هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
+آقا محمد حسین آقا...
-جانم حاجی جان
+یه کانال جک میخواستم که مسلمین رو بخندونم
-حاجی به فدات مگه کانال دینـــــــــامیـــــــــت رو نداری؟!! 😲😲
+نه
-لینکشو میزارم برات 😍
نیایی ضرر کردی 😂
#خنده_شادی_جوک_طنز
https://eitaa.com/joinchat/1223688548Ceb88768032
https://eitaa.com/joinchat/1223688548Ceb88768032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷روز دختر پیشاپیش مبارک باد ❤️💃
.
#كرابيه_نوتلا
تخم مرغ 1عدد
پودر شكر 4ق غ
نشاسته گل 4ق غ
كره 150گرم
روغن مايع نصف پيمانه
وانيل 1ق م
بكينگ پودر 1ق چ
سركه انگور 1ق چ
آرد تا جايي ك خمير بدست نچسبد
نوتلا بميزان لازم
كره را ب دماي محيط ميرسانيم بعد همراه پودر شكر و وانيل با همزن زده بعد به ترتيب روغن مايع،تخم مرغ و سركه و بكينگ پودر و نشاسته را اضافه كرده و آرد را اروم اروم اضافه كرده با نوك انگشتان مخلوط ميكنيم و تا جايي ك خمير بدست نچسبد آرد اضافه كرده بعد خمير را داخل نايلون گزاشته بمدت 2ساعت داخل يخچال قرار داده بعد روي ميز كار سلفون كشيده خمير را روي ميز كار قرار داده و يك سلفون هم از روي خمير كشيده با وردنه باز كرده و قالب زده و داخل فر با درجه حرارت 180بمدت 15دقيقه قرارداده بعد دو قسمت را با نوتلا پر كرده و با پودر قندتزيين ميكنيم.
#آموزش_آشپزی_ایرانی
#پیشنهاد_دانلود
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
💌 مثل آسمان صحن
خیرهام به گنبدت
باز غرق شادیام
در هوای این حرم...
#استوری 🔆🌱
#قيمه_بادمجون 🥘
پیاز رو به مقدار زیاد استفاده کنید .
پیاز رو ریز خرد کنید . پیاز رو همراه گوشت سرخ کنید . اینجوری بوی گوشت بهتر گرفته میشه .
فلفل ، زردچوبه ، چوب دارچین بیندازید ، رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و کامل سرخ کنید تا رنگ رب ، خوشرنگ بشه .
اب بریزید و اجازه بدیدن گوشت بپزه .
لپه رو جدا بپزید ( با این روش رنگ و طعم قیمه فوق العاده میشه و نفخ اون کم میشه)
لپه نیاز به تفت دادم نداره . وقتی گوشت پخت ، نیم ساعت آخر ، لپه ها رو اضافه کنید ، نمک و چاشنی و کمی زعفران بزنید و اجازه بدین جا بیفته .
می تونید چند دقیقه آخر گوجه بادمجون سرخ شده رو روی خورشت بزارید تا چند قل ریز بزنه و طعم خورشت رو بگیره.
#هويچ_پلو_با_مرغ_مجلسى
مرغ را با ٥٠ گرم كره خوب تفت دادم وقتى طلاى شد يك عدد پياز نگينى ريختم خوب دفت دادم بعد يك ق غ پر رب ريختم و خوب تفت دادم تا رب رنگش باز بشه فلفل و زدچوبه ريختم و تفت دادم بعد يك ليوان آب ريختم گذاشتم پخت و دو تا برك بو ريختم در آخر پخت ٤ تا آلو و دو ق غ زعفران دم كرده ريختم و كمى آبليمو تازه ريختم هويچ را خلالى خرد كردم سرخ كردم و پوست نارنج خشك را ٤ بار جوشوندم تا تلخى ان بره بعد با كره و ٢ ق غ شكر تفت دادم و زرشك و پسته را هم تفت دادم روى برنج ریختم.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
💌 با زندگیام عجین شده لطف شما
تا عشق شماست در دلم، خوشبختم...
