فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کروسان_خونگی
•پچ پچ🥐•
مواد لازم خمیر:👇🏻
-آرد ۴۰۰ گرم (۳ و ۱/۳ لیوان فرانسوی )
-شیر ۲۷۰ میلی لیتر ( ۱ و ۱/۳ لیوان)
-خمیرمایه ۷ گرم( ۱ قاشق غذاخوری )
-شکر ۴۵ گرم (۱/۴ لیوان)
-نمک ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری)
-کره ۴۰ گرم
برای رومال:
۱ عدد تخم مرغ کامل ، ۳ قاشق غذاخوری شیر ، وانیل و زعفرون
(تخم مرغ قابل حذف)
آماده سازی خمیر:👇🏻
در ابتدا آرد رو الک کنید ؛همه ی مواد خشک رو به آرد اضافه کنید ؛شیر روکم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید ؛تا جایی که خمیر به تست کشسانی برسه و لطیف و یکدست بشه ؛بعد کره رو اضافه کنید و ۵تا ۱۰دقیقه ی دیگه خمیر رو ورز بدید؛
خمیر رو چونه بگیرید و داخل ظرفی به مدت نیم ساعت تا ۴۵دقیقه استراحت کنه...
𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
کربلای معلی .mp3
6.58M
🌱بریم کربلا
🌱شب جمعه کربلا
🌱مشتاق کربلا
🎤سید مهدی حسبنی
#لبیک_یا_مهدی_صاحب_الزمان_عج
.
27.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•رُزت آلبالو🍒•
فقط در همین حد بگم که مزه بهشت میده🥲🤌🏻
𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا حلالم کن
اقا یه شب جمعه حرم مهمانم کن🥲
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ سوخاری🤩🥰
مواد لازم :
قارچ ۲۰۰ گرم
آرد ۱/۲ پ
آب حدودا ۱/۴ پ
تا زمانیکه به غلظت مناسب برسیم
بکینگ پودر ۱ ق چ
🌸♥️🌸♥️♥️♥️♥️
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
هر شب جمعه که دلتنگ زیارت میشوم
میروم در گوشه ای غرق عبادت میشوم
یا سلامی میدهم از بام خانه بر حرم
چون کبوتر راهیه صحن و سرایت میشوم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_رولی_گل_رز
مواد لازم:
یک بسته ژله با طعم دلخواه
آب جوش یک لیوان
بستنی وانیلی ۵۰ گرم (یک بستنی لیوانی کوچک معادل یک پیاله کوچک)
ابتدا یک بسته ژله را با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم.
ژله را به روش بن ماری (روی حرارت غیرمستقیم مثل بخار آب روی کتری) حل میکنیم تا کاملا شفاف بشه
بعد بستنی وانیلی رو اضافه میکنیم
ابتدا خیلی اروم هم میزنیم البته دقت کنید برای اینکه دورنگ بشه نباید زیاد هم بزنیم.و اجازه میدیم بستنی خودش کم کم آب بشه
یک سینی به ابعاد تقریبا 20 در 30 انتخاب میکنیم. البته ابعاد داخل سینی مهم هست نه لب های سینی
سینی رو خیس میکنیم تا کیسه فریزر روی اون بچسبه. یک کیسه فریزر رو پاره میکنیم تا یک لایه بشه و دوی سینی صاف میکنیم
ژله را روی آن ریخته و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم
نکته:دمای یخچال هم مهم هست که کی میبنده. من طبقه پایین یخچال گذاشتم حتما بعد از ۳۰ دقیقه چک کنید. اول اینکه روی ژله حالت اسفنجی باشه و خیلی خشک نباشه
از یه گوشه با چاقو یکمی لبه ژله رو بالا بدید ببینید لایه زیرش کامل بسته یا نه شل هست اگه شل بود نهایتا تا ۴۵ دقیقه میتونید بذارید بمونه تا ببنده. اگر خیلی بیشتر بمونه ژله سفت میشه و موقع رول کردن میشکنه
بازم یه بار بیارید و یه برش بزنید و رول کنید اگر دیدید خوب رول نمیشه و شل هست دوباره بذارید تو یخچال کمی بیشتر ببنده اما زمان معمول بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه هست
نکات مهم برای نشکستن رولها: ابعاد سینی و ضخامت ژله و زمان مناسب رول کردن هست که باید دقیق باشه
بعد سینی رو از یخچال درمیاریم. ابتدا لبه های دورتادور ژله رو با چاقو آزاد میکنیم.
