#سالاد_مرغوسبزیجات
سینه مرغ: ۱ عدد(ابتدا سینه ها را مربعی خرد کرده و بعد با نمک،فلفل،پودر سیر و پیاز بپزین برای ۲۰ دقیقه بپزین)
گوجه گیلاسی: ۱ لیوان
پیاز قرمز: ۱ عدد
خیار: ۲ عدد کوچک
فلفل دلمه زرد: ۱ عدد کوچک
کاهو: ۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز پخته: ۱ لیوان
کلم قرمز: ۱ برگ
مواد سس:
مایونز: ۳ قاشق غخوری
ماست خامه ای: ۲ قاشق غخوری
فلفل و نمک: به مقدار لازم
فلفل قرمز: ½ قاشق چخوری
آویشن: ½ قاشق چخوری
حلوای رولتی
مواد لازم:
روغن، یک لیوان
کره، 150 گرم
ارد، 300 گرم
پودر هل، یک قاشق چایی خوری
نان میکادوی تازه و برشته، به میزان لازم
مواد لازم برای شربت:
شکر، 600 گرم
اب، 3لیوان
گلاب، نصف لیوان
طرز تهیه:
ابتدا شکرو اب و گلاب وباهم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر دراب حل شود.
اردو کره و روغن را درون قابلمه ریخته و با حرارت ملایم تف میدهیم تا ارد تغییر رنگ دهد.
شربت را کم کم به ارد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا جایی که حلوا کاملا جمع شود. پودر هل را نیز اضافه میکنیم.
سپس حلوای اماده شده را همانطور که داغ هست روی نان میکادو قرار میدهیم و نان را رول میکنیم و میگذاریم کاملا خنک شود.سپس برش میزنیم.
#تغذیه_کودک
🥘 در سوپ کودکان از قلم گاو استفاده كنید.
🥘 زیرا مقدار زیادی از كلسیم + فسفر + ویتامین D استخوان در غذا حل میشود كه خوردن آن برای رشد و تقویت کودکان بسیار مفید است.
#دمنوش هل و دارچین و زعفران
✅خواص درمانی
🍵این دمنوش ترکیبی برای درمان روماتیسم، تسکین دردهای استخوانی، درمان آرتروز، از بین بردن پف چشم و افسردگی مورد استفاده قرار میگیرد هر روز بین صبحانه تا ناهار دو فنجان میل نمایید.
#پلو_شوید_با_لوبیا_چشم_بلبلی :
مواد لازم:
برنج. ٢ پيمانه
لوبيا چشم بلبلى. ١ پيمانه
شويد تازه يا خشك ويا فريزرى به ميزان لازم
نمك ، روغن وسيب زمينى براى ته ديگ و كمى زردچوبه
طرز تهيه:برنج را بعد از شستشو با مقدارى نمك و آب ولرم خيس كنيد .لوبيا را هم خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد و جدا گانه بپزيد .براى پخت برنج در قابلمه مناسبى آب را بجوشانيد و برنج را به آن اضافه كنيد كمى زردچوبه به آن بزنيد واگر از شويد خشك استفاده ميكنيد آنرا در آب برنج بريزيد برنج را آبكش كنيد و لوبيا را هم با آن مخلوط كنيد اگر از شويد تازه استفاده ميكنيد موقع دم كردن لابه لاى برنج بپاشيد . ته ديگ مورد علاقه خود را كف قابلمه بگذاريد و برنج را دم كنيد
•
#کوبیده_مخلوط با طعم بی نظیر
گوشت گوسفند و گوساله هر کدوم نیم کیلو ،سینه مرغ چرخ شده یکعدد. پیاز رنده شده یکعدد بزرگ،فلفلهای رنگی یک پیمانه (لیوان فرانسوی )جعفری خرد شده و کمی تره نصف پیمانه ،آرد معمولی دو قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم بعد از یه ورز حسابی به سیخ میکشیم و میزازیم دو ساعتی تو یخچال بمونه بعد هم کباب و نوش جان.
شما میتونید مواد رو نصف کنید این مقدار 16 الی 18 سیخ کبابه
#خانم_خونه 🏠
فریز کردن روغن زیتون 👈 سبزی ها رو داخل قالب يخ بريزيد و روش روغن زيتون رو بريزيد و در فريزر قرار بديد طعمشون عالی ميشه داخل خيلی از غذا ها می تونيد استفاده كنيد 😍
.
برای اینکه #قرمه_سبزی خوب روغن بندازه و رنگش سبز تیره بشه 👇
وسط پخت بهش یک قاشق شنبلیله سرخ شده ی بدون روغن اضافه کنید 😋
.
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
💢تست بینایی چشـم
🔴داخل دایره《قرمز》چه عددی رامیبینید.
