🧆 کباب دودی گیلانی 🍖🍖
🍖گوشت گوسفند و گوساله مخلوط شده و چرخ شده ۱ کیلوگرم
🍖پیاز ۲ عدد
🍖سیر درشت ۵ حبه
🍖زعفران به مقدار لازم
🍖فلفل دلمه ای قرمز و سبز از هر کدام یک برش
🍖گشنیز یک مشت خرد نکرده
🍖نمک به مقدار لازم
🍖فلفل سیاه ۱/۳ قاشق چایخوری
🍖گلپر ۱ قاشق چایخوری سرخالی
🍖گوجه فرنگی سفت ۲ عدد متوسط
🍔طرز تهیه 🥩
ابتدا پیازها را با میکسر میکس کنید،(می توانید رنده هم کنید) و آب آن را بگیرید. سپس یک برش از فلفل دلمه ای ها را ببرید و به سیخ بکشید. و فقط می خواهیم قسمت بیرونی فلفل دلمه را روی آتش با فاصله بگذاریم و داخل آن را نمی گذاریم.
گوجه فرنگی را اگر بزرگ بودند از یکی و نصفی گوجه استفاده کنید اگر متوسط بود از دوتا آن ها را هم به سیخ بکشید. سیرها را هم به سیخ چوبی یا سیخ جگر بزنید.
پیاز آب گرفته شده را به گوشت اضافه کنید و بعد از آن گشنیزها را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. نمک و فلفل و گلپر را اضافه کنید و با دست خوب ورز بدهید و بعد زعفران را اضافه کنید. و خوب ورز بدهید.
مواد به سیخ کشیده را روی منقل کباب کنید به حدی که برشته شوند و نسوزند. بهتر است گوجه ها خیلی رسیده نباشند.
😋#شیرینی_صدفی_یا_مدلین 🥠
✔️مواد لازم :
آرد ۱۸۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری (رنده شده)
وانیل ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱۷۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
شیر۱/۴ فنجان
عسل ۱٫۵ قاشق غذاخوری
کره ۱۴ قاشق غذاخوری (آب شده
🍭طرز تهیه:🍭
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب های صدفی شکل را با کره چرب کنید و داخل آن ها آرد بپاشید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سپس پوست لیمو را اضافه کنید.
شکر و وانیل را در کاسه ای جدا مخلوط کنید سپس تخم مرغ، شیر، عسل و کره را اضافه کرده، به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مترکیب شوند.
در هر قالب یک قاشق غذاخوری خمیر شیرینی بریزید تا ۲/۳ قالب پر شود. سپس شیرینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بگذارید بطوریکه طلایی شده و اگر خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بیرون آید.
شیرینی ها را بیرون آورده و گرم سرو کنید.
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨پــــروردگــــارا!
⚪️✨جهانیان به شوق تو در این
🌸✨پگاه زیبا ،چشم می گشایند
⚪️✨و سبحان الله می گویند.
🌸✨با توکل به اسم اعظمت﷽
⚪️✨روزمان را آغاز میکنیم
🌸✨خــــدایــــا!!
⚪️✨امروز چشم و زبان ما را
🌸✨به خیر و نیکی بگشا
⚪️✨آمــیــــن...
🌸✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
⚪️✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫آغاز علی بود و علی حُسن ختام
💚💫او اول و آخر است به دین اسلام
🌸💫در عید غدیرخم فرستد صلوات
💚💫هر کس که او را علی ولی گشت و امام
🌸💫اللّهُمَّصَلِّعَلي
💚💫مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌸💫وَعَجِّلفَرَجَهُــم
املت توفو🥪🥪🥪
🍵روغن کانولا 3 قاشق چایخوری
🍵پنیر توفو 400 گرم
🍵پودر فلفل قرمز 1.5 قاشق چایخوری
🍵زیره سبز 1 قاشق چایخوری
🍵نمک نصف قاشق چایخوری
🍵کدو سبز خرد شده 1 عدد
🍵ذرت یخ زده سه چهارم فنجان
🍵پیازچه خرد شده 4 عدد
🍵پنیر مونتری جک تکه شده نصف فنجان
🍵سس سالسا قرمز آماده شده نصف فنجان
🍵گشنیز خرد شده یک چهارم فنجان
🥪🥪تهیه املت توفو
یک و نیم قاشق چایخوری روغن را در تابهای بر روی حرارت متوسط بریزید.
