🔻سکوت خواصّ به جایی رسیده که برای اطلاع از واقعیت، باید منتظر روشنگریهای حسین دهباشی و هنگامه شهیدی و بلومبرگ باشیم! 🥸
🔥آماده باش مهم رهبر انقلاب
بیانات رهبر حکیم انقلاب در ۴مهرماه۱۴۰۳ را می توان اینگونه جمع بندی کرد:
❔🔻آقا، خانم، استاد، معلم، دانشجو، طلبه، دانشآموز، کارگر ، کارمند، مدیران نظام، کشاورز، کاسب، کارآفرین، پزشک، خانه دار، مغازه دار، ....
🔻همانطور که در دفاع مقدس در برابر تهاجم بیگانه شجاعانه ایستادید؛ امروز در هر جایی هستید در برابر هجوم نرم دشمن و دنبالههای داخلی با شجاعت به میدان بیایید، ایستادگی کنید تا پرچم دشمن مستقر نشود.
✍حمیدرضا ابراهیمی
رهبر حکیم انقلاب در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت هشدار دادند که «پرچم نفوذ فرهنگی و سبک زندگی دشمن و وسوسههای خصمانۀ دشمن، نباید در داخل کشور، در دستگاههای مختلف ما برافراشته بشود! باید مراقبت کرد؛ همه موظفند» و در همین زمینه صداوسیما را یکی از دستگاههای بسیار مهم برشمردند.
از خطر بسیار جدی نفوذ انسانی در سازمان صداوسیما که بگذریم نفوذ فکری و محاسباتی دشمن در آن، مانند دیگر دستگاهها، قطعی و واضح است و این با توجه به عدم یا وجود برخی سیاستها و مواضع و تولیدات یا از کیفیت آنها محرز است.
این نفوذ فکری و محاسباتی در بسیاری از موارد، نیروهای مؤمن و سالم را هم درگیر میکند و درهرصورت خودبهخود از طریق ظرفیتهای سازمان در جامعه بهخصوص در متدینین ترویج و اشاعه میشود. ایجاد فاصله با فکر و فرهنگ و ادبیات اصیل دینی و انقلابی از مهمترین اهداف و تبعات این نفوذ گفتمانی دشمن است.
دقاع مقدس یکی از عظیمترین و انسانسازترین گنجینههای معنوی و انقلابی ماست. متأسفانه در همین زمینه به شدت از خط اصیل فاصله گرفتهایم و تفکر و گفتمانی ملیگرایانه و ناسیونالیستی را بر جهاد دفاع مقدس مقابل جبهۀ استکبار که در آن اسلام اصل و باطن و هدف بوده است حاکم کردهایم و این در محتوای آثار و ادبیات ما (از خبر تا هنر) در این حوزه کاملاً مشخص است.
امام خامنهای (حفظهالله) در دیدار یادشده فرمودند:
«آنجا دشمن بهوسیلهٔ رزمندگان ما شکست خورد، نباید گذاشت آن دشمن شکستخورده، در داخل کشور، با انحاء حیلهها و ترفندها کار خودش را دنبال کند و انجام بدهد».
🖌 علی نجاتی مهر
#خط_نفوذ
#صداوسیما
امام خامنهای(روحی فداه) :
🔹️رئیسجمهور باید حیثیت جمهوری را در خارج از کشور حفظ کند. تخلف از این کار قطعاً اگر خیانت نباشد، بیکفایتی سیاسی و اخلاقی و خیلی بیکفایتیهای دیگری است.
✍ آیا مواضع رئیسجمهور در دوماه اخیر بهخصوص در سفر به نیویورک توانست حیثیت جمهوری را حفظ کند؟!
#عدم_کفایت_سیاسی
اگر فرصت داشتید سخنان رهبر انقلاب در تاریخ ٣١ خرداد سال ۶٠ را مطالعه بفرمایید و با شرایط فعلی تطبیق دهید.
مناسب است استدلالهای رهبر انقلاب مبنی بر عدم کفایت سیاسی رئیسجمهور وقت، برای فعالان رسانه و نمایندگان مجلس نیز ارسال شود.
