#شبهه 🤨
⬅️در برخی احادیث آمده اگر کسی پیش از قیام امام زمان عج قیام کند قیامش باطل است❌❌❌
همچنان که در همین حدیث به آن تصریح شده است : 👇👇👇
🏴🏳️🚩*هر پرچمی که پیش از قیام حضرت قائم عج بر افراشته شود صاحب آن ، طاغوت و سرکشی است که در برابر خداوند پرستیده شود*
📚شیخ کلینی،کافی،ج ۸ ص ۲۹۸
منظور از این روایت چیست🤔 احادیثی که میگویند پیش از قیام امام زمان عج کسی قیام نکند یا جعلی و دروغین هستند و یا مقصود آن فهمیده نشده است🙄
#پاسخ🔍
🏵 مورد این روایت در جایی است که کسی پیش از ظهور حضرت مهدی عج قیام و مردم را به سوی خودش دعوت کند و اساساً خودش طاغوت باشد👺
اما اگر کسی قیام کند تا زمینه را برای ظهور حضرت مهدی عج فراهم کند به هیچ وجه این قیام باطل نیست☺️
زیرا اگر همه چیز را قرار است خود امام زمان عج درست کند پس این همه آیاتِ :
1️⃣دفاع از مظلوم
2️⃣ در دهان ظلم کوبیدن
3️⃣ #نهیازمنکر
4️⃣و اجرای حدود اسلامی برای چیست؟!
اصلا مگر میشود دستورات قرآن بیش از هزااااار سال و تا ظهور امام زمان عج تعطیل شود؟!😳
✍️برگرفته از کتابِ : شرایط ظهور از دیدگاه قرآن کریم📖
#استاد_محسن_قرائتی
https://eitaa.com/fatemi5
↩️دلقك فرعون
فرد دلقكي در دربار فرعون بود كه كار او مسخره كردن ديگران بالاخص موسي عليه السلام و اطرافيانش بود. روزي حضرت موسي عليه السلام و برادر او هارون براي هدايت فرعون به در قصر او آمدند.
دلقك دم درب قصر آمد و از آنها پرسيد كه كيستند و چه مي خواهند. آنها گفتند فرستادگان خدا، موسي و هارون مي باشند و عصائي در دست و دلقي بر تن و كلاهي بر سر داشتند.
دلقك سريع داخل قصر آمده و لباسهائي شبيه لباسهاي آنان بر تن كرد و نزد فرعون آمد. فرعون بسيار خنديد و از او پرسيد: «اين چه لباسي است كه پوشيده اي؟» او گفت: «اين لباس موسي است كه الان به قصر تو آمده و ادعاي پيامبري و هدايت دارد».
فرعون دستور داد كه وارد شوند. آنها معجزه خود را نشان فرعون دادند و او را از عذاب الهي ترساندند ولي فرعون به نداي آسماني آنها گوش فرا نداده و كار به عذاب الهي كشيد. عذاب روزي بود كه موسي عليه السلامبه اذن خدا دريا را شكافت و از آن عبور كرد.
وقتي لشگريان فرعون داخل آب شدند، عذاب الهي آنها را گرفتار كرده و همگي را غرق نمود اما تنها يك نفر از ميان آنها نجات پيدا كرد و او دلقك فرعون بود.
موسي عليه السلام از نجات يافتن او تعجب مي كند و دليل آن را از خداوند مي پرسد. خطاب مي رسد: «اي موسي! من كسي كه خود را #شبيه دوست من گردانيده است عذاب نمي نمايم
کسی که در پوشش شبیه محبوب خدا(مریم ،فاطمه ،و...) آیا مورد عنایت حق قرار میگیرد؟
برای شباهت اهلبیت تحقق همین شهادت نامه در زندگی هست👇
أَشْهَدُ أَنَّكَ قَدْ أَقَمْتَ الصَّلاةَ، وَآتَيْتَ الزَّكَاةَ، وَأَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ، وَنَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ، وَدَعَوْتَ إِلىٰ سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ
https://eitaa.com/fatemi5/2772
هدایت شده از ستاد امر به معروف گناباد
🔶برگزاری گفتمان امر به معروف و نهی از منکر به کلام حجت الاسلام فاطمی
🔹زمان: امشب همزمان با نماز مغرب و عشاء
🔹مکان: مسجد جامع و مصلی شهرستان گناباد
🔰کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان گناباد
🆔 @abm_gonabad
راهکار عالی برای #غیبت 😁👇
در جمع هستیم و پای غیبت به میان میاد‼️‼️
چگونه نهیازمنکر کنیم؟؟
✖️بحث رو عوض کنید...
به طوری که طرف مقابل متوجه نشود خیلی نرم بحث رو به سمت دیگه میبریم...👌✨
اگر بحثی که پیش میکشید براش جذاب باشه خیلی بهتره و خودش به سمت بحث جدید کشیده میشه😊
🍃اگر باب درددل داره میگه ، بگیم :
نمیدونم چی بگم عزیزم ولی اون شخص که خودش نیست از خودش دفاع کنه🙂
🍃یا اگه صمیمی هستین با لبخند بگیم :
صحبتامون داره به سمت غیبت پیش میره 😌 بهتره در مورد کسی صحبت نکنیم و الکی برای خودمون گناه نخریم و گناه دیگران رو پاک نکنیم...👌
و بحث رو عوض کنید طوری که شخص ناراحت نشه...😊
چن بار که جلوی غیبت رو بگیرین
یواش یواش متوجه میشن👌
دیگه نمیتونن جلوی شما غیبت کنن😌
#شیوه_ها
https://eitaa.com/fatemi5/2772
#طوفان_الاقصی
🌷شهید مرتضی مطهری:
اگر میخواهید اسرائیل را نابود کنید✊
اول باید امر به معروف و نهی از منکر
را همگانی و رایج کنید...💕
✳️ اینگونه نهی از منکر کنید👌
امام خمینی رحمةالله می فرمود:
خدا رحمت کند شیخ ما مرحوم آقای شاه آبادی "رضوان الله علیه" را، ایشان به من فرمود که در آن زمان شدت، مقابل منزل ما یه دکّانی باز شد که مثل اینکه چیزهای خلاف میفروخت، دکان بدی باز شد.
من به رفقایم گفتم که شما یکی یکی بروید
نهی اش کنید ،
یه روز قریب ۲۰۰ نفر، یکی یکی صبح رفتند:《سلام علیکم! و علیکم السلام! آقا، این دکان اینجا مناسب نیست!》این رد شد، یکی دیگر آمد، تا عصر حدود ۲۰۰ نفر رفتند به این آدم گفتند!
تمام شد! برچید بساطش را، این نهی وقتی مکرر شد در روح انسان حتما تاثیر می کند.
(۵۸/۳/۱۱)
فهرست امر به معروف و نهی از منکر
https://eitaa.com/fatemi5/2772
هدایت شده از منبرک فاطمی
♻️ شش پاسخ به شش اشکال مخالفان نهی از منکر
🔰 معمولا کسانی که حجاب را قبول ندارند و رعایت نمیکنند، زمانی که به ایشان تذکر میدهید، یکی از این موارد را در جواب شما خواهند گفت:
1️⃣ میگویند: «موسی به دین خود، عیسی به دین خود».
⬅️ پاسخ: البته ما اگر بخواهیم طبق دین خودمان رفتار کنیم، که «امر به معروف و نهی از منکر» را واجب کرده، میبایست به شما تذکر بدهیم. اما شما می گویید کسی نباید دیگران را نسبت به کارهای دینیاش امر و نهی کند، درحالی که خودتان این کار را میکنید. شما میگویید «نهی از منکر» دخالت در کار دیگران است و کار درستی نیست، اما همین الان دارید ما را از تذکر دادن، نهی میکنید و در کار ما دخالت میکنید!
🔹شاید برخی در جواب ما بگویند: «شما زمانی حق دارید به ما تذکر بدهید که ضرری به شما برسد، وگرنه این کار شما، دخالت در مسائل شخصی است. از بی حجابی ما ضرری به شما نمیرسد».
🔹در جواب باید گفت: حتما بیحجابی شما که باعث تحریک دیگران میشود، برای بسیاری افراد جامعه ضرر دارد از جمله فروپاشی خانواده. جدا از این ضررهای اجتماعی که حتی در نتایج تحقیقات دانشمندان غربی هم آمده، باید گفت که نهی از منکر، دستور خدایی است که خالق ما و شماست، اما شما معتقدید که خدا، دستور خوبی نداده و در این مورد با خداوند، اختلاف نظر دارید! اما شما طبق تفکر خودتان رفتار نمی کنید.
2️⃣ میگویند: «مگر دین اجباری است؟ لا اکراه فی الدین».
⬅️ پاسخ: این حرف، در مورد اصل پذیرش دین است. یعنی هیچکس را حتی با زور اسلحه، نمیتوان اجبار کرد که به دینی که ما اعتقاد داریم، ایمان بیاورد. ایمان، اعتقاد درونیِ فرد است که با اختیار خودش حاصل میشود. در غیر این صورت، او میتواند در ظاهر بگوید «ایمان آوردم»، ولی واقعا ایمان نیاورد. اگر «لا اکراه فی الدین» به این معنا باشد، پس فلسفه امر و نهی و واجب و حرام الهی چیست؟
🔹قوانین بشری هم همینطور است، شما میتوانید به کشوری، وارد نشوید، اما اگر وارد شدید، مجبورید قوانین آن را رعایت کنید.
3️⃣ میگویند: «چرا به اختلاسها و دزدیها اعتراض نمیکنید».
