📝 #بانک مقالات و جزوات فعال شد:
📙 #بخوان
⭕️#روانشناسی_اسلامی
✅شما از طریق لینک های درج شده در سایت فتح، میتوانید به مقالات، مجلات و نشریات و پایان نامه های موجود در زمینه #روانشناسی_اسلامی دسترسی پیدا کرده، مطالعه یا از آنها در پژوهش های خود استفاده نمایید:
📤لینک دسترسی به مجلات,نشریات و....
📥Www.fatehan.net/post/159
🆔 @fatehan
🔄برشی از تاریخ 🔄
✅بیانیه ای از جمعیت فداییان اسلام 🔎سال 1331
#اقتصاد_مقاومتی
#فداییان_اسلام
☑️سیل #تجارت امتعه #خارجی به سوی بازارهای #ایران، تمام #کارخانههای بزرگ و کوچک و ملی و دولتی و صنایع دستی ما را #تعطیل کرده، هزاران هزار برادران و خانوادههای آنان را #بیکار و گرسنه و پریشان کرده، حیات و #استقلال ما را در معرض خطر و دستخوش #نفوذ شوم #بیگانگان قرار داده است. بنابراین بر فرزندان مسلمان ایران از زن و مرد و کوچک و بزرگ، به حکم عقل و حب وطن و عواطف دینی و ملی، ضروری و حتمی است که از این پس #هر #متاعی و جنسی اعم از پوشاکی و خوراکی و تمام آلات و ادوات کار و زندگی را که مورد نیازشان بوده و مشابه و مانند آن به دست برادران #مسلمان #ایرانی و داخل تهیه میشود، از محصولات داخلی و دسترنج برادران عزیزشان تهیه نمایند و با خدا و محمد و آل محمد تعهد کنند که محصول ممالک بیگانه را نخرند و گرچه با مشقاتی روبهرو شوند، تا سایر ممالک اسلامی نیز از ما سرمشق گرفته، حیات و استقلال خویش را از #فقر و پریشانی به یاری خدا نجات قطعی بخشیم.
ای فرزندان مخترع و صنعتگر و کارگر اسلام و ایران! ما شما را به همت و غیرت سوزان دینی تشویق کرده، به قلوب مجروحتان مرهم عواطف برادری مینهیم، شما هم در راه تهیه مصنوعات داخلی #دلسرد نگردیده، مأیوس نشوید و کوتاهی نکنید. به یاری خدا بکوشید تا همه با هم بنیاد حیات و استقلال وطن عزیزمان را حفظ کرده، به دلهای سوخته برادران بیکار و خانوادههای پریشانشان مرهم نهیم.
#📌جمعیت_فداییان_اسلام
#📰روزنامه_اطلاعات
🗓۲۹ آذرماه ۱۳۳۱
#درود_بر_ان_پیشاهنگ_جهاد_و_شهادت
⭕️www.fatehan.net
🆔 @fatehan
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #تماشا_کن
🎥شهید مطهری
◽ ای بهتر اینکه ما جاهل ها امر به معروف نکنیم!
▪️ما که تا حالا امر به معروف مان در اطراف دکمه ی لباس مردم بوده است!
🕰02:48
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 #برشی_از_کتاب
📋در سبک زندگی دینی ازدواج تنها راه تکامل انسان است به این معنا که برای رسیدن به هدفی که خدا از خلقت انسان داشته(واین موارد عبارتند از مثلا: وسعت روح و خداگونگی انسان و بحث جانشینی خداوند در زمین) راه هایی را در نظر گرفته است که بعضی از آن راه ها اجتناب ناپذیر هستند، برای اینکه انسان در مراحل مختلف زندگی به کمال وجودیش برسد، خداوند متعال ساز و کارهایی را قرارداده که بدون آنها در سبک زندگی و گفتمان دینی تکامل ممکن نیست. به طور مثال یکی از این ساز و کارها، بحث عبادت است که بدون آن انسان نمی تواند به آن خداگونگی و تکاملی که خدا برایش در نظر گرفته است برسد. یکی دیگر از آن ساز و کارهای اجتناب ناپذیر که بدون آن تکامل ممکن نیست یا بسیار دشوار میشود، ازدواج است.
