هدایت شده از ذاکرین
🌹 سورپرایزِ ویژه امروز از دست ندید😍
🔴بگو متولد چه ماهی هستی تا بگم شما فردی با چه خصوصیاتی هستی؟
1)فروردین 2)اردیبهشت 3)خرداد
4)تیر 5)مرداد 6)شهریور
7)مهر 8)آبان 9)آذر
10)دی 11)بهمن 12)اسفند
🌹 فال #حافظ،فال #قهوه،فال #چای👆👆
#شیرینی_شکومالد_نارگیلی
خانم مقدم
موادلازم:
پودرنارگیل120گرم
پودرشکر40گرم
شکلات سفید200گرم
شیرعسل70گرم
پودرنارگیل آسیاب شودشکلات رو به روش بن ماری روی بخارآب بازمیکنیم بعدهمه موادرو باهم مخلوط کرده
شکلات که آب شد شیرعسل رو اضافه میکنیم
میتونید موادرو با دست به صورت گرو دربیاورید وتوی شکلات بزنید وبزارید سرد بشه
اگرهم قالب دارید بریزید توی قالب وتوی فریزر قراردهید تا ببندد وقتی بست ازقالب خارج کنید
اگرخواستید شکومالد پسته ای داشته باشیدبجای پودرنارگیل ازپودر پسته استفاده کنید
شکوفه نارگیلی :
به اندازه مساوی پودر نارگیل آسیاب شده و شکر آسیاب شده میریزیم
مثلا:
نیم کیلو پودر نارگیل اسیاب شده
نیم کیلو شکر آسیاب شده
این دو مواد قاطی میکنیم بعد یکم خامه(برای نیم کیلو حدواد 2 تا 3 قاشق خامه میخواد ) بهش اضافه میکنیم به حدی که خمیر بدست بیاد
بعد مواد روی نایلون پهن کنین و حدود 5 دقیقه بزارین توی یخچال بعد قالب بزنین و مارمالاد از طعمی و رنگی خواستین بریزین توش.
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
کم حافظه ها🧠
کُندخوان ها 😨
کُند ذهن ها😞
🚨برای رفع این مشکلات
و افزایش #باورنکردنی سرعت مطالعه
♨️ الان ضربه بزنید👇🏻 وارد شوید
https://eitaa.com/joinchat/4188274736Cc6e3f318a0
اجباری نیست امّا عالیه
هدایت شده از ذاکرین
توجه ♨️ مهم ♨️ توجه
نمیتونم توی جمع #صحبت کنم
بی زبون و #خجالتی هستم
نمیتونم #نه بگم
برای حل این مشکلات😰
ورود کنید🔍عضویت رکورد زد📈👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3348103341Cf166305d69
🗣💬🌔🌖💬🗣
🟠👅🟠
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قطاب_بلقیس
قطاب ( طرز تهیه از کتاب رزا منتظمی ) با کمی تغییر .
#قطاب_بلقیس
مواد لازم: ( قابل ذکر است مواد من در فیلم دو برابر شده ؛ چون تعداد زیاد میخواستم )
روغن جامد آبکرده نصف لیوان یا روغن مایع
زرده تخممرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
ماست نصف لیوان ( ماست شیرین باشه ولی آبکی نباشد )
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد تقریباً 2 لیوان .
مواد مایه ی داخل قطاب را به شیوه ی خودم درست کردم و از این شیوه خیلی راضیم و هرکی خورده متفاوت بودن قطاب را حس کرده چون با این روش مواد داخل قطاب موقع گاز زدن بیرون نمیریزه و داخل دهن نرم و بسیار لذیذ هست .
بادام درسته 250 گرم
پودر قند یا پودر شکر یک لیوان گرم
هل 1 قاشق غذاخوری
ابتدا مایه وسط قطاب را آماده میکنیم . بادام ها را در آبجوش میریزیم بعد از 15 دقیقه پوست قهوه ای بادام را به راحتی جدا میکنیم بعد بادام ها همانطور که خیس هستند داخل آسیاب با پودر شکر و هل آسیاب میکنیم تا مواد ما حالت چسبنده و خمیری شکل شود ( مراقب باشید به بادام آسیاب شده ناخنک نزنید اگر کمی ازش خوردید میخواین تا آخرش رو بخورید 😅 و دیگه چیزی برای مایه ی وسط قطاب نخواهید داشت ، طعمش محشره 😋 ) داخل بادام آسیاب شده میتونید پودرهای دیگه هم مخلوط کنید .
خمیر قطاب
ماست و بیکینگ را باهم مخلوط کرده سپس کمی نمک به زرده ها اضافه کرده و زرده را با ماست مخلوط نمایید. کمی هم زده بعد روغن ریخته،آنگاه آرد را بهتدریج اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد ، نکته: خمیر را زیاد ورز ندهید چون به روغن میفته و قطاب خشک میشه .
خمیر رو تقریبا 2 تا 4 ساعت در پلاستیک در یخچال قرار دهید. حا
هدایت شده از گسترده مارال
⭕️تست عجیب #میزان_افسردگی شما!😞😳
در عکس بالا در اولین نگاه چه میبینید؟!