⚠️تنها یک نابغه پاسخگو است ‼️
🔻عدد ➖➖➖➖88
🔻عدد ➖➖➖➖38
🔻عدد ➖➖➖➖83
🔻عدد ➖➖➖➖33
گزینه موردنظر را لمس کنید👆
#كيك_موزاييكي
بيسكويت پتي بور 2 بسته
شير 1 ليوان
شكر 5 ق غ
پودر كاكائو 2 ق غ
كره 3 ق غ
موز 1 عدد
شكلات تخته ايي براي كاور روي دسر
در ظرفي بيسكويت هارو خرد ميكنيم بعد به تدريج شير،شكر ،پودر كاكائو و كره اب شده رو اضاف ميكنيم خوب قاطي كرده ي مقدارش داخل نايلون يا قالب مورد نظر ريخته موز را روي مواد گزاشته دوباره ماباقي موادر را ريخته بشكل دلخواه فرم داده داخل فريزر بمدت 2ساعت قرار داده بعد از قالب در اورده روشو با شكلات ك بن ماري كرديم رو دسر ريخته و بشكل دلخواه تزيين ميكنيم
#شیرینی
#سرآشپز
🌸🌸🌸طرز تهیه خمیر پیراشکی 🌸🌸🌸
مواد لازم
شیر ۱پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۲قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری سرپر
آرد به مقدار نیاز
روغن مایع ۶ق غذا خوری
🔸 طرز تهیه
ابتدا به شیر ولرم(نه گرم باشد ،نه سرد)خمیر مایه وشکر را اضافهمیکنیم و روشو میپوشونیم ومنتظر میمونیم خمیر مایه عمل کنه
بعد از حدودا ده دقیقه تخم مرغ ،روغن ،نمک و زرچوبه را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد آرام آرام آرد الک شده را اضافه میکنیم به حدی که به دست نچسبه(یادتون باشه وقتی به آخرای کار میرسین تو ریختن آرد دقت کنین چون اگه آرد و زیاد بریزین خمیرتون خراب میشه)بعد از اضافه کردن آرد خمیر و خوب ورز بدین حدود پنج تا ده دقیقه کامل ورز بدیدن بعد روی خمیر و بپوشنین و منتظر بمونین که پف کنه حدودا یک ساعت زمان لازمه
🌸🌸مواد میانی پیراشکی گوشت🌸🌸
پیاز یک عدد درشت
گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم
قارچ به دلخواه
پنیر پیتزا به مقدار نیاز
فلفل دلمه یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
🔸طرز تهیه
معمولا مواد میانی پیراشکی گوشت بسته به ذائقه هر کس متفاوته ،ولی من اکثرا این مواد رو توش میزارم
پیاز و نگینی خرد میکنم توش گوشت چرخ کرده میریزم و بعد تفت میدم وقتی گوشت کمی پخته شد قارچ های ریز خرد شده رو همراه فلفل دلمه های ریز هرد شده اضافه میکنیم و میزارم خوب بپزن .وقتی کاملا پخته شد یکم از خمیر برمیدارم و به شکل دلخواه بازمیکنم یک قاشق از مواد و کمی پنیر پیتزا توش میریزم و خمیر رو تا میکنم .
میتونین پیراشکی گوشت رو هم تو روغن سرخ کنین ،هم تو فر بذارین ،من تو فر گذاشتم کانال
هدایت شده از گسترده تبلیغاتی برکت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 خاطرهای از آیت الله بهجت که رهبر معظم انقلاب را متاثر کرد
🍀 محتوای کامل منبرهای استاد عالی
💥کلیپ های کوتاه از بیانات استاد عالی
🔸سیره علما و احوالات عرفا در خطابه های استاد عالی
🇮🇷لینک عضویت در کانال رسمی استاد مسعود عالی↙️👇
╭┅───🇮🇷🇮🇷───┅╮
🆔 https://eitaa.com/joinchat/1219035143C6e9207c009
🌹┈••✾•🌺•✾••┈🌹
#بستنی_رژیمی_طالبی
درست کردن این بستنی بسیار راحته و با هر نوع میوه ای می تونین درست کنین....بدون ثلعب ، بدون تخم مرغ و حتی بدون دستگاه بستنی ساز😍
این بستنی ها در واقع رژیمی هستن و ضمن اینکه خوشمزه هستن بعد از خوردنش عذاب وجدان نمی گیرین🤣
من اینبار از طالبی استفاده کردم چون بی نهایت شیرین بود و نیازی نبود از شیرین کننده دیگه ای استفاده کنم....
