🍛نخود پلو🍛
🫕مواد لازم :
☢️نخود سبز پخته : 2 پیمانه
☢️شوید خشک : 1 پیمانه
☢️برنج : 2 پیمانه
☢️روغن، نمک و ادویه : به مقدار لازم
🍃طرز تهیه 🍃
ایتداد نخود سبز را پخته و می گذاریم تا سرد شود.
برنج را آبکش کرده و لابه لای برنج مانند لوبیا پلو ، ابتدا نخود سبز سپس ادویه، روغن، نمک و شوید را ریخته و می گذاریم تا دم بکشد.
بعد از دم کشیدن برنج غذای شما حاضر است.
🍀نکته🍀
می توانید لابه لای پلو علاوه بر شوید و نخود از مرغ چخته شده یا گوشت چرخ کرده مخلوط با کمی رب استفاده کنید.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
؏ِـشقیِـڪۅاژهبۍاَرزِشبۍمَـعـنی
بـودتـٰاڪہِیِڪبـٰارهخُداگُفتڪہِ
؏ِـشقاَستحُسِین:)
#حسیــــن_جـــانم💛
🥗ترفند آشپزی🥪
😋طعم خوش و دلانگیز تهچین ساده به نسبت ماست، زعفران و تخم مرغ آن بستگی دارد.
🍛اگر نسبت ماست و تخم مرغ رعایت نشود تهچین کیفیت مناسبی نخواهد داشت. تخم مرغ باعث میشود برنج شکل یکپارچهای به خود بگیرد و ماست در تهچین بوی بد تخم مرغ را میگیرد؛ با این حال تهچین ساده بدون ماست هم تهیه میشود. اما اگر تهچین خوشعطری میخواهید پخت تهچین بدون ماست اصلا توصیه نمیشود.🍛
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
آنقدر گریه میکنم که بگوید
عاقبت نوکر ، زِ اشک خود ،
سـفرِ کربـلا را گرفت💔:)!
#حسیــــن_جـــانم♥️
🧆کراکت برنج با مغز میگو🧆
برنج 250 گرم
آب گرم 5 پیمانه
عصاره سبزیجات 1 عدد
عصاره مرغ 1 عدد
کره 50 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
پنیر پارمسان 200 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
میگو 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پاپریکا 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پودر سوخاری 150 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
🥯طرز تهیه :🥯
برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2 تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستانتان آن را باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
↻- #اربـاب‹🙃♥️›
وَسَطجاذبہۍِاینهَمهرَنگ
نوڪَرتتابہاَبَدرَنگشُماست
بیخیالِهَمہۍِمَردُمشَھر !
دِلَمآقابِهخُداتَنگشُماست :)💔
#حسیــــن_جـــانم♥️
🍜آبگوشت بیرجندی(۴ نفر):
🍖۴۰۰ گرم گوشت بره
🧅۲ عد د پیاز
🧄۳ حبه سیر
🍅۴ عد د گوجه فرنگی
🥔۴ عد د سیب زمینی
🥫۲ ق.س رب گوجه فرنگی
☘️۱ ق.س جعفری خرد شد ه به میزان لازم
🧂نمک و فلفل و زرد چوبه
🍲دستورتهیه 🍲
برای این آبگوشت باید از ۸ ساعت قبل از پخت، گوشت را در پیاز و سیر بخوابانید.
به این ترتیب که پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید.
گوشت را تکه تکه کرده و درون سیر وپیاز بخوابانید و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید.
بعداز ۸ ساعت گوشت را با همان پیا ز و سیر داخل یک قابلمه قرار داده و آن را روی حرارت بگذارید.
۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم برای دو ساعت بپزد.
وقتی گوشت پخت سیب زمینی ها را هم اضافه کنید.
گوجه ها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید.
نمکف فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید.
در پایان جعفری خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.
🍲راز پختن فسنجان جاافتاده😋
🍛فوت کوزه گری این است که وقتی رب انار اضافه می شود و بلافاصله خورشت را بچشید احساس می کنید ترشیش خیلی کم است و این در حالی است که اگر بیست دقیقه بعد همان را بچشید متوجه می شود اصلا کم نبوده و ترش شده و این به خاطر این است که ترشی رب انار خودش را بعد از دقایقی نشان می دهد و همین باعث می شود بعضی ها به اشتباه بیفتند و ترشیش را زیاد کنند.
🍛رب انار باعث تیره شدن رنگ گردوها می شود.
🍛نکته دیگر این است که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان را به قهوه ای تیره و سیاهی می برد.