خداوند انسان را به صورتی خلق کرده که ظرفیت های وجودی و توانمندی های روحی و انسانی و عاطفی اش در بستری به نام ازدواج شکوفا میشود.
برای قاعده ای که ذکرشد (لزوم ازدواج جهت طی مراحل کمال انسانی) مانند هر قاعده دیگری میتوان موارد استثناء قائل شد. اما در مورد همین افراد هم میتوان گفت که اگر موفق به ازدواج می شدند مدارج عالی تری از کمال نصیبشان میشد.
📚 به سوی سبک زندگی دینی
🖋دکتر محمدصادق کوشکی
📝صفحه ۷ و ۸
⭕️fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 #برشی_از_کتاب
📋ایمان به «خود»
🔷مسأله احساس شخصيت مسأله بسيار مهمى است. از اين سرمايه بالاتر براى اجتماع وجود ندارد كه در خودش احساس شخصيت و منش كند، براى خودش ايده آل داشته باشد و نسبت به اجتماع هاى ديگر حس استغنا و بى نيازى داشته باشد، يك اجتماع اينطور فكر كند كه خودش و براى خودش فلسفه مستقلّى در زندگى دارد و به آن فلسفه مستقلّ زندگى خودش افتخار و مباهات كند، و اساساً حفظ حماسه در اجتماع يعنى همين كه اجتماع از خودش فلسفهاى در زندگى داشته باشد و به آن فلسفه ايمان و اعتقاد داشته باشد و او را برتر و بهتر و بالاتر بداند و به آن ببالد. واى به حال آن اجتماعى كه اين حس را از دست بدهد! اين يك مرض اجتماعى است.
🔶«بعضى روحيه ها فاقد حماسه اند و بعضى داراى حماسه اند، و گفتيم كه حماسه، نوعى احساس #شخصيت است در مقابل ديگران افرادى هستند در دنيا عارى و خالى از حماسه؛ در خود، همه احساس حقارت و تبعيّت و شكست خوردگى مىكنند، هيچ فكر و عقيده قابل دفاعى در روح آنها وجود ندارد، اگر دفاع كند فقط از مال و جان خود دفاع مىكند، اما چيز ديگر قابل تعلّق و قابل دفاعى ندارد از وطن و قوميت و نژاد و زبان و دين و آئين و حريت و كرامت ذاتى»
📚مجموعه آثاراستادشهيدمطهرى
📄 ج17 ص 53
🌐Fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 #برشی_از_کتاب
📋وقتی ما ابعاد زندگی ائمه را نگاه کنیم می فهمیم اینها چه کار می کردندبنابراین فقط این نبود که این مسائل نماز و روزه یا طهارت و نجاسات را جواب بدهند و در موضع (امام) - با همان معنای اسلامی خودش - قرار می گرفتند و با مردم حرف می زدند به نظر من این بعد در کنار ابعاد قابل توجه است . شمامیبینید که حضرت هادی را از مدینه به سامرا می آوردندودر سنین جوانی( چهل و دو سالگی) ایشان به شهادت می رسند؛
یا حضرت عسکری در بیست و هشت سالگی به شهادت می رسند؛اینها همه نشان دهنده حرکت عظیم ائمه (ع) و شیعیان واصحاب آن بزرگوار ها در سرتاسر تاریخ بوده . با اینکه دستگاه خلفا، دستگاه پلیسی با شدت عمل بود.در عین حال ائمه(ع)اين گونه موفق شدند .غرض، در کنار غربت،این عزت وعظمت را هم باید دید.درهیچ زمانی ارتباط شیعه و گسترش تشکیلاتی شیعه در سرتاسر دنیای اسلام مثل زمان حضرت امام جواد و حضرت هادی و حضرت عسکری نبوده است. وجود و کلا ونواب و همین داستان هایی که از حضرت هادی و حضرت عسکری نقل می کنند که بر کسی پول آورد و امام معین کردند چه کاری صورت بگیرد - نشان دهنده این معناست یعنی علیرغم محدود بودن این دو امام بزرگوار در سامراء و قبل از آنها هم حضرت جواد به نحوی، و حضرت رضا(ع) به نحوی، ارتباطات با مردم همین طور گسترش پیدا کرد این ارتباطات، قبل از زمان حضرت رضا هم بوده. منتها آمدن حضرت به خراسان، تأثیر خیلی زیادی در این امر داشته است. ائمه ما در طول این ۲۵۰ سال امامت - از روز رحلت نبی مکرم اسلام تاروز وفات حضرت عسکری، ۲۵۰ سال است. خیلی زجر کشیدند، کشته شدند، مظلم واقع شدند و جاهم دارد برایشان گریه کنیم؛ مظلومیتشان دل ها و عواطف را به خود متوجه کرده است؛ اما این مظلوم ها غلبه کردند؛ هم مقطعی غلبه کردند ،هم در مجموع و در طول زمان.