مواد لازم:
طالبی تیکه شده و یخ زده ۳۰۰ گرم
شیر خنک یک لیوان
شکر 2 ق غ
ابتدا طالبی رو به تیکه های کوچک برش زدم و داخل فریزر گذاشتی حداقل ۴ ساعتی بمونه و بعد داخل میکسر ریختم و به همراه شیر و شکر میکس کردم( میتونید از ۲ یا ۳ ق غ خامه قنادی یا خامه صبحانه هم استفاده کنید خوشمزه تر میشه اما من چون میخواستم کاملا رژیمی باشه استفاده نکردم)
بچشید اگر شیرینیش کم بود شکر بیشتری بریزید....
بعد داخل ظرف درب دار ریختم و گذاشتم فریزر ۷ الی ۸ ساعت بمونه تا خوب خودشو بگیره و بعد هم سرو کنید.
نکته:اگر از خامه قنادی استفاده کردید دیگه هیچ شیرین کننده دیگه ای اضافه نکنید چون خامه خودش شیرینه اما اگر خامه صبحانه استفاده کردین نیاز به شیرین کننده داره...
نوش جونتون🌹
.
مداحی آنلاین - اذان دخول حرم تو با زینبه - محمود کریمی.mp3
6.59M
🌸 #میلاد_حضرت_معصومه(س)
💐اذن دخول حرم تو یا زینبِ
💐دست عطا و کرم تو با زینبِ
🎙 #محمود_کریمی
👏 #سرود
👌بسیار زیبا
🌷مرجع رسمی #مولودی های
.
مداحی آنلاین - شجر نور نوبر آورده - باقری.mp3
3.47M
🌸 #میلاد_حضرت_معصومه(س)
💐شجر نور نوبر آورده
💐بحر توحید گوهر آورده
🎙 #رسول_باقری
👏 #مدیحه_سرایی
👌بسیار دلنشین
🌷مرجع رسمی #مولودی های روز
.
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
+آقا محمد حسین آقا...
-جانم حاجی جان
+یه کانال جک میخواستم که مسلمین رو بخندونم
-حاجی به فدات مگه کانال دینـــــــــامیـــــــــت رو نداری؟!! 😲😲
+نه
-لینکشو میزارم برات 😍
نیایی ضرر کردی 😂
#خنده_شادی_جوک_طنز
https://eitaa.com/joinchat/1223688548Ceb88768032
https://eitaa.com/joinchat/1223688548Ceb88768032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷روز دختر پیشاپیش مبارک باد ❤️💃
.
#كرابيه_نوتلا
تخم مرغ 1عدد
پودر شكر 4ق غ
نشاسته گل 4ق غ
كره 150گرم
روغن مايع نصف پيمانه
وانيل 1ق م
بكينگ پودر 1ق چ
سركه انگور 1ق چ
آرد تا جايي ك خمير بدست نچسبد
نوتلا بميزان لازم
كره را ب دماي محيط ميرسانيم بعد همراه پودر شكر و وانيل با همزن زده بعد به ترتيب روغن مايع،تخم مرغ و سركه و بكينگ پودر و نشاسته را اضافه كرده و آرد را اروم اروم اضافه كرده با نوك انگشتان مخلوط ميكنيم و تا جايي ك خمير بدست نچسبد آرد اضافه كرده بعد خمير را داخل نايلون گزاشته بمدت 2ساعت داخل يخچال قرار داده بعد روي ميز كار سلفون كشيده خمير را روي ميز كار قرار داده و يك سلفون هم از روي خمير كشيده با وردنه باز كرده و قالب زده و داخل فر با درجه حرارت 180بمدت 15دقيقه قرارداده بعد دو قسمت را با نوتلا پر كرده و با پودر قندتزيين ميكنيم.
#آموزش_آشپزی_ایرانی
#پیشنهاد_دانلود
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
💌 مثل آسمان صحن
خیرهام به گنبدت
باز غرق شادیام
در هوای این حرم...
#استوری 🔆🌱
#قيمه_بادمجون 🥘
پیاز رو به مقدار زیاد استفاده کنید .
پیاز رو ریز خرد کنید . پیاز رو همراه گوشت سرخ کنید . اینجوری بوی گوشت بهتر گرفته میشه .
فلفل ، زردچوبه ، چوب دارچین بیندازید ، رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و کامل سرخ کنید تا رنگ رب ، خوشرنگ بشه .
اب بریزید و اجازه بدیدن گوشت بپزه .
لپه رو جدا بپزید ( با این روش رنگ و طعم قیمه فوق العاده میشه و نفخ اون کم میشه)
لپه نیاز به تفت دادم نداره . وقتی گوشت پخت ، نیم ساعت آخر ، لپه ها رو اضافه کنید ، نمک و چاشنی و کمی زعفران بزنید و اجازه بدین جا بیفته .
می تونید چند دقیقه آخر گوجه بادمجون سرخ شده رو روی خورشت بزارید تا چند قل ریز بزنه و طعم خورشت رو بگیره.