بعد طبق فیلم برش میزنیم
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
44.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوای حسین
هوای حرم
هوای شب جمعه زد به سرم🥲
#دلتنگ_حرم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تابستون در راه هست و بازار شربت داغ داغ🧋🧋🍹🍹
منم برای اولین بار بود این شربتهای ژله ای رو درست کردم الحق که خیلی متفاوت و خوشمزه و خوش عطر بود
اول از همه نصف بسته ژله رو با نصف لیوان اب جوش مخلوط میکنیم و میزاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه حواستون باشه نباید خیلی سفت بشه
بعد حسابی مثل فیلم خوردش میکنیم بعد هم بهش تخم شربتی که با اب ولرم خیس کردم و حجیم شده رو با یکم گلاب که سلیقه ای هست و اب یخ اضافه میکنیم و میریزیم تو لیوان مورد نظرمون به همین راحتی
حتما درستش کنید خیلی متفاوت و خوشمزه و خوشگل و اسونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌کارامل سه سوته بدون ریسک خراب شدن👌
این پست مخصوص شماییه که کاراملتون تلخ میشه یا شکرک میزنه یا کلا خراب میشه☺️
🥞مواد لازم
شکر قهوه ای خارجی ۳/۴ پیمانه
خامه صبحانه نصف پاکت
شیر ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
✅مواد باید به دمای محیط رسیده باشه
ابتدا کره و شکر رو مخلوط میکنیم روی شعله ی متوسط میزاریم وقتی شکر کاملا حل شد خامه و شیر رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم
بعد از هفت الی ده دقیقه زیرشو خاموش میکنیم اجازه میدیم سرد شه و تمااام
✅توی یخچال یک ماه و توی فریزر سه ماه قابل نگهداریه
✅توی انواع کیک و نوشیدنی میتونید استفاده کنید
هدایت شده از خانومانه ⭐
- ازقشنگترینلحظهها؟!
+اونجایی که به احترام خدا از گناه فاصله میگیری🪴🌚
#عاشقانهباخدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منگولیا شکلات و توت فرنگی
𖣘𖣘𖣘𖣘𖣘𖣘𖣘𖣘𖣘𖣘𖣘𖣘𖣘𖣘𖣘
مواد لازم بیس مگنولیا:
بیسکویت پتی بور 🍪۱ بسته خرد شده
توت فرنگی🍓 به میزان دلخواه
برای کرم سوپانگل شکلاتی:
۱ بسته پودینگ وانیلی🥣
خامه مایع (۴۰۰گرم)
۱۰۰ گرم شکلات شیری🍬
۱۰۰ گرم شکلات تلخ🍫
برای کرم وانیلی:
۵۰۰ لیتر شیر🥛
نصف لیوان شکر🍚
۱ قاشق غذاخوری آرد🥡
۱ قاشق غذاخوری نشاسته🥄
نوک قاشق چایخوری وانیل🌸
۱۰۰ گرم خامه مایع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دیزاین شیک و خوشگل با توت فرنگی🙂🍓از این گلها برای تزیین سینیهای مزه و فینگرفود و صبحانه یا تزئین دسرها و کیک ها میتونید استفاده کنید
بعد از درست کردن گلها میتوانید کمی بریلوی ساده را با قلمو روی آنها بمالید تا تازه بمانند ، روی گلهای توت فرنگی را به همان صورت که داخل ظرف هستند بپوشانید و در یخچال بذارید
بعد از حدود ۱ تا ۲ ساعت گلبرگهای نازک توت فرنگی به هم میچسبند ،به آرامی میتوانید آنها را از ظرف جدا کنید و روی شکوفه های خامه ای کیک یا دسر فیکس کنید☺️👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#براونیز_شکلاتی_سوزان
شکلات سکه ای تلخ کارات ۲۰۰ گرم
کره ۱۱۳ گرم
پودر اسپرسو یا نسکافه پودر شده ۱ قاشق چایخوری
👈نسکافه باعث برجسته شدن طعم کاکائو در کیک میشود ولی در صورت عدم دسترسی میتونید حذف کنید
پودر کاکائو ۱۸ گرم (۳ قاشق غذاخوری استاندارد سرصاف)
تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۳ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر ۲۰۰ گرم (حدود ۱ پیمانه)