🖋مقام معظم رهبری
🗒صفحه ۳۹۳.۳۹۴
📚انسان 250 ساله
⭕️ Fatehan.net
🆔 @fatehan
📝 #مصاحبه
▫️تاریخچه مسائل جمعیتی و اساس بحران جمعیت
📋پژوهشگر ارجمند استاد مروتی
✂️سالهای سال شعار «دوتا بچه کافیه» را روی در و دیوار شهر و حتی جعبه دستمال کاغذی و قوطی کبریت میخواندیم و پیش خودمان میگفتیم حتما نسخه نجاتمان همین است که برایمان نوشتهاند و باید عمل کنیم. اما چند سالی است که با پژوهش و کارهای علمی متوجه شدیم که آن نسخه نجات نبوده و ظاهرا ما را میخواستند به راهی ببرند که نه چشمه حیات بلکه سرابی بیش نبوده است. برای بررسی آنچه که در طول این سالها به نام مطالب علمی منتشر میشد گفتگوی تفصیلی داشتیم با یکی از پژوهشگران حوزه جمعیت. حسین مروتی از فعالان فرهنگی است که پیرامون بحران جمعیت کارهای پژوهشی متعددی انجام داده است میکند. قراری برای مصاحبه گذاشتیم تا تحلیل وی را در مورد تاریخچه مسائل جمعیتی و اساس بحران جمعیت بشنویم.....
📤لینک دریافت و خوانش متن کامل مصاحبه 👇
⭕️ fatehan.net/post/14
🆔 @fatehan
1_411481704.mp3
1.73M
📻 #با_هم_بشنویم
◽️مهارت سواد رسانه ای
✂️بخش اول
#فوق_العاده_کاربردی
🕰05:36
🌐www.fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 #برشی_از_کتاب
📋استرس و مقابله با آن
🔻در موارد بسیار استرس در نتیجه ارزیابی های شناختی اشتباه و برداشت های نادرست فرد از موقعیت ها و شرایط و رویدادهای زندگی ایجاد می شود.
🔻از این رو حضرت علی(علیه السلام) برای مقابله با استرس بر ارزیابی های شناختی و نحوه نگرش و برداشت فرد از موقعیت ها تاکید دارد.
از نظر علی (ع) الگوی فکری و طرز تلقی فرد از حوادث و رویدادهای زندگی در استرس بسیار تاثیر گذار است،اگر فردی زندگی را ناعادلانه بداند و بر این باور باشد که سختی ها و مشکلات،نوعی تنبیه از سوی خداوند است و هدفی برای آن ندارد بیشتر دچار استرس خواهد شد.
🔻 برای مثال اعتقاد به اینکه شرایط زندگی من باید به نحوی باشد که به راحتی به سرعت و به آسانی به خواسته هایم برسم و اصلاً نباید به نحوی باشد که مشکلی پیدا کنم در این صورت وقتی کارها خوب پیش نمی رود و فرد و خواسته هایش نمی رسد زندگی نکبت بار میشود!
🔸تا حدودی زیادی استرس معلول باورها و شناخت های افراد از وقایع و رویدادهای زندگی است.
📚روانشناسی در نهج البلاغه
🖋دکتر مسعود آذربایجانی
🖋محمد صادق شجاعی
⭕️fatehan.net
🆔 @fatehan
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #تماشا_کن
🎥استاد حائری شیرازی
◽ جایگاه تفریح و بازی در تربیت کودک
#فوق_العاده_کاربردی
🕰03:03
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan