💬چرا دولت عقبتر از آن است که جامعه انتظار دارد؟
🔹جریان تخریبگری عملکرد دولت و مجلس را زیر ذرهبین گذاشته است.
جریانی در برابر دولت و مجلس قرار گرفته که از کوچکترین اشکال، نقص و ایراد برای تخریب و کوبیدن آنها استفاده می کنند.
🔹 وزرای کابینه به تدریج بر روند امور اجرایی کشور مسلط میشوند. هرچند دولت در انتصابات کند عمل میکند.
البته بخشی از کندی کار هم به دلیل معطلی برای دریافت استعلامات است.
دولت، در برابر انبوهی از مطالبات مردمی قرار دارد. این مطالبات از دولت گذشته پشت یک سد انباشته شده و همه انتظار دارند که به این مطالبات پاسخ داده شود.
مردم هم به این دلیل به این دولت رای دادند که بتواند به مطالبات آنها پاسخ بگوید، اما دولت عقبتر از آن است که جامعه انتظار دارد. جامعه انتظارات زیادی از دولت دارد.
البته تمهیدات خوبی اندیشیده شده است تا با یک همگرایی در درون دولت بتوانند پاسخگوی این مطالبات باشند اما مردم وضع موجود را میبینند که نه تنها بهبود نیافته بلکه سرعت قیمتها رو به افزایش است.
🔸 دولت باید قبل از هرکاری با هماهنگی قوای دیگر نظارت و کنترل بازار را در اولویت قرار میداد!
جریان تخریبگر از فضای موجود در حال بهرهبرداری و سوءاستفاده است که این موضوع میتواند در افزایش ناامیدی و نگرانی مردم تاثیر بگذارد.
🔴مردم می فهمند
⭕مقایسه کنید دو تصویر را ... /تصویری از یک بلندگویِ پر سر و صدای جریان غربگرا که سفیر فرانسه را به ویلایش دعوت کرده و تصویری از سید ابراهیم رئیسی در میان مردم ...
💯💯 مردم میفهمند که چه کسی خادمه و چه کسانی فریبکارند!
⁉️راستی آقای زیباکلام چه خبر از دهکده امیدِ زلزله زده ها ؟
#دکتر_رئیسی
#دولت_انقلابی
@fatemie313
🔴سردار جوانی: آمریکاییها از هلیبرن سپاه غافلگیر شدند
👤معاون سیاسی سپاه پاسداران:
🔻آمریکاییها با همراهی عواملشان دنبال دزدی نفت و اجرای پروژه تحریم ملت ایران بودند اما غافلگیر شدند
🔻نیروهای دریایی سپاه هوشمندانه با اجرای عملیات هلیبرن بهروی نفتکش آن را به تصرف خود درآوردند و کشتی را به سمت آبهای جمهوری اسلامی هدایت کردند
🔻آمریکاییها پس از غافلگیری، ایران را تهدید و یگانهای نظامی خود را فعال و حالت تهاجمی به خود گرفتند تا نگذارند کشتی به ساحل آبهای ایران برسد اما پروژه آنان با شکست مواجه شد.
#ایران_مقتدر
@fatemie313
☘
📝 #یادداشت_کوتاه | راهبرد خشایارشا در دستان بایدن ‼️
🍃🌹🍃
🔻 سال ۴۸۰ قبل از میلاد پس از شکست داریوش از یونانیان در نبرد ماراتن، خشایارشا بر آن شد تا انتقام این شکست را از آتن بگیرد و هر چند در ابتدا پیروز شده و آتن را تصرف نمود، اما هنگامی که خواست تصرفات خود را به کل سرزمین یونان تسری دهد، با سرسختی اسپارتهای ساکن در آن مناطق روبرو شد و از آنجا که آنها برای دفاع از وطن خود می جنگیدند و آشنایی کامل با مختصات جغرافیایی سرزمین خویش داشتند، توانستند در نبرد دریایی خشایارشا را شکست دهند.
🔹 اما امپراطور ایران بیکار ننشست و با استفاده از راهبرد "تفرقه بیانداز و حکومت کن" و خرج مبالغ هنگفت، توانست میانهی اسپارتها و آتنی ها را برهم زده و جنگ داخلی و ویرانه های عظیمی را بر آنها تحمیل نماید، به حدی که دیگر از ناحیه آنها واهمه ای نداشت ... ،
🔺 گویا امروز تاریخ تکرار شده و این بار این امپراطوری آمریکاست که با ایجاد تفرقه میان ملل منطقه و اقوام و مذاهب ساکن در این کشورها، همان راهبرد پیشگفته را برای تداوم سلطه طلبی خود در عراق، افغانستان، سوریه، لبنان و ... دنبال می کند.
✍ دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@fatemie313
☘
🖼 گراف موضوعی| محور فضاسازی های رسانه های بیگانه درباره طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ایران
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#ایران_قوی
@fatemie313
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۹۸)
🌀خبر: چهارشنبه شب گذشته اصحاب رسانه اصلاحطلب در دیداری سهساعته با رئیسجمهور، در فضایی صمیمانه درباره رویکردها و عملکردهای دولت در اولین فصل کاریاش سخن گفتند.
🍃🌹🍃
❌ نکات تحلیلی:
1️⃣ نفس و تعدد ارتباطات تعاملی رئیسجمهور با رسانهها و مطبوعات بهویژه رسانههای متعلق به جناح رقیب، رفتار مردمی دولت و امیدواری آن به آینده روشن، تلاش نستوهانه برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم، سفرهای استانی و دیدارهای سرزده، از منظر اصحاب رسانههای اصلاحطلب، از نکات مثبت، روبهجلو و قابلتقدیر این دولت ارزیابی شد که باید باقوت ادامه یابد.
