فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا✨
تقدیردوستانم را زیبابنویس
به امیدلبخند روی «لب»✨
شادے توی «دل»
استجابت در «دعا»✨
آرامش در «قلب»
آمین
شبتان نورانی
🌸✨
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبح_قشنگتون_بخیر🌸🍃
الهی عشق وزیبایی طبیعت
گوارای وجودتان باد🌸🍃
گذرثانیه های عمرتان توام با آرامش
گل را برای زندگیتان🌸🍃
وکوتاهی عمرش را
بـرای غمهایتان آرزومنـدم 🌸🍃
.
🌸ای نفس صبحدم
🌱گـر نهی آنجا قدم
🌸خسته دلـم را بجو
🌱در شِکنِ موی دوسـت
🌸جان بِفشانم ز شوق
🌱در ره بـاد صبا
🌸گـر برساند به ما
🌱صبحدمی بوی دوسـت
#دهلوی
🌸ســلام صبحتون بخیر و شادی
.
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی کبابی با دونوع دیپ خوشمزه
𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱𖡱
مواد لازم:
نیم کیلو ( یا بیشتر) سیب زمینی ریز🥔
دو قاشق روغن زیتون🫒
نمک🧂
آویشن🍃
رزماری🌿
زردچوبه
سیر یک حبه🧄
دیپ پنیری :
دویست گرم پنیر فتا🧀
یک پیمانه ماست🍶
دو قاشق ادویه زعتر
یک حبه سیر🧄
دیپ آواکادو (گوآکاموله):
یک عدد آواکادوی رسیده و نرم🥑
یه پیاز بنفش کوچیک🧅
یه گوجه کوچیک🍅
آب یه لیموترش🍋
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
سیب زمینی ها رو به مدت یک ساعت داخل فر با دمای دویست و چهل درجه میپزیم (فر رو حتما از قبل پیش گرم کنید که مثل تنور بشه)
چون فر ها و قدرتشون با هم متفاوته، بعد از چهل و پنج دقیقه به سیب زمینی ها سر بزنید و با خلال دندون یا سیخ چوبی، تست کنید ببینید پخته یا نه!
نکته: روغن زیتون کمتری هم میتونید استفاده کنید ولی نگران کالریش نباشید چون، سیب زمینی خام مثل بادمجون روغن رو جذب نمیکنه و اضافههای روغن کف کاسه میمونه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک با مغز نوتلا
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
آرد🧁 90 گرم
2 عدد تخم مرغ🥚
شکر 🍚30 گرم
15 میلی لیتر عسل🍯
1/2 قاشق چایخوری،بیکینگ پودر🥄
1/2 قاشق چایخوری،جوش شیرین
10 میلی لیتر آب💧
چند قطره عصاره وانیل🌸
.
نوتلارو قبلش به حالت سکهایی درست کنید و بزارید فریزر تا فریز بشه و بعد مثله فیلم با پنکیک بپزید
18.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحونه جذاب با سوجوک و تخم مرغ
❈❈❈❈❈❈❈❈❈
مواد لازم:
قارچ 🍄۵ عدد
گوجه گیلاسی🍅 ۵ عدد
زیتون 🫒۵ عدد
سوجوک 🥓۲۰ عدد
تخم مرغ 🥚۵ عدد
پنیر موزارلا 🧀۲ قاشق غذا خوری
نان 🫓۱ عدد
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی لاهیجان:
❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉
مواد لازم:
کره نرم🧈 ۱۵۰ گرم
روغن مایع 🥃 ۵۰ گرم
شیر 🥛 چهار قاشق غ
آرد 🥡 ۴۸۰ گرم
پودر قند🍚 ۲۴۰ گرم
تخم مرغ🥚 ۳ عدد
وانیل🌸 نصف قاشق چایخوری
گردو ریز خرد شده ۱۸۰ گرم
کشمش🍇 ۱۳۰ گرم
پودر کاکائو 🍫۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر🥄 ۱ قاشق چایخوری
17.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براونی
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
مواد لازم:
آرد قنادی 🥡 ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو 🍫 ۷۰ گرم
پودر قند 🍚 ۲۸۰ گرم
تخم مرغ 🥚 ۴ عدد
کره 🧈 ۱۰۰ گرم
روغن مایع 🥃 ۸۰ گرم
شکلات تلخ 🍫 ۳۰۰ گرم
.
طرز تهیه:
شکلات تلخ و کره و روغن باهم مخلوط و روی حرارت کتری قرار میدیم تا یکدست بشه و کنار میذاریم.تخم مرغ و پودر قند در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم سپس مواد شکلاتی که به دمای محیط رسیده رو به مواد تخم مرغی اضافه و مخلوط میکنیم.آرد سفید و پودر کاکائو هم الک و به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.داخل قالب کاغذ روغنی پهن میکنیم و مواد روش میریزیم برای تاپینگ روی براونی میتونید از انواع بیسکوییت یا مغزیجات یا مربا استفاده کنید.داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم.
این مواد برای قالب ۲۱ تا ۲۵ مناسبه.
قالب من ۲۱ هست.
بذارید کامل خنک بشه بعد از قالب جداش کنید.
12.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
مواد لازم:
مرغ پخته ریش شده🍗
خیارشور نگینی🥒
گردو ساطوری شده
پیازچه خرد شده🌱
جعفری ساطوری شده🍀
پنیرخامه ای🧀
ماست پرچرب🍶
سس مایونز🥣
کمی آبلیمو🍋
فلفل سیاه🌶
نون و چیپس نمکی🥖🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی چوکوگونا
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
۲ ق م پودر نسکافه کلاسیک☕️
۲ ق م پودر کاکائو 🍫
۲ ق م شکر🍚
۲۰۰میل آب جوش🔥💧
مواد دالگونا:
۱ ق م پودر نسکافه کلاسیک ☕
۱ ق م شکر قهوه ای
۲ ق م آب💧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی😍😋
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید