#ترفند_آشپزی🍴
🔸سه دليل وا رفتن كوكو👇
یکی از دلایل وا رفتن کوکو اینه که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید سیب زمینی وقتی له بشه با گوشکوب یا هر چیز دیکه ای حالت خمیری و منسجم پیدا میکنه
دلیل دوم اینه که تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میکنه رو روغن خیلی کف میکنه
و سوم اینکه مایه کوکو رو بزارین یکساعت داخل یخچال خوب استراحت کنه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
✅ ژله رنگین کمان😋
✍مواد لازم
چند رنگ ژله دلخواه
بستنی وانیلی
ژله آلورا
🍜 طرز تهیه:
ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید.و بذارید خنک بشه. ژله سفید(آلورا و بستنی) رو به اندازه ای که می خواید توی قالب بریزید. و در یخچال قرار بدید تا چسبناک بشه. و سپس رنگ بعدی رو درست کنید و به جای آب سرد بستنی وانیلی بریزید. به همین ترتیب تا پر شدن قالب کار رو ادامه میدیم.
نکته.باقی مانده ژله هایی رو که آماده کردید اگر بیرون یخچال نگه دارید سفت نمیشن. و اگر شدن کافیه یه مقدار حرارت بدید تا باز بشن.
نکته. بستنی شما حتما باید آب شده و روان باشه تا کاملا مخلوط بشه.
✔️نکته. اینجا برای خوشرنگ شدن ژله از رنگ خوراکی استفاده شده. .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#شیرینی
#شیرینی_قیطونی 🍪
🌹 مواد لازم :
پودرقند ۱۸۰ گرم
آرد سفید ۱۸۰ گرم
آرد نخودچی ۱۸۰ گرم
روغن جامد یا کره ۱۸۰ گرم
زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری
هل ۱ قاشق مربا خوری
گلاب ۱/۲ پیمانه
پسته یا گردو یا پودر نارگیل رنگی من با زعفران غلیظ نارجی کردم به میزان لازم
🌹 طرز تهیه :
روغن جامد یا کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود . سپس آردها وهل وزنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید . خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید .
سپس از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم)برداشته و داخل گلاب انداخته (میتوانید ازعرق بهار نارنج استفاده کنید) و در مغز های مختلف یا پودر نارگیل رنگی یا زعفرانی بغلطانید . در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دسر_میوه_ای 🍓😋
🔸برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد نظرتون و برش بزنید و اماده کنید بعد به سلیقه خودتون کف قالب بچینید .سپس دو بسته ژله الوورا و اماده کنید فقط دقت کنید برای هر بسته فقط یک تا یک و نیم لیوان اب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله رو حل کنید . برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی باعث بسته نشدن ژله میشه پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت عادی باشه.
🔸میوه ها رو که کف قالب چیدید مقدار خیلی کمی ژله الوورا روشون بریزید و بزارید داخل یخچال تا فیکس بشه دقت کنید اگر زیاد ژله بریزید میوه ها نظمشون به هم میخوره پس در مرحله اول فقط چند قاشق بریزید بعد از فیکس شدن میوه ها می تونید کامل ژله تون و اضافه کنید و بعد برای لایه های بعدی به سلیقه خودتون می تونید از ژله بستنی، پاناکوتا یا پودینگ استفاده کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#اسموتی_هندوانه_کیوی_وموز 😍😍
مواد لازم :
هندوانه (بدون هسته – تکه تکه شده) 1 فنجان
کیوی (بدون پوست و خرد شده) 1 عدد
یخ 2 تکه
موز یخ زده و حلقه شده 1 عدد
آب سیب 1/4 فنجان
طرز تهیه:
هندوانه، کیوی، موز، آب سیب و یخ را در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. اسموتی را در لیوان های دلخواه ریخته و بلافاصله سرو کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ژله_بستنی_رولی
پودرژله یک بسته(به دلخواه )
بستنی لیوانی وانیلی یک عدد
آب جوش یک لیوان سر خالی
پودر ژله را با یک لیوان سر خالی آب جوش حل میکنیم وبستنی رو اضافه میکنیم ودر حد ذوب شدن هم میزنیم ودر سینی ۳۰در۲۰ سلفون می کشیم و ژله رو میریزیم و ۴۵ دقیقه در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره و ژله رو از یخچال در می آوریم به اندازه نوار ۲ سانتی برش میزنیم و آرام رول میکنیم و در ظرف مورد نظر میچینیم و یک ساعت در یخچال قرار میدیم تا کامل خودشو بگیره
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#یخهای_گُل و #میوه
برای پذیرایی شیک و مجلسی از مهمان میتوانیم از یخهای گل و میوه برای انواع نوشیدنی و شربت و دوغ استفاده کنیم
آب جوشیده کتری را کنار گذاشته تا کاملا خنک شده ، سپس داخل شبکه های قالب یخ ، از غنچه های گل محمدی و یا تکه های میوه و یا برشهایی از لیمو ترش و برگ نعناع قرار داده وقالب را از آب جوشیده خنک پر کرده و داخل فریزر قرار میدهیم و برای سرو انواع نوشیدنی ها و شربت و دوغ استفاده میکنیم.
🚦نکته ... آب جوشیده خنک باعث میشود که تکه های یخ شفاف تر شوند.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#روشهای_غلیظ_و_خوشمزهتر_کردن_سوپ
رایج ترین روش استفاده از آرد تفت داده است. کره را در ماهی تابه ذوب کنید و در حال هم زدن، آرد را به آن اضافه کنید تا مخلوط به شکل خمیر در بیاید و آرد بپزد. سپس شیر کم چرب را تا زمانی که مخلوط به صورت یک سس غلیظ ( تقریباً به غلظت خمیر پنکیک ) در بیاید به آن اضافه کنید. به این سس، بشامل (bechamel) می گویند. آن را به سوپ اضافه کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_کیک_خیس_شکلاتی
1/5شکر و1/5شیر و1روغن مایع و 4ق پودر کاکائو را با همزن خوب میزنیم بعد1 از مواد را برداشته و کنار میگذاریم3تخم مرغ را به باقیمانده مواد اضافه کرده و خوب با همزن میزنیم و در آخر ۲آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه میکنیم و با دور کند همزن مخلوط میکنیم و در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه به مدت حدودا ۴۵ درجه میگذاریم تا بپزدبعد از پخت1 موادی که نگه داشته ایم را روی کیک ریخته و میذاریم خنک بشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh