باسلام،پخش برنامه تلویزیونی"پرانتز" در دو قسمت به مناسبت آغاز هفته عفاف و حجاب از شبکه اصفهان یکشنبه ۲۲تیرماه ساعت۱۸
🌹رسول اکرم می فرمایند:
♦️اگر مردی راضی شود به اینکه زنش آرایش کرده از خانه خارج شود ، بی غیرت است .
♦️و اگر کسی این مرد را بی غیرت بنامد گناهی نکرده ،و زن هنگامی که آرایش کرده و معطر از خانه اش خارج شود و شوهرش به این عمل رضایت دهد ، باهر قدمی که زن بردارد برای شوهر او خانه ای در جهنم ساخته می شود .
♦️پس وصیت مرا در مورد زنان خود به خاطر بسپارید ، تا از شدت حسابرسی خدا نجات پیداکنید.
📚جامع الاخبار ص ۱۸۵
♦️بمناسبت 21 تیر روز عفاف وحجاب
@fatemie313
🔴 چین_ایران| برجامیان دلواپس‼️
🔻 چینیها چندان چشم و ابرویی هم ندارند که کسی عاشقشان باشد. آنها مانند هر کشور دیگری در مذاکرات و توافقات به دنبال منافع اقتصادی خود هستند. ما نیز باید چنین باشیم. اما مشکل مخالفان رابطه ایران و چین، منافع ملی و اقتصادی کشور نیست.
🔹 آمریکاییها ۱۲ شرط برای مذاکره و توافق جدید با ایران گذاشتهاند. شروطی که پذیرش آنها به معنای تسلیم محض است و یعنی جمهوری اسلامی با دست خودش، سند نابودی خود را امضا کند. اما عدهای رفتن به سوی این میز به اصطلاح مذاکره یا چوبه دار را عین عقلانیت دانسته و مخالفان آن را متوهم و لجوج و بیاعتنا به سرنوشت کشور و ملت معرفی میکنند. همانهایی که این روزها برای توافق انجام نشده با پکن گلو پاره کرده و مدعی هستند در خرید نفت به چینیها تخفیف دادهایم!
🔹 پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی بیشرمانه قبلاً گفته بود باید به مردم ایران گرسنگی بدهیم تا مجبور شوند با ما مذاکره و توافق کنند. اسفند ماه سال پیش همین آقا به کاخ سفید پیشنهاد داده بود به مراکزی از نیروهای ایرانی در خارج از این کشور حمله محدود کنیم تا تهران مجبور شود پای میز مذاکره بیاید! بعد همین وزارت خارجه به زبان فارسی مینویسد که قرارداد با چین ترکمنچای دوم است و نباید امضا شود. جالب نیست؟!
🔹آمریکایی که اگر میتوانست و از دستش برمیآمد، شرایطی به مراتب بدتر از شرایط مردم مظلوم یمن را در قحطی و گرسنگی بر ایران تحمیل میکرد، ناگهان نگران منافع ملی و مردم ایران میشود و از ترکمنچای میگوید!
🔹از آمریکاییها انتظاری نبوده و نیست. آنها دشمناند و شمشیر را هم از رو بستهاند و تکلیفشان روشن است. گله از آقایانی است که پس از این همه تجربه و هزینه از جیب کشور و ملت، هنوز هم حرف خودشان را میزنند و خر خودشان را میرانند.
✅ مراودات خارجی با سایر کشورها از طریق توافقات دو یا چندجانبه یکی از راههای ایستادگی مقابل فشارهای اقتصادی آمریکاست اما همه آن نیست و صد البته و بدون شک مهم تر از هر چیزی پیشران پیشرفت و توسعه ی مستقل توجه و نگاه جدی به داخل است.
🖌 محمد صرفی
@fatemie313
🔴 یادداشت اختصاصی/ تصویرسازی و مسئولیت رسانه ها؟
👈 امروزه رسانه ها نقش انکارناپذیری در تصویرسازی از سازمانها، پدیدهها و رویکردها دارند و افکار عمومی بیشتر از آن که با واقعیت آنها آشنا باشند، برمبنای تصویری که رسانه ها از موارد گفته شده ارائه می دهند، قضاوت می کنند و کنش و واکنش های خود را بروز می دهند.
بسیج و تصویر آن یک نمونه روشن از تاکتیک تصویرسازی رسانه ها از آن است. بسیج از بدو پیدایش خود، متناسب با اولویت های جامعه نقش آفرینی های متعددی داشته است، از دفاع از تمامیت ارضی تا تامین امنیت، از واکسیناسیون ملی تا کمکرسانی در سیل و زلزله و آخرین آن هم مشارکت گسترده در اجرای کمکهای مومنانه به افرادی که از کرونا آسیب دیدند را در کارنامه خود دارد.