⬅️ پاسخ: دزدی و اختلاس منکر است، بیحجابی و عریانی هم منکر است. اما بستر تحقق بیحجابی، فضای علنی و بستر تحقق اختلاس و دزدی، محیط پنهان است. کسی علنی و آشکار و با اعلان عمومی اختلاس نمیکند. بله اگر همزمان اختلاس و کشف حجاب رخ دهد و شما اطلاع داشته باشید اما فقط به کشفحجاب اعتراض کنید، اشکال شما وارد است. مضافا که ممکن است عدهای به صورت تخصصی به اختلاسها و حفرههای قانونی این منکر اعتراض کنند و عدهای به کشفحجاب، آیا اقدام هر کدام مانع اقدام دیگری خواهد شد؟!
4️⃣ میگویند: «این بیحجابی ما، در واقع اعتراض است، اعتراض به اختلاسها و بیعدالتیها».
⬅️ پاسخ: کسی که اختلاس کرده یا عدالت را رعایت نمیکند، یک کار ضددینی و خلاف اسلام انجام داده. آیا اسلام گفته بود برود دزدی و اختلاس کنید؟ اگر شما هم دستور دینی حجاب را کنار بگذارید، شبیه او شدهاید و در همان مسیر حرکت کردهاید. آیا این اعتراض است یا همراهی؟! مثل این است که من در اعتراض به کسی که مواد مخدر مصرف میکند، بگویم چون او مواد مخدر مصرف میکند، من هم در اعتراض به او سیگار میکشم!
5️⃣ میگویند: «در شرایطی که وضعیت اقتصاد و گرانی، اینچنین است، شما نمی توانید به بی حجابی، اعتراض کنید. فقر، دینی باقی نمیگذارد. هر وقت وضعیت اقتصاد خوب شد، ما هم حجاب را رعایت میکنیم».
⬅️ پاسخ: اولا که معمولا هر چه به مناطق مرفهتر در شهرها نزدیک میشویم، روند کشف حجاب و عریانی بیشتر میشود. پس فقر، علت اصلی این منکر دینی و قانونی نیست. علاوه بر این، ریشه فقر در بخشی از جامعه، بیدینی بخش دیگر آن است. منکراتی مثل کم فروشی، کم کاری، خیانت، دست درازی به بیتالمال، اختلاس و سیاستهایی که به تقویت سرمایهداری زالو صفتانه میانجامد، از مصادیق بیدینی است نه دینداری.
6️⃣ میگویند: «دیگر فایده ای ندارد، شما نمیتوانید وضعیت حجاب را به حالت سابق برگردانید».
⬅️ پاسخ: این نگاه محصول این نظریه است که اکثریت جامعه به ویژه خانمها با مسالهای به نام حجاب مخالفند. درحالی که در طول ماههای گذشته مشخص شد که اکثر بانوان با سیاست کشف حجاب همراه نیستند. بعد از غائله زن، زندگی، آزادی با اینکه تصور برخی سردمداران این جریان کشف حجاب اکثریت خانمهای جامعه بود، اما شاهد بودیم که این اتفاق برعکس افتاد. خصوصا بعد از اینکه مشخص شد که نزاع بر سر کشف حجاب سر نیست و انتهای این مسیر برهنگی، عریانی و از بین رفتن نهاد خانواده است. اینکه وضعیت حجاب به حالت قبل بر میگردد یا نه، وظیفه ما نیست، ما وظیفه داریم در کنار مطالبه اقدام قانونی بازدارنده از سوی نهادهای مسئول، اجرای امر به معروف و نهی از منکر زبانی را اجرا کنیم.
🇯🇴 @fatemi222
#نهج_البلاغه
▫️الرَّاضِي بِفِعْلِ قَوْمٍ كَالدَّاخِلِ فِيهِ مَعَهُمْ، وَ عَلَى كُلِّ دَاخِلٍ فِي بَاطِلٍ إِثْمَانِ، إِثْمُ الْعَمَلِ بِهِ وَ إِثْمُ الرِّضَى بِه
🟤كسى كه از اعمال قومى خشنود باشد، گويى خود در داخل كارهاى آنان بوده است. بر هركس كه در مجلس فاسقان نشيند، دو گناه باشد، يكى، گناه آن كار كه مرتكب شده و يكى گناه خشنودى او به آن كار
📘#حکمت_154
💢 مراتب نهى از منکر
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🔹اى مومنان! هركس ظلم و ستمى را مشاهده كند كه در حال انجام گرفتن است يا كار زشت و منكرى را ببيند كه مردم را بهسوى آن فرامى خوانند اگر تنها با قلبش آن را انكار كند راه سلامت را برگزيده و گناهى بر او نيست (به شرط اينكه بيشتر از آن در توان نداشته باشد) و آنكس كه با زبان و بيان به مبارزه برخيزد و آن را انكار كند پاداش الهى خواهد داشت و مقامش از گروه نخست، برتر است. اما آنكس كه با شمشير (در آنجا كه راهى جز آن نيست) براى اعلاى نام خدا و سرنگونى ظالمان، به انكار برخيزد او كسى است كه به راه هدايت راه يافته و بر جاده حقيقى گام نهاده ونور يقين در قلبش تابيده است.
📚 حکمت 373 نهج البلاغه