🍛خوراک مرغ و بلغور گندم ؛ خوشمزه و مقوی😋
🍀مواد لازم ✔️
بلغور گندم- ۲ پیمانه
سینه مرغ- ۲ عدد
پیاز کوچک- یک عدد
سیر ریز خرد شده- یک حبه
آب- ۸ پیمانه
نمک- به مقدار لازم
🍀مواد لازم رویه:
کره – ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون – ۳ قاشق سوپ خوری
پاپریکا – یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شده) – یک قاشق سوپ خوری
🍛طرز تهیه 🍛
۱-سینههای مرغ را به همراه پیاز خرد شده، آب و نمک در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
۲- سپس آن ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
۳- بلغور گندم از قبل خیس خورده را به ظرف حاوی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
۴- مقداری از مرغ ریش ریش شده را به بلغور اضافه کنید. پس از این که آب آن کاملا کشیده شد، مواد را در ظرف سرو بکشید.
۵- یک حبه سیر را تفت دهید و به مرغ پخته و ریش ریش شده باقیمانده اضافه و روی خوراک پخش کنید.
۶-کره، روغن زیتون، پاپریکا و فلفل قرمز پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت کمی با هم تفت دهید و سپس روی پلو بریزید و سرو کنید.
👨🍳
🥗سالاد قارچ با عدس و پیاز🥙
1عدد کنسروقارچ اسلایس شده
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 قاشق چای خوری روغن زیتون جهت سرخ کردن پیاز
2عدد پیاز بزرگ
1/4فنجان کنسرو عدس
¾ فنجان آب سبزی
¼ فنجان آجیل کاج
¼ فنجان گلک2 تا3 قاشق چای خوری سیر خرد شده برای چاشنی
🍱طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و آن را با دو قاشق روغن زیتون مهرام سرخ کنید تا طلایی شود، پیاز سرخ شده، قارچ مهرام و عدس مهرام را با هم مخلوط کرده و نمک، گلک وآجیل کاج را به آن اضافه کرده به همراه مقدار زیادی سیر و پیاز و روغن زیتون سرو کنید.
👨🍳
🥘یه سوپ مقوی و خوشمزه
🍲مواد لازم :🍲
۱ قاشق غذاخوری جوی پرک
۲ قاشق غذاخوری رشته فرنگی
۱ قاشق غذاخوری شیر
۳ قاشق غذاخوری آرد
۲ قاشق غذاخوری کره
۳ لیوان آب
۲ فنجان آب گوشت مرغ
خامه ۱۰۰ گرم
مقدار کمی گوشت مرغ خرد شده پخته
و یا نان باگت خرد شده به دلخواه
مقداری شوید خرد شده
🫕طرز تهیه🫕
کره و روغن را داخل قابلمه بریزید، جوی پرک را تفت دهید (حدود ۳ دقیقه)
سپس آرد را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید. آب، شیر و آب گوشت اضافه می کنیم و تا آرد کاملا یکدست شود. رشته فرنگی و گوشت را اضافه میکنیم تا جوش بیاید.
پس از چند دقیقه جوش آن را برای ۷-۸ دقیقه بجوشانیم. خامه را قبل از سرو اضافه می کنیم .
و در آخر نمک اضافه می کنیم.
اگر قوام آن خوب نباشد، می توان آب جوش، اضافه کرد.
۲ قاشق روغن زیتون و یا زعفران در صورت تمایل اضافه کنید.
👨🍳
🍛مواد اولیه برای درست کردن ادویه مخصوص پلوی ایرانی🥘🥘
◽️پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
◽️پودر گل سرخ: ۲ قاشق غذاخوری
◽️زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
◽️پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
◽️هل سبز: ۱۰ عدد
◽️میخک: ۱ عدد
◽️جوز هندی: به مقدار لازم
✨تکه بسیار کوچکی از جوزهندی را با رنده ریز رنده کنید.
همه مواد را همراه جوز هندی در مخلوط کن بریزید.
