فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚بشارت_رهبری
➖به زانو درامدن صهیونیسم
➖شکست آمریکا
➕عظمت و عزت نهایی ملت ایران
#فلسطین
#امام_خامنه_ای
اللّهمـعجللولیکــالفرج
🌹 امتحان شدن شیعیان در آخرالزمان
♦️ امام صادق علیه السلام، درباره شدت فتنههای زمان غیبت میفرماید:
«وَ اللَّهِ لَتُمَحَّصُن؛َّ وَ اللَّهِ لَتُمَیَّزُنَّ؛ وَ اللَّهِ لَتُغَرْبَلُنَّ؛ حَتَّى لَا یَبْقَى مِنْکُمْ إِلَّا الْأَنْدَر»
♦️ به خدا سوگند شما خالص می شوید؛
- به خدا سوگند شما از یکدیگر جدا میشوید؛
- به خدا سوگند شما غربال خواهید شد؛
- تا اینکه از شما شیعیان باقی نمیماند جز گروه بسیار کم و نادر.
♦️در این میان کسانی نجات خواهند یافت که:
١- خود را در زمان غیبت به امام زمان (عجّل اللّه تعالی فرجه الشریف) نزدیک و نزدیک تر کنند؛
٢- خود را از رذایل اخلاقی پاک کنند و به صفات حسنه نیکو گردانند.
٣- شناخت امام زمان -عجّل اللّه تعالی فرجه الشریف- و دعای فراوان برای فرج ایشان، تنها راه نجات در این دوران پر از فتنه است.
📚 بحارالانوار،ج۵، ص۲۱۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 ۸ آبان ماه، سالروز شهادت شهید حسین فهمیده و روز نوجوان و بسیج دانش آموزی گرامی باد.
🍃🌹🍃
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
📚 @fatemi222
🔰حسین فهمیده در شانزدهم اردیبهشت ۱۳۴۶ در روستای سراجه قم زاده شد. در سال ۱۳۵۲ به دبستان «روحانی» قم (نام قبلی: کریمی) وارد شد و از مهرماه سال ۱۳۵۶ تحصیلاتش را در مدرسه راهنمایی حافظ در شهر قم ادامه داد. سپس همراه خانوادهاش به کرج مهاجرت کرد و از مهرماه ۱۳۵۸ در مدرسه خیابانی مشغول به تحصیل شد.
🔹پخش اعلامیههای سید روحالله خمینی (ره) در سالهای ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ در سن حدود ده تا یازده سالگی؛ دیدار امام خمینی (ره) در بازگشت به ایران، شرکت در تظاهرات انقلاب اسلامی زمستان ۱۳۵۷و شرکت در درگیریهای خوزستان از جمله اقدامات اوست.
🔶وی در بیست و پنجم یا ششم شهریور ماه ۱۳۵۹ یک هفته پیش از اعلام رسمی آغاز جنگ همراه نیروی مقاومت بسیج به جبههٔ خرمشهر اعزام شد. از آنجا که در روزهای نخستین از شرکت او در خط مقدم جلوگیری میشد، با تلاشهایی از جمله یک نفوذ چریکی به خط نیروهای دشمن، برای حضور در خط مقدم اجازه گرفت.
🔻وی در غروب سی و یکم شهریور ماه -از نخستین روزهای اعلام تجاوز نظامی ارتش عراق- همراه با محمدرضا شمس در جبهه نبرد حضور رسمی یافت. این دو، یک بار در هفته اول مهرماه زخمی شده و به بیمارستان ماهشهر اعزام شدند. چند روزی پس از بهبودی با ترخیص از بیمارستان و بازگشت به جبهه و پایان دادن مجدد به مخالفت فرماندهان با حضورشان؛ به خط مقدم اعزام شدند.
