eitaa logo
تکلیف بزرگ
559 دنبال‌کننده
602 عکس
612 ویدیو
176 فایل
🔸ارتباط @alam_yalam_beanallaha_yara @ste_gonabad5 جهت #روشنگری واجب فراموش شده.و #مطالبه گری فهرست کلی: https://eitaa.com/fatemi5/2772
مشاهده در ایتا
دانلود
۳. صبر، پل عبور به بهشت امام حسین (ع) برای اینکه یاران خود را بهشتی کند، چشم‌انداز روشن و امیدبخشی از فرجام کار صابران را به آنان نشان داد و شهادت همراه با صبر را پل عبور به آن فضای دل‌انگیز معرفی کرد. امام (ع) برای امیدبخشی، دلداری و انگیزه‌آفرینی در یاران خویش و خانواده‌اش و آمادگی آنان برای تحمّل سختی‌های این راه، ‌فرمود: صَبْراً بَنِی‏ الْکِرَامِ‏ فَمَا الْمَوْتُ‏ إِلَّا قَنْطَرَهٌ یَعْبُرُ بِکُمْ عَنِ الْبُؤْسِ وَ الضَّرَّاءِ إِلَی الْجِنَانِ الْوَاسِعَهِ وَ النَّعِیمِ الدَّائِمَهِ: صبر و مقاومت کنید ای بزرگ‌زادگان! چرا که مرگ، تنها پُلی است که شما را از رنج و سختی عبور می‌دهد و به سوی بهشت گسترده و نعمت‌های همیشگی می‌رساند. همچنین خطاب به خانواده خود و دعوت آنان به صبوری نیز ‌فرمود: «بنگرید! اگر من کشته شدم، به خاطر من گریبان چاک ندهید و صورت مخراشید».
۴. ایمان به هدف کسی که در انتخاب هدف و راه بصیرت نداشته باشد، راه را با تردید می‌پیماید و در مواجهه با مشکلات، کم‌طاقت می‌شود؛ اما آنکه «حق» را هدف قرار دهد و با بصیرت گام در راهی بنهد، نه سست می‌شود و نه از سختی‌ها می‌هراسد، حتی مرگ در راه هدف حق را هم با آغوش باز می‌پذیرد. وقتی امام (ع) در مسیر کربلا، عبارت «إِنَّا لِلَّهِ‏ وَ إِنَّا إِلَیْهِ‏ راجِعُونَ» را که گویای شهادت بود، بر زبان جاری کرد؛ حضرت علی اکبر (ع) از پدر پرسید: «أَوَلَسْنَا عَلَی الْحَقِّ: مگر ما بر حق نیستیم؟». امام فرمود: «بَلَی وَ الَّذِی إِلَیْهِ مَرْجِعُ الْعِبَادِ: آری! قسم به خدایی که بازگشت همگان به سوی اوست، ما بر حقّیم». حضرت علی اکبر (ع) گفت: «فَإِنَّنَا إِذاً لَا نُبَالِی أَنْ‏ نَمُوتَ‏ مُحِقِّینَ: پس ما را باکی از مرگ در راه حق نیست». امام حسین (ع) هنگام آخرین وداع با اهل‌بیت خویش نیز ضمن آنکه آنان را آماده تحمل بلا و رنج ‌ساخت، فرجام خوش این مصیبت‌ها را نیز بیان کرد تا آنان به سلاح صبر مجهز شوند: وَ یُعَوِّضُکُم عَنْ هَذِه الْبَلیّهِ اَنواعَ النِّعَمِ وَ الْکِرامهِ فَلاتَشْکُوا وَ لا تَقُولُوا بِاَلْسِنَتِکُم مَا یَنْقُصُ قَدْرَکُم: خداوند انواع نعمت‌ها و کرامت را در عوض این بلا و گرفتاری به شما عطا می‌کند. پس شکوه نکنید و چیزی بر زبان نیاورید که قدر و منزلت شما را کم کند. از همین رو بود که حضرت زینب (ع) در مجلس ابن‌زیاد و در پاسخ به وی، عزتمندانه و صبورانه فرمود: «مَا رَأَیْتُ‏ إِلاَّ جَمِیلاً». این بیان، گویای روحیه صبر در آن بانوی کرامت و قهرمان صبر است که دشمن را در هم شکست. چنین ایمانی به درستی راه و حق بودن هدف، آستانه تحمل و صبوری انسان را در برابر همه مشکلات، از جمله کشته شدن در راه عقیده حق را بالا می‌برد.
۵. حضور در محضر خدا از دیگر عواملی که هم سبب افزایش آستانه تحمل و صبوری انسان می‌شود و هم برای آدمی آرامش روحی به ارمغان می‌آورد، خود را در محضر خدا دیدن و پروردگار را حاضر و ناظر و باخبر از احوال خویش دانستن است. همچنان که وقتی حضرت ابراهیم (ع) به آتش افکنده شد، فرشتگان بزرگ الهی می‌آمدند و می‌گفتند: آیا نیازی داری؟ آن حضرت به آنان می‌فرمود: به شما احتیاجی ندارم. جبرئیل گفت: پس از خدا بخواه. حضرت فرمود: «حَسبی مِن سُؤالی عِلمُهُ بِحالِی: همین که او از حال من خبر دارد، برایم کافی است». امام حسین (ع) در اوج سختی‌ها و بلاهای جانکاه، درباره میزان و عامل صبر و تحمل خویش فرمود: «هَوَّنَ عَلَیَّ مَا نَزَلَ بِی أَنَّهُ بِعَیْنِ اللَّهِ: آنچه این داغ‌ها و مصیبت‌ها را برایم قابل تحمل می‌سازد، این است که در برابر چشم خداست و خداوند می‌بیند و شاهد است». یاد خدا و انس با پروردگار، قدرت تحمل شداید را بالا می‌برد. از همین روست که خداوند فرموده است: «وَاسْتَعِینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاهِ». توکل نیز عنصری صبرآفرین است؛ زیرا نوعی احساس پشتوانه الهی در امور سخت و تکلیف‌های سنگین و به عبارتی همان احساس حضور در محضر الهی و برخورداری از نصرت و امداد و عنایت اوست. از همین روست که سیدالشهداء (ع) در صبح عاشورا با حمله سپاه دشمن، این‌گونه با خدا مناجات می‌کند: «اَللَّهُمَّ أَنْتَ ثِقَتِی فِی کُلِّ کَرْبٍ، وَ أَنْتَ رَجَائِی فِی کُلِّ شِدَّهٍ…: خدایا! تو در هر گرفتاری تکیه‌گاه منی و در هر شدت و سختی، مایه امید منی».
قال الصادق(ع): «یَا ابْنَ جُنْدَبٍ لَوْ أَنَّ شِیعَتَنَا اسْتَقَامُوا لَصَافَحَتْهُمُ الْمَلَائِکَه‏»[۱] «ای پسر جندب! اگر شیعیان ما استقامت ورزند، ملائکه با آنها دست می‌دادند و …». وجود انگیزه، یکی از عوامل مهم برای رسیدن به ‌هدف است. اما این عامل به‌ تنهایی کارایی چندانی ندارد، به همین دلیل باید عنصر مکملی وجود داشته باشد تا رسیدن به هدف میسّر گردد. یکی از مهم‌‌ترین مکمّل‌ها، صبر است. زیرا حوادث و مشکلات در مسیر رسیدن به مقصد بسیار است ،از اینرو باید روحیه استقامت را در خود پرورش داد تا بتوان این راه را به‌ بهترین شکل طی کرد و به مقصد رسید.
