eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹🍃 موادلازم 👇👇👇 آرد نخودچی : یک لیوان آرد سفید یا آرد گندم : دو لیوان پودر قند : سه چهارم لیوان کره : صد گرم روغن مایع : سه چهارم لیوان پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری نان میکادو : ۶ ورق طرزتهیه 👇👇👇 آرد الک شده و آرد نخودچی را با هم مخلوط کردم و بمدت ده دقیقه روی حرارت ملایم گذاشتم تا جایی که بوی خامی آردها گرفته بشه حالا کره و روغن مایع را اضافه کردم هم زدم حرارت را کم کردم و پودر کاکائو و پودر دارچین رو بهش اضافه کردم در نهایت پودر قند الک شده را اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست بشه(مواد کمی سفت بود یکم روغن اضافه کردم نباید خیلی شل باشه و خیلی سفت باشه)حالا نون میکادو رو روی سطح کار گذاشتم و مواد(مواد سرد نشه)رو کمی به اندازیی که سطحش رو پر کنه قشنگ با پالت یا قاشق پهن کردم و سریع ورق بعدی نون رو روش گذاشتم همینطور تا ۶ تا بشه با دست روی هم فشار دادم تا خوب بچسبه تقریبا یکساعت گذاشتم داخل یخچال از یخچال که در اومد با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش زدم. میتونید روشو با شکلات تخته ای اب شده تزیین کنید نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اينم ويدئو غم بر پلو (قنبر پلو)شيرازي😍😋 خيلي راحت و متنوع ست، گردو نصف لیوان کشمش نصف استکان پياز يك عدد رب انار سه ق غ محلول زعفران براي گوشت قلقلي گوشت ٣٠٠ گرم پياز رنده و آب گرفته يك عدد آرد نخودچي ١ ق غ نمك،فلفل،زردچوبه برنج سه پيمانه ‌ نوش جان 🌟
🌺بیا امروز به هم قول بدیم که 🌼جانانه زندگی کنیم 🌺صبح ها دنبالِ اتفاقاتِ خوب بگرد 🌼دنبالِ آدم هایِ خوبی که حالت را 🌺با نگاهشون و لبخندشون 🌼به روزگارت سنجاق کنی 🌺یک روزِ خوب ، 🌼اتفاق نمی افتد ساخته می شود 🌺من که فعلا میرم دنبالِ عطرِ چایی☕ 🌼روزتون غرق در عشق و مهربانی
🍥طرز تهیه سس سیر: ▫️ابتدا سیرها را با رنده ریز,ریز میکنیم بعد از آن با خامه,روغن زیتون,نمک و فلفل,جعفری خرد شده,خامه,سس خردل و آبلیمو مخلوط میکنیم و کمی هم میزنیم تا با هم خوب مخلوط شوند. 👨‍🍳
🍲آش رشته رنگارنگ به سبک اردبیلی 🍲 مواد لازم: ▫️حبوبات پخته شامل ( نخود، عدس، لوبیا قرمز و لوبیا سفید): از هر کدام یک پیمانه ▫️برگه زردآلو (قیصی): ۸ – ۱۰ عدد ▫️آلو بخارا: ۵-۸ عدد ▫️گوجه سبز تازه یا فریز شده: ۵ – ۸ عدد ▫️آلبالو خشک یا تازه یا فریز شده: سه چهارم پیمانه ▫️ذغال اخته: یک چهارم پیمانه ▫️رشته آش: حدود یک بسته ▫️نمک و زردچوبه: به مقدار لازم ▫️روغن و رب: به مقدار لازم ▫️نعناع داغ و پیاز داغ: برای تزئین 🍲طرز تهیه : آب را می جوشانیم ( از آب قلم یا آب گوشت هم می توان استفاده کرد ) میوه های خشک را که قبلا خوب شسته ایم اضافه می کنیم ( دقت شود در این مرحله فقط میوه های خشک را می ریزیم ) بعد از اینکه میوه های خشک پخت، حبوبات پخته را اضافه می کنیم. به محض اینکه چند جوش زد، رشته را می ریزیم و روغن، نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.رب را هم می افزاییم.حدود ۱۵ دقیقه بعد که آش جا افتاد، در ظرف سرو می ریزیم و با پیاز داغ، نعناع داغ، خلال بادام، گردوی خرد شده و … تزیین میکنیم.
