تازه های مطبوعات
رسالت - آن روی سکه حاکمیت یکپارچه، به این زیبایی نیست. قدرتیابی و تاییدات پی در پیِ درونگروهیِ یک نحله و جریان فکری نسبت به اشخاص و تصمیمها، گاهی موجد و مقوّم یک جهل مرکبی میشود که بیرون آمدن از آن تقریبا غیرممکن است؛ چراکه دیگر گمان به ارتکاب اشتباه هم نمیدهند. بهعلاوه قدرت گرفتن بیحدومرز یک جریان در هر کشوری با هر ایدئولوژی و شکل حکومتی آسیبزاست. ما اگر بحق درباره تجزیهطلبی نسبت به خاک ایران، حساسیم؛ برای ایران قوی باید درباره تجزیهطلبی نسبت به دل مردم ایران نیز حساس باشیم و مانع این اتفاق دردناک شویم.
سازندگی-این روزنامه ستونی را با عنوان «در اجاره دولت» راه انداخته است که واکنشی به پاسخها و جوابیههای دولت است که این روزها بسیار پرشمار شدهاند. این روزنامه نوشته است هفته پیش در یک روز مجبور به انتشار سه پاسخ از سازمان مدیریت شد یا وزارتخانه جهاد کشاورزی پاسخ یک روزنامه دیگر را برای این روزنامه ارسال و درخواست کرده بود که حتما وفق قانون مطبوعات منتشر شود.
جوان - اصلاحطلبان در افکار عمومی وضعیت خوبی ندارند، از سویی نحوه عملکرد روحانی و دولتش چنان بد بوده که میدانند نگاه مردم یا تودههای حامی آنان به این جریان سیاسی چیست و به همین دلیل، خواص این طیف حاضر نیستند پا به میدان سخت انتخابات و قرار گرفتن در معرکه انتخاب مردم نهند.اصلاحطلبان به شدت دنبال کاندیدا هستند؛ یک روز جهانگیری، یک روز لاریجانی، یک روز ظریف، یک روز همتی و هر روز در و دیوار را به هم می دوزند تا کاندیدایی دست و پا کنند.
فرهیختگان - این روزنامه با تیتر « واقعیت ماجرای فوتبال مشهد چیست؟»با اشاره به این که « ۴ خانواده درگیر ماجرای مدرسه فوتبال در مشهد هستند نه ۱۵ خانواده؛ تاکید کرد که « تا این لحظه هیچ موردی درباره تعرض فیزیکی به افراد ثابت نشده» و « ماجرا مربوط به چت و ارسال فیلمهای غیراخلاقی از سوی این فرد به این بازیکنان کمسنوسال بوده» است.
بال در آوردند! (گفت و شنود)
گفت: فروش تسلیحات به ایران را تحریم کردند ولی به مدرنترین تسلیحات دست یافتیم و حالا به ما میگویند به کشورهای دیگر اسلحه نفروشیم. بنزین را تحریم کردند، به صادرکننده بنزین تبدیل شدیم. فروش واکسن کرونا را تحریم کردند به سازنده و صادرکننده واکسن تبدیل شدیم و...
گفتم: حالا چی شده که به یاد این مسئله افتادهای؟!
گفت: برخی از هنرپیشهها و سینماگران و تئاتریها جشنواره فجر را تحریم کردند ولی آثار هنرمندان جوان و متعهد چند برابر شده و بسیاری از هنرمندان برجسته که برخی از پیر و پاتالهای قبلی به آنها اجازه ورود به عرصه را نمیدادند، فرصت حضور پیدا کردهاند. تئاتر با انبوه تماشاگران روبهرو شده و فیلمهای فاخر به جشنواره راه یافتهاند. خانه سینما دامنه گستردهتری پیدا کرده و...
گفتم: کاش آن عده اندک زودتر عرصه را ترک میکردند تا
زودتر از این برای جوانان مبتکر و خلاق جا باز میشد.
گفت: دچار خودشیفتگی شده بودند و نمیدانستند دوران آثار دمدستی آنها تمام شده و نیروهای خلاق و تازه نفس در راهند.
گفتم: خانمی به همسرش میگفت؛ حالا دیدی خانواده فلانی چقدر از این که به منزلشون رفتیم خوشحال شده بودند؟! همسرش گفت؛ ولی خیلی تحویلمون نگرفتند! همسرش گفت؛ اختیار داری! مگه ندیدی با چه شور و حال و چهره خندانی بدرقهمون کردند؟! اصلا وقتی خداحافظی کردیم انگار از خوشحالی بال در آورده بودند!