📌صبر و تصبّر «تصبّر» یعنی خود را به صبر عادت دادن. حضرت علی(ع) در وصیّت خود به فرزندش امام حسن(ع) می‌فرماید: «وَ أَشْعِرْهُ بِالصَّبْرِ»، «لباس صبر بر قلب بپوشان». در اینجا منظور این است که صبر، همانند لباس زیر به قلب می‏چسبد و با متن و حاق قلب تماس پیدا می‏کند. این نوع لباس که در قلب تأثیر دارد، حالتی را در قلب بوجود می‌آورد که او را از جزع و بی‏تابی رها می‌سازد. ناگفته نماند که تصبر با صبوری تفاوت دارد، چرا که گاهی انسان در ظاهر اظهار بی‌تابی نمی‌کند ولی در واقع همانند انسان‌های مضطرب، در عمق جانش بی‌قرار است. امّا وضعیت مطلوب آن است که حالت آرامش از ظاهر به عمق قلب سرایت کند. در این صورت است که انسان موفق خواهد بود. البتّه این هرگز به معنای آن نیست که انسان زندگی بی‌دغدغه‏ای داشته باشد، چرا که زندگی دنیا با سختی‏ها عجین است؛ {لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ فی‏ کَبَد} «و البته آدمی را در سختی و رنج آفریدیم». تصبر در یادگیری علوم دینی نیز در همین راستاست. علی‌(ع) بعد از توصیه به تفقّه در دین، می‌فرمایند: «عَوِّد نَفْسِکَ التصبر علی المکروه، و نعم الخُلْقُ التَّصَبُّرُ فی الحَقّ» «نفست را به شکیبایی بر نامطلوب عادت بده و چه نیکو خویی است شکیبا بودن در راه حق»البته باید توجه داشت که این امر (تصبّر) باید به تدریج بوجود آید، آن گونه که قرآن کریم می‌فرماید: {إِنَّ مَعَ الْعسر یسراً}؛ «همانا به همراه هر سختی، آسانی است»
صبر بدنی در مقابل مشقت‌هایی است که بر بدن و جسم انسان وارد می‌شود. این صبر یا با عمل تحقق می‌یابد، مثل قیام به عبادات مشکل، یا با تحمل و استقامت، مثل صبر بر کتک‌های شدید، امراض بزرگ و جراحات هولناک، که قرآن کریم درباره‌ صبر ایوب نبی در برابر امراض و مصیبت‌هایش این‌گونه از او یاد‌ می‌کند: «وَاذْکُرْ عَبْدَنا أَیُّوبَ إِذْ نادی‌ رَبَّهُ أَنِّی مَسَّنِیَ الشَّیْطانُ بِنُصْبٍ وَ عَذابٍ‌... إِنَّا وَجَدْنَاهُ صَابِرًا؛ و به خاطر بیاور بنده ما حضرت ایّوب را، هنگامی که پروردگارش را خواند (و گفت: پروردگارا!) شیطان مرا به رنج و عذاب افکنده است‌... ما ایوب را شکیبا یافتیم.» حضرت ایوب (علیه‌السلام) یکی از انبیاء بزرگ الهی است که دارای مال و فرزندان فراوان و بسیار اهل بخشش بود. او مورد امتحان‌های سخت الهی قرار گرفت، اموال او از بین رفت، فرزندان او هلاک شدند، بدن او دچار امراض سخت شد، اما او در برابر کوه مصائب و مرض‌های شدیدی که بر او وارد شد، صبر نمود و هیچ شکایتی نکرد، لذا به عنوان اسوه و الگوی صبر شناخته شد.
در بیان علت رسیدن بعضی از بنی‌اسرائیل به مقام امامت و هدایت مردم‌ می‌فرماید: «وَ جَعَلْنا مِنْهُمْ أَئِمَّةً یَهْدُونَ بِأَمْرِنا لَمَّا صَبَرُوا وَ کانُوا بِآیاتِنا یُوقِنُونَ؛ [۵۳] و از آنان امامان (و پیشوایانی) قرار دادیم که به فرمان ما (مردم را) هدایت می‌کردند چون شکیبایی نمودند، و به آیات ما یقین داشتند.»
💵 یه کارمند بانک، گاهی اوقات از مردم پول می‌گیره، و گاهی اوقات به مردم پول میده. نه اون موقعی که پول از مردم می‌گیره خوشحالی میکنه، و نه اون موقعی که پول به مردم میده ناراحت میشه. چون میدونه این پول‌ها دستش امانت هستند.☝️ 📣 در واقع، میخواد با این دادن‌ها و گرفتن‌ها، تحمّل و ظرفیتِ ما آدمها رو بالا ببره. خدا میخواد روحِ ما انقدر بزرگ بشه که تلخی‌ها و شیرینی‌ها در اون اثر نکنه:👇 ✔ حضرت زینب(سلام الله علیها) بعد از اونهمه حوادثِ سختِ کربلا فرمود: «مَا رَأیتُ اِلّا جَمیلا». من به جز زیبایی چیزی ندیدم. ✔ امام حسین(علیه السلام) در گودال قتلگاه، و در آخرین لحظاتِ زندگی فرمود: «اِلهی رِضاً بِقَضائِک، صَبراً عَلی بَلائِک». خدایا! به حکمِ تو راضی هستم، و بر این بلاها و امتحانات صبر میکنم. 👌 اگر کسی حوادث عالم رو اینطوری ببینه، و بر اساسِ علم و حکمتِ بدونه، دیگه به میرسه. دیگه: ✖️ حرص نمیخوره ✖️ عصبانی نمیشه ✖️ دشمنی نمیکنه ✖️ حسد نمی‌ورزه ✖️ و... چون میدونه همه‌ی این صحنه‌ها از قبل، به صورتِ حکیمانه‌ای طراحی شده: فِی کِتَابٍ مِّن قَبْلِ👈 از قبل در لوح محفوظ ثبت شده. ⚡️ لذا امیرالمومنین علیه السلام فرمودند: تمامِ در دو کلمه‌ی قرآن است.☝️ سپس همین آیه را تلاوت کردند: 🕋 لِکَیْلَا تَأْسَوْا عَلَیٰ مَا فَاتَکُمْ وَ لَا تَفْرَحُوا بِمَا آتَاکُمْ. 💢 بر آنچه از دست دادید، تأسف نخورید، و بر آنچه به شما داده می‌شود، دلخوش نباشید. و بعد حضرت فرمودند: کسی که اینگونه باشد، زاهدی جامع الاطراف است. ✅👌 سلام الله علیها اینگونه نسبت به حوادث نگاه میکردند چون خداوند میبیند و میداند و طبق مصلحت امتحان میکند لذا برادر و فرزند و مال ....را که از دست میدهند افسرده نمیشوند چون اینها امانت خداوند هستند
🔻ثُباتِ قدم🔻 ✍ در قرآن کریم، بارها از صحبت شده، ✅️ حتّی قرآن به ما یاد داده که در دعاهامون، از خداوند طلب کنیم:👇 🕋 رَبَّنٰا أَفْرِغْ عَلَیْنٰا صَبْراً وَ ثَبِّتْ أَقْدٰامَنٰا وَ انْصُرْنٰا عَلَی الْقَوْمِ الْکٰافِرِینَ (بقره/۲۵۰) 💢 پروردگارا! صبر و شکیبایی بر ما فرو بریز! 💢 و قدمهای ما را ثابت و استوار بدار! 💢 و ما را بر گروه کافران پیروز بفرما! 🕋 رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَ إِسْرَافَنَا فِی أَمْرِنَا وَ ثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَ انصُرْنَا عَلَی الْقَوْمِ الْکَافِرِینَ (آل عمران/۱۴۷) 💢 پروردگارا! گناهانِ ما را ببخش! 💢 و از تندرویهای ما در کارها، چشم پوشی کن! 💢 و قدمهای ما را استوار بدار! 💢 و ما را بر جمعیّت کافران، پیروز گردان! ☝️ سعی کنیم این دعا رو همیشه داشته باشیم، و حتّی در قنوت نمازهامون بخونیم: 🌴رَبَّنٰا... ثَبِّتْ أَقْدٰامَنٰا🌴 👈 خدایا! ما را ثابت قدم کن. کسانی که به خدا دارند، دارند.❤️ «ثُباتِ قَدم» یعنی اینکه:👇 ✔ در بحران‌ها نلرزیم، ✔ در پیچیدگی‌ها فریب نخوریم، ✔ پامون نلغزه، ✔ در شبهات و فتنه‌ها فریب نخوریم، ✔ در مسیری که در پیش گرفتیم، سست و بی‌انگیزه نشیم. «ثُباتِ قَدم» یعنی اینکه:👇 ✔ هرچی شرایط سخت‌تر و حادتر شد، ما محکم‌تر باشیم. ⁉️میدونی مهمتر از «خوب بودن» چیه؟ 👈 «خوب موندن». خوب موندن👈 یعنی ثابت قدم موندن.. در یک کلمه... یعنی👈 عاقبت به خیر شدن..😍 @a_fatemi24