🍛خوراک مرغ و بلغور گندم ؛ خوشمزه و مقوی😋 🍀مواد لازم ✔️ بلغور گندم- ۲ پیمانه سینه مرغ- ۲ عدد پیاز کوچک- یک عدد سیر ریز خرد شده- یک حبه آب- ۸ پیمانه نمک- به مقدار لازم 🍀مواد لازم رویه: کره – ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون – ۳ قاشق سوپ خوری پاپریکا – یک و یک دوم قاشق سوپ خوری فلفل قرمز (پودر شده) – یک قاشق سوپ خوری 🍛طرز تهیه 🍛 ۱-سینه‌های مرغ را به همراه پیاز خرد شده، آب و نمک در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزد. ۲- سپس آن ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید. ۳- بلغور گندم از قبل خیس خورده را به ظرف حاوی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. ۴- مقداری از مرغ ریش ریش شده را به بلغور اضافه کنید. پس از این که آب آن کاملا کشیده شد، مواد را در ظرف سرو بکشید. ۵- یک حبه سیر را تفت دهید و به مرغ پخته و ریش ریش شده باقی‌مانده اضافه و روی خوراک پخش کنید. ۶-کره، روغن زیتون، پاپریکا و فلفل قرمز پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت کمی با هم تفت دهید و سپس روی پلو بریزید و سرو کنید. 👨‍🍳
🥗سالاد قارچ با عدس و پیاز🥙 1عدد کنسروقارچ اسلایس شده 2 قاشق چای خوری روغن زیتون ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری روغن زیتون جهت سرخ کردن پیاز 2عدد پیاز بزرگ 1/4فنجان کنسرو عدس ¾ فنجان آب سبزی ¼ فنجان آجیل کاج ¼ فنجان گلک2 تا3 قاشق چای خوری سیر خرد شده برای چاشنی 🍱طرز تهیه پیاز را خرد کرده و آن را با دو قاشق روغن زیتون مهرام سرخ کنید تا طلایی شود، پیاز سرخ شده، قارچ مهرام و عدس مهرام را با هم مخلوط کرده و نمک، گلک وآجیل کاج را به آن اضافه کرده به همراه مقدار زیادی سیر و پیاز و روغن زیتون سرو کنید. 👨‍🍳
🥘یه سوپ مقوی و خوشمزه 🍲مواد لازم :🍲 ۱ قاشق غذاخوری جوی پرک ۲ قاشق غذاخوری رشته فرنگی ۱ قاشق غذاخوری شیر ۳ قاشق غذاخوری آرد ۲ قاشق غذاخوری کره ۳ لیوان آب ۲ فنجان آب گوشت مرغ خامه ۱۰۰ گرم مقدار کمی گوشت مرغ خرد شده پخته و یا نان باگت خرد شده به دلخواه مقداری شوید خرد شده 🫕طرز تهیه🫕 کره و روغن را داخل قابلمه بریزید، جوی پرک را تفت دهید (حدود ۳ دقیقه) سپس آرد را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید. آب، شیر و آب گوشت اضافه می کنیم و تا آرد کاملا یکدست شود. رشته فرنگی و گوشت را اضافه میکنیم تا جوش بیاید. پس از چند دقیقه جوش آن را برای ۷-۸ دقیقه بجوشانیم. خامه را قبل از سرو اضافه می کنیم . و در آخر نمک اضافه می کنیم. اگر قوام آن خوب نباشد، می توان آب جوش، اضافه کرد. ۲ قاشق روغن زیتون و یا زعفران در صورت تمایل اضافه کنید. 👨‍🍳
🍛مواد اولیه برای درست کردن ادویه مخصوص پلوی ایرانی🥘🥘 ◽️پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری ◽️پودر گل سرخ: ۲ قاشق غذاخوری ◽️زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری ◽️پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری ◽️هل سبز: ۱۰ عدد ◽️میخک: ۱ عدد ◽️جوز هندی: به مقدار لازم ✨تکه بسیار کوچکی از جوزهندی را با رنده ریز رنده کنید. همه مواد را همراه جوز هندی در مخلوط کن بریزید. هل را با پوست به مواد اضافه کنید و آن‌ها را کاملا آسیاب کنید تا ادویه‌ای یکدست به دست بیاید. 👨‍🍳
