eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍛خوراک مرغ و بلغور گندم ؛ خوشمزه و مقوی😋 🍀مواد لازم ✔️ بلغور گندم- ۲ پیمانه سینه مرغ- ۲ عدد پیاز کوچک- یک عدد سیر ریز خرد شده- یک حبه آب- ۸ پیمانه نمک- به مقدار لازم 🍀مواد لازم رویه: کره – ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون – ۳ قاشق سوپ خوری پاپریکا – یک و یک دوم قاشق سوپ خوری فلفل قرمز (پودر شده) – یک قاشق سوپ خوری 🍛طرز تهیه 🍛 ۱-سینه‌های مرغ را به همراه پیاز خرد شده، آب و نمک در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزد. ۲- سپس آن ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید. ۳- بلغور گندم از قبل خیس خورده را به ظرف حاوی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. ۴- مقداری از مرغ ریش ریش شده را به بلغور اضافه کنید. پس از این که آب آن کاملا کشیده شد، مواد را در ظرف سرو بکشید. ۵- یک حبه سیر را تفت دهید و به مرغ پخته و ریش ریش شده باقی‌مانده اضافه و روی خوراک پخش کنید. ۶-کره، روغن زیتون، پاپریکا و فلفل قرمز پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت کمی با هم تفت دهید و سپس روی پلو بریزید و سرو کنید. 👨‍🍳
🥗سالاد قارچ با عدس و پیاز🥙 1عدد کنسروقارچ اسلایس شده 2 قاشق چای خوری روغن زیتون ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری روغن زیتون جهت سرخ کردن پیاز 2عدد پیاز بزرگ 1/4فنجان کنسرو عدس ¾ فنجان آب سبزی ¼ فنجان آجیل کاج ¼ فنجان گلک2 تا3 قاشق چای خوری سیر خرد شده برای چاشنی 🍱طرز تهیه پیاز را خرد کرده و آن را با دو قاشق روغن زیتون مهرام سرخ کنید تا طلایی شود، پیاز سرخ شده، قارچ مهرام و عدس مهرام را با هم مخلوط کرده و نمک، گلک وآجیل کاج را به آن اضافه کرده به همراه مقدار زیادی سیر و پیاز و روغن زیتون سرو کنید. 👨‍🍳
🥘یه سوپ مقوی و خوشمزه 🍲مواد لازم :🍲 ۱ قاشق غذاخوری جوی پرک ۲ قاشق غذاخوری رشته فرنگی ۱ قاشق غذاخوری شیر ۳ قاشق غذاخوری آرد ۲ قاشق غذاخوری کره ۳ لیوان آب ۲ فنجان آب گوشت مرغ خامه ۱۰۰ گرم مقدار کمی گوشت مرغ خرد شده پخته و یا نان باگت خرد شده به دلخواه مقداری شوید خرد شده 🫕طرز تهیه🫕 کره و روغن را داخل قابلمه بریزید، جوی پرک را تفت دهید (حدود ۳ دقیقه) سپس آرد را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید. آب، شیر و آب گوشت اضافه می کنیم و تا آرد کاملا یکدست شود. رشته فرنگی و گوشت را اضافه میکنیم تا جوش بیاید. پس از چند دقیقه جوش آن را برای ۷-۸ دقیقه بجوشانیم. خامه را قبل از سرو اضافه می کنیم . و در آخر نمک اضافه می کنیم. اگر قوام آن خوب نباشد، می توان آب جوش، اضافه کرد. ۲ قاشق روغن زیتون و یا زعفران در صورت تمایل اضافه کنید. 👨‍🍳
🍛مواد اولیه برای درست کردن ادویه مخصوص پلوی ایرانی🥘🥘 ◽️پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری ◽️پودر گل سرخ: ۲ قاشق غذاخوری ◽️زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری ◽️پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری ◽️هل سبز: ۱۰ عدد ◽️میخک: ۱ عدد ◽️جوز هندی: به مقدار لازم ✨تکه بسیار کوچکی از جوزهندی را با رنده ریز رنده کنید. همه مواد را همراه جوز هندی در مخلوط کن بریزید. هل را با پوست به مواد اضافه کنید و آن‌ها را کاملا آسیاب کنید تا ادویه‌ای یکدست به دست بیاید. 👨‍🍳