✍خوشبختیِ کاذب؛ قاتل خاموش ✅ این یک قاعدۀ کلّی هست، که خدا همۀ ما رو با چیزهای مختلفی میکنه: 🕋 وَ لَنَبْلُوَنَّكُم بِشَیءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَرَاتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرینَ. (بقره/۱۵۵) 💢 قطعا همۀ شما را با اموری همچون ترس و گرسنگی، زیانِ مالی، جانی و فرزندان آزمایش می‏‌كنیم، و بشارت ده به صابران.   ☝️یعنی اینکه حالات روحی ما، یکسان نیست، همیشه نوسان داره؛↶ 🤦‍♂ یه روز خانواده‌مون مشکل دارن، 😷یه روز خودمون مریض میشیم، 🚘 یه روز تصادف میکنیم، 💵 یه روز کار نداریم، بی‌پول میشیم، و...‌.... ⛔️ اکثر مردم از این اتفاقات ناراحت میشن و گله میکنن که چرا هیچ وقت نمیتونیم باشیم و راحت زندگی کنیم؟😔😣 🗣 بزارید اینطوری بگم؛ 👇👇👇 🖥 دیدید بالای سر بیمار، دستگاه مانیتور میزارن که علائم حیاتی بیمار رو نشان بده؟؟ اون خطی که در صفحه‌ی مانیتور در حال حرکته تا وقتی نوسان داره،_\/_|/_\/ علائم حیات رو نشون میده، ولی همینکه ممتد شد، ــــــــ یعنی تمام!✋ 👌یعنی این نوسانات،_\/_|/_\/ برای زنده بودن لازمه. ✅ این نوسانات و که خدا به ما میده هم همینطوره، برای ما لازمه و مشخص میکنه تا چه اندازه ما راسته؛↶ ❤️کی قلبش است و با خداست؟ 🖤کی قلبش است و بی‌خداست؟ 👇👇👇 🕋 وَ لَقَدْ فَتَنَّا الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ فَلَيَعْلَمَنَّ اللَّهُ الَّذِينَ صَدَقُوا وَ لَيَعْلَمَنَّ الْكاذِبِينَ(عنکبوت/۳) 💢در حالى كه بدون ترديد كسانى را كه پيش از ايشان بودند آزموديم تا خداوند كسانى را كه راست گفتند معلوم دارد و دروغگويان را معلوم نمايد. ✅ بعضیا تو این نوسانات، به خدا پناه میبرن و میکنند، خدا هم بهشون بشارت میده.😍 🕋 بَشِّرِ الصَّابِرین ✅ ولی بعضیا میگن؛ نخیر❌ ❗️ما باید به هر قیمتی که شده، باشیم و راحت زندگی کنیم.🤨 ☝️اینا ممکنه از هر راهی که شده به برسند، ولی در عوض، سر از ناکجا آباد در بیارن.😱 🔚و کم‌کم به جایی میرسند که خدا رهاشون میکنه❗️ 👇👇👇 🕋 وَ نَذَرُهُمْ فِى طُغْيَنِهِمْ يَعْمَهُونَ(انعام/۱۱۰) ✨آنان را در طغیانشان رها میسازیم تا سرگردان بمانند. ☝️خدا نکنه کسی به اینجا برسه❗️ 😱به اینجا که برسیم یعنی مماتِ واقعی❗️🔔 🔚 هر راحتی، به معنی نیست.❌ @talangoremazhabi
بسم الله الرحمن الرحیم- 👌کفار و مخالفین،دستورات دین را افسانه و خرافه میدانند که در این باره خداوند می فرماید: إِذَا قِيلَ لَهُمْ مَاذَا أَنْزَلَ رَبُّكُمْ قَالُوا أَسَاطِيرُ الْأَوَّلِينَ : 👈 چون به آنان گفته شود پروردگارتان چه چيز نازل كرده است مى گويند افسانه هاى پيشينيان است(آیه 24 نحل) 👌برخی از دلایل دین گریزی عبارتند از : 1- خواسته هاي نفساني: عده اي از آن جهت كه آموزه هاي پيامبران با بند وباري و ولنگاري ايشان ناهمخوان است و بر زياده خواهي ها و آزادي هاي ايشان قيد و بند مي زند مخالف دین هستند. (ارأيت من اتّخذ إلهه هواه: فرقان/43) 2-مشکلات اقتصادی و فقر: فقر و مشکلات اقتصادی عاملی برای مخالفت با دین شده است؛ چون گاهی مشکلات گروهی از مسولین و مردم را به نسبت میدهد و ضعف اقتصادی را به دین ربط داده و با مقایسه با کشورهای بی دین،اشکال را از دین دانسته و این بهانه ای برای دین گریزی میشود ودر روایات نیز گفته شده که فقر گاهی باعث بی دینی میشود. البته این نکته نیز لازم است که ثروت زیاد نیز موجب بی دینی و میشود که مقابل اکثر پیامبران،ثروتمندان قرار گرفته اند. 3-سخت گیری زیاد: فشار زیاد و سخت گیری اثر معکوس دارد و خدا از هرکس به اندازه توانش خواستار است(لاَ يُكَلِّفُ اللهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا) 4-دین را مخالف عقل و علم پنداشتن: ناسازگار ديدن دين با علم از عوامل مهم دين گريزي است؛ مثلا موضوعاتی مثل فرشته و جن، تفاوت زن و مرد در موضوعاتی مثل ارث،دیه،قضاوت و... باعث این پندار میشود که باید این موضوعات برایشان درست تحلیل شود. 5- عملکرد غلط برخی متولیان دین: با مشاهده كساني كه قول و عملشان يكي نيست و در عين حال، دعوت به دين داري مي كنند، از خود مي پرسند: اگر اسلام خوب و ارزشمند است، چرا مدعيان آن بدان عمل نمي كنند؟ چون نمی توانند لغزش افراد را به حساب خود آنها بگذارد نه دين و مذهبشان، به محض ديدن خلاف و اشتباه در اعمال الگوها و كساني كه به طرف دين دعوت مي كنند، آن را به حساب دين مي گذارند
بسم الله الرحمن الرحیم موضوع: ✍قرآن نيز يكي از علل اصلی بي ايماني را جهل و ضعف معرفتي انسان ها مي داند؛ 👌چنانچه حضرت نوح(عليه السلام)به قوم خود مي فرمايد: (وَلَـكِنِّيَ أَرَاكُمْ قَوْماً تَجْهَلُونَ)(هود: 29); شما را مردماني ناآگاه مي بينم. 👈امير مؤمنان(عليه السلام) نيز درباره علت كفر مي فرمايد:اگر مردم در موارد ناآگاهي درنگ و تأمّل مي كردند، هرگز به كفر و گم راهي نمي گراييدند.( ميزان الحكمة،ج 2، ص 153) 👌بنابراين، يكي از علل روان شناختي دين گريزي در همه انسان ها، به ويژه جوانان، ضعف و عدم تفكر درباره دين است ✋برخی از علل دین گریزی عبارتند از: 1- خانواده: خانواده ها با تربیت نادرست وناقص خود اغلب زمینه های دین گریزی را فراهم می كنند. پیامبر(ص) فرمود: كلُّ مولودٍ یُولَد على الفطرةِ فاَبواهُ یَهوّدانهِ او یُمجّسانه»؛هر انسانى كه به دنیا مى‏آید، در ذاتش به خداپرستى گرایش دارد. اما پدر و مادر او را از خالق هستى دور كرده، باعث انحراف وى از دین‏مى‏شوند(من لایحضره الفقیه،ج 2،ص49) 2- دوستان ورفیقان ناباب: 👌دوستان نقش مهمی در زندگی انسانها دارند. امام صادق(ع)می فرمایند: «المرءُ على دینِ خلیله.» (وسائل الشیعه، ج 4، ص 207). 👌به همین دلیل است كه گاهى یك فرد فاسق در مدتى كوتاه گروه زیادى را از دین بى‏زار مى‏كند. در قیامت نیز شكایت اهل دوزخ از دوستان و اطرافیان می باشد: یَا وَیْلَتَا لَیْتَنى لَمْ أَتَّخِذْ فُلانا خَلیلاً لَقَدْ أَضَلَّنی(آیه 228فرقان) 3- مطبوعات ورسانه های جمعی تحت قدرت مستكبرین: 👌 مستكبران در هر زمانى با شیوه‏هاى گوناگون تبلیغاتى، شایعه و تهمت، و زدن برچسب‏هایى مثل مخالف آزادى، مرتجع و عقب مانده و یا با ترویج شك و شبهه، تحقیر و استهزاى باورهاى دینى مردم، موجبات دین‏گریزى را فراهم كرده‏اند. مردم را از دین گریزان مى‏كنند. 👌براى نمونه، هنگامى كه شعیب علیه‏السلام مردم را به ترك بت‏پرستى و پرهیز از كم‏فروشى دعوت مى‏كرد، به او مى‏گفتند: 👈 این دعوت تو مخالف با آزادى انسان‏هاست. آزادى انسان حكم مى‏كند هر كه را خواست، بپرستد و هرگونه كه خواست در اموالش تصرف كند. 4-نداشتن الگوهای مناسب: 👌گاهی بجای اینکه الگوگیری از شهدا،علما ،متفکرین و دانشمندان داشته باشند؛برخی از بازیگران و هنرمندان فاسق غربی را الگو قرار می دهند که اثر منفی زیادی دارد. خداوند ما را از شر وسوسه های شیطانی نجات دهد.