🥟دامپلینگ میگو یک غذای چینی خوشمزه 🥠مواد لازم ۸۰ گرم میگو ۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۴۰ گرم سیب زمینی بنفش ۴ ورقه خمیر پیراشکی ۲ ساقه پیازچه ۱ حبه سیر خرد شده ۳۰ گرم گشنیز نصف قاشق چایخوری سس ماهی نمک و فلفل سیاه سس چیلی روغن سرخ کردنی 🥟طرز تهیه سیب زمینی ها را پوست کنده و به مکعب های ۵ میلی متری برش دهید. پیازچه را کمی بجوشانید و سپس به تکه های کوچک برش دهید.در یک کاسه بزرگ، میگو ، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، گشنیز، سس ماهی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. خمیرهای آماده را با استفاده از یک بشقاب، به صورت دایره ای برش دهید. یک قاشق غذاخوری از مواد را درون خمیر ریخته و همانند بقچه آن را جمع کنید. سر خمیر را با ساقه پیازچه ببندید. درون یک قابلمه متوسط روغن ریخته و پس از داغ شدن، دامپلینگ ها را درون آن سرخ کنید. 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• این پنینی مرغ یکی از خوشمزه ترینهاست🤤 برای شام عالیه 👌🌸 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خورشت داوود پاشا همونطور که از اسمش پیداست یه غذای فوق العاده ترکیه ایه حتما درستش کنید ❤️مواد لازم:250گرم گوشت چرخ کرده دو عدد پیاز زردچوبه فلفل نمک ادویه کاری پودر نان خشک بدلخواه یک تا سه قاشق رب انار ❤️طرز تهیه:. گوشت ادویه و پیاز رنده و آب گرفته رو ترکیب کرده و ورز میدیم و قلقلی میکنیم قلقلی ها رو سرخ میکنیم پیاز رو تفت میدیم زردچوبه فلفل نمک میزنیم گوشت قلقلی نعناع و رب انار رو اضافه کرده و ابجوش اضافه میکنیم روی حرارت بمونه تا جا بیفته نوش جونتون 😋😋😍 🌟
کاش وقتی دیگران رو قضاوت میکنی... .
زرشک پلو با ماهیچه😋😋😋 با تزیین من‌ماهیچه رو به این روش درست کردم👈یک عدد پیاز متوسط رو با کمی روغن تفت دادم تا طلایی رنگ بشه سپس سه حبه سیر رنده شده اضافه کردم و تفت دادم ماهیچه ها رو اضافه کردم (بدون هم زدن و تفت دادن)زردچوبه و فلفل و پودر زنجبیل و کمی ادویه خورشتی روی ماهیچه ها ریختم و یک عدد پیاز نسبتا درشت رو خورد کرده واضافه کردم و حرارت رو ملایم کردم تا ماهیچه خودش آب بندازه بعد از اینکه ماهیچه ها آب انداخت یک لیوان آب جوش اضافه کردم و با حرارت ملایم حدود دو ساعت زمان دادم تا ماهیچه ها کاملا پخته بشن سپس نمک دو ق رب گوجه و نصف استکان آبغوره(بدون همزدن) اضافه کردم و بعد از یک ربع سرو کردم پ.ن.من چندتا دونه قیصی و مقداری زرشک تازه هم در اواسط پخت به ماهیچه ها اضافه کردم که خوشمزگیش رو دو چندان کرد پ.ن۲.ماهیچه اگه زیر و رو نشه و هم زده نشه با پیاز خامی که بهش اضافه میشه به اندازه کافی آب می ندازه و با حرارت خیلی ملایم حتی نیازی به اضافه کردن آب نیست فقط باید چند بار بهش سر بزنید و چک کنید که نسوزه .اگه احساس کردید نیاز به اضافه کردن آب داره یک لیوان آب جوش بعد از نیم ساعت بهش اضافه کنید
ایده تزیین حلوا جهت ایده برای بانو💃 .
