هدایت شده از علی صمیمی
16.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 کجا «به توچه؟!» درجامعه زیاد خواهد شد...؟
🔶 حجت الاسلام قنبریان
💠 برشی از جلسه هشتم سخنرانی ظهرهای رمضان با موضوع "ولاءها و ولایت ها در قرآن"!
🔰@ali_samimi71
هدایت شده از جَذَوات | فاطمه داداشی
🔺کدام شب قدر؟
🔸آنجا که در قرآن میفرماید انا انزلناه فی الیلة القدر؛ ما «آن» را در «شب قدر» نازل کردیم؛ اما چه چیز را؟
«ه» ضمیر غائب است. قبلش هم کلمهای نیامده که ضمیر «ه» به آن اشاره کند.
اما حقیقت «آنچیز» و حقیقت «شب قدر» چیست؟
عرفا میگویند حقیقت آنچه نازل شده، نه این قرآن و الفاظی است که ما میشناسیم و ظاهر است؛ بلکه «ه» همان «هو» غیب و احدیت حقتعالی است(هو الله احد)، که در مقام احدیت، قرآن نام دارد.
.
🔸اما حقیقت شب قدری که «هو» در آن تنزل یافته، چیست؟
شب قدر در مرتبهی ظاهرش همین شب ۱۹و۲۱و۲۳ رمضان است که ظرف زمانی است؛ اما حقیقت شب قدر در مرتبهی عالیهاش، وجود انسان کامل است؛ «هُم فاطمه و ابوها و بعلها و بنوها». اما نه آن فاطمه و محمد و علی و اولادش(علیهمالسلام) که ما میشناسیم که: انّما أنا بشر مثلکم؛ من هم بشری مثل شما هستم، حالا مقداری برتر و اخلاقمدارتر و درستکارتر!
بلکه حقیقت انسان کامل، وجودی است در عالم هستی، که خداوندِ احد، از مقام ذات خود تنزل پیدا کرده و بواسطهی اسما و صفات، ذات خودش را در وجود انسان کامل متجلی میکند.
.
🔸حالا وقتی در دعای جوشن کبیر هزار اسم و صفت الهی را مرور میکنیم؛ تصور میکنیم این اسماء، خودِ خداوند است؛ درحالیکه من وصفه فقد حده؛ هر که خداوند را وصف کرد او را محدود کرد؛ تعالی الله عن ذالک!
اگر ما خداوند را به اسماء و صفاتش -که تنها در انسان کامل متجلی است- صدا میزنیم؛ درواقع گفتگوی ما با ذات اقدس خداوند تنها بواسطهی انسان کامل محقق میشود و مسیری غیر از این ندارد.
✍️ #فاطمه_داداشی
@Jazveh_fatemedadashi
معیار سنجش محبوبیتش، قلب مردم است، نه صحت و سقم تصمیمات دولتش
@Jazveh_fatemedadashi
چون تو را نوح است کشتیبان؛ ز طوفان غم مخور...
https://t.me/fatemedadashi_Jazavat
📌چند خطی درباره قدیسسازی از شهدای این روزها و تبعات آن...
#فاطمه_داداشی
@Jazveh_fatemedadashi
📌 زندگی در آغوش مرگ
🔸 میزان محبوبیت آدمها برای من به میزان نزدیکی آنها به حقیقت مرگ است(نه اتفاق مرگ). زیستن با حقیقت مرگ در دنیا ارتباط چندانی با دین و آئین و مذهب خاصی ندارد. کافیست «مرگ» را در تعلیقهای زندگی به وجدان ادراک کرده باشید و آن را در سرتاسر زندگی بگسترانید. این نحو زیستن به همان میزان که زندگی و مفاهیم روزمره را بیرنگ میکند؛ رنگ معنا به هستی میپاشد؛ معنایی که جز با بودن در موقعیتِ وحدتِ «حقیقتِ مرگ» و «زندگی» فهم نمیشود. اما «حقیقت مرگ» چیست؟
ادامه دارد...
✍️ #فاطمه_داداشی
@Jazveh_fatemedadashi
جَذَوات | فاطمه داداشی
📌 زندگی در آغوش مرگ 🔸 میزان محبوبیت آدمها برای من به میزان نزدیکی آنها به حقیقت مرگ است(نه اتفاق م
📌 زندگی در آغوش مرگ
🔹تعلیقِ زندگی، یک «آن» از زمان است که همهچیز در آن «آن» به یکباره از اهمیّت میافتد و تو فکر میکنی پس چه چیز واقعاً اهمیت دارد؟ این «آن» در زندگی هر کس متفاوت است؛ برای کسی در «آن»ِ ناامیدی از درمان بیماری، برای کسی در «آن»ِ از دستدادن عزیزی، برای کسی در یک «آن»ِ تلاش بیوقفهای که برای برای زندگی فرسوده، برای کسی در «آن»ِ وصال به همهی آنچه میخواسته؛ برای کسی در «آن»ِ ناشناختهای پس از یک خواب روزمره؛ و برای هرکس در یک «آن» در موقعیتی که تنها برای خود او قابل درک میشود.
ادامه دارد...
✍️ #فاطمه_داداشی
@Jazveh_fatemedadashi
جَذَوات | فاطمه داداشی
📌 زندگی در آغوش مرگ 🔹تعلیقِ زندگی، یک «آن» از زمان است که همهچیز در آن «آن» به یکباره از اهمیّت می
📌 زندگی در آغوش مرگ
🔸حقیقت مرگ چیست؟
«آن»ِ تعلیق زندگی، «آن»ِ تجربهی «حقیقت مرگ» است. حقیقتی که در این نقطه با زندگی وحدت مییابد و رنگ از همه چیز میستاند. این، «حقیقت مرگ» است که در این «آن» برای انسانِ زنده به نطق در میآید: حالا دیگر چه چیز واقعاً اهمیت دارد؟
ادامه دارد...
✍️ #فاطمه_داداشی
@Jazveh_fatemedadashi