🌹فویل للمصلین 💠💠 پس: 🔹بی حوصله به نماز نایستیم، خسته و کسل نماز نخوانیم ، اذکار نماز را با تامل و توجه بخوانیم ، 🔔🔔 حواسمان باشد که: 🔸بی حوصلگی و کسلی و بی‌توجهی در نماز از نشانه های ست ، 🙏🙏 خدا عاقبت همه مان ختم بخیر کنه ،با این اوضاعی که در ظاهر نماز داریم ، تا برسد به باطن آن که ست.
🌐💠⚜️⚜️💠🌐 ✅ اما برگردیم به آیه. ابتدا میفرماید؛ 🌸 یاایهاالذین آمنوا؛ اهل ایمان مواظب باشند. ⚠️ یعنی شیطان دنبال اهل ایمانه ... ⚠️ با بی دینها و کافرا و ... کاری نداره. ⚠️ اونا که خودشون یه پا شیطانند. بعضیهاشون که از شیطان هم جلوترند در جنایتکاری. 🔔🔔شیطان روی اهل ایمان، بچه شیعه ها، معتقدین به خدا و پیغمبر و چهارده معصوم، روی اهل نماز، اهل دعا و مجلس امام حسین ووو ... کار میکنه و تا داغونشون نکنه دست بردار نمیشه. ❌❌اگه شده تا آخر عمرشون ... پنجاه, شصت سال روشون کار میکنه و نقطه ضعفشون رو پیدا میکنه و بلاخره نمیزاره عاقبت به خیر بشن. 📛📛پس چون با دشمنی خطرناک مواجه هستیم ,..., باید خوب بشناسیمش و راههای نفوذش رو شناسایی کنیم و فرصت عرض اندام بهش ندیم.
🔻حقیقتِ نماز🔻 ✍ در کلّ قرآن، حتّی یک آیه هم نداریم که بگه بخونید😳 تعجّب کردید؟! بله درسته. خدا در موردِ می‌فرماید: هر چقدر که میتونید بخونید: 🕋 فَاقْرَءُوا مَا تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ (۲۰/مزمل) ❌ امّا هیچ جا نمیگه بخونید. چون اصلاً خوندنی نیست. ❌ درباره‌ی نمیگه: اقْرَءُوا الصَّلَاةَ☜ نماز بخوانید. ✅️ درباره‌ی می‌فرماید: أَقِیمُوا الصَّلَاةَ☜ نماز را اقامه کنید، برپا دارید. ☝️ هیچ جای قرآن صحبت از «خواندنِ نماز» نیست، همه جا صحبت از «اقامه‌کردن و برپاداشتنِ نماز» هست. این حدیث معروف رو شنیدیم: 👈 الصَّلَاةُ عَمُودُ الدِّینِ. ستونِ دین است. خُب، ستون رو که نمی‌خونند. اصلاً ستون خوندنی نیست.😊 ستون رو برپا می‌کنند، اقامه می‌کنند. پس هم که ستونِ دین هست، باید اقامه کنیم. حالا اقامه کردن چطوریه⁉️👇 قرآن در سوره‌ی ماعون می‌فرماید: 🕋 أَرَأَیْتَ اَلَّذِی یُکَذِّبُ بِالدِّینِ (ماعون/۱) ⁉️ آیا کسی که دائماً ، و روزِ جزا رو تکذیب می‌کنه، دیدی؟!😳 کسی که ظاهراً داره، ولی در واقع و خدا و پیغمبر و.. همه رو تکذیب میکنه. (یُکَذِّبُ بِالدِّینِ)🙄 ⁉️ تا به حال یه همچین فردی رو دیدی؟! ✔ بعد، چند ویژگی برای چنین شخصی بیان میکنه:👇 1⃣ فَذٰلِکَ اَلَّذِی یَدُعُّ اَلْیَتِیمَ. ☝️ او كسى است كه حواسش به نیست. و رو به زور از درِ خونه‌ش ردّ میکنه، و بهش جفا میکنه. 2⃣ وَ لاٰ یَحُضُّ عَلیٰ طَعٰامِ اَلْمِسْکِینِ. ☝️ حواسش به هم نیست. مردم رو به اطعامِ و تشويق نمیکنه. 3⃣ فَوَیْلٌ لِلْمُصَلِّینَ، اَلَّذِینَ هُمْ عَنْ صَلاٰتِهِمْ سٰاهُونَ. 😱 پس وای بر نمازگزاران، اون نمازگزارانی که از خودشون غافل هستند. 4⃣ اَلَّذِینَ هُمْ یُرٰاؤُنَ. ☝️ چنین کسانی در واقع می‌کنند. خودشون رو جلوی مردم نشون میدن🙂 ولی در واقع نیستند. 5⃣ وَ یَمْنَعُونَ اَلْمٰاعُونَ. ☝️ و کسانی که حوائجِ زندگیِ رو برآورده نمی‌کنند. حواسشون به نیست. حواسشون به نیست. ماعون👈 از مادّه‌ی مَعن، به معنی چیزِ کم و اندکه؛ چیزهای کوچکی که حاجتى از حوائجِ زندگى‌ِ مردم رو برآورده میکنه. یَمْنَعُونَ اَلْمٰاعُونَ👈 یعنی حتّی حوائجِ اندک و ناچیزِ رو هم برآورده نمی‌کنند. و به ها خدمت نمی‌کنند.☹️ 📣 امّا یک نکته‌ی بسیار بسیار بسیار مهم در این سوره وجود داره. خوب دقّت کنیم. در این سوره، ویژگی کسانی که رو تکذیب می‌کنند، بیان کرد: ☜ ابتدایِ سوره گفت: حواسشون به و نیست. ☜ آخرِ سوره هم گفت: حواسشون به نیست. ☜ امّا وسطِ سوره گفت: وای بر کسانی که از نمازشون هستند. وسطِ صحبت از و و ، فرمود: عَنْ صَلاٰتِهِمْ سٰاهُونَ☜ از نمازشون هستند. ☝️ گویا خدا میخواد به ما بگه: خدمت به مردم، فقرا، ایتام و.. همگی جزئی از هستند. لذا اگر کسی حواسش به اینها نباشه، از نمازش شده. یعنی چی اینها جزوِ هستند⁉️👇 مثل نماز جمعه است. بعضی از فُقَها میگن اون ۲ تا خطبه‌ی نماز جمعه، جزوِ نماز هست و جای ۲ رکعت نماز رو می‌گیره. یعنی ۲ تا خطبه و ۲ رکعت نماز، جمعاً میشه ۴ رکعت، که جای نماز ظهر رو می‌گیره. لذا بعضی از فُقَها میگن اگر کسی به خطبه‌ها نرسید، بعد از نماز جمعه، نماز ظهرش رو دوباره خودش بخونه. 👈 حالا اینجا هم در سوره‌ی ماعون، قرآن می‌فرماید خدمت به یتیم و فقیر و مردم و... همگی جزوِ هستند. ❌ لذا اگر کسی حواسش به اینها نباشه از نمازش غافل شده، چون اینها جزوِ هستند. حالا این شعر باباطاهر رو بهتر می‌فهمیم: خوشا آنانکه دائم در نمازند📿 یعنی ما از صبح که بیدار میشیم، تا شب که می‌خوابیم دائماً در حالِ هستیم. 👈 توی اداره، توی مغازه، توی کوچه و خیابون، سرِ کلاسِ درس، توی خونه، در ارتباطِ با پدر و مادر و زن و شوهر و بچّه و.. دائماً در حالِ هستیم. ❌ هر جایی که ظلمی به بندگانِ خدا کنیم، از نمازمون غافل شدیم. ❌ هر جایی که از بندگانِ خدا غافل بشیم، از نمازمون غافل شدیم. خلاصه اینکه عزیزِ دلم! ☜ خوندنی نیست، برپاداشتنی است. ☜ اقامه‌کردن و برپاداشتنِ یعنی خدمتِ به خلقِ خدا. حقیقتِ اینه. ☜ این نمازی هم که ما روزی ۵ وعده می‌خونیم، این «خوندن» باید مقدّمه‌ی «اقامه‌کردن و برپاداشتن» باشه. ✔ باید منشأ و خدمتگزاری باشه. 💯 واقعی، خدمتگزارِ صدیقِ مخلوقاتِ خداست،😌 و غیر از این نمی‌تونه باشه. واقعی👈 "یَمنَعُونَ الماعُونَ" نیست، و مانع از رسیدن مایحتاجِ روزمره‌ی مردم نیست. از این به بعد، کنارِ نمازهایی که می‌خونیم، یه خورده هم سعی کنیم رو اقامه کنیم.🙂 @fatemi5