#استوری ❤
#موکا🍹
موکا از جمله نوشیدنیهای گرم و محبوب بر پایه اسپرسو ست، که برای درست کردنش نیاز به شکلات مذاب و شیر و اسپرسو دارید😊
ته ماگ رو به اندازه دلخواه شکلات ریخته(از نوتلا و سس شکلات هم میتونید استفاده کنید)، شیر رو گرم کنید و داخل فرنچ پرس ریخته و فوم دار کنید ،اسپرسو رو هم آماده کنید. اول شکلات ، بعد شیر و بعد اسپرسو، مقداری کف شیر رو نگهدارید و روی سطح بالایی بریزید و نوش جان کنید.
#ایده 🍉
اسکوپ های میوه رو درون فریزر بزارید و موقع سرو نوشیدنی و یا آب بجای یخ داخل لیوان بریزید 🥂
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
💌 من دلم تنگ میشه برا حرم، زود به زود
کاش خودت بهم بگی: بیا حرم، زود به زود
#استوری 💚
#یخمک ساده با آبلیمو 🍭🍋
اول یک لیوان شکر و یک لیوان آب را در مخلوط کن ریخته چند دقیقه خوب آب و شکر مخلوط بشن تا شکر حل بشه بعد یخ هایی که خرد کردیم را به همراه دو قاشق آب لیمو به مخلوط مون اضافه میکنیم تا جایی مخلوط بشن داخل قالب بریزید و بزارید فریزر میتونید مقداری تخم شربتی خیس خورده هم اضافه کنید
#بستنی_جذاب 🍧
طرز تهیه👇🌸🍃
دو عدد موز یخ زده و پنج قاشق شیر را داخل مخلوط کن ریخته تا موز ها به حالت کرمی دربیاد سپس ده عدد شاتوت را اضافه میکنیم و مجدد میکس میکنیم تا مواد به حالت خامه ای دربیاد داخل فریزر میزاریم به مدت ۵ ساعت
و مثل بستنی سرور میکنیم😋
#ساندویچ_فیله_سوخاری
براي هر ساندويچ يك عدد فيله مرغ و يك عدد نون ساندويچي كوچيك لازم داريد.
فيله هاي مرغ رو بین مشما فریزر بذارید و آروم با پشت چاقو بكوبيد تا كمي پهن بشه بعد با نمك و پياز و پودر سير داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشن،حالا فيله ها رو اول در آرد سفيد بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاري ادويه دار بزنيد.فيله هاي آماده رو نيم ساعت در يخچال بذاريد تا لايه ي سوخاري خنك بشه،بعد روغن رو داغ و فيله ها رو سرخ كنيد و بعد با سس و گوجه و كاهو سرو كنيد.