⚡️امّا فهمیده بار دیگر در بیست و هفتم مهرماه طی مقاومت در برابر حملههای دشمن دوباره زخمی شد. او سر انجام در ۸ آبان ماه ۱۳۵۹ در کوت شیخ درآن سوی شط خرمشهر بشهادت رسید. و بقایای بدنش در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
📚 @fatemi222
چرا حسین فهمیده ۱۳ساله نارنجک میبندد زیر تانک میرود از روی هیجان نیست اما الان کارهای ما دهه هشتادیها را هیجان میگویند؟
🔶 اول: اگر کودکی در خیابان باشد که ماشینی در حال حرکت میخواهد او را زیر بگیرد و کسی خودش را پرت کند جلوی ماشین و کودک را نجات دهد و خودش بمیرد با کسی که خودش را بندازد جلوی ماشین تا حرکت نمایشی انجام دهد و بمیرد مثل هم هستند؟!
🔻 یا اگر گرگی به ما حمله کند و ما برای دفاع از خانوادمان با آن گرگ درگیر شویم و کشته شویم با کسی که برای تخلیه هیجانات و زورآزمایی رفته با گرگ کشتی گرفته و کشته شده یکی است؟!
🔷 دوم: شهید فهمیده از روی هیجانات به زیر تانک نرفته است بلکه با عقل و اندیشه و برای دفاع از اعتقادات و مردمش به زیر تانک رفته است. چون اگر آن کار را نمیکرد تعداد زیادی از همرزمان و مردمش کشته میشدند بنابراین خودش را فدا میکند تا تعداد بیشتری کشته نشوند. اما آن نوجوانی که میآید در خیابان و سنگ میزند و شیشهی مغازه مردم را میشکند و به دیگران آسیب میرساند به چه دلیل این کار را میکند؟! اگر بهترین حالتش را بگوییم که نیروی دشمن نباشد و پول نگرفته باشد این است که بگوییم جو محیط او را گرفته و دچار هیجانات شده و دست به این کار زده است.
🔶 سوم: آن نوجوانی که به خیابان میآید و اغتشاش میکند اگر دستگیر شود فورا به غلط کردن میافتد و ابراز پشیمانی میکند که من این کار را از روی هیجان انجام دادهام و نمیخواستم این کار را انجام بدهم و قول میدهم دیگر تکرار نشود. ولی آن نوجوانی که زیر تانک میرود هیچ وقت دست از عقیدهاش نمیکشد و میگوید باز همین کار را انجام میدهد. چون یقین و اعتقاد به درستی کارش دارد.
🔻 نمونههای این نوجوانان را در دفاع مقدس دیدیم که در زیر سختترین شکنجهها از عقیده خود دست نکیشدهاند مثل 23 نوجوانی که اسیر شدهاند ولی از عقاید خود دست نکشیدند.
🔷 چهارم: حال شما بگوید این نوجوانان که از روی احساسات و جوزدگی به خیابان میآیند با آن نوجوانانی که برای دفاع از اعتقاداتشان به زیر تانک میروند یکی هستند؟! و کدام یک از روی هیجانات و کدام یک از روی عقل و اندیشه دست به کار زده است؟!
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
📚 @fatemi222
پاورپوینت شهدایی
https://eitaa.com/fatemi222/10815
بازی "همراه با شهدا برای نابودی استکبار"
https://eitaa.com/fatemi222/10828
برنامه های پیشنهادی مناسب ایام هفته دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی
https://eitaa.com/fatemi222/10827
شهید فهمیده
https://eitaa.com/fatemi222/10846
وز نوجوان و بسیج دانش آموزی
https://eitaa.com/fatemi222/10845
شبهه نوجوان و ..
https://eitaa.com/fatemi222/10847
کدومیک از شما فرزند نوجوان و جوان دارید؟🤫
https://eitaa.com/fatemi222/10849
👇👇👇
خطر خطر
https://eitaa.com/fatemi222/7774
نسل z و جهاد تبیین
https://eitaa.com/fatemi222/6818
ابزار دانش(ده نکته تربیتی)
https://eitaa.com/fatemi222/4086
تربیت حسینی
https://eitaa.com/fatemi222/4084
راحت طلبی اولین علاقه و گرایش
https://eitaa.com/fatemi222/1395
هشت راهکار کنترلی نوجوان
https://eitaa.com/fatemi222/8874
کدوم مشکل ؟! اِ ببخشید منم مث شخصیت خانم شیرزاد در سریال "ساختمان پزشکان" هنوز نگفته انتظار دارم شما جواب بدید!😃
در یکی از جلسات آموزش خانواده که در مدارس داشتیم یه آقایی آخرای جلسه یه کاغذ دستم داد گفت جواب بدم
نوشته بود "شمارا به هرکه دوست دارید مارا از شر این گوشیها نجات دهید. سه فرزند دارم . صبح که از رختخواب بر می خیزند سرشان توی گوشی است تا نیمه های شب و گاهی اوقات هم تا صبح! . خانه ما شده خانه ارواح . هیچکدام با دیگری حرف نمیزند انگار با هم غریبه شده ایم .