🌸🍃﷽🌸🍃 🔻آخرین وصیّتِ امام صادق(ع)🔻 ✍ امّ‌حمیده، همسر امام صادق (ع) می‌گوید: هنگام شهادتِ امام صادق (ع) صحنه عجیبی از امام مشاهده شد.😳😦 👈 ایشان در آخرین لحظاتِ عمر شریف خود، چشم‌های خود را باز کردند و فرمودند: «تمام خویشاوندان و بستگان مرا جمع کنید». ☝️ وقتی همه خویشان و بستگان بر بالین حضرت جمع شدند، امام نگاهی به آنان کردند و فرمودند: ⚡️ «انَّ شَفاعَتَنَا لا تَنالُ مَستَخِفّاً بِالصَّلاةِ». شفاعت ما به هر کس که را سبک بشمارد نخواهد رسید. 📚 ثواب الاعمال صدوق، ص ۲۰۵. ✨✨✨✨✨ ⚠ دقّت کنیم... حضرت نفرمود: شفاعتِ ما به «تَارِکُ الصَّلَاه» و بی‌نماز نمی‌رسه.. ❌ بی‌نماز که اصلاً تکلیفش مشخّصه👇 پیغمبر اکرم (ص) فرمود: «مَنْ تَرَکَ الصَّلَاةَ مُتَعَمِّداً فَقَدْ کَفَرَ" ❌ هر کس نماز را عمداً ترک کند کافر شده است. (بحار الانوار، ج ۳۰، ص ۶۶۷) پس تکلیف بی نماز که مشخّصه.. 📣📣... اینجا امام‌ صادق (ع) فرمود: شفاعتِ ما به «مَستَخِفّاً بِالصَّلاةِ» نمیرسه. یعنی کسی که را سبک و خفیف بشمره. ⛔️ «مَستَخِفّاً بِالصَّلاةِ» 👈 یعنی کسی که برایش خیلی اهمّیت نداره.. کسی که نمازش رو یه بار دیر میخونه، یه بار زود میخونه.. یا نمازش رو با بی‌حالی و کسالت میخونه. خلاصه اینکه براش اولویت اوّل نیست.😔 گاهی بخاطر یه مسابقه فوتبال، یا یه فیلم یا... نمازش رو به تاخیر میندازه.💔 این آدم میشه:👈 «مَستَخِفّاً بِالصَّلاةِ» حرف قرآن هم همینه. قرآن می‌فرماید مراقب نمازهاتون باشید: 🕋 حَافِظُوا عَلَی الصَّلَوَاتِ (بقره/۲۳۸) 💢 از نمازهای خود محافظت کنید، و مراقب نمازهایتان باشید. اگر کسی مراقبِ نمازش باشه و از نمازش حفاظت کنه، هم از این شخص محافظت میکنه.😌 یعنی حفاظت دو طرفه است.. گویم ‌زِ امامِ صادق این طُرفه حدیث تا شیعه‌ی او، به لوحِ دل بنگارد فرمود که بر شفاعتِ ما نرسد هر کس که نماز را سبک بشمارد ، @fatemi5
ایران ی عبادی 🔰از لحاظ ی عبادی اقلیت ها، سرانه ی عبادی اقلیت ها در کشور ما بیش از مسلمان هاست. 🔹 مسلمان ها به ازای هر و صد نفر مکان عبادی دارند اما مسیحی ها به ازای هر نفر یک مکان عبادی دارند. 🔹بگذارید دنیا را برررسی کنیم، مهد آزادی دنیا است. ✍️در فرانسه مسلمان ها دومین اقلیت بزرگ هستند. جمعیت مسلمان ها فرانسه را تشکیل می دهد، یعنی درصد جمعیت فرانسه، فقط مسجد جامع دارند!، 🔹 از قبیل خانه هایی که نماز جماعت تشکیل می دهند یا مغازه ها و … کلا هزار تا وجود دارد، یعنی مکان برای عبادت، 🔹 اگر بخواهیم به تعداد جمعیت بگوییم هر هشتاد هزار نفر، یک مکان عبادی دارند. ام همانطور که عرض شد، در ایران هر مسیحی یک مکان عبادت دارد! 🔹اوباما چند سال پیش اعلام کرد، که مسلمان ها در آمریکا میلیون نفرند، در کل آمریکا دو مسجد وجود دارد، 👈یعنی هر هزار و پانصد مسلمان یک مکان عبادی دارد! ✍لطفاباهمین لینک رسانه باشیم در👇 ایتا_تلگرام_سروش_بله_روبیکا با همین لینک👇 @fatemi222
✍متأسفانه مردم ایران فقط را معیار دین‌داری می‌دانند. 👈 نمی‌گویم حجاب مهم نیست ولی حجاب معیار دین‌داری نیست. ✍سوال: ثمره اش چه شد؟ چرا همه ی مردم بی دین اند؟! 🔹انقلاب همان روز اول نام 500 خیابان تهران را عوض کرد. 🔹 نام های غیر دینی یا ضد دینی  حذف کرد و شعائر مذهبی را گذاشت. 🔹 نام امام حسین علیه السلام را به جای رضاشاه جایگزین کرد. 🔹فوضیه را سمیه گذاشت.  🔹 ولیعهد را ولیعصر گذاشت. 🔹در مناسبت ها، روز ، روز تولد کریه ترین چهره ی ایران یعنی رضا شاه بود. 🔹 روز ، روز ازدواج محمدرضا با فرح بود. 🔹روز دعا، روزی بود که شاه از قصد جان سالم به در برده بود. 🔹 روز روز تولد ولیعهد بود. جمهوری اسلامی این ها را کنار زد. 🔹روز پدر، روز تولد امیر المومنین (ع) شد. 🔹 روز مادر شد روز تولد حضرت زهرا (س)،روز ازدواج ، 🔹روز ازدواج حضرت علی  علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها، 🔹 روز دعا، روز عرفه شد،جمعه شد بخاطر دعای ندبه دعای کمیل و توسل را علم کرد. ➕ هیچ نامی از این ها نبود. نبود، پیاده روی نبود، این ها را احیاء کرد. به عنوان روز شادی و سرور، عید ، 17 ربیع، ، نیمه ی شعبان را کرد. ➕در کتب درسی، به جای کتب درسی معارف دینی را در کتب درسی آورد. ➕در صدا و سیما، تمام معیار های بی دینی را حذف کرد و دینداری گذاشت. شبکه ی ، رادیوی معارف، ترتیل و تلاوت ایجاد کرد .. و تمام این کار ها را انجام داد. ➕در شبکه‌ی اینقدر معارف گفت که من در یک دهه ی منبر هم اینقدر مطلب نمی گویم. ➕ حرف هایی که در شبکه ی پویا برای حاج قاسم سلیمانی می گفت را من نگاه می کردم . ➕ ببینید نزدیک اذان مغرب، خود نماز، تعقیبات، چقدر برنامه دارد. من باورم نمی شد که جمهوری اسلامی این کار ها را انجام می دهد. 🔻در نهاد سازی ورود پیدا کرد!سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات، عقیدتی سیاسی در سپاه و ارتش و نیروی انتظامی، نهاد رهبری در دانشگاه ها و خلاصه در یک کلام، تا می‌توانست تلاش کرد مردم دیندار شوند. ✍لطفاباهمین لینک رسانه باشیم در👇 ایتا_تلگرام_سروش_بله_روبیکا با همین لینک👇 @fatemi222
