eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.5هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
21.4هزار ویدیو
28 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
این مربا خوشمزه نه کپک میزنه نه شکرک🥰نکات کپشن رو‌حتما بخون☺️به آسون ترین روش مربا درست کن و حالشوو ببر😍 مربا مورد علاقه‌ت چیه؟؟ مواد لازم: توت فرنگی ۵۰۰ گرم شکر ۵۰۰گرم جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیموترش ۱ ق چ اگه توت تون ریز بود نیازی نیست خردش کنید به هیچ عنوان آب داخلش اضافه نکنید شکر و توت را مخلوط کنید و به مدت ۱۲ساعت داخل یخچال بزارید تا آب بندازه روی حرارت زیاد بزارید جوش که امد حرارت را ملایم کنید برای اینکه مربا شفافی داشته باشید حتما کف روی مربا را بگیرید توی استوری بهت یه نکته خیلی مهم برای گرفتن کف روی مربا رو گفتم حتما ببینید که‌خیلی بدردتون میخوره حتما درست کن و حالشووو ببر🍓😍
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم🔻 بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته کره آب شده ۷۵ گرم پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۵۰ گرم شکر ۷ ق.غ شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم پودر کاکائو ۱ ق.غ عصاره وانیل ۱ق.چ رنده پوست لیمو یه کوچولو پودر ژلاتین ۱ ساشه شیر پر چرب ۱ استکان(در صورت نیاز) طرز تهیه🔻 اول بیسکوئیت پودر شده رو با کره حسابی مخلوط میکنیم و کف قالب کمربندی یکدست پخشش میکنیم و میذاریم داخل یخچال. خامه و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد پنیر رو بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که یکدست بشه مخلوط میکنیم. عصاره وانیل و رنده پوست لیمو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. اگر مواد خیلی سفت و غلیظ بود بهش به استکان شیر اضافه کنین و هم بزنین. پودر ژلاتین رو با آب جوش حل میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم و هم میزنیم. شکلات تخته ای رو داخل ماکرو آب میکنیم و نصف مخلوط خامه پنیر رو بهش اضافه میکنیم. پودر کاکائو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. حالا شروع میکنیم لایه لایه از وسط قالب به ترتیب کرم ساده،کرم شکلاتی رو میریزیم داخل قالب.هر چند لایه قالب رو مثل ویدئو بکوبید و تکون بدین که مواد صاف بشن.انقدر ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.در آخر حسابی قالب رو روی سطح بکوبید تا موادمون کاملا صاف و یکدست توی قالب قرار بگیرن. بعد با کمک یه سیخ چوبی مثل ویدئو روشو طرح بندازین و برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بذارید. بعد هم از قالب در بیارین و نوش جان کنین.
شیر ۴ لیوان شکر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) نشاسته ذرت ۸۰ گرم (حدود نصف لیوان) گلاب ۲ ق غ خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (۱ بسته) نان تست به میزان ظرف برای شهد شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان آب لیمو ۱/۲ ق غ ظرفی دل خواهی رو انتخاب کردم ، سایز ظرف من حدود ۲۵ در ۲۵ سانت هست ، کفش به اندازه ظرفم نون تست چیدم . داخل فر قرار دادم تا نون ها برشته بشن . می تونید روی حرارت داخل تابه هم قرار بدید برشته بشه . برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد بهش اب لیمو اضافه کردم ، حدود ۱۰ دقیقه بجوشه کافیه و از حرارت برداشتم و همون طور که گرم هست روی نون ها ریختم و گذاشتم کنار در محیط بمونه . برای کرم :شیر و شکر نشاسته ذرت و مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه ، از فرنی کمی سفت تر بشه ، آخر کار گلاب ریختم و حرارت رو خاموش کردم و بهش خامه اضافه کردم و ترکیب کردم و روی نون ها ریختم و یکدست پخش کردم . یک کم رویه بگیره و بعد تزیین کردم و روش پودر پسته و پودر گل محمدی ریختم . در یخچال حداقل ۴ تا ۵ ساعتی بمونه و بعد آماده است .