توفو، پودر فلفل قرمز، زیره و نوک قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کرده و برای 4 تا 6 دقیقه هم بزنید تا توفو شروع به قهوهای شدن کند.
مواد داخل تابه را داخلی ظرفی بریزید.
یک و نیم قاشق چایخوری روغن باقیمانده را داخل تابه بریزید.
کدو سبز، ذرت، پیازچه و باقیمانده نمک را به تابه اضافه کنید.
حدود 3 دقیقه مواد را هم بزنید تا پیاز و کدو نرم و ترد شود.
ترکیب توفو آماده شده را به مواد تابه اضافه کرده تا حدود 2 دقیقه دیگر بپزد.
تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر مونتری جک را در آن هم بزنید تا ذوب شود.
در هر بار سرو کردن 2 قاشق غذاخوری سالسا و 1 قاشق غذاخوری گشنیز بر روی آن بریزید.
👨🍳 @گ
🍴🍵🍳🔪
ترفندهای آشپزی که زندگی را ساده می کنند (قسمت اول)
🍵چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟
👌🏼راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهید و بجوشانیدش، توری نمک اضافی را به خود جذب می کند.
👈🏼 می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل سوپ فرو ببرید. وقتی قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید.
👨🍳
👩🏻🍳نکاتی برای پخت جوجه کباب
🍗برای تهیه جوجهکباب ایرانی، تکههای مرغ حتماً در زعفران خوابانده میشوند.
افزودن مواد غذایی مانند روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر یک به تنهایی) در مایه جوجهکباب، طعمی منحصربهفرد ایجاد میکند.
🍗هرگز ادویهای مثل زعفران را حذف نکنید زیرا زدن زعفران به جوجهکباب ایرانی یکی از موارد اصلی محسوب میشود.
🍗بهترین کنار غذاهای جوجهکباب، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل سبز کباب شده است
🍗برای تهیه جوجهکباب، فقط از سینه مرغ استفاده نکنید بلکه مخلوط تمام قسمتها میتواند طعم بهتری به این غذا بدهد. مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد
👨🍳
🍲نکات پخت آش رشته جا افتاده
🍵بعد از اینکه حبوبات را خیس کردید، چند دفعه آب آنها را عوض کنید. یادتان باشد حبوبات باید با آب سرد خیس شود.
🍵هرگز به آش بخصوص آش رشته نمک نزنید زیرا هم رشته و هم کشک نمک دارد و با این کار ممکن است آش شور شود. در مرحله آخر پخت، آش را بچشید و اگر نمک آن کم بود مقداری نمک به آن اضافه کنید.
اگر آش را با آب گوشت یا آب مرغ تهیه کنید، بسیار خوشمزهتر میشود.
یک آش خوشمزه باید خوب جابیفتد؛ پس آش را روی شعله ملایم بپزید و دائم آن را هم بزنید.
🍲راز پختن فسنجان جاافتاده😋
🍛فوت کوزه گری این است که وقتی رب انار اضافه می شود و بلافاصله خورشت را بچشید احساس می کنید ترشیش خیلی کم است و این در حالی است که اگر بیست دقیقه بعد همان را بچشید متوجه می شود اصلا کم نبوده و ترش شده و این به خاطر این است که ترشی رب انار خودش را بعد از دقایقی نشان می دهد و همین باعث می شود بعضی ها به اشتباه بیفتند و ترشیش را زیاد کنند.
🍛رب انار باعث تیره شدن رنگ گردوها می شود.
🍛نکته دیگر این است که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان را به قهوه ای تیره و سیاهی می برد.
🍛 همچنین خیلی ها برای خوشرنگ تر شدن فسنجان در آن یک قاشق رب گوجه بریزید.
🍛اگر غذا آماده شده بود و دیدید روغن ننداخته می توانید در آخر نصف لیوان آب سرد اضافه کنید، این به روغن انداختن خورشت کمک می کند.
👨🍳
🍜آبگوشت بیرجندی(۴ نفر):
🍖۴۰۰ گرم گوشت بره
🧅۲ عد د پیاز
🧄۳ حبه سیر
🍅۴ عد د گوجه فرنگی
🥔۴ عد د سیب زمینی
🥫۲ ق.س رب گوجه فرنگی
☘️۱ ق.س جعفری خرد شد ه به میزان لازم
🧂نمک و فلفل و زرد چوبه
🍲دستورتهیه 🍲
برای این آبگوشت باید از ۸ ساعت قبل از پخت، گوشت را در پیاز و سیر بخوابانید.