توصیف دنیای حرام (پای درس علی(ع))
امام علی(ع): آگاه باشید! دنیای حرام، چونان عشوهگر هرزهای است که تسلیم نشود، و مرکب سرکشی است که فرمان نبرد، دروغگویی خیانتکار، ناسپاسی حقنشناس،
دشمنی حیلهگر، پشتکنندهای سرگردان، حالاتش متزلزل، عزتش خواری، جِدش بازی و شوخی، و بلندی آن سقوط است.
نهجالبلاغه- خطبه 191
💢روایت موفق از رویدادی تلخ
🖋عزیز غضنفری در کانال شخصیاش در واکنش به حادثه سفارت آذربایجان نوشت:
🔸هر چند حادثه سفارت آذربایجان تلخ بود و به پرستیژ بینالمللی کشور خدشه وارد ساخت، اما حضور به هنگام و مؤثر رسانهها، پلیس، وزارتخارجه و دیگر عناصر در این خصوص فرصت خلق روایت اول را این بار در اختیار کشور قرار داد و دستکم تا الان خط رسانهاي دشمن نتوانسته موجسواری کند.
🔹هر چند همچنان این احتمال میرود که چون واقعه سفارت آذربایجان نکات ابهام با خود به همراه دارد، خط تبلیغاتی رسانههای دشمنان از آن خلاءها استفاده کرده و در بخش پایانی این اتفاق زهر خود را بریزد.
🔸با این حال جریان سیاسی، امنیتی و رسانهای داخل کشور توانست زمان طلایی برای تثبیت روایت اول را از دست ندهد و کار خود را به خوبی تا به الان انجام دهد.
🔹با این حال این گفته گزارش گران فوتبال را از یاد نبریم که میگویند فوتبال ۹۰ دقیقه است. مبادا در دقایق پایانی گل بخوریم که جبران آن بسیار دشوار خواهد بود.
┄┅┅┅┅♦️♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷@fatemie313
میزان اموالی که پهلویها از ایران بردند
🔹انصاری از اعضای سابق دربار میگوید: «وقتی شاه مُرد و اموالش بین وارثان تقسیم شد، او در خارج از کشور حدود ۵۰ میلیون دلار پول نقد داشت. مستغلاتی همچون ویلا سورتا در سنتموریس سوئیس و زمینهای اسپانیا نیز داشت. جواهراتی هم با خود از ایران برد.»
🔹او همچنین میگوید: «پولی در تراستی موجود است که این پول به فردی از خاندان پهلوی میرسد که به پادشاهی ایران برسد یا خاندان پهلوی تصمیم بگیرند دیگر ادعایی به بازگشت به سلطنت در ایران ندارند و در آن صورت پول میان آنها تقسیم خواهد شد. اشرف پهلوی هم اموال قابل ملاحظهای در خارج از ایران داشت.»
🔹طبق اسناد و گفته پژوهشگران تاریخ نیز پهلویها ۱۱ میلیارد دلار در آمریکا پول داشتند که بخشی از آن را آمریکاییها تصاحب کردند. حبیب ثابت و برخی افراد دیگر به عنوان شکایت از این پول برداشت کردند. بخش دیگری از این اموال هم در اختیار فرح و رضا پهلوی قرار گرفت.
🔹همچنین شاه و دربار عمدتاً در بانکهای خارجی از جمله سوئیس حساب داشتند که پس از پیروزی انقلاب، سفیر سوئیس با آیتالله طالقانی دیدار کرد و به او گفته شد: آن کشور مرکز دزدان جهان شده است. اموال مردم که در بانکهای سوئیس است، چه میشود؟ سفیر هم پاسخ داد نظر شما را به دولتم اعلام میکنم.
🔹بانک مرکزی در سال ۵۷ اعلام کرد که حدود سی نفر از جمله حبیب لاجوردی، شریف امامی و... از کشور پول خارج کردند. اینها علاوه بر پول، اشیا قیمتی نیز داشتند. در اسناد آمده است که قاسم مسعودی یک سالن بزرگ پر از اشیا قیمتی داشت. همه را با خودش برد. اردشیر زاهدی هم علاوه بر آن کاخی که پدرش داشت، یک هتل بزرگ در سوئیس داشت.