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=20113
26.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در عمق ۵۰۰ متری زمین!
فیش حقوقی آبان ۱۴۰۲ کارگران #معدن_طبس را ببینید ...
این فیش حقوقی را؛
👈 مقایسه کنیم با حق مأموریت یک روزه برخی کارمندان دولت برای بازدید از یک نمایشگاه خارجی!
👈 مقایسه کنیم با عائدی اعضای هیئت مدیره همین معدنها که عمدتاً با رانت و رابطه عضو هیئت مدیره میشوند.
👈 مقایسه کنیم با ...
🔻پرچمهای فرهنگیِ برافراشتۀ دشمن -۱
علوم انسانیِ غربی
🖊مهدی جمشیدی
اشاره: رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش گفتند رزمندگان ما در دفاع مقدس برای اینکه «پرچم دشمن» در مرزهای ما برافراشته نشود، جان خودشان را قربان کردند؛ امروز نمیشود ملّت ایران قبول کنند که همان پرچمها به وسیلۀ افراد «نفوذی» یا «فریبخورده»، در داخل برافراشته شوند. پرچم «نفوذ فرهنگی» و «سبک زندگیِ دشمن»، نباید در داخل کشور و در دستگاهها برافراشته بشود؛ باید مراقبت کرد و در این باره، همه موظّف هستند(آیتالله خامنهای، در دیدار پیشکسوتان و فعّالان دفاع مقدّس، ۱۴۰۳/۷/۴). این چند عبارت، دربردارندۀ دلالتها و اشارتهای مهمی دربارۀ پرچمهای فرهنگیِ دشمن است که به برخی از آنها میپردازیم. جا دارد در اینجا از این حقیقت تلخ نیز سخن بگوییم که محافل فکری و رسانههای ما، بهشدّت تهی از چنین تدقیقات و تأمّلاتی هستند و این نکتهها، بسط و شرح نمییابند و بهسادگی فراموش میشوند.
[یکم]. نخستین و زیربناییترین پرچم فرهنگیِ دشمن، «علوم انسانیِ غربی» است که دهههاست در مراکز دانشگاهی و حتی حوزویِ ما، تدریس و در واقع، ترجمه و تقلید و تکرار میشود و ما با این اقدام، تجدّد فرهنگی را در درون خویش، تولید و بازتولید میکنیم. علوم انسانیِ غربی، نه به این جهت که غربی است، بلکه به این دلیل که ماهیّت مادّی و سکولار دارد و حاصل اعراض از دین است، در برابر غایات انقلاب اسلامی قرار دارد و به همین دلیل نیز در همان سالهای آغازین پیروزی انقلاب، امام خمینی در قالب انقلاب فرهنگی، در مخالفت با آن موضعگیری کردند. آموزشِ گستردۀ علوم انسانیِ تجدّدی در ایران پساانقلاب، انبوهی از دگراندیشان و التقاطیها و تجدیدنظرطلبان را پدید آورده که ناشی از عدمعقلانیّت در نظام آموزش عالی است. بسیاری از دانشکدههای علوم انسانی، در حال تهیکردن هویّت اسلامی و انقلابی از جامعه هستند و جامعۀ ایران، در حال رقیقشدن و کممایهشدن است. ظرفیّتها و بضاعتهای گذشته، کاهش یافتهاند و علوم انسانیِ تجدّدی، اینک در جان ما نشسته است. جریان اجتماعیِ تجدّد، فربهتر و فراختر شده است و با گردنکشی، به زیادهخواهی خیابانی رو آورده است. عجبا که ساختار آموزشیِ رسمی، با دست خویش در حال ایجاد و تثبیت هویّتها و خودفهمیهای ضد و معارض در جامعه است و به آیندهای که در آن، این بحران هویّتی و معنایی، متراکم و علاجناپذیر خواهد شد، اندیشه نمیکند.