🍛 همچنین خیلی ها برای خوشرنگ تر شدن فسنجان در آن یک قاشق رب گوجه بریزید.
🍛اگر غذا آماده شده بود و دیدید روغن ننداخته می توانید در آخر نصف لیوان آب سرد اضافه کنید، این به روغن انداختن خورشت کمک می کند.
👨🍳
هدایت شده از خانومانه ⭐
تازمانیکهحسیناسترفیقدلمن
میلهمراهشدنبادگراننیستمرا((:
#امام_حـسینم
#حسیــــن_جـــانم♥️
🍲نکات پخت آش رشته جا افتاده
🍵بعد از اینکه حبوبات را خیس کردید، چند دفعه آب آنها را عوض کنید. یادتان باشد حبوبات باید با آب سرد خیس شود.
🍵هرگز به آش بخصوص آش رشته نمک نزنید زیرا هم رشته و هم کشک نمک دارد و با این کار ممکن است آش شور شود. در مرحله آخر پخت، آش را بچشید و اگر نمک آن کم بود مقداری نمک به آن اضافه کنید.
اگر آش را با آب گوشت یا آب مرغ تهیه کنید، بسیار خوشمزهتر میشود.
یک آش خوشمزه باید خوب جابیفتد؛ پس آش را روی شعله ملایم بپزید و دائم آن را هم بزنید.
هدایت شده از خانومانه ⭐
چناندلتنگمکہهیچکجاغیراز
حرمتایندلتنگیراپرنمیکند💔':))
#حسیــــن_جـــانم♥️
👩🏻🍳نکاتی برای پخت جوجه کباب
🍗برای تهیه جوجهکباب ایرانی، تکههای مرغ حتماً در زعفران خوابانده میشوند.
افزودن مواد غذایی مانند روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر یک به تنهایی) در مایه جوجهکباب، طعمی منحصربهفرد ایجاد میکند.
🍗هرگز ادویهای مثل زعفران را حذف نکنید زیرا زدن زعفران به جوجهکباب ایرانی یکی از موارد اصلی محسوب میشود.
🍗بهترین کنار غذاهای جوجهکباب، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل سبز کباب شده است
🍗برای تهیه جوجهکباب، فقط از سینه مرغ استفاده نکنید بلکه مخلوط تمام قسمتها میتواند طعم بهتری به این غذا بدهد. مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد
🍅 دیپ پنیر و گوجه🍅
🧀گوجه گیلاسی چند رنگ: 1 پیمانه
🧀نمک: 1/4 قاشق چایخوری
🧀روغن زیتون: 1/4 فنجان
🧀پنیر فتا: 1 قالب
🧀آب لیمو تازه: 2 قاشق چایخوری
🧀فلفل سیاه آسیاب شده
🧀برگ نعنا تازه
🥪صفحه فر را گرم کرده و سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید.
گوجه های گیلاسی را نصف کنید و درون صفحه فر قرار هید و کمی نمک روی آن بریزید تا برشته شوند. حدود 5 دقیقه کافی است.
پنیر فتا، آب لیمو تازه، 1/4 فنجان گوجه سرخ شده، یک قاشق روغن زیتون باقی مانده را درون میکسر بریزید و کاملا مخلوط کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.
مخلوط را درون کاسه سرو ریخته و روی آن را با برگ های نعنا و گوجه فرنگی سرخ شده تزیین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ℒℴνℯ♥️
شنیدی میگن آدم نمیتونه
با حبس کردن نفس خودکشی کنه؟
چون این کار غیر ارادیه . . .
خواستم بهت بگم
خیلی وقته که نفسم شدی
.
♥️ℒℴνℯ♥️
مثلا یه فیلمِ دوساعته رو پنج ساعته داری
یه جا میفرستی و منتظری آپلود شه . . .
نود و نه درصد که میشه و نزدیکه تیک بخوره
ولی یهو میزنی رو ضربدر و کنسل میکنی !
این طوری حذف میشن آدما از زندگیم !
همینقدر یهویی ، همینقدر عجیب . . .
دقیقا همین قدر بعد از کلی تلاش . . .
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پروردگارا...
💫به خواب عزیزانم آرامش
🌸به بیداریشان آسایش
💫به زندگیشان عافیت
🌸به مهرشان وفا
💫به وجودشان صحت عطا بفرما
🌸مثل هر شب براتون
💫یک تن سالم
🌸یک لب خندووووون
💫یک دنیا خوشبختی
🌸وفرداهایی بهتر
💫ازخداوند مهربان خواستارم
✨💫شبتون به نور خدا روشن💫✨
.