آخر حرصم در میآید از کله صبح تا شب برایشان جان میکنم انتظار دارم وقتی به خانه بر می گردم باهم صحبت کنیم نه اینکه هرکدام سرشان توی گوشی باشد! احساس میکنم دارم از فرزندانم دور میشوم مخصوصا برای دخترهایم خیلی نگرانم!😒
خیلی فکر کردم چه جوری و از کدوم زاویه جوابش رو بدم. جای حرفای قلمبه سلمبه روانشناسی نبود.
یه لحظه گفتم یه چرخی بزنم لابلای خاطرات شهدا ببینم شهدا که زندگی زیبای اونا باعث شده توانایی فوق العاده ای در همه مراحل زندگی داشته باشند چطور پاسخ این مشکل را خواهند داد.
«دختر شهید صیاد شیرازی میگوید: بابا اخلاقش خیلی جدی و محترمانه بود. از آن طرف هم همیشه سرش شلوغ بود. همین باعث شده بود که رابطه مان مثل خیلی از پدر و دخترها نشود. خودش هم این را متوجه شده بود.
یک روز صدایم کرد. رفتم توی اتاقش. جلوی پایم بلند شد. خیلی سرخ شدم. گفت: مریم جان! از فردا بعد از نماز صبح به مدت ۴۵ دقیقه می نشینیم و با هم صحبت می کنیم.چهل و پنج دقیقه اش عجبیب نبود. در طی این مدت به برنامه ریزی های دقیقه ای اش عادت کرده بود.
گفتم: درباره چه موضوعی؟گفت: در هر موضوعی که دلت بخواهد.
صبح وقتی رفتم اتاقش. بابا سوره عصر را خواند و منتظر شد تا من صحبت کنم؛ اما من آنقدر خجالت میکشیدم که خودش فرمان را گرفت دستش. این برنامه همه روزه مان بود. کم کم من هم یخم باز شد و صحبت میکردم.
در همین برنامه صبحگاهی میرفتیم بیرون دور میزدیم. نان میگرفتیم و برمی گشتیم. قبلا گواهی نامه رانندگی گرفته بودم. خودش مینشست کنار دستم تا دست فرمانم خوب شود.این برنامه این قدر ادامه پیدا کرد که آن شرم و خجالت تبدیل به صمیمیت شد.»
عجله نکنید ....یه کم صبر داشته باشید تا ببینیم چی نصیبمون میشه .....توی خاطرات ریز و درشت شهدا یه خاطره خیلی برام عجیب بود .....انگار بهم چشمک میزنه واسه شما هم بگم 😉
روانشناسا و مشاورین خانواده به ما توصیه میکنن برای بهبود رابطه با فرزندانمان، برای آنها وقت بیشتری بگذاریم.
هر قدر برای بچه ها وقت بگذاریم به همان اندازه از آسیبهای تکنولوژی درامان خواهند ماند .
از همین امروز باید اهتمام داشته باشیم وقتی را مشخص کنیم با دخترانمان حرف بزنیم، با آنها به بازار ، پارک و مسجدو... بریم و خلاصه بگونه ای رفتار کنیم که خلاء عاطفی آنها را پرکنیم تا برای جبران این خلا مجبور نباشند به فضای تو درتوی مجازی و خدای نخواسته ارتباطات ناسالم پناه ببرند.
راستی حالا که مهمون سیره والای شهید #صیاد_شیرازی شدیم خوبه یه نیگاه هم مهمون صورت پاک و آسمانی باشیم
⬅️جهت مطالعه برای مرببیان و والدینی که نوجوان دارند
https://eitaa.com/fatemi222/10848