سلام
#شیک_تیرامیسو
مواد لازم:
۱) ۱ پیمانه بستنی
۲) ۳ ق غ پنیر ماسکار پونه
۳) ۳ ق غ خامه قنادی
۴) شیر نصف لیوان
۵) پودر نسکافه فوری ۱ ق غ
۶) شکلات رنده شده برای تزئین
۷) بیسکوئیت لیدی فینگر ۶ عدد
۸) سس شکلات واسه تزئین
طرز تهیه:
اول خامه قنادی که مثل بستنی شل شده رو با همزن هم میزنیم تا یکم فرم بگیره ، بعد ۲ ق غ از پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنید و مجدد با همزن هم میزنید تا خوب مخلوط بشن و خامه فرم بگیره ، جوری که ظرف برگردونید از ظرف بیرون نریزه.
بعد با یه لیسک خامه رو جمع کنید و داخل یخچال بذارید.
حالا شیر و بستنی و پودر نسکافه و باقی مونده ی پنیر و ۵ تا از بیسکوئیت های لیدی فینگر و داخل مخلوط کن بریزید و خوب ترکیب کنید.
حالا لیوان سروتون و چند دقیقه داخل فریزر بذارید که سرد بشه و بعد با سس شکلات دورشو مثل فیلم تزئین کنید، و در نهایت از شیکتون داخلش بریزید.
و روشو با ماسوره ی دلخواهتون با خامه تزئین کنید و از شکلات رنده شده و لیدی فینگر واسه ترئینش استفاده کنید😍.
به همین راحتی و خوشمزگی یه شیک تیرامیسو خونگی دارید که از واسه کافی شاپام خوشمزه تره و میتونید واسه مهموناتون سرو کنید🤌🏻😍.
اگه دوست داشتید واسه بقیه هم بفرستید💜.
.
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این میلک شیک خوشمزه رو با هر میوه ای که مورد علاقتونه میتونید درست کنید.😋
.
دو تا انبه و یه لیوان شیر رو میکس کردم تا مخلوطم غلیظ بشه،
اگه خواستین رقیقتر باشه شیر رو بیشتر بریزید.
چهار تا اسکوپ هم بستنی ریختم.
.
من دوست داشتم بستنیش تقریبا جدا باشه واسه همین با انبه میکسش نکردم.
.
تخم شربتی هم طعم خیلی باحالی بهش میده.
.
🔸با این مقدار میتونید ۴ تا لیوان فرانسوی میلکشیک داشته باشید.
.
حتما درست کنید فوق العادست.😍
.
.
کسی هست کیک گردویی دوست نداشته باشه؟😍😋
.
.
مواد لازم:
.
🔸تخم مرغ ۳ تا
🔸شکر ۱۳۰ گرم
🔸روغن مایع ۴۵ گرم
🔸ماست ۱۱۰ گرم
🔸آرد ۱۸۵ گرم
🔸بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری استاندارد قنادی
🔸دارچین ۱/۴ قاشق چ استاندارد
🔸نمک یه پینچ
🔸گردو یه فنجون
🔸پودر کاکائو (در صورت دلخواه طبق فیلم)
.
🔹قالب لوف ده در بیست یا گرد ۲۰ سانت
.
🔹دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
🔹فر برقی و سولاردوم ۱۶۰ درجه
🔹توستر ۱۵۰
🔹روی گاز هم میشه پخت
.
🔹زمان تقریبی ۴۰ دقیقه
.
.
نکات:
.
نمیتونید ماست رو با شیر جایگزین کنید، از ماست سفت هم استفاده کنید.
.
وقتی ارد رو ریختید خیلی اروم هم بزنید که کیک خمیر نشه.
.
میتونید گردو رو آسیاب کنید که کیک بیشتر طعم گردو بگیره، مقدارش هم به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.
.
.
امیدوارم خوشتون بیاد.😍💖
.
