#بشنو
#سبک_زندگی_اسلامی
بسیاری از مردم ما نمیدانند که تاریخ غربزدگی ما ایرانیان ارتباط وثیقی با ورود طب غربی و پزشکان اروپایی به ایران دارد.
ورود توطئه آمیزی که به قول امام راحل (رضوان الله علیه) به براندازی خائنانۀ طب سنتی انجامید، و بزرگترین عامل جهت نفوذ فرهنگ غربی و تغییر نگاه نسل جدید ایرانیان نسبت به فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامیشان شد.
محقق ارجمند، دکتر رضا منتظر در این سخنرانی به بررسی تاریخ مبارزه با طب اسلامی ایرانی و براندازی آن در ایران میپردازند و سپس با معرفی وجوه استعماری طب رایج و نقاط ضعف و آفات آن، اثرات مخرب بکارگیری این طب وارداتی در ایران را مورد بررسی قرار خواهند داد و سپس به معرفی طب اسلامی و اصول اساسی آن خواهند پرداخت.
قسمت 1: تاریخ مبارزه با طب سنتی و براندازی آن در ایران
قسمت 2: طب رایج ، ابزار حاکمیت نظام سلطه
قسمت 3: نتایج و آثار مخرب بکارگیری طب غربی در ایران
قسمت 4: معرفی 14 اصل اساسی در طب اسلامی
لینک دریافت فایل صوتی ⏬⏬⏬
fatehan.net/post/68
کانال فتح در پیام رسان ایتا ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال فتح در پیام رسان بله ⏬
@fatehan
#برشی_از_کتاب
#ازدواج
#سبک_زندگی_اسلامی
📚رضایت زناشویی
📋خدامعنایی، مبنایی متعالی برای ازدواج و همسرداری
فصل سوم
بی معنایی، هم اصل ازدواج را می تواند به مخاطره اندازد و هم تعامل مثبت و سازنده را. بی معنا و بی ارزش دانستن همسری و رابطه زناشویی، ازدواج را با تردید رو به رو می سازد. وقتی ازدواج، بی معنا تصور شود، طبیعی است که کسی نسبت به آن اقدام نخواهد کرد. همین اندیشه در صدر اسلام، برخی از زنان و مردان را به تبتّل و پرهیز از ازدواج واداشت. همان گونه که پیش از این گذشت، تصور این گروه، آن بود که ازدواج، امری زمینی و آلوده است و برای کسب فضیلت و معنویت باید از شوهر کردن خودداری نمود تا فضا و فرصت کافی برای عبادت فراهم آید!
دین، چنین تفکری را رد کرده و آن را مخالف سیره و شیوه زندگی اولیای دین - که انسان های برگزیده خدا هستند- ، می داند. اگر بنا بود که راه فضیلت از این طریق باشد، در درجه نخست باید این انسانهای برگزیده چنین می کردند.
✒دکتر عباس پسندیده
کانال فتح در پیام رسان ایتا ⏬⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال فتح در پیام رسان بله ⏬
@fatehan
Jalase_3.mp3
5.75M
🔷🔹※
فایل صوتی خلاصه
#جلسه_سوم_ایمان_از_روی_آگاهی
[ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی درقرآن]
#استاد_خامنهای
◤ ※∵ [※] ∴ ※ ◢
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
کانال فتح ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
جلسه سوم؛ ایمان از روی آگاهی.pdf
124.1K
| فایل pdf #جلسه_سوم_ایمان_از_روی_آگاهی |
"اگر بخواهیم ایمان، ایمان آگاهانه باشد، باید دائماً آگاهی بدهیم به آن کسانی که میخواهیم مومن باشند.!"
[ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی درقرآن کریم]
◤ ※∵ [※] ∴ ※ ◢
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
کانال فتح ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
#بشنو
#سبک_زندگی_اسلامی
از واژه سبک زندگی برای توصیف شرایط زندگی انسان استفاده میشود و مجموعهای از طرز تلقیها، ارزشها، شیوههای رفتار، حالتها و سلیقهها در هر چیزی را در برمیگیرد.