به این ترتیب که پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید.
گوشت را تکه تکه کرده و درون سیر وپیاز بخوابانید و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید.
بعداز ۸ ساعت گوشت را با همان پیا ز و سیر داخل یک قابلمه قرار داده و آن را روی حرارت بگذارید.
۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم برای دو ساعت بپزد.
وقتی گوشت پخت سیب زمینی ها را هم اضافه کنید.
گوجه ها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید.
نمکف فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید.
در پایان جعفری خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.
🧆کراکت برنج با مغز میگو🧆
برنج 250 گرم
آب گرم 5 پیمانه
عصاره سبزیجات 1 عدد
عصاره مرغ 1 عدد
کره 50 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
پنیر پارمسان 200 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
میگو 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پاپریکا 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پودر سوخاری 150 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
🥯طرز تهیه :🥯
برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2 تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستانتان آن را باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید.
👨🍳
#ژله_لیوانی ...
برای نیمه زیرین این ژله های زیبا نیمی از پودر ژله رو با نیم لیوان آب جوش حل میکنیم و نیم لیوان شیر سرد بجای آب سرد اضافه میکنیم و نیمی از جام رو پر میکنیم میزاریم توی یخچال ۳ ساعت طول میکشه تا ببنده بعدش نیم دیگه پودر ژله رو بصورت ساده یعنی نیم لیوان آب جوش نیم لیوان آب سرد درست میکنیم سطح زیرین که بست از یخچال بیرون میاریم و ژله ساده رو اضافه میکنیم باز میزاریم توی یخچال بعد که بست روشونو با میوه های دلخواه تزیین میکنیم 🍓🍷
#پیتزا_ماکارانی
🔻ماکارانی رشته ای یا فرمی هر کدوم که دوست داشتید
موادی که برای ماکارانی درست میکنید رب و گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه ای و...
🔻و پنیر پیتزا:
اول ماکارانی رو میریزید بعد روش موادی که آماده کرده بودین رو می ریزید و آخرشم روش پنیر پیتزا میریزید
میذارید توی فر
اگرم فر نداشتید همه این کارا رو تو ماهیتابه انجام بدی
#آموزش_فینگرفود خوشمزه 🍥
فقط کافیه سیب زمینی هارو ورقه ای و نازک برش بدید و نمک بزنید و بعد به کمک خلال دندان سوسیس های باریک و برش خورده رو وسطش قرار بدید و بعد تو روغن فراوان سرخش کنید ، بهتره قبل از سرو کردن سرخ بشه تا کریسپی بمونه 👍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✓
روزگـارتـون قشنـگ . . . ❤️ꨄ⚘
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷عصرتون دل انگیز و آرام☕😊🌷
.
.
.
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
●●●🔗💛
چِگونِہسیرشَودچِشمَماَزتَمـٰاشـٰایَت؟!
ڪِہجـٰاوِدانِہتَرینلَحظِہۍتمـٰاشـٰایۍ!'
💛⃟ #حسیــــن_جـــانم
.
🍲#قیمه_پیچاق🍲
🫕این غذا به خاطر خلال بادام و گوشت, به خورشت خلال کرمانشاه شباهت داره.
اول دو عدد پیاز نگینی رو سرخ کردم و سیصد گرم گوشت خورشتی ریز شده رو هم اضافه کردم. کمی که سرخ شد, زردچوبه و فلفل سیاه و یک قاشق رب گوجه فرنگی زدم, کمی اب ریختم و اجازه دادم تا گوشت بپزه.
یک لیوان خلال بادام رو یا چند قاشق گلاب و زعفران دم کرده مخلوط کردم تا کمی خیس بخوره. یک ربع اخر پخت خلال ها رو اضافه کردم, نمک و کمی ابغوره ریختم. رنگ این خورشت بیشتر از زعفران است, رب نباید زیاد باشه. میشه چند دقیقه اخر وسط خورشت رو کمی باز کرد و تخم مرغ رو توی اون شکوند, میشه جداگانه سرخ کرد و موقع سرو روی خورشت گذاشت. این خورشت حتما باید کم اب باشه. بعضیها از تخم مرغ کامل استفاده میکنن ولی بعضی ها فقط از زرده تخم مرغ استفاده میکنن.