.
#آش_دوغ
مواد لازم برای 10 نفر
▫️ دوغ2 لیتر
▫️ نخود پخته 1/5لیوان
▫️ سبزی (آش تره و گشنیز وبرگ سیرتازه) ۳۰۰ گرم
▫️ سیر تازه به مقدار لازم برنج ۱/۲ پیمانه
▫️ نمک و نعنا داغ به مقدار لازم
طرز تهیه:🍲
ابتدا برنج را با کمی دوغ مخلوط کنید تا کاملا حل شود.دوغ را داخل قابلمه بریزید و مخلوط برنج را به آن اضافه کنید. به طور مستمر ودر یک سمت هم می بزنید(با حرارت بالا )تا جائیکه دوغ جوش بیاید.سبزی و سیر و نخود پخته شده را نیز در همین مرحله به مواد اضافه کنید و در ظرف را نیمه بسته بگذارید تا آش به اصطلاح جا بیفتد(با حرارت ملایم).وقتی برنج آش کاملا پخت و لعابدار شد یعنی از حالت آّبکی و شل خارج شد، آش آماده سرو است. برای تزئین می توان از نعنا داغ استفاده کرد.نوش جونتون.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
سالاد گوشت یونانی
مواد لازم:
4 لیوان کاهو خرد شده
200 تا 400 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی
1 قاشق غذا خوری روغن
1 عدد پیاز زرد
2 حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
1/4 لیوان پنیر چدار (اختیاری)
1/3 لیوان خیارشور خرد شده
1 عدد پیاز قرمز کوچک خرد شده
1 لیوان گوجه فرنگی گیلاسی قاچ شده(یا دو گوجه بزرگ)
.
مواد سس👇👇 1/3 لیوان ماست یونانی ساده یا مایونز
1 قاشق غذاخوری سس خردل
1 قاشق غذاخوری سس فلفل (اختیاری)
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مواد سس را در یککاسه ریخته و کامل مخلوط کنید ،سپس روغن و پیاز را در ماهیتابه ریخته تفت دهید و گوشت، سیر را اضافه کنید و تفت دهید نمک و فلفل هم بزنید و اجازه دهید تا مواد گوشتی کامل پخته شود،از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید،سپس در کف ظرف سرو ابتدا کاهو ها را بچینیدسپس گوجه،پیاز ،گوشت،خیارشور و در آخر سس و در صورت تمایل پنیر چدار را روی مواد سالاد بریزید و سرو کنید،نوش جان🤗 .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_پاستانه_گردویی
آرد4 لیوان
پودرقند7 قاشق غذاخوری
روغن80 گرم
کره125 گرم
گردومقداری
سفیده تخم مرغ1 عدد
سرکه سیب2 قاشق مرباخوری
شکلات80 گرم
وانیل شکری1 پاکت یا 5 گرم
🍘کره، پودر قند، سرکه، سفیده تخم مرغ، روغن مایع ، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید .
سپس آرد و وانیل را در حالی که الک می کنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود(آرد را با کنترل بریزید)
خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل گل برش بزنید .
در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید .
در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارید تا وقتی که کمی سرخ شود(حدود 15 تا 25 دقیقه) .
روی کوکی پخته و خنک شده یک قاشق مرباخوری شکلات آب شده به روش بن ماری بذارید و روی شکلات گردو بذارید و تا وقتی که شکلات سفت شود صبر کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_دریایی 😍😋
#ماهی_شکم_پر
ماهی قزل آلا ۲ عدد، سبزی (جعفری شوید گشنیز) ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، لیمو ترش ۲ عدد، رب انار ۱ قغ، آرد ۴ قغ، نمک فلفل زردچوبه
🔴 ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند. بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم...
روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم
1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزیهای خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم
🌟
#سس_شکلاتی_کیک
برای سس شکلاتی:نصف لیوان شیر و نصف لیوان شکر کمی وانیل دو قاشق خامه دو قاشق پودر کاکائو میریزیم تو مخلوط کن بعداز اینکه یه چهار دقیقه همزدیم کم کم نصف لیوان روغن مایع رو در حالی که مخلوط کن کار میکنه اضافه میکنیم روغن که تموم شد سی شکلاتی آمادس. میتونین توش گردو خرد شده یا فندق خرد شده یا آسیاب شده بریزین که عااالی میشه
#سس_شکلاتی
#سس_شکلاتی_کیک
#شکلاتی