A) پیرزن
B) اسب
C) سرباز
💯جواب دقیق تست 🤯👇
https://eitaa.com/joinchat/1370423431C4844273284
هدایت شده از ذاکرین
#سوپرایز_عاشقانه 💋
بزن رو ماه تولد خودت و عشقت 💓👇
♥️سوپرایز عاشقانه متولدین فروردین ♥️
♥️سوپرایز عاشقانه متولدیناردیبهشت♥️
♥️سوپرایز عاشقانه متولدین خرداد ♥️
💝سوپرایز عاشقانه متولدین تیر. 💝
💝سوپرایز عاشقانه متولدین مرداد. 💝
💝سوپرایز عاشقانه متولدین شهریور. 💝
💖سوپرایز عاشقانه متولدین مهر. 💖
💖 سوپرایز عاشقانه متولدین آبان 💖
💖سوپرایز عاشقانه متولدین آذر. 💖
💗سوپرایز عاشقانه متولدین دی. 💗
💗سوپرایز عاشقانه متولدین بهمن. 💗
💗سوپرایزعاشقانه متولدین اسفند. 💗
سوپرایز برای عشقت 💃☝️
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"رولت شکلاتی فوری"
کیک سایز متوسط
خامه ساده بدون شکر مثل همین خامه صورتیای صبحانه 3 قاشق غذاخوری
شکلات قنادی نصف پیمانه
خامه قنادی و یا هر نوع کرم دلخواه برای لای رولت حدودا 1 پیمانه
میتونین از میوه و شکلات چیپسی هم برای لای رولت استفاده کنین
خب حالا کیک رو خرد میکنین
شکلات رو توی ماکروفر و یا روش بن ماری ذوب کرده و تا داغه خامه رو بهش اضافه میکنین خوب مخلوط میکنین تا یکدست و روون شه میزارین از حرارت بیفته و
حالا گاناشمون رو به کیک کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر منسجم و نسبتا لطیفی به دست بیاد
حتما گاناش رو کم کم اضافه کنین تا خمیرتون زیادی شل و چسبنده نشه همینکه مواد رو بشه شکل داد کافیه
حالا خمیر رو بین دو سلیفون با وردنه یا با هرچیزی که دوست دارین به ضخامت یک سانتیمتر بازش کنین دوراشو مرتب و
صاف کنین که مربع شکل یا مستطیل پهنن شه
حالا خانه قنادی رو با همزن فرم بدین و روی رولت پهنش کنین
رولت رو مثل شکل به کمک سلیفون زیرش رول کنین و سلیفون بپیچین دورش
بزارین تو یخچال برای 2 تا 3 ساعت استراحت کنه
بعد رولت رو به دلخواه برش زده و تزئین و سرو میکنین
نوش جان😍
هدایت شده از 👇🏻 تبلیغات گسترده ونوس 👇🏻
🌶 اگه از#مامان_بابات نمیترسی بزن رو فلفلا 👇❤️
🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
🌶🌶🌶🌶
🌀پژمان🌀رضویان🌀اکبرعبدی🌀
🍇 اگه از مامان بابات میترسی بزن رو انگورا 👇💜
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
🌀مستربین🌀نوروز🌀کلاقرمزی🌀
🍌 اگه#خودت پدر یا مادری بزن رو موزا 👇💛
🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
هدایت شده از ذاکرین
عاشق پسر مذهبی دانشگاه شدم...
#کاملاواقعی
من به بهانه جزوه از همون روز به مدت ۶ ماه روزی ۳۰ الا ۴۰بار زنگ میزدم می گفتم: من عاشق شدم میشه باهم ازدواج بکنیم؟، ایشون هم می گفت آخه ما نه شناختی از هم داریم و نه ظاهرمون بهم می خوره، میگفتم ظاهر، که من درستش می کنم شما بگو بمیر من میمیرم هرچی که اصلا شما بگی،،،
ایشونم گفتن شما یک ماه به من زنگ نزنید من فکرامو بکنم به شما خبر میدم و من تو اون یک ماه هروز زنگ میزدم و می گفتم: شما فکراتون میکنید من مطمئن باشم شما دارید فکر می کنید؟ ، می گفتن بله.
تا این یه شب ساعت ۹ بهم زنگ زد...ادامه👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3215261984Cd5e32115b1
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز میخوایم با هم شیرینی مربایی بدون فر درست کنیم 🤩
برای درست کردنش نیاز داریم به:
کره ۱۵۰گرم
پودر قند ۴۵گرم
زرده تخم مرغ ۲عدد
وانیل نصف ق چ
شیر یک چهارم لیوان
آرد ۳۰۰گرم
عسل یا شربت(نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب بزاریم بجوشه تا ۸۰گرم بهمون شربت بده یا عسل ۸۰گرم)
اول کار پودر قند و کره رو با هم ترکیب میکنیم تا کاملا سفید بشه،حدود ۳دقیقه با همزن،بعد زرده تخم مرغ و وانیل و شربت یا عسل رو اضافه میکتیم و هم میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ،در آخر آرد الک شده رو اضافه میکنیم و همزن رو میزاریم کنار با لیسک هم میزنیم و بعد ورز میدیم و داخل کیسه میزاریم و یکساعت بهش داخل یخچال استراحت میدیم،بعد یک ساعت پهن میکنیم و کاتر میزنیم یا با لیوان قالب میزنیم،داخل تابه کاغذ روغنی میزاریم و با شعله پخش کن و در و دمکنی بهش ۲۰دقیقه تایم میدیم تا زیرش طلایی بشه،آماده که شد میزاریم خنک بشه،بعد از مارمالاد یا عسل مابین شیرینی ها میزنیم و وسطش رو با ژله بریلو یا مارمالاد پر میکنیم و روش رو عسل میزنیم با پودر پسته یا پودر نازگیل یا شکلات بن ماری شده تزیین میکنیم...
هدایت شده از گسترده چمران
برای رهایی از افسردگی
برای رهايی از اضطراب
برای رهايی از افكار منفی
برای رهايی از خاطرات گذشته
به كانال #انرژی_مثبت بپيونديد.
#مشاوره_با_روانشناس👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3081175356C5d0d11598c