✍️این تصوری که فکرمی کنید قبل از انقلاب مردم بودند، تصور درستی نیست. اینجوری نبودند واقعا!! ⭕️معیار معنویت 🔰👈1️⃣جبهه رفتن معیار ی برای دینداری و سنجش دینداری هست. 🔻 می توانم سوال کنم در 8 سال دفاع مقدس، از اول تا آخر، تمام که حتی یک بار رفته اند، چند درصد مردم ایران را شامل می شدند؟ بیشترین آمار 6 درصد است. 🔻 حاج قاسم سلیمانی می گفت 8 درصد مردم ایران در صف اعزام به اند که هیچ وقت ما اجازه نمی دهیم. 🔻. تاسیسِ 90 هزار هیاتِ مردمی، 🔻ساختِ بیش از 2 و نیم برابرِ مساجدی که در 1400 سال ساختند، فقط در این 40 سال توسط مردم، 🔻 30 میلیون زائر حرم امام رضا علیه السلام در طول سال، 🔻 10 میلیون زائر حرم حضرت معصومه، 🔻 1 میلیون زائر شاه چراغ، فقط در دوران عید، 🔻هفت و نیم میلیون زائر راهیان نور، 🔻حدود 3 میلیون زائر اربعین، جشن دهه ی کرامت در بیش از 2 هزار نقطه ی ایران، حضور میلیونی در شب‌های قدر و عرفه و دعای کمیل و دعای توسل و دعای ندبه و امثال این ها، بزرگترین اجتماع تاریخ در اربعین، در نماز عید فطر اتفاق می افتد. 🔻 محبوب ترین فیلم‌های مردم ایران[در این چهل سال] همیشه فیلم های دینی بوده است. مثل یوسف پیامبر، امام علی، مختار، مریم مقدس و…، 🔻رشد 10 برابری وقف در دهه ی گذشته، 🔻 ثبت بیش از 6800 موقوفه علمی و آموزشی و پژوهشی، 🔻آزادی حدود 8000 زندانی در جشن گلریزان، برگزاری دعای توسل در 563 بقعه ی متبرکه، هزاران مسجد، هیات و امثال این ها به‌صورت هفتگی، حضور 45 میلیون زائر در بقاء متبرکه و اماکن مذهبی در سال 96 و … . 🔰⭕️ قبل از انقلاب چند نماز برگزار می‌شد؟ نماز کجا برگزار می شد؟ یک دانشگاه نماز داشت؟ یک پادگان نماز داشت؟ الآن چطور برگزار می‌شود؟ جشن تکلیف 700 هزار دانش آموز سالانه توسط خود مردم گرفته می شود. 🔻 سال 79 چهل گروه جهادی بود، الآن بیش از 12 هزار گروه جهادی هست. بیش از 2 هزار و 200 گروه جهادی برای کمک به سیل زده ها نوبتشان نشد . پاکسازی 20 هزار خانه، 2400 کوچه و خیابان در مناطق سیل زده، 🔻برگزاری یادواره های پرشور 20 هزار یادواره ی شهید توسط بچه های حزب اللهی، شرکت در یادمان‌ها از 400 هزار نفر در سال 84 الآن به 7 و نیم میلیون رسیده است. 🔻فعالیت های قرآنی، ترجمه ی قرآن به 148 زبان زنده ی دنیا، اکثرا خود جوش و مردمی و … . 🔻اینها دین‌داری مردم است یا بی دینی مردم؟ 🔻احساس نمی کنید که در تعریفِ دینداری، و بی دینی اشکال داریم؟ 🔰اصلا در روایاتِ ما و آیات، دینداری را چه گفته اند؟ 👈2️⃣امام باقر علیه السلام، از قولِ پدران خودشان، از قولِ پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم نقل می کنند که خداوند فرمود : لاُعَذِّبُنَّ کلَّ رعیةٍ فی الاسلامِ أطاعَت اماماً ظالماً، لیس من الله عزوجل و ان کانت الرعیةُ فی اعمالِها بَرَّةً تَقِیّه. 👈پیامبر ما ! قطعا قطعا عذاب می کنم همه ی مسلمان ها را که اطاعت امام ظالمی را می کنند . اگر این امام را اطاعت کنند اگر آنها جزو ابرار باشند . متقی باشند ، من قطعا عذابشان می کنم. 👈 و لأعفونَّ کلَّ رعیة فی الاسلام، اَطاعت اماما عادلا من الله عزوجل و ان کانت الرعیه فی اعمالها ظالمه مسیئه! 👈و من قطعا می بخشم کسانی را که پای امام عادل ایستادند، حتی اگر خدای نخواسته گناه کرده باشند . 🔻معیارِ اصلیِ دینداری این است که پای امامت ایستادی یا نه؟ 40 سال است مردم ما برای امام زمان چکار می کنند؟ 🔰3️⃣یک معیار دیگر دینداری که قرآن می گوید، خدا یاران پیامبر را می فرماید: 🔻محمد رسول الله والذین معه اشداء علی الکفّار رحماء بینهم؛ مهم ترین معیار دینداری همین است، اشداء علی الکفار. 🔻 مردم ایران اشداء علی الکفار هستند یا نیستند؟ از کجا بفهمیم؟ 🔻محبوب ترین شخصیت بیش از 70درصد مردم ایران در6 سال پیاپی چه شخصیتی بوده است؟ کسی که در پیشانیِ مبارزه ی با دشمن بود. حاج قاسم سلیمانی. 🔻بعد از جریان شهادت حاج قاسم بالاتفاق مردم ایران (به جز یک گروه اقلیت چه می گفتند؟ “انتقام “، معلوم می شود روحیه ی ظلم ستیزی دارند. 🔺بعد از این که پایگاه عین الاسد را زدیم، باز هم همین بی حجاب ها و کسانی که آن ها را در دایره ی انقلاب و اسلام نمی‌دانیم چه می گفتند؟ 🔺من دقیقا روز بعد عملیات در یکی از دانشگاه ها صحبت داشتم. دختری که نزدیک بود روسری از سرش بیافتاد. می گفت: این که نبود. انتقام یعنی را با خاک یکسان کنیم. و ما دقیقا آن خانم را بی دین حساب می کنیم، ولی اسلام او را بی دین حساب نمی کند! ✍لطفاباهمین لینک رسانه باشیم در👇 ایتا_تلگرام_سروش_بله_روبیکا با همین لینک👇 @fatemi222