امروز بسیج از رسیدگی به ۲ هزار خانوار کپرنشین در حاشیه شهر چابهار و سایر نقاط کشور تا کمک به ایجاد ۲۵۰ هزار شغل را در دست اجرا دارد، اما این تصویر از بسیج را رسانهها ترسیم نمیکنند، ولی اگر یک مسئولی در گوشه ای از سازمان بسیج در یک موضوع سیاسی یا فرهنگی سخنی بگوید یا موضعی بگیرد، رسانههای همسو و غیر همسو هر کدام با هدف و غرضی خاص، حجم نسبتا وسیعی از پوشش رسانهای را به آن اختصاص میدهند و تصویر متناسب با اهداف خود را از بسیج ارائه میدهند که بیتردید با تصویر واقعی بسیج خیلی تفاوت دارد، لذا اگر بخشی از افکار عمومی، بسیج را نه به عنوان یک مجموعه خدمتگزار، بلکه سازمانی که صرفاً در حوزه های فرهنگی یا سیاسی نظرات خاصی دارد و توجهی به اولویتها و مشکلات جامعه ندارد، تصور نمایند، رسانه های انقلابی و سخنرانان و تحلیلگران باید مسئولیت خود را در این تصویر سازی غلط بپذیرند و در صدد اصلاح رویه خود برآمده و تصویر واقعی بسیج را که همانا خدمتگزاری به مردم است را ترسیم نمایند.
#ویژه_هادیان_و_مسئولان_سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#طرح_شهیدکمالی
@fatemie313
هدف احمدی نژاد چیست؟‼️
🔻 #زمانه| اظهارنظرهای جدید محمود احمدینژاد در مورد چهرههای هنری از شجریان تا گلشیفته فراهانی تا خوانندگان لسآنجلسی که طی گفتوگویی تصویری منتشرشده بازتابهای فراوانی در شبکههای اجتماعی پیدا کرده است. این مصاحبه ۹۰ دقیقهای در اذهان همه شنوندگان و بینندگان این سؤال را طرح میکند که هدف احمدینژاد از این اظهار نظرات چیست؟ اگر با انتخابات ۱۴۰۰ مرتبط است، پس چرا تصویری بیاختیار از دوره ریاستجمهوریاش میسازد؟ این سؤالات تأمل جدی میطلبد اما بهعنوان درآمدی بر موضوع نکاتی ارائه میشود.
1️⃣ برخی، ریشههای این اظهارات بعد از سکوت بلندمدت را در ارتباط با انتخابات قریبالوقوع ریاستجمهوری ۱۴۰۰ جستوجو میکنند و برخی دیگر انگیزههای درونی و تمایلات شخصی مرد سالهای پرجنجال حوزه هنر و موسیقی را مورد سؤال قرار میدهند و اساساً احمدینژاد را از حیث فردی دارای پیچیدگیهایی در این زمینه میدانند که موقعیت کنونی را مناسب طرح عریانتر دیدگاههای خود میداند.
2️⃣ احمدینژاد بیش از آنکه فعال سیاسی باشد اکتیو و کاربلد رسانهای است. البته در فعالیت رسانهاش هیچ خط و مرزی حاکم نیست. بدون تردید، کسی همانند وی که به اطلاعات راهبردی کشور بهواسطه مسئولیتهایی که داشته و دارد، دسترسی دارد، این عیب بزرگی است و میتواند تبعات و پیامدهای خطرناکی را ایجاد نماید.
3️⃣ وی در تم جدیدی از ژست روشنفکری و هنردوستی میکوشد همانند عملکرد گذشتهاش میکوشد با استفاده از گستره فضای مجازی، تصویر تازه و جوان پسندی از خود ارائه کند که با استقبال قشر خاکستری همراه باشد.
4️⃣ آنچه مقابل تابوشکنیهای وی علامت سؤالی درشت میگذارد، همزمان گذشتن از برخی خطوط قرمز دینی، قانونی و عرفی است که متدین جامعه نسبت به آن حساسیت دارند. کسب شهرت، قدرت چانهزنی در سیاست و اقبال مجدد از سوی مردم به خود، مبانی تحلیلی مغشوش احمدینژاد از بیان سخنان اخیر میتوان باشد.