[دوّم]. دهههاست که تولید علوم انسانیِ اسلامی بهعنوان یک «طرح تمدّنی»، در تعلیق به سر میبرد و نیمهکاره و ناتمام، رها شده است. شورای عالی انقلاب فرهنگی که باید بهمثابه نیروی پیشران این طرح باشد، بسیار منفعل و سرگردان و ضعیف بوده و از عهدۀ اجرای آن برنیامده است. کاری که حدادعادل در شورای تحوّل به دست گرفت، در عمل، شکست خورده و به جایی نرسیده است. او از آغاز نیز انتخاب خوبی نبود؛ نهفقط او، بلکه دیگرانی نیز هستند که هر چند در متن این طرح نشانده شدهاند، اما در باطن، اعتقادی به آن ندارند. بی آنکه نقشۀ راه بنگارند، خط تولید را فعّال کردهاند؛ روشن است که حاصل این نسنجیدهکاری چه خواهد شد. یک دهه است که هشدار و انذار داده شده، ولی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، گوش شنوایی نیست. اعضای شورا نیز یا دچار تعارف و مداهنه هستند و یا با این طرح، همدلی حداکثری ندارند. شورای عالی انقلاب فرهنگی، هم وجه معرفتیاش را باخته و هم از انقلابیگری به محافظهکاری عبور کرده است.
[سوّم]. اندک اتّفاقهای خوشایندی نیز که اکنون رخ میدهند، حاصل ارادههای شخصی و غیررسمی هستند، نه برآمده از شورای عالی انقلاب فرهنگی. نیروهای فکریِ غیررسمی که در طلب علوم انسانیِ اسلامی هستند، با دشواری میکوشند تولید و تأمّل کنند، اما در حاشیهاند و قدرت و ساختار در اختیار دیگران است. مغزهای متفکّری که میتوانند ره صدساله را یکشبه طی کنند و به پدران علوم انسانیِ اسلامی تبدیل بشوند، مهجور و منزویاند و ضعفا و متوسطانِ بیخاصیّت و سادهاندیش، صدرنشین و در همهجا هستند. مسألۀ اصلی، اراده است که در ساختارهای رسمی نیست؛ بلکه در متفکّران غیررسمی است. البته اینان نیز زخمخوردهاند و دچار دلسردی شدهاند و احساس میکنند اگر قدمی بردارند، گرهی گشوده نمیشود. کارِ بهتأخیرافتاده را کسی گردن نمیگیرد و همگان ترجیح میدهند که به دغدغههای روزمرّۀ خویش بپردازند و برافراشتهبودن پرچم علوم انسانیِ تجدّدی را به رسمیّت بشناسند. اصحاب علوم انسانیِ تجدّدی، دانشگاه را به تسخیر خود درآوردهاند و هیچ مخالفتی را برنمیتابند و مجال ساختشکنیِ نظری نمیدهند. هر آنچه که باید رخ بدهد، در نهایت، در جغرافیاهای معرفتیِ غیررسمی رخ خواهد داد و دانشگاه، حکم مصرفکنندۀ آموزشی را خواهد داشت.
@mahdi_jamshidi60
🔻پرچمهای فرهنگیِ برافراشتۀ دشمن -۲
فضای مجازیِ غربی
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. پرچم فرهنگیِ دیگرِ دشمن که در داخل برافراشته شده، «فضای مجازیِ غربی» است که تا مغز استخوانِ ما نفوذ کرده و همۀ مناسبات فردی و اجتماعی ما را در اختیار و سیطرۀ خویش گرفته است. در کارگزاران نظام، همواره ادّعا کردهاند که باید این فضا، قانونمند باشد، اما در عمل، همچنان شاهد ولنگاری و هرجومرجِ ارتباطی هستیم. کارگزاران نظام بهجای اینکه در پی مدیریّت و مهار این فضای مؤثّر باشند، در رهاسازی آن و اصرار بر رفع نیمچهفیلترینگی که اکنون وجود دارد، گوی سبقت را از یکدیگر ربودهاند. صدای تحرّک و اقدامی از شورای عالی فضای مجازی نیز شنیده نمیشود و این شورا در وادادگی و خمودگی به سر میبرد و شبکههای اجتماعیِ غربی نیز در سایۀ این انفعال و سردی و بیاهتمامی، در حال بلعیدن هویّت فرهنگیِ جامعۀ ایران هستند. تلختر اینکه از جمله مضمونهای تبلیغیِ رئیسجمهور کنونی، رفع فیلترینگ بود و اینک دولتش در پی اجرای چنین کاری است. البته در این باره، تفاوتی میان اصولگرا و اصلاحطلب نیست؛ هر دو، چون تمنّای تداوم قدرت دارند، ذائقۀ اجتماعیِ ساختهشده را مبنا قرار میدهند و نه مصالح عالیِ معنوی و هویّتی را. در محاسبات و معادلات این دو جریان سیاسی، حقایق هویّتی و فرهنگی رنگ باختهاند و منفعت و قدرت، حرف اوّل را میزند.