آرد سه صفر. ۱۲۵ گرم (۱ پیمانه)
توت فرنگی نازک ورقه شده ، کوکی یا مغزیجات برای تزئین به دلخواه
طرز تهیه :
کف قالب مربع ۲۰*۲۰ را به صورت + دو عدد کاغذ روغنی بیندازید طوری که لبه های کاغذ روغنی مثل دستگیره از اطراف قالب بالا بیاید
کره و شکلات را روی بخار کتری بگذارید تا ذوب شوند
سپس پودر اسپرسو یا نسکافه و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد
تخم مرغها+شکر+وانیل را ۳ تا ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک ،حجیم و روشن شوند
سپس مخلوط شکلات مذاب به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و در حد یکدست شدن با همزن بزنید
در پایان آرد را الک کرده به مواد اضافه کنید و در حد یکدست شدن با همزن بزنید
مایه را در قالب بریزید و کمی سطحش را صاف کنید
به دلخواه با انواع مغزیجات ، اسلایس توت فرنگی یا کوکی مثل من تزیین کنید
و بعد قالب را برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا براونیز بپزد
👈براونیز وقتی آماده ست که روی آن کاملا براق شود و خلال دندان تا حد زیادی از اطراف تمیز خارج شود
👈ولی در قسمت مرکزی به دلیل میزان بالای شکلات در دستور، حتی بعد از اتمام تایم پخت ، کاملا چسبنده و کمی شل است و به خلال دندان میچسبد که طبیعی ست
قالب را از فر خارج کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#براونیز_شکلاتی_سوزان
شکلات سکه ای تلخ کارات ۲۰۰ گرم
کره ۱۱۳ گرم
پودر اسپرسو یا نسکافه پودر شده ۱ قاشق چایخوری
👈نسکافه باعث برجسته شدن طعم کاکائو در کیک میشود ولی در صورت عدم دسترسی میتونید حذف کنید
پودر کاکائو ۱۸ گرم (۳ قاشق غذاخوری استاندارد سرصاف)
تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۳ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر ۲۰۰ گرم (حدود ۱ پیمانه)
آرد سه صفر. ۱۲۵ گرم (۱ پیمانه)
توت فرنگی نازک ورقه شده ، کوکی یا مغزیجات برای تزئین به دلخواه
طرز تهیه :
کف قالب مربع ۲۰*۲۰ را به صورت + دو عدد کاغذ روغنی بیندازید طوری که لبه های کاغذ روغنی مثل دستگیره از اطراف قالب بالا بیاید
کره و شکلات را روی بخار کتری بگذارید تا ذوب شوند
سپس پودر اسپرسو یا نسکافه و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد
تخم مرغها+شکر+وانیل را ۳ تا ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک ،حجیم و روشن شوند
سپس مخلوط شکلات مذاب به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و در حد یکدست شدن با همزن بزنید
در پایان آرد را الک کرده به مواد اضافه کنید و در حد یکدست شدن با همزن بزنید
مایه را در قالب بریزید و کمی سطحش را صاف کنید
به دلخواه با انواع مغزیجات ، اسلایس توت فرنگی یا کوکی مثل من تزیین کنید
و بعد قالب را برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا براونیز بپزد
👈براونیز وقتی آماده ست که روی آن کاملا براق شود و خلال دندان تا حد زیادی از اطراف تمیز خارج شود
👈ولی در قسمت مرکزی به دلیل میزان بالای شکلات در دستور، حتی بعد از اتمام تایم پخت ، کاملا چسبنده و کمی شل است و به خلال دندان میچسبد که طبیعی ست
قالب را از فر خارج کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅بوفالو وينگز
بال مرغ
ادويه ها نمك فلفل سياه پاپريكا پودر سير
ارد١/٢پيمانه
اب ٣تا ٤ق غ
كره ٢٠گرم
سس كچاپ ٢/٣پيمانه
عسل٢ق غ
كنجد ٣تا ٤ق غ
.