سبک زندگی کجای دین ماست؟
مشکل امروز سبک زندگی ما کجاست؟
برای اسلامی شدن متن زندگی مان چه باید کرد؟
دریافت فایل صوتی ⏬⏬⏬
fatehan.net/post/38
کانال فتح در پیام رسان ایتا ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال فتح در پیام رسان بله ⏬
@fatehan
#بشنو
#ازدواج_موفق
#دکتر_حبشی
#سبک_زندگی_اسلامی
✅برای ازدواج باید معیارها وشاخص هایی داشته باشیم تا برحسب آن ، بتوانیم قضاوت کنیم که این انتخابی که داریم انجام میدهیم آیا صحیح است یا نه؟ وآیا ممکن است در آینده با مشکلات و موانعی جدی روبه رو شویم یا خیر؟
🔰یکی از این شاخص ها، سن است. چه سنی برای ازدواج مناسب است؟ آیا الزاما فاصله ی سنی چندساله بین خانم و آقا اهمیت دارد؟ وحتما باید مرد بزرگتر باشد؟ اگرمساوی بودند یا خانم سن بیشتری داشت، چنین ازدواجی الزاما غلط است؟
‼️شاخص بعدی زیبایی است.جایگاه زیبایی کجاست؟ چقدر باید به زیبایی اهمیت داد؟ اگر شخصی را از نظر زیبایی پسندیدم ولی تناسبی با معیارهای من ندارد چه کار کنم؟به کدامش اعتنا کنم؟ ویا به عکس، اگر شخصی تناسب فراوانی با من و اهداف من دارد ولی به دلم نمی نشیند چه کار کنم؟ آیا علاقه بعدا خودش می آید؟آیا رضایت از ظاهر بعدا خودش تولید میشود؟
❌موضوع بعدی که خیلی از جوانها(به خصوص آقایان) درگیرش هستند، موضوع اقتصاد و اشتغال است و سایر موضوعات و معیارهای دیگر...
لینک دریافت فایل صوتی ⏬⏬
fatehan.net/post/5
کانال فتح در ایتا ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال فتح در بله ⏬
@fatehan
#برشی_از_کتاب
#سبک_زندگی_اسلامی
📚رضایت زناشویی
📋تنظیم دیدگاه نسبت به همسر
ازدواج، سرآغاز زندگی مشترک با همسر و تعامل همیشگی با اوست. بخش مهمی از موفقیت این تعامل، بستگی دارد به دیدگاه فرد نسبت به کسی که با او تعامل دارد. در حقیقت، ما شیوه تعامل خود با دیگران را بر اساس جایگاهی که نزد ما دارند، تنظیم می کنیم. از این رو، این که چه دیدی نسبت به همسر داشته باشیم، اهمیت زیادی دارد. در آموزه های اسلام، از همسر (زن) به عنوان (امانت الهی)، یاد شده است. اگر کسی همسر خود را امانت بشمارد، از هر گونه بدرفتاری، پرهیز خواهد کرد. شخص امین سعی خواهد کرد که امانت خود را به بهترین شکل نگهداری کند و سالم به صاحبش باز گرداند. جالب این که همسر، امانت خانواده اش شمرده نشده؛ بلکه امانت خدا دانسته شده است. در حقیقت، کسی که ازدواج می کند، همسر را به عنوان امانت از خداوند متعال تحویل می گیرد.
✒دکتر عباس پسندیده
کانال فتح در ایتا ⏬⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال فتح در بله ⏬
@fatehan
4_5904416791647486503.mp3
3.75M
✔ #رادیو_فتح
💥سبقت بگیرید و بهترین باشید
🔷🔹〰〰〰🔹🔷
💠امام صادق علیه السلام میفرمایند:
اگر در محله ای باشید و درآنجا کسی از تو برتر باشد....خود را به مانسبت ندهید...
❓چرا نبایدآینه ی امام باشیم؟
🎤استاد آقا تهرانی
🔷🔹〰〰〰🔹🔷
بافتح همراه باشید:
ایتا ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
بله ⏬
@fatehan
📓➰📒➰📒➰📒➰📒➰
📙 #معرفی_کتاب
و
📙#برشی_از_کتاب
📒💠📒💠📒💠📒💠📒💠
📙تحلیل روانشناختی استخاره
♦️از نظر اسلام ، انسان در هر کار و هر اقدامی ، ابتدا باید نیروهای خود را به کار گیرد و از عقل و دانش و تجربه خود مدد جوید و مسائل و مشکلات خویش را حل کند.
♦️ از آنجا که بسیاری افراد از دانش و تجربه کافی برخوردار نیستند یا در برخی موارد جرات تصمیم گیری را ندارند ، باید با دیگران مشورت نموده و از متخصصان و کسانی که تجربه بیشتری دارند ، کمک بگیرند . انسان هر اندازه با تجربه و اهل دانش باشد ، از مشورت با دیگران بی نیاز نیست .
♦️در برخی روایات ، مشورت با دیگران نوعی دور اندیشی محسوب شده است . مشورت با دیگران در بسیاری موارد مفید و راهگشاست ، اما در برخی مواقع می بینیم که پس از تفکر و مشورت باز هم در تردید هستیم و توان تصمیم قاطع و انتخاب را در خود نمی بینیم . در این گونه موارد حالت شک و دودلی ، انسان را عذاب می دهد و اگر همین طوری ادامه یابد به افسردگی منجر خواهد شد .
♦️در روانشناسی راه حلی ارائه نشده است . چه بسا ممکن است افراد به خودکشی اقدام کنند ، اما اسلام برای پیشگیری از تحیر ، روشی را سفارش نموده است ...
