴ ق غ
▫️گوجه فرنگی ۴ عدد
▫️ادویه به میزان لازم
▫️آبلیمو ۲ ق غ
▫️رب گوجه ۲ ق غ
🥣روش تهیه :
بادمجانها را به صورت راه راه پوست کنده حلقه می کنیم روی آنها نمک پاشیده تا تلخی آن گرفته شود. سپس در روغن سرخ می کنیم .سیب زمینی ها را پوست کنده حلقه می کنیم و سرخ می کنیم.قارچ ها را هم حلقه کرده و با حرارت بالا تفت می دهیم پیاز را هم تفت می دهیم تاشفاف شود.بادمجانها را ته ظرف نسوز چیده روی آن کمی سبزی می ریزیم بعد سیب زمینی ها را چیده روی آنها سبزی می پاشیم.ردیف بعدی پیاز و دوباره سبزی سپس قارچ ، سبزی بعد گوجه دوباره سبزی و در آخر فلفل دلمه ای حلقه شده قرار می دهیم.سپس رب گوجه را تفت می دهیم بعد نصف لیوان آب + آب لیمو به آن افزوده به سبزیجات اضافه می کنیم.روی آن را با آلومینیوم فویل پوشانده در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت می پزیم.
👨🍳
🍖طرز تهیه کباب ترکی مخلوط گوشت و مرغ
مواد لازم
🥩🥩🥩
▢250 گرم گوشت چرخ کرده
▢10 عدد مرغ
▢2 عدد پیاز سفید
▢2 عدد گوجه
▢15 عدد قارچ
▢20 گرم کره
▢6 عدد فلفل سبز شیرین ( یا یک عدد فلفل دلمه سبز)
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم فلفل سیاه
▢به مقدار لازم آویشن
▢به مقدار لازم پاپریکا
دستور تهیه🧅🧅
پیاز ها را به صورت خلال درشت خرد می کنیم و آنها را با گوشت چرخکرده روی حرارت میزاریم تا با هم پخته بشن.
بعد سراغ قارچ ، فلفل و گوجه میریم و اونها رو خرد می کنیم .
سپس فیله های مرغ را خرد و به گوشت و پیاز اضافه می کنیم، زمانی که فیله های مرغ تغییر رنگ داد، ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت میدیم.
توی یک تابه دیگه مقداری کره رو با قارچ ها روی حرارت میزاریم و بعد از اینکه قارچ ها کاملا تفت داده شدند مخلوط گوشت و فیله را به آنها اضافه میکنیم و در نهایت فلفل ها و گوجه های خرد شده را اضافه و حدودا بیست دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا تفت میدیم تا کاملا پخته شن.
نکات مهم🥣
نکته: این غذا نباید آب بندازه (حرارت شعله باید نه خیلی کم باشه که آبدار بشه نه خیلی خیلی زیاد که سرخ بشه)
👨🍳
🥘فریتاتا
🔶مواد لازم فریتاتا برای ۴ نفر
🔸تخم مرغ ۸ عدد
🔸نصف فنجان آب
🔸ادویه یا سبزیجات معطر
🔸کمی نمک
🔸کمی فلفل
🔸۲ فنجان سبزیجات خُرد شده
🔸گوشت، مرغ یا بوقلمون، یا ماهی و یا ترکیبی از همه
🔸نصف فنجان پنیر رنده شده
🥣طرز تهیه فریتاتا:
ابتدا فر را روشن کنید تا داغ شود. در یک ظرف متوسط، تخم مرغها، ادویه، آب، نمک و فلفل را هم بزنید.ظرف مخصوص فر را با کمی روغن چرب کرده و کمی گرم کنید، مواد را داخل ظرف بریزید و خوب پخش کنید و روی حرارت قرار دهید، وقتی لبههای تخم مرغی فریتاتا شکل گرفت و پخت، با یک کفگیر به آرامی لبههای پخته شده را کمی بلند کنید تا تخم مرغ پخته نشدهای که روی فریتاتا مانده، به پایین سرازیر شده و بپزد.وقتی زیر فریتاتا خوب پخت و روی آن هم تقریبا پخته شد (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه)، پنیر را روی آن بپاشید و ظرف را ۲ تا ۳ دقیقه در فری که از قبل داغ شده قرار دهید تا پنیر ذوب شده و پُف کند.
👨🍳
🍮روش درست کردن موس بادام و شکلات دسر ویژه بهار
🔶 مواد لازم:
۱۵۰ گرم بادام تست و خرد شده
۲۰۰ گرم پنیر خامهای
۵۰ گرم شکر
۲ عدد سفیده تخممرغ
۲۵۰ گرم خامه فرم گرفته
۲ ق س پودر ژلاتین
۱/۴ پیمانه آب
۵۰ گرم شکلات تلخ رنده شده
رنده شکلات یا پرک بادام جهت تزیین
🔶طرز تهیه :
ابتدا سفیدههای تخممرغ را با نیمی از شکر بزنید تا خوب فومی شکل شود. سپس پنیر خامهای را با نیم دیگر شکرخوب مخلوط کنید. پودرژلاتین را با مقدار آب تعیین شده به صورت بنماری حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را به مواد پنیری اضافه کنید. حالاخامه فرم گرفته، سفیده و مواد پنیری را به ترتیب با هم مخلوط کنید. بادام خرد شده و شکلات تلخ رنده شده را هم به مواد اضافه کرده، مواد را خوب مخلوط کنیدتا یکدست شود.بعد ظرفهای سرو را پرکرده و به مدت ۳ تا ۴ساعت در یخچال بگذارید تا خود را ببندد. شما میتوانید موسها را به دلخواه با رنده شکلات یا پرک بادام تزیین کنید.
👨🍳
🥝روش درست کردن کرم کیوی
✅مواد لازم :
▫️کیوی ۴۰۰ گرم
▫️شکر یک دوم پیمانه
▫️خامه قنادی ۴۰۰ گرم
▫️ژلاتین ۴ قاشق مرباخوری
▫️وانیل یک هشتم ق م
▫️پودر ژله کیوی۱ بسته
✅روش تهیه :
کیوی خرد شده و شکر را روی حرارت قرار دهید تا ۵-۶ دقیقه بجوشد.پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری (بن ماری) قرار دهید.کیوی جوشیده را در میکسر ریخته و میکس می کنیم.ژلاتین را به کیوی ولرم اضافه می کنیم.پس از سرد شدن کیوی ، خامه فرم گرفته را اضافه نمایید.سپس کرم را در جام ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.پودر ژله را با دو لیوان آب ، مطابق دستور روی بسته درست نمایید و روی کرم کیوی بسته شده بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد.کرم کیوی با طعم ترش و شیرین برای کسانی که دسرهای شیرین دوست ندارند بسیار مناسب است.
👨🍳
کیک رژیمی بدون شکر و روغن
آرد گندم یا قنادی یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ وانیل یا هل ساییده نوک ق چ. من دارچین زدم تخم مرغ سه عدد
تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزیدروش پخت روی گاز. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
.