🍛🍛🍛🍛🍛
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
منازبچگۍعاشقتبودهام!
یااباعبدالله...!! :)🍃♥️»
.
🥗🥙سالاد مرغ ادویه ای و پاستا
🥦مرغ ( ران و بالا ران و یا سینه مرغ ) : 300-400 گرم
🥦پاستا سبزیجات : 250 گرم ( فورم دلخواه )
🥦نخودفرنگی : ½ پیمانه
🥦ذرت : ½ پیمانه
🥦لوبیا سفید پخته شده : 1 پیمانه
🥦جوانه ماش : ½ پیمانه ( انتخابی )
🥦سس مایونز لیمویی و یا ساده : ½ 2 قاشق غذاخوری
🥦ادویه ایتالیایی : ½ 1 ق.غ (
🥦نمک : 2 ق.غ
🥗به این روش تهیه کنید :
1. ادویه ایتالیایی و 1 قاشق غذاخوری نمک را مخلوط کنید و روی مرغ ها بمالید.
2. مرغ ها را در طبقه اول فر و بر روی سینی مناسب گریل کنید. ( هر سمت 10-15 دقیقه )
3. مرغ ها را خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
4. 1 لیتر تا ½ 1 لیتر آب را درون قابلمه به جوش آورید.
5. 1 قاشق غذاخوری نمک را اضافه کنید و برای 1 بار هم بزنید.
6. پاستا ، لوبیا ، ذرت و نخودفرنگی را درون آب جوش بریزید و برای 8 دقیقه بجوشانید.
7. مواد پاستا را از آب خارج کنید و درون ظرف بزرگی بریزید.
8. اجازه دهید برای 5 دقیقه کمی خنک شود و سس مایونز لیمو را به مواد اضافه کنید.
9. به آرامی و به کمک 2 قاشق مواد را زیر و رو کنید تا سس به همه جای مواد برسد.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
بازکندرکهگدایسحرتبرگشته
بندهخستهزعصیانبهدرتبرگشته:)
.
طرز تهیه نوشیدنی با بستنی و قهوه
☕️قهوه فوری۱ قاشق چایخوری
☕️شیر۱ لیوان
☕️بستنی کیم۱ عدد
نکات🍵
شما میتوانید از هر نوع بستنی که ترکیبی از بستنی وانیلی و کاکائویی است استفاده کنید.
شما میوانید به جای قهوه فوری از قهوه اسپرسو نیز استفاده کنید.
🍹طرز تهیه🍹
ابتدا قهوه را با ۱/۴ مقدار شیر داغ تهیه کنید. شیر سرد را به وسیله فرنچ پرس فرم دهید.
حالا بستنی را در لیوان قرار داده و شیر سرد را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا بستنی آب شود.
نوشیدنی شما آماده است و میتوانید نوش جان کنید.
تمام مواد اولیه طرز تهیه یک نوشیدنی جذاب با بستنی را میتوانید همین حالا از سوپرمارکت آنلاین رادیکالا سفارش دهید و در کمتر از ۲ ساعت آنها را تحویل بگیرید و از پخت این غذای لذیذ و سرو آن لذت ببرید.
👨🍳
#خوراك_لوبيا_سبز_با_قارچ_و_گوشت
🟠مواد لازم ۴ نفر🟠
🟡۲۰۰ گرم لوبيا سبز
🟡۱۵۰ گرم گوشت
🟢هويج مقداري🥕
🟢۱ عدد پياز نگيني🧅
⚪️قارچ به دلخواه قابل حذف🍄
🔵۱ عدد سيب زميني مكعبي🥔
🟠۲ ق غ رب🥫
🟠نمك فلفل زردچوبه ادويه كاري🧂
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌿طرزتهیه🌿
🧅پياز ها رو با ادويه تفت ميدهيم سپس گوشت را اضافه مي كنيم تفت مي دهيم بعد رب🥫 را با مواد تفت مي دهيم و بقيه مواد را اضافه مي كنيم
وقتي خوب تفت داديم به ميزان لازم آب اضافه مي كنيم در قابلمه را مي بنديم و با حرارت ملايم اجازه مي دهيم خوب بپزن و جا بيفتن اين خوراك هم برنج و هم با نان قابل سرو هست