✒محمد صادق شجاعی
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
لینک دریافت متن کامل برش کتاب📥
🔶 fatehan.net/post/64
کانال فتح در ایتا ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال فتح در بله⏬
@fatehan
#بخوان
#مصاحبه و گفت و گو
موضوع :تاریخچه مسائل جمعیتی و اساس بحران جمعیت
استاد:مروتی
سالهای سال شعار «دوتا بچه کافیه» را روی در و دیوار شهر و حتی جعبه دستمال کاغذی و قوطی کبریت میخواندیم و پیش خودمان میگفتیم حتما نسخه نجاتمان همین است که برایمان نوشتهاند و باید عمل کنیم. اما چند سالی است که با پژوهش و کارهای علمی متوجه شدیم که آن نسخه نجات نبوده و ظاهرا ما را میخواستند به راهی ببرند که نه چشمه حیات بلکه سرابی بیش نبوده است. برای بررسی آنچه که در طول این سالها به نام مطالب علمی منتشر میشد گفتگوی تفصیلی داشتیم با یکی از پژوهشگران حوزه جمعیت. حسین مروتی از فعالان فرهنگی است که پیرامون بحران جمعیت کارهای پژوهشی متعددی انجام داده است میکند. با او قراری برای مصاحبه گذاشتیم تا تحلیل وی را در مورد تاریخچه مسائل جمعیتی و اساس بحران جمعیت بشنویم. حاصل کار، متن چالشی شده است بخش اول این گفتگو پیش روی شما است. بخش دوم این گفتگو در آینده نزدیک منتشر میشود.
چه شد که سیاست کنترل جمعیت در ایران پی گرفته شد؟ ابعاد آن رشد بی رویهی جمعیت در دهه شصت را بفرمایید.
بنده خیلی سریع وضع جمعیت را از سال ۱۳۳۵ بررسی میکنم. نرخ رشد جمعیت در سرشماری سال ۱۳۴۵، ۳.۱۳ به دست میآید یعنی در بازه ده سالهی ۴۵-۱۳۳۵به جمعیت کشور هر ساله به اندازه ۳ درصد تعداد جمعیت، افزوده میشد. این میزان در سرشماری سال ۱۳۵۵ به رقم ۲.۷۱ کاهش مییابد و آن هم به دلیل پیگیری تنظیم خانواده در ایران بود که مستقیما تحت نظر کارشناسان شورای جمعیتی آمریکا صورت میگرفت...
لینک کامل مصاحبه ⏬
fatehan.net/post/14
کانال فتح:
@fatehan
➰〰➰〰➰〰➰
📚#برشی_از_کتاب📚
➰〰➰〰➰〰➰
❇مهمانی اجباری!!!
حداقل سه تفاوت اساسی بين رمضان و مهمانی هـای رايجی كه ما مي شناسيم وجود دارد. رمضان در كنار آن همه لطف و صفا، يك مهمانی اجباری اسـت نـه اختيـاری . امـا مگر مهمانی هم اجباری ميشود؟ شما در بستر و گذر زمان به ناچار در اين مهمـاني وارد خواهيـد شـد و ايـن اجبـار تكوينی همه را در برميگيرد.اين تفاوت اول.به اضافه اينكه در اين ضيافت، ميزبان با واجب كردن صيام و امر كردن به روزه، مهمانان خود را به نـوعی اجبـار تشريعی نيز وادارط مـينمايـد، در حـالي كـه عادتـاً مرسـوم نيست مهمان را به كاری مجبور كنند؛ و اين تفاوت دوم . تفاوت سوم آنكه بـا وجـوب روزه، كـه گرسـنگی خوردن است و تشنگی كـشيدن، مهمـانی،در سـختيهـای خاصی شكل ميگيرد كه معمول نيست...
هيچكس نميتوانـد بـه ايـن مهمـانی وارد نشود . چون اين مهماني در ظرف زمان است، خواه نـاخواه به اين ظرف زمانیِ مبارك وارد ميشـويم؛ چـه از آن بهـره ببريم و چه از آن غافل باشيم. مانند اعتكاف و حج نيـست كـه شـركت كـردن در آن، اراده بخواهـد و بـه ميـل افـراد بستگی داشته باشد...
'مهمانی اجباری' تركيبی از محبت و عظمـت خداونـد متعال است كه نسبت به بندگان خود روا داشته است. خـدا به قدر كافی به ما آزادی و اختيار بـرای خـوب شـدن داده است و ما هم به انداز كافی خراب كرده ايم، كه ديگر وقت آن شده باشد بپـذيريم خـدا مـا را قـدمی بـه سـوی خـود بكشاند، و البته كمی بعد دوباره رها ميكند. اگر كسي فكر ميكند اين مهماني اگـر اختيـاری بـودبهتر ميبود؛ هنگام وداع با رمضان بيايد و جلوی اشك و آه
روزه داران و مهمانان اجباری خـدا را بگيـرد. بـا ايـن همـه تشكر مهمانان از ميزبان چه خواهدكرد.
➰〰➰〰➰〰➰
📖#شهر_خدا
صفحه 51
استاد پناهیان
کانال فتح در ایتا ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال فتح در بله ⏬
@fatehan