** *چگونه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده داشته باشیم؟* 🫕 لازم است بدانیدکه خورش قورمه سبزی نیاز دارد در زمان طولانی پخته و جا بیافتد ، حداقل زمان پخت برای این غذا ۴ ساعت است ، بهتر است برای پخت این خورش خوشمزه از آب جوش استفاده کنید و اگر دنبال یک طعم فوق العاده هستید از سبزی تازه بهره ببرید ، البته نتیجه کار با سبزی فریزری هم خوب می شود. اگر دوست دارید خورش قورمه شما روغن بیاندازد در انتهای پخت چند قالب یخ کوچک داخل خورش بیاندازید تا شوک وارد کرده و روغن خورش را روی آن جمع کند ، لازم می دانم به این نکته اشاره کنم که خورش خود را به علت کمبود وقت با زودپز نپزید ، زیرا نتیجه پخت با قابلمه معمولی و زمان طولانی ، بسیار بهتر خواهد بود
و 🍗و 🍆 تهچين مي تونه همزمان با لايه هايي از مرغ پخته و بادمجون سرخ شده هم همراه باشه ولي من جدا جدا دوسش دارم . اول بريم سراغ تهچين هزاران راه براي درست كردن تهچين وجود داره و اين هم مدلِ منِ كه مدلش خيلي هم خوبه 😜 (خودشيفته طور🙊) طرز تهيه: براي سه پيمانه پلو ي پخته و آبكش شده ( توجه داشته باشين كه پلو رو زودتر از حالت عادي آبكش كنين كه وقتي تهچين آماده شد شفته و نرم نباشه ) ٢پيمانه ماست چكيده ترش! داريم بهمراه دو عدد تخم مرغ كامل! ابتدا تخم مرغ ها را خووووب بهمراه زعفران غليظ آبزد و چند قطر گلاب و كمي نمك مي زنيم ، اضافه كردن زعفران و گلاب در اين مرحله باعث ميشه بوي نا مطبوع تخم مرغ از بين بره، بعد ماست را اضافه مي كنيم و در حدي كه با هم فقط تركيب بشن هم مي زنيم و در آخر برنج را بهمراه دو قاشق سر پر روغن حيواني (دوستان همه ي روغن حيواني ها كه بوي گوسفند نميده! خوش عطر و بوشم داريم) به مخلوط اضافه مي كنيم ، كف قابلمه تفلون روغن مي ريزيم و دور تا دورش روغن را حركت مي ديم كه همه جاي ظرف چرب بشه مي گذاريم روي گاز تا كمي گرم بشه بعد تركيبمون را بهش اضافه مي كنيم روي حرارت همراه با شعله پخش كن ! مي گذاريم و حداقل يك ساعت و نيم الي دو ساعت با حرارت ملايم زمان مي دهيم تا تهچين خوشرنگ و برشته بشه ، مي تونين اين مواد را داخل ظرف پيركس و يا قالب كه چرب شدن هم بريزيم و روش فويل بكشيم و در طبقه وسط فر به مدت يك ساعت و نيم با حرارت ١٦٠ درجه هم قرار بديم . دستم افتاد 😉😶⌨️✍🏻 براي بادمجون 🍆 بعد از اينكه چند ساعت بادمجون ها رو نمك زديم كه تلخيش گرفته بشه درون يك ظرف گود مثل شير داغ كن يا سرخ كن سرخ مي كنيم ، اين جوري سرخ كردن باعث ميشه كه همزمان مغز پخت هم بشه و ميشه همينجوري در كنار غذا سرو كرد براي مرغ 🍗 سرخ شده ي زعفروني بعد از اينكه مرغ را همراه با اب نمك فلفل پياز و چوب دارچين و اگر داشتين ساقه كرفس پختيم در همون روغن بادمجون ها بهمراه زعفران كه با قاشق روي همه قسمت هاي مرغ ريختيم سرخ مي كنيم