[دوّم]. در تمام «فتنهها» و «آشوبها» و «اغتشاشها»ی دهۀ اخیر، همواره جمهوری اسلامی از سوی شبکههای اجتماعیِ غربی، ضربهها و لطمههای اساسی خورده و بدنۀ اجتماعیاش، تضعیف شده است، اما کارگزاران آن، همچنان سودای گشایش و رهاسازی دارند؛ با این استدلال که اینک دیگر در موقعیّت چالش و بحران سیاسی نیستیم. روشن است که چندی بعد از رهاسازی، دوباره و چندباره، از همان سوراخ گزیده خواهیم شد و آتش تنش و بحران، از همان «سرزمینِ رهاشده»، برخواهد خواست، اما متأسّفانه سطح فهم و تحلیلِ برخی از کارگزاران نظام، آنچنان نازل و سیاستزده و روزمرّه است که گمان میکنند به صرف آرامشدن موقعیّت، باید شبکههای اجتماعیِ غربی را رها کرد. این موقعیّت، موقتی است و چندی بعد، باز هم آتش کجروایتها به جان جامعۀ ایران خواهد افتاد و بحران سیاسی خواهد آفرید. جمهوری اسلامی در این «چرخۀ باطل»، گرفتار شده و تنها راهی که از سوی کارگزارانش اعلام میشود، رفع فیلترینگ است. فارغ از جنبۀ اغتشاشی و شورشی، بخش اصلیِ کار دشمن عبارت است از استحالۀ فرهنگی و مسخ هویّتی. این امر، اغلب پنهان هست، هرچند خود را در ماجرای کشف حجاب و برهنگی، نمایان کرد و نشان داد در طول دهۀ نود، شبکههای اجتماعیِ غربی با ذهنیّت جامعۀ ایران چه کردند و چه تغییراتی را پدید آوردند. بخش عمدۀ تغییر، «اغتشاش هویّتی» است و روزانه جریان دارد؛ درحالیکه کارگزاران نظام، تنها نگران «اغتشاش خیابانی» هستند و به محض برطرفشدن آن، از گشایش فضای مجازیِ غربی دفاع میکنند.
[سوّم]. بعید نیست که اگر اینبار، آتشزیرخاکستر سربرآورد و بخشهایی از جامعه، تحریک و تهییج شدند، دیگر روحالله و آرمانی در میان نباشند که بر سرِ جان خویش در خیابان، قمار عاشقانه کنند. نوعی سرخوردگی و دلسردی در انقلابیهای اصیل و غیررسمی پدید آمده که بهآسانی، علاج نخواهد شد؛ هرچند نشانهای بر اینکه کارگزاران نظام، متنبّه شده و در پی علاج هستند نیز دیده نمیشود. جبهه و جریان اصیلِ انقلاب، با کارگزاران نظام، اتمام حجّت کرده و تهدیدهای مهلکِ فضای مجازیِ غربی را بازگفته است. مسئولیّت و هزینۀ آنچه که در آینده رخ خواهد داد، بر عهدۀ مدیران حاکمیّت است و اینان باید در صورت هرگونه تنش و تلاطم، خودشان در برابر موجِ اجتماعیِ فریبخورده و برانگیختهشده، بایستند. کارگزاران نظام نباید به گونهای رفتار کنند که نیروهای مؤمن و انقلابی، حس بیگانگی و تضاد با آنها بیابند و بپندارند که دیگر، نمایندهای در حاکمیّت ندارند. در تعلیق نهادن آرمانهای فرهنگیِ انقلاب و ملاحظۀ جریان اجتماعیِ تجدّد را کردن و در برابر سیر فساد و پردهدری و هتاکی اجتماعی، طریق خاموشی و انفعال و وعدهپراکنی را در پی گرفتن، راه به جایی نخواهد برد و شکاف و گسست را بیشتر خواهد کرد. از یک سو، جریان انقلابی به درون جهانِ خویش فرو خواهد رفت و از جامعه و حاکمیّت، فاصله خواهد گرفت، و از سوی دیگر، جریان متجدّد به دلیل اهمالها و سستیهای حاکمیّتی، جسارت بیشتری برای بیان خویشتنِ فرهنگیاش خواهد یافت؛ چنانکه امروز در خیابانهای اصلیِ پایتخت جمهوری اسلامی، صحنههایی از ولنگاری و اباحهگری و کشف حجاب و برهنگی را مشاهده میکنیم که در خواب و خیال نیز تصوّر نمیکردیم به چنین درّهای پرتاب بشویم. کارگزاران نظام، فرهنگ اسلامی و انقلابی را به شبکههای اجتماعیِ غربی باختند.