#کیک_کشمشی
- تخم مرغ ۴ عدد
- وانیل یک پاکت دکتر اتکر( یا نوک قاشق چایخوری وانیل معمولی)
- شکر ۱ لیوان
- شیر نصف لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
- بکینگ پودر ۱ پاکت دکتر اتکر ( یا یک قاشق چای خوری بکینگ پودر معمولی)
- آرد دو لیوان
- گردو یک سوم لیوان
- کشمش یک سوم لیوان
- روغن جدا کننده
- تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۷ دقیقه با دور بالای همزن میزنیم تا سفید بشه
- آرد حتما الک شده باشه
- یک قاشق از آرد رو ور میداریم با کشمش و گردو مخلوط میکنیم تا ته نشین نشن
- دمای پخت ۱۸۰ درجه و مدت زمان ۴۰ دقیقه
لگیمات امینه بانو
مواد لازم:
آردسفید ۱/۵پیمانه
پودر نشاسته ۱/۳پیمانه
شیر خشک شیرین ۲قاشق غذاخوری
پودر مخمر ۱قاشق مربا خوری
روغن مایع ۴قاشق غذاخوری
شکر ۱قاشق غذاخوری
آب ولرم ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
مواد لازم شربت لگیمات
شکر ۱لیوان
آب ۲لیوان
زعفران و گلاب کمی
آرد پودر نشاسته شیرخشک پودر مخمر و شکر وانیل ونمک را باهم درظرفی ترکیب کرده تخم مرغ روغن وآب رااضافه کرده به مدت ۳ دقیقه مواد را باهم ترکیب کرده تا خمیر یکدست بشه روی خمیر سلوفان کشیده و بازارچه یا حوله میپیچونیم ودر محیط گرم آشپزخونه قرار می دهیم بعد از یک ساعت استراحت خمیر ور میاد نه خیلی رقیق هست و نه خیلی سفت شربت را که از قبل آماده کردیم (آب وشکر را باهم ترکیب کرده و روی حرارت قرار داده تا غلیظ شود و در آخر گلاب و زعفران را اضافه کرده میگذاریم تا خنک شود) در ظرفی دیگر روغن قرار داده میگذاریم تا خوب داغ شود و شروع به سرخ کردن لگیمات ها می کنیم طریقه ی سرخ کردن لگیمات مثل بامیه اس خمیر غلظتش طوری هست که با فشار به قیف خمیر خارج میشه و با قیچی چرب شده به اندازه ای که می خواهیم برش می زنیم نوش جان🌹
#یخ_ترکیبی تخم شربتی و خاکشیر ....
ابتدا تخم شربتی و خاکشیر را در آب میخیسانیم سپس به ترتیب درون قالب ها ریخته و در فریزر قرار میدهیم و هنگام سرو شربت داخل لیوان میندازیم 😋😋
#شیک_پذیرایی_کن
🌸🍃🌸🍃
ایده سرو نوشیدنی و یا حتی بستنی موقع مهمونی ها داخل نارگیل 🥥🥥
#ته_دیگ_زعفرانی
برنج را ابکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع ,نصف فنجان اب سرد و نصف فنجان هم زعفران اب کرده پر رنگ بریزید
و بعد برنج ابکش شده را روی ان بریزید.
دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بکذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جا بیفتد
#مرغ_پرتقالی🥘
.
🌀مرغ با این روش خیلی خوشطعم میشه.بنظرم خوبه که یکبار امتحانش کنید.
🔆هم میتونید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و هم از آبمیوه های پاکتی .فقط اینکه بعضی مواقع که از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنیم ممکنه بعد از پخت کمی طعم تلخی داشته باشه.برای اینکه سس غذا خوشمزه تر و براقتر و کاراملی بشه میتونید یک ق عسل هم بهش اضافه کنید که البته یکمی شیرینش میکنه.
.
🌈طرز تهیه:تکه های مرغ رو نمک و کمی فلفل بزنید و لابلاش پیاز بذارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد پیازهارو جدا کنید و دور بریزید.
🥘مرغها رو در ترکیبی از کره و روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشن.
در این روش نیازی به پیاز سرخ شده نیست ولی اگه بخواید میتونید یکی دو ق بریزید.
🔘بعد برای چهار تکه مرغ ، یک و نیم تا دو لیوان آب پرتقال بریزید و بذارید با حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزه و سس غلیظ بشه
#بستنی_سنتی🥳🥳
مواد لازم:
شکر:۱لیوان و ۱/۲لیوان
ثعلب:۲قاشق چای خوری
شیر:۴لیوان
خامه صبحانه:۱/۲لیوان(برای داخل بستنی)
خامه صبحانه:۲۰۰گرم(برای یخ زدن)
پسته:مقدار لازم
زعفران:۲قاشق غذاخوری
گلاب:۱/۳ لیوان
#رولت_يخچالى 🧁 😋
🔸ابتدا ٢بسته بیسکویت پتى بورکاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم،(میتونید داخل غذاساز هم بریزید،این ساده ترین روش هستش)سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت ، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه ،سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.