🔰تعریف معنویت چیست؟ 🔻پس معنویت چیست؟ معنویت آن چیزی نیست که ما تعریف می‌کنیم چون با تعریف ما، دشمنان اهل‌بیت هم معنویت داشته‌اند. 🔻یزید نماز می‌خواند، خانم‌هایش همه حجاب داشتند. پس معیار دین‌داری چیست؟ 🔻روایت برای ما مشخص می‌کند. امام باقر علیه‌السلام می‌فرماید نازل شد و به پیامبر فرمود خدا سلام می‌رساند و می‌فرماید هر دسته از مسلمين، كه از امام (حاكم) جائرى كه از خدا نيست اطاعت کرده‌اند، هرچند در اعمالشان نيكوكار و پرهيزگار باشند، عذاب خواهم كرد، و هر دسته از مسلمين، كه از امام هدایت‌كننده از جانب خدا اطاعت كرده‌اند، بخشيد، هرچند آن دسته، در اعمال خود، ستمكار و گناهكار باشد ✍لطفاباهمین لینک رسانه باشیم در👇 ایتا_تلگرام_سروش_بله_روبیکا با همین لینک👇 @fatemi222
🌸🍃﷽🌸🍃 ✋چهار نکته ✍️از منظر امام رضا ( علیه السلام ) هیچ عملى برتر و ارزشمندتر از نماز نیست، چرا که بهترین و میانبرترین راه براى رسیدن به قرب الهى است. 1️⃣👈امام رضا علیه السلام همواره مى ‏فرمود: «الصّلاة قربان کل تقىٍّ؛ ( من لایحضره الفقیه، ج 1، ص 210) نماز هر انسان پارسائى را به خداوند نزدیک مى‏کند.» به همین جهت آن حضرت به ابراهیم بن موسى فرمود: انجام نماز را بدون از اول وقت آن تأخیر نینداز، همیشه در اول وقت آن شروع کن!». ( بحارالانوار، ج 49، ص 49) 2️⃣👈امام رضا ( علیه السلام ) در مورد اثرات نماز فرمود: نماز و مداومت یاد خدا در شب و روز سبب مى‏شود که انسان مولا، و مدبّر و خالق خود را فراموش نکند و روح سرکش و طغیانگرى در برابر خدا بر او غالب نیاید.( تفسیر نمونه، ج 16، ص 294.) 3️⃣👈در وسط مناظره امام با عمران صابی، هنگامى که بحث و مناظره به اوج خود رسید و چیزى به تحول درونى آن دانشمند زبردست صابئین نمانده بود حضرت رضا ( علیه السلام ) احساس کرد وقت اذان ظهر و هنگام نماز است. 👌امام (علیه السلام) به مأمون فرمود: «الصّلاة قد حضرت؛ وقت نماز فرا رسید.» عمران صابى که به حقایقى دست یافته بود با التماس گفت: آقاى من! گفتگو و پاسخهاى خویش را قطع نکن دل من آماده پذیرش سخنان شما است. امّا حضرت رضا ( علیه السلام ) تحت تأثیر سخنان عاطفى و احساس برانگیز او قرار نگرفت و فرمود: عیبى ندارد نماز را مى‏خوانیم و دوباره به گفتگو ادامه خواهیم داد.( توحید صدوق، ص 434) 4️⃣👈 از امام رضا (علیه السلام) در مورد شخصى پرسیدند که پسر نوجوانش را به انجام نماز وادار مى‏کند و این فرزند گاهى نماز را ترک مى‏کند. امام فرمود: این پسر چند سال دارد؟ گفتند: آقا، 8 ساله است. حضرت رضا ( علیه السلام ) با تعجب فرمود: سبحان اللّه! 8 ساله است و نمازش را ترک مى‏کند؟! گفته شد! بچه است گاهى خسته و ناراحت مى‏شود. امام فرمود: هر طورى که راحت است نمازش را بخواند.( وسائل الشیعه، ج 4، ص 20. ) 👌از منظر حضرت رضا ( علیه السلام ) نه تنها نماز و نمازگزاران ارزشمند هستند بلکه لباسهائى هم که با آن نماز خوانده مى‏شود امتیاز ویژه‏اى دارد. آن حضرت به برادر دعبل پیراهنى را هدیه داده و فرمود: دعبل! این پیراهن را قدر بدان و خوب محافظت کن! که من در آن هزار شب و هر شبى هزار رکعت نماز خوانده ‏ام و در آن هزار ختم قرآن به جاى آورده ‏ام.( بحارالانوار، ج 79، ص 309) خداوند ما را جزء نمازگزاران واقعی قرار دهد به برکت صلوات بر محمد و آل محمد
بسم ­الله الرحمن الرحیم 1⃣از پگاه تاریخ زندگی بشر بر روی کره خاکی و از آن هنگام که دست به خون آلوده گشت، پایه دو جریان حق و باطل نهاده شد. 2⃣ هابیل که مظهر ایمان و صدق و اخلاص بود، تاریخ است 👈و در نقطه مقابل، قابیل، که نفسی داشت و حقد و حسد وجود او را مالامال از نفرت نموده بود 👈 و به ناحق دست خویش را به خون برادر آلود 👈، اولین تاریخ و بدین ترتیب این حادثه آغاز شکل‌گیری دو جریان حق و باطل در تاریخ شد. 3⃣چرخ روزگار همچنان گردید و گاه نورانی حق، وجه را در جوامع می‌یافت 👈 و گاه جریان ظلمانی باطل، را به سوی تباهی و پلیدی و پلشتی سوق می‌داد 👈و در مقاطع مختلف پیامبران الهی برای زدودن زنگار از حق و ایجاد انگیزه در انسان برای بازگشت به فطرت الهی خویش، از ناحیه پروردگار متعال مبعوث می‌گردیدند. 4⃣کاروان بشریت بایستی در طول تاریخ، منزل به منزل ره­ می­‌پیمود تا بستر مناسب برای پدیدار گشتن آخرین دین الهی شود و بدین ترتیب نوبت به ختم رسل حضرت محمد مصطفی (ص) رسید. 5⃣ پیامبر اکرم (ص) ۲۳ سال در راه استقرار مکتبی جامع و انسان‌ساز از جان کوشید و پایه­ گذار یک نظام فکری – عملی بی بدیل و یک مکتب جامع و فرهنگی سترگ و تمدنی عظیم گردید. 6⃣پیامبر اعظم (ص) پس از ۲۳ سال مجاهدت در راه استقرار مکتب ­ بخش اسلام به دیدار معبود شتافت، در حالی که دو میراث گرانقدر از خویش به عنوان راه، برای نجات انسان از انحراف به سوی کژراهه­ ها برای همیشه تاریخ به یادگار نهاد. 7⃣از یک­سو قرآن­ کریم، این­ نامه دادار هستی به بشریت را، و از سوی دیگر عترت ­اش، اهل‌ بیت عصمت و طهارت (ع) را، به عنوان قرآن مجسم و برترین الگوها در عرصه ­های ایمان و عمل صالح. گرچه جریان وحی متوقف گردید 👈 اما این دو میراث گرانقدر پیامبر اکرم (ص)، چراغ راه بشریت گشتند تا انسان در هر عصری و هر نسلی تا منتهی­ الیه تاریخ بشریت، بتواند با بهره ­گیری از آنها، راه را از بیراهه و حق را از باطل تشخیص دهد. 8⃣ دنیاپرستان از همان ابتدا تلاش نمودند تا جریان را سرکوب کنند و بدین­ ترتیب معصومین (ع) «غیراز آن ذخیره الهی حضرت بقیه الله الاعظم (ع) که جان­ های شیفته در انتظار ظهور اوست» یکی پس از دیگری به شهادت رسیدند.