این مربا خوشمزه نه کپک میزنه نه شکرک🥰نکات کپشن روحتما بخون☺️به آسون ترین روش مربا درست کن و حالشوو ببر😍
مربا مورد علاقهت چیه؟؟
مواد لازم:
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰گرم
جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیموترش ۱ ق چ
اگه توت تون ریز بود نیازی نیست خردش کنید
به هیچ عنوان آب داخلش اضافه نکنید
شکر و توت را مخلوط کنید و به مدت ۱۲ساعت داخل یخچال بزارید تا آب بندازه
روی حرارت زیاد بزارید جوش که امد حرارت را ملایم کنید
برای اینکه مربا شفافی داشته باشید حتما کف روی مربا را بگیرید
توی استوری بهت یه نکته خیلی مهم برای گرفتن کف روی مربا رو گفتم حتما ببینید کهخیلی بدردتون میخوره
حتما درست کن و حالشووو ببر🍓😍
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم🔻
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
کره آب شده ۷۵ گرم
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
شکر ۷ ق.غ
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق.غ
عصاره وانیل ۱ق.چ
رنده پوست لیمو یه کوچولو
پودر ژلاتین ۱ ساشه
شیر پر چرب ۱ استکان(در صورت نیاز)
طرز تهیه🔻
اول بیسکوئیت پودر شده رو با کره حسابی مخلوط میکنیم و کف قالب کمربندی یکدست پخشش میکنیم و میذاریم داخل یخچال.
خامه و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد پنیر رو بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که یکدست بشه مخلوط میکنیم.
عصاره وانیل و رنده پوست لیمو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
اگر مواد خیلی سفت و غلیظ بود بهش به استکان شیر اضافه کنین و هم بزنین.
پودر ژلاتین رو با آب جوش حل میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شکلات تخته ای رو داخل ماکرو آب میکنیم و نصف مخلوط خامه پنیر رو بهش اضافه میکنیم.
پودر کاکائو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا شروع میکنیم لایه لایه از وسط قالب به ترتیب کرم ساده،کرم شکلاتی رو میریزیم داخل قالب.هر چند لایه قالب رو مثل ویدئو بکوبید و تکون بدین که مواد صاف بشن.انقدر ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.در آخر حسابی قالب رو روی سطح بکوبید تا موادمون کاملا صاف و یکدست توی قالب قرار بگیرن.
بعد با کمک یه سیخ چوبی مثل ویدئو روشو طرح بندازین و برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بذارید.
بعد هم از قالب در بیارین و نوش جان کنین.
#عیش_السرایا_معصومه
شیر ۴ لیوان
شکر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
نشاسته ذرت ۸۰ گرم (حدود نصف لیوان)
گلاب ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (۱ بسته)
نان تست به میزان ظرف
برای شهد
شکر ۱ لیوان
آب نصف لیوان
آب لیمو ۱/۲ ق غ
ظرفی دل خواهی رو انتخاب کردم ، سایز ظرف من حدود ۲۵ در ۲۵ سانت هست ، کفش به اندازه ظرفم نون تست چیدم . داخل فر قرار دادم تا نون ها برشته بشن . می تونید روی حرارت داخل تابه هم قرار بدید برشته بشه .
برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد بهش اب لیمو اضافه کردم ، حدود ۱۰ دقیقه بجوشه کافیه و از حرارت برداشتم و همون طور که گرم هست روی نون ها ریختم و گذاشتم کنار در محیط بمونه .
برای کرم :شیر و شکر نشاسته ذرت و مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه ، از فرنی کمی سفت تر بشه ، آخر کار گلاب ریختم و حرارت رو خاموش کردم و بهش خامه اضافه کردم و ترکیب کردم و روی نون ها ریختم و یکدست پخش کردم . یک کم رویه بگیره و بعد تزیین کردم و روش پودر پسته و پودر گل محمدی ریختم . در یخچال حداقل ۴ تا ۵ ساعتی بمونه و بعد آماده است .
✳️مواد لازم 👇🏻
تخم مرغ ۳عدد
شیر ۱پیمانه
آرد ۱ونیم پیمانه
شکر نصف پیمانه
وانیل ۱ق چ
بکینگ پودر ۲ق م
کره ۱۰۰گرم(یا روغن مایع نصف پیمانه)
✳️طرز تهیه:(حتما فیلم رو ببینید خیلی نکات داخل ویدئو گفته شده)
سفيده رو با همزن بزنيد تا پف كنه و سفيد بشه بعد نصف مقدار شكر برکه داشتیم رو كم كم اضافه كنيد تا سفت بشه
زرده رو با وانيل وبا باقيمانده شكر بزنيد تا كرمرنگ و كشدار بشه
بعد روغن رو اضافه كنيد بعد شيرولرم و با همزن هم بزنيد
آرد و بيكينگ پودر والك كنيد و به مواد زرده اضافه كنيد و با همزن کمی هم بزنيد
در آخر سفيده و تو دو مرحله اضافه و با ليسك و دوراني هم بزنيد.
✳️فوت کوزه گری😉
۱_تابه نچسب باشه و خط وخش نداشته باشه.
۲_شعله ملایم باشه.
۳_ كمي كه تابه گرم شد از موادتون داخلش بريزيد .
۴_تابه نيازي به چرب كردن نداره .