5️⃣ اصلاحطلبان نیز بهشدت با طرح احمدینژاد و بزرگنمایی حواشی اظهارات تابوشکنانه وی، به دنبال فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد دولت مورد حمایت هفتساله خود هستند تا با گشودن فصل تازهای از نقد احمدینژاد و بزرگنمایی خطر بازگشت وی به صحنه سیاست، محصول انتخاباتی در ۱۴۰۰ برداشت کنند.
✅ #نکته_راهبردی: انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بسیار حائز اهمیت است و جایگاه ویژهای در ترسیم آینده کشور و دهه پنجم انقلاب اسلامی خواهد داشت. در این مسیر آنچه در شرایط کنونی اهمیت بیشتری دارد، سامان دادن به وضعیت مردم از طریق ایجاد جهش در تولید و رونق اقتصادی و معیشتی مردم است که مسلماً نقش ویژهای در انتخابات آتی خواهد داشت. افکار عمومی باید هوشیار بوده و توجه داشته باشد که در آستانه انتخابات دچار خطای محاسباتی نشده و اولویتهای خود را فراموش نکند. 313 fatemie@
🔺توصیههای "رهبر انقلاب" خطاب به نمایندگان مجلس یازدهم
🔹توصیه اول: «نیت الهی و خالص»، «کار برای مردم» و «پرهیز از جو زدگی» اولین توصیه حضرت آیت الله خامنه ای به نمایندگان مجلس بود
🔹توصیه دوم: سوگندی که نمایندگان در آغاز به کار مجلس ادا می کنند، یک سوگند شرعی است و بر اساس آن باید به
صورت جدی پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی باشند
🔹سومین توصیه: «توجه به مسائل کلیدی و اصلی کشور و پرهیز از دچار شدن به حاشیهها و اولویت دادن به مسائل
فرعی» است
🔹در شرایط کنونی، در موضوع اقتصاد، مسائل اصلی کشور عبارتند از «تولید، اشتغال، مهار تورم، مدیریت نظام پولی و
مالی، و عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت»
🔹موضوع «مسکن» به عنوان یک مسئله بسیار مهم و کلیدی، مسئله «ازدواج جوانان و راههای تسهیل آن»، مسئله
«فرزندآوری و جلوگیری از حرکت کشور به سمت پیری جمعیت» و مسئله «مدیریت فضای مجازی در کوتاه مدت و میان
مدت» از دیگر مسائل اصلی کشور هستند
🔹توصیه چهارم: نقشه کلی تعامل قوا، از جانب دستگاه اجرایی و قوه قضاییه به اینگونه است که آنها باید مصوبات مجلس را به صورت دقیق و کامل اجرا کنند و هیچگونه تعللی در این زمینه جایز نیست. این تعامل از جانب مجلس نیز باید به اینگونه باشد که در مصوبات، ظرفیت ها و واقعیت های کشور در نظر گرفته شود
@fatemie313
🔴 نشانهای دیگر از زوال آمریکا‼️
🔻 #زمانه| چیستی، چرایی و چگونگی وقوع انفجار در ناو هواپیمابر آمریکا خیلی مهم نیست. و همچنین این هم مهم نیست که این اتفاق با فاصله کمتر از ده روز با حادثه نطنز روی داده است. آنچه در پایگاه دریایی سندیگو آمریکا در حال نمایش با رزولوشن بالاست، زوال یک ابرقدرتی است که تمام تلاش خود را به کار بسته بود تا واقعیت داشتن یک قدرت نظامی خسته، ناکارآمد و در عین حال آسیبپذیر به افکار عمومی جهان منتقل نگردد.
🔹 ناو هواپیمابر «یو اس اس بونهام ریچارد» نه مورد اصابت موشک قرار گرفته، نه در معرض مین دریایی بوده، نه اژدری به سوی آن شلیک شده و حتی نمیتوانند ادعا کنند که مورد تهدید شناورهای تندرو هم قرار گرفته است. حال آمریکا اگر خود را در معرض یک نبرد از نوع نامتقارن قرار دهد، هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت، این رویداد لااقل این را به خوبی گواهی میدهد و این دردناکترین بخش ماجرا برای گردانندگان کاخ سفید است که به شکل غیر قابل انکاری نمایان شده است.
🔹بیشک ابرقدرتی آمریکا به پلان آخر خود رسیده است. این رویداد در کنار تحولات کنونی درون آمریکا نشانهای روشن از رو به فرجام بودن بزرگترین امپریالیسم تاریخ است.