من گاهي بعد تركيب با سس رو حرارت هم ميذارم تا با سس سرخ بشه و به روغن بيفته اون طوري هم محشر ميشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#رون_مرغ_سوخاری
خب برای این سوخاری به سر رون مرغ نیاز داریم، اول سر رون مرغ رو تو فیلم مشخصه،
برش بزنید تا گوشتا جدا بشه،
بعد یه برش از کنار بزنید و با دست گوشتارو به سمت پایین بکشید،
بعد بچینیدش توی یه کاسه و مزدارش کنید،
برای مزه دار کردنش
هشت تا رون مرغ
3 حبه سیر خورد شده
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری سس مگی
یک قاشق ادویه مرغ
یک قاشق چایخوری سس چیلی سیری
نمک به اندازه دلخواه همه رو بریزید روی گوشتا و کاملا مخلوطش کنید و بذارید کمی بمونه تا به خورد مرغا بره،بعد مرغارو دونه به دونه بزنید توی آرد و بعد توی تخمرغ هم زده و بعد توی آرد سوخاری تا همه جای گوشت رو بپوشونه،
بعد توی روغن داغ سرخش کنید و بذارید توی صافی روغنش بره و با سس نوش جان
𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک یزدی🧁•
شمام جزء اون دسته ای هستین که هنوزم خوردنِ کیک یزدی براتون خاطراتِ بچگیتونو زنده میکنه؟
برایِ درست کردنش، اینارو میخوایم:
-تخم مرغ دمایِ محیط ۳ عدد
-پودر هل ۱ ق چ
-شکر ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
-ماست ساده(بدونِ آب) ۱۱۰ گرم
-گلاب ۴۰ گرم
-روغن مایع ۱۷۵ گرم
-آرد سفید ۳۰۰ گرم
-بیکینگ پودر ۱ ق س
دمایِ فر گازی ۲۰۰ درجه به مدتِ تقریبی ۲۵ دقیقه. و دمای فر برقی ۱۸۰ درجه.
فرتون از قبل حتما حسابی داغ باشه...
𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سالاد_ماکارونی_قالبی
مواد لازم :
ماکارونی فرمی : ۱ بسته
ژامبون : ۳۰۰ گرم
خیار شور : ۶ عدد
ذرت : ۵۰ گرم
نخود فرنگی : ۵۰ گرم
سس مایونز : ۷ ق غ
ماست پر چرب : ۴ ق غ
آب لیمو ترش : ۲ ق غ
نمک،فلفل سیاه،پودرسیر،آویشن
𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•انچیلادا🌮•
مواد لازم:👀
-سینه مرغ نواری خرد شده یک عدد کامل
-فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد
-پیاز یک عدد
-نمک و فلفل و زردچوبه به مفدار لازم
-ذرت و نخود فرنگی پخته با همیک پیمانه
-رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
-پنیر پیتزا به مقدار لازم
𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر شب
پنجرہهای ملکوت آسمان،
بسوی قلبها گشودہ میشود ..
الهی امشب!
ﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ قلبہای ما ﺑﺰﺩﺍﯼ
و نور ایمانت را
درقلبهایمان جاری کن
💫شبتون_آروم ✋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸با توکل به اسم الله
🌾روزمون را آغاز میکنیم
🌸براتون هفته ای عالی
🌾پراز لطف و رحمت الهی
🌸پراز خیر و برکت و سلامتی
🌾به دور از غصه و غم آرزومندم
🌸شروع هـفته تون پرازبهترینها
🌾الهی به امیـد تو
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخیز و در آینه ها 🌺🍃
لبخند را آغاز کن
خورشید روز آورده است🌺🍃
در را به رویش باز کن
ســـلام بر همگی 🌺🍃
🌹صبح زیبـاتـون بخیر و شادی ❤️❤️
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پنیرخامه ایی🥯•
یکباردرست کنید دیگه ازبیرون پنیر نمیخرید اینو بهتون قول میدم😎🧀
موادلازم:
-شیر سه کیلو
-سرکه پانزده قاشق غذاخوری
.
دوستان میزان کره و خامه هر کدوم یه قاشقه که خیلی کمه ونکته ی مهم اینکه میتونید حذفش کنید وبدون کره و خامه هم بافت پنیر کاملا نرم و مثل تصویر میشه و پرچرب و خوشمزه میشه چون شیرمون پرچرب بوده🥰
𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔𖢨𖣔