eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم: 2 عدد نان میکادو یا بستنی مواد میانی : 250تا300 گرم بیسکویت پتی پور 1لیوان آب (یا پیمانه قنادی) 1 لیوان شکر 200 گرم کره 250 گرم شکلات تیره 1 استکان پسته(دلخواه) 5تا6 عدد انجیر خشک خیس داه شده چند عدد گردو خرد شده طرز تهیه : ابتدا سس شکلاتی رو آماده کنید. آب وشکر را در ظرف بریزید وبزارید روی حرارت تا آب بجوشد وشکر حل شود وظرف را از روی حرارت بردارید وکره وشکلات را اضافه کنید وبا قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا سس صاف وروان شود. در یک کاسه گود ، بیسکویت ها را به تکه های بزرگ خرد کنید ، سس شکلات را روی آن بریزید، پسته ، گردو و انجیر خرد شده را بریزید و همه آنها را مخلوط کنيد . یک ورق از نان را گذاشته ومواد را بصورت یکسان با کاردک پهن کنید(میتونید از رینگ هم استفاده کنید) و نان دیگه را بصورت وارونه(قسمت برجسته روی مواد گذاشته بشه) قرار بدیدویک جسم نسبتأ سنگین روی نان‌ها بزارید تا لایه ها خوب بهم فشرده شده وبچسبد. بزارید تا یکشب بمونه بعد با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید واز مهماناتون پذیرایی کنید کامتون شیرین از شکلات با کیفیت استفاده کنید. برای جسم سنگین سعی کنید اندازه خود نان باشه تا یکنواخت فشرده شود. از جسم زیاد سنگین استفاده نکنید چون باعث میشه نان میکادو خرد شود ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 طبق گنجایش قالبتون مقدار مواد رو کم یا زیاد کنین هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار کتری بذارین تا ذرات ژله کامل حل بشه برای ژله سفید: هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل و بنماری کنین و بعد از اینکه کاملا سرد سرد شد نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده بهش اضافه کنین تا ژله سفید بدست بیاد ( من از قالب بزرگ استفاده کردم و از 6 بسته ژله رنگی و 3 بسته ژله آلوئه ورا استفاده کردم تا قالبم پر بشه) ظرفاتون رو با روغن مایع چرب کنین و هرکدوم ژله های رنگی رو توی یک ظرف بریزین و بذارین تو یخچال تا سفت بشه بعد از اینکه سفت شدن با چاقو به صورت مکعبی برش بزنین دو سوم قالب رو از ژله های رنگی مکعبی پر کنین و ژله سفید رو روش بریزین و بذارین تو یخچال 6 ساعت بمونه تا سفت بشه قالب رو چند ثانیه تو اب گرم (اب جوش نباشه) نگهدارین و ژله رو برگردونین تو ظرف سرو به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین.
🕊 💌 میشنوی صدامو... داری هوامو...😭💔
،عصرتون سبز و زیبا هر کجا هستين سهمِ امروزتان یه بغل شادی و آرامش عصرتون بخیر .
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 طبق گنجایش قالبتون مقدار مواد رو کم یا زیاد کنین هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار کتری بذارین تا ذرات ژله کامل حل بشه برای ژله سفید: هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل و بنماری کنین و بعد از اینکه کاملا سرد سرد شد نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده بهش اضافه کنین تا ژله سفید بدست بیاد ( من از قالب بزرگ استفاده کردم و از 6 بسته ژله رنگی و 3 بسته ژله آلوئه ورا استفاده کردم تا قالبم پر بشه) ظرفاتون رو با روغن مایع چرب کنین و هرکدوم ژله های رنگی رو توی یک ظرف بریزین و بذارین تو یخچال تا سفت بشه بعد از اینکه سفت شدن با چاقو به صورت مکعبی برش بزنین دو سوم قالب رو از ژله های رنگی مکعبی پر کنین و ژله سفید رو روش بریزین و بذارین تو یخچال 6 ساعت بمونه تا سفت بشه قالب رو چند ثانیه تو اب گرم (اب جوش نباشه) نگهدارین و ژله رو برگردونین تو ظرف سرو به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین.