🔸 شاید اکنون برای سادهاندیشان زمان خوبی برای پاسخ به این سوال مهم نیز باشد. کشوری که نمیتواند در شرایط عادی، یک حادثه آتش سوزی را در ناو جنگی خود مهار کند آنهم با ادعای داشتن مدرنترین تجهیزات، چطور میتواند با یک بمب کل تجهیزات نظامی ما را نابود سازد؟
✅ وضع موجود ما را در حوزههای غیر امنیتی بلادرنگ باید در عملکرد صاحبان این نوع اندیشه جستار کرد.
🖌 #احمد_بنافی ( کارشناس زمانه)
@fatemie313
🔴 اعدام اغتشاشگران و جنگ روانی اخیر
✅به این جمله دقت کنید! من نباید جریمه شوم. پلیس هم به جای اینکه به کار اصلی اش بپردازد یعنی جیب برها و معتادها را از خیابان جمع کند، می آید سراغ من که در یک خیابان خلوت به جای ۸۰ کیلومتر ۸۵ کیلومتر بر ساعت سرعت داشته ام آن هم برای اینکه به کلاسم برسم. ببینید با دانشگاهیان چه برخوردی می کنند در حالی که جیب زن ها آزادند!!
📌در این استدلال از تکنیک شاه ماهی سرخ برای #فریب/ #مغالطه استفاده شده است. اما موضوع اصلی چیست؟ جریمه به خاطر خلافی که مرتکب شده. اما این جا پلیس سرزنش میشود که کار اصلیاش را انجام نمیدهد. اما کار اصلی اش از نظر گوینده فریب کار چیست؟ یک موضوع کاملا نامربوط: مشکلاتی که در جامعه وجود دارد به نام جیب برها و معتادها.
📌شاهماهی سرخ یک استدلال #مغلطهآمیز است که سازوکارش بر اساس #پرت_سازی_حواس متکی است. در این تکنیک مرکز توجه منحرف میشود و توجه افراد به موضوعات نامرتبط کشانده می شود.
✅د ر ماجرای این سه جوان مثل مثال بالا اصل ماجرا چیست؟ سرقت مسلحانه یعنی جرم اصلی آنها سرقت است اما آنچه سعی میشود مخاطبان باور کنند ارتباط این حکم با حوادث آبان ماه است چراکه این موضوع توان بیشتری برای برانگیختن احساسات دارد، قطعا سرقت مسلحانه از یک زن اصلا قابلیت لازم برای مغالطه را ندارد اما اینکه سه نفر به خاطر اعتراض دارند اعدام میشوند به اندازه کافی فریب دهنده است.
پس براساس این تکنیک، حواسمان به طرح ادعاهای احساسات برانگیز باشد.
✍️معصومه نصیری
سئوال :
سلام چرامقام معظم رهبری وزیرخارجه( آقای ظریف) حمایت می کنند؟
پاسخ :
دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی برای همه کشورها از اهمیت بسیاری برخوردار است،
فعالیت اصلی مسئولین وزارت امورخارجه معمولا در خارج از کشور است
بنابراین نمایندگان ملت ایران در دستگاه دیپلماسی کشور باید در میدانهای مختلف بین المللی از جایگاه و پشتوانه قوی داخلی برخوردار باشند همان گونه که در کشورهای دیگر نیز مسئولین سیاست خارجی به عنوان نمایندگان مجموعه نظام و ملتها از پشتوانه داخلی برخوردار هستند.و تجربه های گذشته نیز نشان می دهد که دستگاه دیپلماسی کشورمان همواره مورد حمایت عالی ترین مسئولان نظام بوده است که نمونه مشخص آن در دوره دوم مجلس شورای اسلامی بود که تعدادی از نمایندگان از وزیر امور خارجه وقت سوالی را مطرح کرده بودند و امام خمینی(ره) با عبارت " این تذهبون " آنها را مورد خطاب قرار داد و شرایط تغییر کرد.
در دوره سوم مجلس شورای اسلامی نیز حدود ۱۰۰ نفر از نمایندگان سوالی را از وزیر امور خارجه مطرح کردند که مقام معظم رهبری تذکر دادند و قرار شد سوال به گونه ای مطرح شود که پیام آن تضعیف وزارت امور خارجه نباشد.
امابایدتوجه داشت که این حمایت ها به معنی تاییدودفاع ازرفتاروعملکردهای غلط آقای ظریف وزیرخارجه در برخی موارد(مانندبرجام که رهبرانقلاب فرمودند:
"برجام خسارت محض است")نیست .
@fatemie313