@mahdi_jamshidi60
🟢سخنی با دختران و زنان عفیف ایران اسلامی
♦️مسؤولیت فرماندهی دفاع از حریم عفت و حیا و کرامت زنان را برعهده بگیرید.
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹هر چند دوراندیشان از سالیان پیش فریاد میزدند که سپاهیان دشمن (با همه ادوات اقتصادی، سیاسی، تجاری، تولیدی، معماری، هنری، رسانهای، حقیقی و مجازی و ...) به سوی خاکریز راهبردی #حجاب و #عفاف و #حیا حملهور شدهاند؛ اما سوگمندانه فریاد آنان از سوی نقشآفرینان جامعه، شنیده نشد.
🔻در حال حاضر، نمیتوان کتمان کرد که در سایه غفلت دوستان و خیانت غربزدگان و نفوذ ایادی دشمن، حریم حجاب و حیا و عفاف و انسانیت زنان و دختران ما مورد تجاوز قرار گرفته است و حتی بخشهای قابل توجهی از این خاکریز به تسخیر دشمن درآمده است. قربانیان این جنگ همهجانبه کرامت انسانی خود را از دست دادهاند؛ ارزش زنانگی خود را فراموش کردهاند. با تننمایی و عفتفروشی به ابزاری برای تمتع مردان هوسباز تبدیل شدهاند. نادانسته به ویروسهایی کشنده برای آلودهسازی اخلاق و معنویت و فروپاشی خانوادهها تبدیل شدهاند. هماکنون دشمن در حال محکم کردن استحکامات خود و برافراشتن پرچمهای بیحیایی و بیعفتی و حتی برهنگی در جای جای ایران اسلامی است! حتی در مذهبیترین شهرهای کشور شاهد کشف حجاب و بلکه برهنگی و تننمایی عدهای (هر چند اندک) از دختران و زنان هستیم!
🔸البته کثرت زنان مدافع عفت و حیا، در کشور، قابل مقایسه با بیحیایان و بیعفتان نیست. باحیایان و عفیفان و باحجابان در اکثریت مطلقاند. اما متأسفانه سکوت و بیتفاوتی آنان موجب جرئت و جسارت هنجارشکنان و خودنمایی فریبخوردگان شده است. این اکثریت مطلق، تاکنون، (به دلایل مختلف) اقدام مؤثری در جهت پایینکشیدن پرچمهای بیحیایی و بیعفتی و عقبراندن دشمن از حریم عفاف و حجاب انجام نداده است! بعضی از آنان هنوز متوجه جدیت خطر نشدهاند! برخی دیگر، منتظر اقدام مسؤولان و مدیراناند! برخی دیگر، در تشخیص وظیفه، حیران و سرگردانند! از طرفی، مدافعان نظری و رسانهای و علمی این حریم هم کمشمارند و مهجور. از همه طرف مورد هجوم قرار گرفتهاند. تکتیراندازان دشمن و دوستان نادان و محافظهکار دست به دست هم دادهاند که هر صدایی در دفاع از این حریم را در گلو خفه کنند! و از میدان به در کنند!