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک شکلاتی ✶𖣔✶𖣔✶𖣔✶𖣔✶𖣔✶𖣔✶𖣔✶𖣔 مواد لازم: ۱۰۰ گرم بیسکوییتِ پتی بور🍪 ۲۰۰ گرم خامه صبحانه🥣 ۴۰۰ گرم پنیرخامه ای یا ماسکارپونه🧀 ۵۰ گرم کره 🧈 ۱۰۰ گرم شکلات تخته🍫 ۱/۶ ق چ خ وانیل و نصف لیوان شکر🍚 ( دلبخواهی) پودر ژلاتین ۱ساشه من برای تزئینش از گاناش و میوه استفاده کردم.🍓🫐🍫 شما میتونید از شکلات صبحانه و هرچیزی که دوست دارید برای تزئینش استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 پودرژله توت فرنگی : یک بسته پودر ژله الوورا : یک بسته بستنی وانیلی : یک لیوان گردو : مقداری موز : عدد ابجوش : دولیوان اب سرد : یک لیوان توت فرنگی : مقداری ابتدا پودرژله توت فرنگی رو بایک لیوان ابجوش حل میکنیم وبه روش بن ماری(روی بخار کتری روی اجاق حل کردن) اماده وسپس بااب سرد خوب مخلوط کرده وچندقاشق درظرف موردنظر که کمی چرب کردیم ریخته وداخل یخچال میزاریم تاخودش وبگیره بعد روی اونو باباتوت فرنگی های برش خورده میپوشونیم وچندقاشق ژله ریخته ومجددا داخل یخچال گذاشته تابگیره حالا وسط ظرفمون یک ظرف کوچکتر که داخلش یخ ریختیم میزاریم ودورش وباژله پرمیکنیم. ومجدداداخل یخچال میره وقتی خودش وگرفت یخهای ظرف رادراورده وکمی اب داغ ریخته تاظرف کوچکترجدابشه حالاپودر ژله الوورا بایک لیوان ابجوش حل کرده ویک لیوان بستنی وانیلی که دردمای محیط اب شده اضافه میکنیم ومقداری گردوخردشده وموز خردشده اضافه کرده وداخل ژله توت فرنگی ریخته وداخل یخچال رفته تابگیره.ودراخر ظرف وداخل اب داغ گذاشته ودور ژله رو باچاقو ازظرف جدا کرده ودرظرف مورد نظر برمیگردونیم. ‎‌‌‌‌‌
😍🤗 مواد لازم: ۱) ۳ لیوان آرد ۲) نصف لیوان ماست ۳) یک ق.غ روغن زیتون ۴) نصف لیوان آب ولرم ۵) یک ق.م خمیرمایه ۶) یک ق.م نمک طرز تهیه : آب ولرم ، خمیرمایه ، نمک ، روغن زیتون رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید ۱۰ دقیقه اجازه بدید بمونه ماست رو اضافه کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید روش رو بپوشانید نیم ساعت اجازه بدید استراحت کنه از خمیر ۷ گوله درست کنید هر خمیر رو به اندازه ی بشقاب باز کنید داخل تابه ی تفلون نچسب هر دو طرفش رو بپزید . ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زائر شدم نسیم، صدای مرا گرفت از دستم التماس دعای مرا گرفت یک شب، کناره پنجره فولاد مادرم آن قدر گریه کرد، شفای مرا گرفت .
🍨 😋 ▫️آب ۴ لیوان ▫️پودر کرم کارامل یک بسته ▫️پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری ▫️دریم ویپ ( پودر خامه خارجی )یک بسته ۳۶ گرمی ▫️شکر یک قاشق غذاخوری ▫️شیر خشک یک لیوان ▫️خامه صبحانه یک پاکت ▫️اسانس وانیل کمی ک▫️نافه به مقدار لازم 🔸ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل رو اضافه کرده خوب هم میزنیم غلیظ که شد اسانس وانیل رو اضافه کرده از روی حرارت برداشته تا کمی از داغی بیفته خامه رو بهش اضافه کرده خوب هم زده تا کاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته. برای روی دسر هم رو خرد کرده با کره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه ای کم رنگ برسه کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم واسه خوشرنگ شدن سرد که شد روی دسر میریزیم. میتونید واسه خوشرنگ شدن دسر کمی زعفران همه اضافه کنید ♦️اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه کنید ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ۱ عدد تخم مرغ نصف لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان پودر شکر ۷۵ گرم کره نرم شده ۱ ق. چ بیکینگ پودر ۲ پ الک شده آرد . 𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر قند یا پودر شکر 125گرم روغن جامد یا کره همدمای محیط 100 گرم تخم مرغ 2 عدد آرد 200گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری سیب نازک خرد شده 1عدد ماست 75 گرم پودر دارچین به میزان لازم ابتدا روغن و پودر قند را 3 دقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط شده و حالت پفکی بگیرید سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو ضافه کرده سپس وانیل را اضافه می کنیم. بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها 30 ثانیه هم بزنید. سپس ماست رو اضافه کرده فقط باید هم زدن ماست با مواد بحدی باشد که ماست مخلوط شود نباید زیاد هم برنیم. بعد ارد که قبلا با بکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم مخلوط میکنیم. مواد نسبتا سفتی بدست میاید. کف قالب پای سیب کپسول میندازیم بعد کمی از مواد را با قیف به داخل ظرف های پای سیب ریخته بعد دارچین را بر روی مواد پاشیده سپس دو ورقه سیب بر روی ان قرار داده سپس کمی دیگر از مواد را بر روی ان ریخته و داخل فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دهید. وقتی پای سیب خنک شد روش پودر قند الک کنید