هل را با پوست به مواد اضافه کنید و آنها را کاملا آسیاب کنید تا ادویهای یکدست به دست بیاید.
👨🍳
🥟دامپلینگ میگو یک غذای چینی خوشمزه
🥠مواد لازم
۸۰ گرم میگو
۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۴۰ گرم سیب زمینی بنفش
۴ ورقه خمیر پیراشکی
۲ ساقه پیازچه
۱ حبه سیر خرد شده
۳۰ گرم گشنیز
نصف قاشق چایخوری سس ماهی
نمک و فلفل سیاه
سس چیلی روغن سرخ کردنی
🥟طرز تهیه
سیب زمینی ها را پوست کنده و به مکعب های ۵ میلی متری برش دهید. پیازچه را کمی بجوشانید و سپس به تکه های کوچک برش دهید.در یک کاسه بزرگ، میگو ، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، گشنیز، سس ماهی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. خمیرهای آماده را با استفاده از یک بشقاب، به صورت دایره ای برش دهید. یک قاشق غذاخوری از مواد را درون خمیر ریخته و همانند بقچه آن را جمع کنید. سر خمیر را با ساقه پیازچه ببندید. درون یک قابلمه متوسط روغن ریخته و پس از داغ شدن، دامپلینگ ها را درون آن سرخ کنید.
👨🍳
16.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
این پنینی مرغ یکی از خوشمزه ترینهاست🤤
برای شام عالیه 👌🌸
🌟
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
خورشت داوود پاشا همونطور که از اسمش پیداست یه غذای فوق العاده ترکیه ایه حتما درستش کنید
❤️مواد لازم:250گرم گوشت چرخ کرده دو عدد پیاز زردچوبه فلفل نمک ادویه کاری پودر نان خشک بدلخواه یک تا سه قاشق رب انار
❤️طرز تهیه:. گوشت ادویه و پیاز رنده و آب گرفته رو ترکیب کرده و ورز میدیم و قلقلی میکنیم قلقلی ها رو سرخ میکنیم پیاز رو تفت میدیم زردچوبه فلفل نمک میزنیم گوشت قلقلی نعناع و رب انار رو اضافه کرده و ابجوش اضافه میکنیم روی حرارت بمونه تا جا بیفته نوش جونتون 😋😋😍
🌟
زرشک پلو با ماهیچه😋😋😋 با تزیین
منماهیچه رو به این روش درست کردم👈یک عدد پیاز متوسط رو با کمی روغن تفت دادم تا طلایی رنگ بشه سپس سه حبه سیر رنده شده اضافه کردم و تفت دادم ماهیچه ها رو اضافه کردم (بدون هم زدن و تفت دادن)زردچوبه و فلفل و پودر زنجبیل و کمی ادویه خورشتی روی ماهیچه ها ریختم و یک عدد پیاز نسبتا درشت رو خورد کرده واضافه کردم و حرارت رو ملایم کردم تا ماهیچه خودش آب بندازه بعد از اینکه ماهیچه ها آب انداخت یک لیوان آب جوش اضافه کردم و با حرارت ملایم حدود دو ساعت زمان دادم تا ماهیچه ها کاملا پخته بشن سپس نمک دو ق رب گوجه و نصف استکان آبغوره(بدون همزدن) اضافه کردم و بعد از یک ربع سرو کردم
پ.ن.من چندتا دونه قیصی و مقداری زرشک تازه هم در اواسط پخت به ماهیچه ها اضافه کردم که خوشمزگیش رو دو چندان کرد
پ.ن۲.ماهیچه اگه زیر و رو نشه و هم زده نشه با پیاز خامی که بهش اضافه میشه به اندازه کافی آب می ندازه و با حرارت خیلی ملایم حتی نیازی به اضافه کردن آب نیست فقط باید چند بار بهش سر بزنید و چک کنید که نسوزه .اگه احساس کردید نیاز به اضافه کردن آب داره یک لیوان آب جوش بعد از نیم ساعت بهش اضافه کنید