🥟دامپلینگ میگو یک غذای چینی خوشمزه 🥠مواد لازم ۸۰ گرم میگو ۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۴۰ گرم سیب زمینی بنفش ۴ ورقه خمیر پیراشکی ۲ ساقه پیازچه ۱ حبه سیر خرد شده ۳۰ گرم گشنیز نصف قاشق چایخوری سس ماهی نمک و فلفل سیاه سس چیلی روغن سرخ کردنی 🥟طرز تهیه سیب زمینی ها را پوست کنده و به مکعب های ۵ میلی متری برش دهید. پیازچه را کمی بجوشانید و سپس به تکه های کوچک برش دهید.در یک کاسه بزرگ، میگو ، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، گشنیز، سس ماهی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. خمیرهای آماده را با استفاده از یک بشقاب، به صورت دایره ای برش دهید. یک قاشق غذاخوری از مواد را درون خمیر ریخته و همانند بقچه آن را جمع کنید. سر خمیر را با ساقه پیازچه ببندید. درون یک قابلمه متوسط روغن ریخته و پس از داغ شدن، دامپلینگ ها را درون آن سرخ کنید. 👨‍🍳
16.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• این پنینی مرغ یکی از خوشمزه ترینهاست🤤 برای شام عالیه 👌🌸 🌟
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. خورشت داوود پاشا همونطور که از اسمش پیداست یه غذای فوق العاده ترکیه ایه حتما درستش کنید ❤️مواد لازم:250گرم گوشت چرخ کرده دو عدد پیاز زردچوبه فلفل نمک ادویه کاری پودر نان خشک بدلخواه یک تا سه قاشق رب انار ❤️طرز تهیه:. گوشت ادویه و پیاز رنده و آب گرفته رو ترکیب کرده و ورز میدیم و قلقلی میکنیم قلقلی ها رو سرخ میکنیم پیاز رو تفت میدیم زردچوبه فلفل نمک میزنیم گوشت قلقلی نعناع و رب انار رو اضافه کرده و ابجوش اضافه میکنیم روی حرارت بمونه تا جا بیفته نوش جونتون 😋😋😍 🌟
کاش وقتی دیگران رو قضاوت میکنی... .
زرشک پلو با ماهیچه😋😋😋 با تزیین من‌ماهیچه رو به این روش درست کردم👈یک عدد پیاز متوسط رو با کمی روغن تفت دادم تا طلایی رنگ بشه سپس سه حبه سیر رنده شده اضافه کردم و تفت دادم ماهیچه ها رو اضافه کردم (بدون هم زدن و تفت دادن)زردچوبه و فلفل و پودر زنجبیل و کمی ادویه خورشتی روی ماهیچه ها ریختم و یک عدد پیاز نسبتا درشت رو خورد کرده واضافه کردم و حرارت رو ملایم کردم تا ماهیچه خودش آب بندازه بعد از اینکه ماهیچه ها آب انداخت یک لیوان آب جوش اضافه کردم و با حرارت ملایم حدود دو ساعت زمان دادم تا ماهیچه ها کاملا پخته بشن سپس نمک دو ق رب گوجه و نصف استکان آبغوره(بدون همزدن) اضافه کردم و بعد از یک ربع سرو کردم پ.ن.من چندتا دونه قیصی و مقداری زرشک تازه هم در اواسط پخت به ماهیچه ها اضافه کردم که خوشمزگیش رو دو چندان کرد پ.ن۲.ماهیچه اگه زیر و رو نشه و هم زده نشه با پیاز خامی که بهش اضافه میشه به اندازه کافی آب می ندازه و با حرارت خیلی ملایم حتی نیازی به اضافه کردن آب نیست فقط باید چند بار بهش سر بزنید و چک کنید که نسوزه .اگه احساس کردید نیاز به اضافه کردن آب داره یک لیوان آب جوش بعد از نیم ساعت بهش اضافه کنید