♦️اما چاره کار چیست؟ چه باید کرد؟
🔸معتقدم راه روشن است و چاره کار نیز ساده:
✔️شیاطین انس و جن دو سال است که در این جنگ همهجانبه، جامعه ما را منتظر تدوین و تصویب «لایحه حجاب و عفاف» از سوی دولت و مجلس و شورای نگهبان و ... کردهاند! این هم از فریبکاریهای بزرگ دشمن بود و هست. باید بیدار شد! حتی اگر آن مدیران جرئت و جسارت و عُرضه تصویب طرحی جامع در این موضوع را داشته باشند، تجربه نشان داده است که جرئت و شهامت حمایت از مجریان آن را ندارند. افزون بر این، هرگز با طرح و لایحه نمیتوان در چنین میدانی پیروز شد!
✔️معتقدم تنها راه پس گرفتن این خاکریز و یگانه راه موفقیت در چنین جنگی، این است که خود زنان و دخترانِ عفیف و باحیا فرماندهی و سربازی این میدان را به دست گیرند! لازم است که خود دختران و زنان عفیف ایران اسلامی به میدان دفاع مقدس از حریم عفاف و حجاب بیایند. جهاد عفتگستری و دفاع از حجاب و عفاف را آغاز کنند. مدیریت میدان را برعهده بگیرند. از گوشه و کنار کشور و آتش به اختیار آغاز کنند. دنبال حمایت دولت و حکومت نباشند.
✔️هیئتها و تشکلهای ترویج حجاب و عفاف تشکیل دهند. حوزههای علمیه خواهران در سراسر کشور، کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی دختران و زنان در دانشگاهها و مدارس و در گوشه و کنار کشور به میدان بیایند. پایگاههای بسیج خواهران به میدان بیایند. منتظر طرح و برنامهای از بالادست نباشید:
قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى(سبأ، ۴۶)
بگو: من شما را فقط به یک سخن پند میدهم و آن اینکه شما خالص برای خدا دو نفر دو نفر با هم یا هر یک تنها قیام کنید.
🔸در حال حاضر، نه فقط گردشگاهها و تفرجگاهها و مراکز خرید و ... که تکتک کوچههای شهر، خط مقدم این دفاع مقدس شدهاند! دختران و زنان عفیفِ هر کوچهای گردهم آیند و با برنامهریزی مدبرانه و با صبر و حوصله، اولاً، تلاش کنند ویروس بیحیایی به سایر دختران و زنان کوچه سرایت نکند؛ و ثانیاً، دلسوزانه و طبیبانه قربانیان اندکشمار بیعفتی و بیحیایی کوچه خود را نجات دهند. و بعد از پاکسازی کوچه، به کمک سایر اهالی محله بیایند، محله را پاکسازی کنند و بدین ترتیب سیمای شهر و کشور معطر به رایحه خوش عفت و حیا خواهد شد.
🔹فاستَقِمــــ |حُــــرّه زن انقلاب اسلامی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹@𝖋𝖆𝖘𝖙𝖆𝖖𝖊𝖒_313
🔵 همین اندازه اثر واسه واجببودن امر به معروف کافیه
❇️ علامه مصباح ره: فرض کنید من کسی را ببینم که نعوذ بالله شُرب خمر می کند و میدانم اگر به او چیزی بگویم در او اثری نمیگذارد، اما شخص دیگری هم آنجاست که وقتی من آن شارب خمر را نهی کنم او حساب کار خودش را می کند و به واسطهی این نهی از منکری که من کردم او دیگر به سمت شرب خمر نمیرود. بنابراین، عمل من نهی از منکر است و #اثر هم داشته است. این در حقیقت #پیشگیری از منکری است که بعدا میخواهد تحقق پیدا کند.
در باب نهی از منکر هم گفتم که حقیقت نهی از منکر دفع منکر است و این هم از مصادیق دفع منکر است.
📚سلوک عاشورایی، ص۱۵۶
#کلام_بزرگان