🔹این در حالی است که رضاخان پهلوی در ابتدای سلطنتش اموال خاصی نداشت و ثروتی هم به ارث او نرسید؛ اما او ثروت بسیار زیادی برای پسرش محمدرضا پهلوی بر جای گذاشت.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @fatemie313
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
حکمت 255نهج البلاغه.MP3
15.77M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح
غفاری
موضوع شرح وتفسیرحکمت 255 نهج البلاغه
جلسه 644
https://eitaa.com/eslam20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۴۸۵ قرآن کریم ( آیات ۱۶ تا ۲۲ سوره مبارکه شوری)
❄️🌹❄️
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «حَقُّ الوَلَدِ عَلَی الوالِدِ اَن یُحَسِّنَ اسمَهُ وَ یُحَسِّنَ اَدَبَهُ وَ یُعَلِّمَهُ القُرآنَ» حق فرزند برپدر این است که او را نام نیکو نهد، به خوبی تربیت کند و به او قرآن بیاموزد. (نهجالبلاغه حکمة ۳۹۹)
🎙 استاد پرهیزگار
@fatemie313
تقلا برای تثبیت اشغال!
احمدکاظم زاده- آمارهای موجود نشان می دهد که رژیم صهیونیستی به طور موازی هم تعداد شهرک ها و شهرک نشینان را به طور غیرقانونی افزایش می دهد و از این طریق به اشغالگری استمرار می بخشد و هم تعداد افراد مسلح شهرک نشین را روز به روز افزایش می دهد.
اطلاعات ارائه شده از سوی شورای شهرکی یشع بیانگر آن است که تعداد مجموع شهرک نشینان در کرانه باختری و منطقه وادی اردن تا ژانویه سال جاری میلادی 491 هزار و 923 نفر بوده است که در ۱۵۰ شهرک بزرگ و کوچک زندگی می کنند. همچنین دادهها و اطلاعات منتشر شده توسط وزارت امنیت داخلی دولت رژیم صهیونیستی حاکی از آن است که درخواستهای شهرکنشینان صهیونیست ساکن اراضی اشغالی برای دریافت مجوز حمل سلاح در سال ۲۰۲۱ در مقایسه با سال ۲۰۲۰، ۱۲۰ درصد افزایش یافته است.
طبق این گزارش، شهرکنشینان مذکور در سال ۲۰۲۱، ۱۹ هزار و ۳۷۵ درخواست برای صدور مجوز ارائه کردهاند و این درحالی است که این درخواستها طی سال ۲۰۲۰، ۸۸۱۴ مورد بوده است. این موارد نشان می دهد که تصمیم به تسلیح فراگیر شهرک نشینان خواسته دوجانبه شهرک نشینان و رژیم صهیونیستی بوده است و آن ها تمام تلاش خود را برای تثبیت اشغال، بسیج کردهاند و در مقابل فلسطینیها نیز بعد از شکست کامل روند سازش هیچ گزینه ای جزمقاومت مسلحانه پیش روی خود نمی بینند که این موضوع کرانه باختری را در مسیر یک نبرد سرنوشت ساز و بازی با حاصل جمع صفر قرار داده است که یک برنده بیشتر نخواهد داشت
دورافتادهترین ملک جهان وسط یک جزیره اختصاصی
کجا؟ ایسلند
طبق اطلاعات موجود، دورافتادهترین خانه جهان در سواحل جنوبی ایسلند واقع شده است. این جزیره در سال 1973 با فوران آتشفشان «الدفل» شهرت جهانی یافت.
فوران آتشفشان ساختمانهای بسیاری را نابود و مردم جزیره را مجبور کرد که محل سکونت خود را تخلیه کنند. این خانه در سال ۱۹۳۰ ساخته شده و بدون برق و آب لولهکشی است اما هنوز هم از آن به عنوان یک اقامتگاه برای رفتن به شکار استفاده می شود. اگرچه این خانه در یک جزیره متروک واقع شده است، اما به لطف طوطیهای دریایی ایسلند، همه چیز در آن جا همچنان میتواند بسیار شلوغ شود.
اکنون فقط یک خانه در این منطقه باقی مانده که با توجه به فضای بسیار زیاد اطراف آن، در حقیقت مالک آن یک جزیره اختصاصی برای خود دست و پا کرده است.