هدایت شده از 
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
🥣طرز تهیه موسلی صبحانه 🔹برای تهیه کردن موسلی به عنوان صبحانه شما می‌توانید از شب قبل ½ پیمانه موسلی، یک پیمانه ماست شیرین یا شیر (شیر سویا، شیر نارگیل، شیر بادام) و یا ترکیبی از هر دو را با یکدیگر مخلوط کنید و در نهایت با تاپینگ میوه‌های فصل اسلایس شده دلخواه (سیب، توت فرنگی، موز، هلو، شلیل، انبه و…) و دارچین سرو و نوش جان کنید. (تاپینگ‌ها تمام آن چیزی هستند که شما با انتخاب خود روی دسر خواهید گذاشت!) در صورت تمایل شما می‌توانید از عسل، شیره خرما یا انگور نیز به عنوان طعم دهنده و شیرین کننده طبیعی استفاده کنید. 👨‍🍳
🥩🥘طرز تهیه روگان جوش 🍖مواد لازم🍖 ▢400 گرم گوشت ماهیچه ▢1 عدد پیاز ▢2 لیوان گوجه فرنگی ▢4 عدد فلفل قرمز خشک ▢1 لیوان گشنیز خرد شده ▢2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ▢3 قاشق غذاخوری روغن ▢10 گرم زنجبیل تازه ▢1 قاشق چای‌خوری برگ بو ▢1 قاشق چای‌خوری گل میخک ▢1 قاشق چای‌خوری هل ▢1 قاشق چای‌خوری پودر سیر ▢1 قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز ▢1 قاشق چای‌خوری رازیانه ▢به مقدار لازم نمک ▢به مقدار لازم زردچوبه 🌶دستور تهیه🫑 فلفل‌های قرمز خشک رو 15 دقیقه توی آب گرم بذارید تا فلفل ها نرم بشن و بعد اونا رو له کنید. در تابه‌ای بزرگ روغن رو داغ کنید و کره، برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفل‌های قرمز رو داخلش بریزید و کمی سرخ کنید. بعد از چند دقیقه پیازها و زنجبیل تازه خلال‌ شده رو بهش اضافه کنید. بعد از کمی سرخ کردن زردچوبه و پودر تخم گشنیز رو به همراه گوجه‌ فرنگی‌ های خرد شده و رب اضافه کنید. نمک رو بریزید و خوب تفت بدید. گوشت‌ها رو اضافه کنید و بهش آب اضافه کنید و زمان بدید تا خورشت پخته و جابیفته. بعد از پختن درون ظرف مناسب بریزید و با گشنیز تزیین کنید. 👨‍🍳
🌭طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه و اصل! 🔸مواد لازم (برای ۳ نفر) ▫️سوسیس خرد شده نیم کیلو ▫️پیاز خلال شده3 عدد ▫️رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری ▫️زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم 🔶دستور تهیه : ابتدا پیازهای خلالی شده را در تابه‌ای مناسب همراه با کمی روغن تفت دهید تا پیازها نرم و سبک شوند. حالا سوسیس‌های ورقه شده را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز به مواد اضافه کنید.رب گوجه فرنگی را در تابه ای جداگانه با مقدار کمی روغن تفت دهید و صبر کنید تا کاملا بوی خامی رب گرفته شود.در این مرحله، سس را روی ترکیب پیاز و سوسیس بریزید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید، طوری که سس به همه قسمت‌های تابه برسد و مواد کاملا با هم تفت بخورند.