✳️مواد لازم 👇🏻 تخم مرغ ۳عدد شیر ۱پیمانه آرد ۱ونیم پیمانه شکر نصف پیمانه وانیل ۱ق چ بکینگ پودر ۲ق م کره ۱۰۰گرم(یا روغن مایع نصف پیمانه) ✳️طرز تهیه:(حتما فیلم رو ببینید خیلی نکات داخل ویدئو گفته شده) سفيده رو با همزن بزنيد تا پف كنه و سفيد بشه بعد نصف مقدار شكر برکه داشتیم رو كم كم اضافه كنيد تا سفت بشه زرده رو با وانيل وبا باقيمانده شكر بزنيد تا كرمرنگ و كشدار بشه بعد روغن رو اضافه كنيد بعد شيرولرم و با همزن هم بزنيد آرد و بيكينگ پودر والك كنيد و به مواد زرده اضافه كنيد و با همزن کمی هم بزنيد در آخر سفيده و تو دو مرحله اضافه و با ليسك و دوراني هم بزنيد. ✳️فوت کوزه گری😉 ۱_تابه نچسب باشه و خط وخش نداشته باشه. ۲_شعله ملایم باشه. ۳_ كمي كه تابه گرم شد از موادتون داخلش بريزيد . ۴_تابه نيازي به چرب كردن نداره .
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍒 این اندازه برا ۵یانفر کافیه. میتونین کوفته ریزه هارو با پلو دم نکنین وموقع سرو به پلو اضافه کنین من داخل پلو لایه لایه گذاشتم چون میخواستم پلو طعم کوفته هارو به خودش بگیره😉 دوکفگیر برنج روبرداشتم وجدا دم گذاشتم تا زعفرونی کنم برا تزیین. اصلانیاز نیست آلبالوهاتون قوام بیان چندتا جوش که زد وآلبالوها پخت کافیه من به آب آلبالوها کمی شکر زدم و آب ریختم وداخل پارچ پر از یخ ریختم وشد یه شربت آلبالوی تازه وخوش عطر🍒کناراین خوشمزه هم خیلی عالی میشه. اگه شیرینی کمتری دوست دارین شکر رو کم بریزین. . ۴تا۵پیمانه برنج (۲ساعت قبل خیس کنین) ۴۰۰گرم گوشت چرخ شده نیم کیلو آلبالو نصف لیوان شکر پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته ۱عدد نمک +فلفل +زردچوبه +۲قاشق آرد نخودچی برا کوفته ریزه روغن به میزان لازم اول از همه کوفته ریزه هارو آماده میکنیم پیازونمک وفلفل وزردچوبه وارد نخودچی رو میزنیم به گوشت وخوب ورز میدیم وبعدکوفته ریزه میکنیم ویک ساعت دریخجال استراحت میدیم وسپس داخل تابه سرخ میکنیم. هسته ی آلبالو هاروجدا میکنیم روش شکر میریزیم ومیزاریم چندتاجوش بزنه وآلبالوها بپزن بعد از صافی رد میکنیم وآب وآلبالو هارو جدا میکنیم برنج رو با نمک وآبجوش میزاریم کمی بپزه وآبکش میکنیم تهدیگ رو میندازیم یه لایه برنج ویه لایه آلبالو وکوفته ریزه میریزیم ادامه میدیم تا آخر بعد روش زعفران میریزیم ومیزاریم دم وقتی پلو دم کشید وبخار کرد مقداری کره یا روغن داغ روش میدیم وبعد چند دقیقه سرو میکنیم
2.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸الهی به خواب 💫دوستـانم آرامـش، 🌸به بیداریشان آسایش، 💫به ‌زندگیشان عافیت، 🌸به ایمانشـان ثبـات، 💫به عمـرشـان عـزت، 🌸به رزقشـان برکـت، 💫وبه وجودشان سلامتی، 🌸عطا بفرما 💫شبتـون آروم
67.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸سلام 💫صبحتون بخیر 🌸الهی امروز 💗هر چی حس خوبه 🌸خدای مهربون براتون 💫مقدرکنه 💗دلتون شاد 🌸لحظه هاتون آرام 💫وجودتون سلامت 💗زندگیتون پر از محبت باشه 🌸امروزتون قشنگ