✍مردان ثابت قدم 🔰به دشمن پشت نکنیم! 🔻«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا». (آیه ۲۳ سوره احزاب) 🔺از میان مؤمنان مردانى‏ اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخى از آنان به شهادت رسیدند و برخى از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند. 🔻حضرت امیر می فرماید منظور از این آیه من و عمویم حمزه و برادرم جعفر و پسر عمویم عبیده هستیم. 🔺که سر عهدی که با خدا بستیم تا آخر ایستادیم؛ عده ای شدند و عده ای منتظرند و من منتظر شهادتم. 🔺 «وَ لَقَدْ کُنْتُ عَاهَدْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ وَ رَسُولَهُ أَنَا وَ عَمِّی حَمْزَهُ وَ أَخِی جَعْفَرٌ وَ ابْنُ عَمِّی عُبَیْدَهُ عَلَى أَمْرٍ وَفَیْنَا بِهِ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ وَ رَسُولَهُ فَتَقَدَّمَنِی أَصْحَابِی وَ تَخَلَّفْتُ بَعْدَهُمْ لِمَا أَرَادَ اللَّهُ تَعَالَى فَأَنْزَلَ اللَّهُ تَعَالَى فِینَا مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى‏ نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِیلًا حَمْزَهُ وَ عُبَیْدَهُ وَ جَعْفَرٌ ع قَضَوْا نَحْبَهُمْ وَ أَنَا وَ اللَّهِ الْمُنْتَظِر » خصال؛ ج ۲، ص ۳۷۵ 🔻 حال آن عهدی که بستند چه بود؟ علامه در المیزان می فرماید : 🔺عهدی که کردند طبق این آیه شریفه: «وَ لَقَدْ کانُوا عاهَدُوا اللَّهَ مِنْ قَبْلُ لا یُوَلُّونَ الْأَدْبارَ» (احزاب ۱۵) 👈این بود که هیچ گاه پشت به دشمن نکنند. 🔻 در مقابل دشمن؛ این عنصر اصلی در شخصیت حضرت حمزه است. ✍اگر می خواهم مثل شهدا شویم چه کنیم؟ 👌امروز اگر ما می خواهیم از امام زمان مان رفع غربت کنیم و در رسیدن حضرت نقشی ایفاء کنیم باید ها را کنیم. 👈 این روحیه حمزه را خودمان تقویت کنیم و در روح جامعه بدمیم. 🔻جامعه ای که شهدایی باشد که اساسا پشت به دشمن نمی کند اگر این روحیه و سازش نکردن با دشمن که موفقیت در برابر دشمن است؛ 🔺توضیح داده شود؛ دیگر کسی جرائت نمی کند دم از با دشمن بزند. جامعه ای که حمزه ای دارد که هرگز پشت به دشمن نکرد؛ سازش و کرنش دربرابر دشمن را عیب و عار می داند. 🔻بنابراین تا مشکلی برایمان بوجود آمد سریع کنار دشمن نرویم. 👈 از مبارزه با دشمن زود خسته نشویم. ما تا روزی که هستیم با دشمن مبارزه خواهیم کرد. 🔺تا روزی که بیرق اباعبدالله علیه السلام سر در خانه هایمان باشد ما همین طور تحریم خواهیم شد. همان طور که امام حسین علیه السلام در آب تحریم شد. طبیعی است ما هم که پیرو این امام هستیم همین طور تحریم خواهیم شد. @fatemi5
🔺 ثبات ، امنیت و حفظ تمامیت ارضی 🔰از باب نمونه مقام معظم رهبری جنگ هشت ساله را بعنوان معجزه مطرح میکنند 🔻معجزه جنگ برای بیان معجزه بودن جنگ، نشان دادن همین یک کافی است: 🔻معجزه ما همین هایی بودند که به جبهه رفتند و بسیاری از آنها شهید شدند، ما با همین مادی بحث میکنیم: همان طور که در تصویر مشخص است، از کره زمین با ما وارد جنگ شدند یعنی بیش از کشورهایی که در یک طرف جنگ جهانی حضور داشتند. 🔻از لحاظ تجهیزات نظامی منطقا کشوری که حمله می کند، بیشترین تجهیزات نظامی را دارد و هر چه جنگ ادامه پیدا می کند، باید تجهیزات نظامی او کم شود که برای عراق اینطور نبود. 🔺عراق اول جنگ 2700 تانک داشت و آخر جنگ بیش از 4500 تانک و ما در اول جنگ 1740 تانک داشتیم که حدود 700 تانک قابل استفاده بود و آخر جنگ با آنچه غنیمت گرفته شد ویا تعمیر شد به 1000 تانک رسید. ⭕️عراق اول جنگ 332 داشت و آخر جنگ بیش از 500 فروند و ایران فقط در عملیات کمان 99 در 2روز ابتدایی جنگ بخش عمده ای از تجهیزات هوایی عراق را نابود کرده بود . ➖اما ایران اول جنگ 445 هواپیما داشت که حدود 100 هواپیما قابل استفاده بود و آخر جنگ با آنچه غنیمت گرفته شد ویا تعمیر شد به 65 فروند رسید که تماما تعمیراتی بود. ⭕️✔️امنیت 🔻زمانی نا امن ترین کشور دنیا بودیم و سال 60 و 61 هزار شهید ترور دادیم، در کشور دنیا رییس جمهور، نخست وزیر، عالی ترین مقام قضایی، در عرض یک روز 15 وزیر، 15 معاون وزیر، و 17 نماینده مجلس و امثال اینها ترور شدند؟ 🔹اما امروز گزارشی که گلوبال تروریست دیتابیس (GTD) می دهد، ایران را در ناامن ترین دنیا، جزء ترین کشور های دنیا می داند. 🔄آمریکا که همسایه هیچ گروه تروریستی نیست! و جمهوری اسلامی ایران که با وجود پایگاه های نظامی آمریکا در دور تا دور ایران و در ناامن ترین نقطه دنیا جزء پایین ترین حد عملیات های تروریستی می باشد. نقشه ی پایگاه های نظامی آمریکا در اطراف ایران دقت بشه: این نقشه نشان دهنده حجم زیاد تهدیدات منطقه ای علیه جمهوری اسلامی ایران است. ⭕️✔️حفظ تمامیت ارضی نقشه 200 سال گذشته ایران (شتر ایستاده ای که به گربه ای نشسته تبدیل شد) با عهدنامه های گلستان، ترکمن چای، پاریس، گلد اسمیت، آخال، مک ماهون، جنگ جهانی اول و قتل عام ملیون ها ایرانی بر اثر وبا و گرسنگی،جنگ جهانی دوم و اشغال ایران 🔴و جدایی بحرین از ایران در سال 1350 (که به چند دلیل فاجعه بود: گلستان و ترکمن چای بعد از جنگ از ایران جدا شد اما بحرین تقدیم شد، شاهراه نفتی را از ایران گرفت، شیب نفتی را از سمت ایران گرفت، در تاریخ نداشتیم جایی از کشوری جدا بشود و یک مقام پیام تبریک بدهد، اولین کسی که پیام داد محمدرضا پهلوی بود!) 🔻اما بیش از 40 سال است که نه تنها حتی یک وجب از این سرزمین جدا نشده و هیچ امتیازی به دشمن داده نشده بلکه به گزارش یواس نیوز( US New) ایران روز به روز نقشه اش را پهناورتر کرده است. ادامه دارد👇👇 ✍لطفاباهمین لینک رسانه باشیم در👇 ایتا_تلگرام_سروش_بله_روبیکا با همین لینک👇 @fatemi222