2️⃣ رویکرد انتقادی رسانههای اصلاحات محترمانه و معطوف به اصلاح رویههایی نظیر؛ منطق انتصابات مسئولان دولت بهویژه استانداران نظامی، ضعیف بودن ارتباط وزرای دولت با افکار عمومی، نداشتن سخنگو در دولت، ضرورت درگیرسازی رسانهها به ویژه رسانههای مستقل و اصلاحطلب در امر پیگیری وعدهها و مصوبات سفرهای استانی و بحث مبارزه با فساد، پرهیز از کلیگویی دولت و تلاش برای ارائه برنامه دقیق و عملیاتی مبتنی بر مشورت با نخبگان برای برونرفت از مشکلات در بخشهای مختلف را شامل میشد که مورد استقبال رئیس دولت قرار گرفت و آقای رئیسی با حوصله به توضیح نظرات خود در خصوص این انتقادها و پیشنهادها پرداخت و متذکر این نکته شد که دولت به دنبال ایجاد تحول و اصلاحات اساسی در اقتصاد و گسترش تعامل با همه کشورها ازجمله کشورهای غربی است که حقوق ملت ایران را به رسمیت میشناسند.
🔺 نکته پایانی: در ارزیابی کلی این قبیل جلسات، ضرورت و جدیت در تداوم آن با توجه به روایتسازی و دروغپردازی رسانهای نظام سلطه، بسیار مهم مینماید؛ چراکه برگزاری چنین جلساتی با اصحاب رسانه و مخصوصاً منتقدان، از سویی به اشرافیت شخص رئیسجمهور و ایصال به تصویری دقیق و متقن از عمق و زوایای پیدا و پنهان مشکلات مردم کمک میکند و از سویی همراهی و همدلی همه بخشها و سلایق کشور با دولت برای آباد کردن ایران عزیز را فراهم مینماید.
✍️ فتحالله پریشان
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@fatemie313
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۴۱ قرآن کریم ( آیات ۲۴۹ تا ۲۵۲ سوره مبارکه بقره)
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اَشرافُ اُمَّتی حَمَلةُ القُرآنِ» شریفان امت من حاملان قرآنند. (خصال صدوق ۱/۷)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
❌نتیجه مصاف آمریکا با ایران
⁉️راهبرد ها را باید بر اساس برآیند آنها سنجید. آمریکا در دو دهه گذشته، به هیچ ابزاری برای مهار جبهه مقاومت دسترسی نداشت، مگر آنکه آن را در حد افراط به کار بست.
اما اکنون روزی نیست که چند تحلیل درباره شکست راهبردی آمریکا و اسرائیل، و قویتر شدن جبهه ایران، در محافل غربی منتشر نشود.این تحلیلها را مرور کنید:
1) بنیاد کارنگی: چند دهه تحریم آمریکا برای مهار ایران شکستخورده و نفوذ ایران در منطقه خاورمیانه افزایش یافته است.
2) نشریه فارن افرز: تحریمهای آمریکا علیه ایران، از سر درماندگی است. آمریکا بیش از اندازه به ابزار تکبعدی تحریم تکیه کرده؛ چنانکه در دوره اوباما، سالانه ۵۰۰ نهاد را به بهانههای مختلف تحریم کرد و در دور ترامپ دو برابر شد.
بایدن هم، تحریمهای جدیدی را اعمال کرد؛ اما شواهد نشان میدهد تحریم، اغلب موثر نبوده است. استفاده از تحریم ارتباطی با اثربخشی آن ندارد، بلکه همه چیز به افول آمریکا برمیگردد که دیگر نمیتواند مانند قبل اعمال قدرت کند. رؤسایجمهور مأیوس آمریکا، اکنون تیر کمتری در کمان دارند. اما تحریم نه تنها
افول آمریکا را آشکار میکند، بلکه باعث تسریع آن میشود. این ابزار، دائما کسلکنندهتر میشود و اوضاع را بدتر میکند. چین و روسیه با خوشحالی برای همکاری با بازیگران تحت تحریم وارد عمل میشوند. احتمال دارد متحدان و شرکا هم خسته شده و از آمریکا فاصله بگیرند.
3) مجله نیوزویک: گزارش دولت بایدن درباره تحریمها، اعتراف به شکست این سیاست است. با این وجود، دولت آمریکا مثل یک کودک وابسته به آبنبات، با تحریم خو گرفته و با وجود شکست، حاضر به کنار گذاشتن نیست. تحریمهای آمریکا در دو دهه اخیر ده برابر شده.
اما دیر یا زود، وقتی فقط یک چکش داشته باشید، هر مشکلی را مثل میخ میبینید. آمریکا از برجام خارج شد و علاوه بر تحریمهای سابق، تحریمهای جدیدی را اعمال کرد. اما ایران پس از دو سال تحمل بدعهدی اعلام کرد از تعهدات داوطلبانه در برجام فاصله میگیرد که در نتیجه آن، گسترش سطح غنیسازی است.
4) اندیشکده کوئینسی: افراط در تحریم، آمریکا را ضعیف، و ایران را قوی کرد. تحریم نادرست، نتوانست مانع از گسترش برنامه هستهای شود، بلکه موجب تهاجمیتر شدن رفتار ایران در حملات نیابتی به نیروهای آمریکا و برخی نفتکشها و تأسیسات نفتی شد.
تحریمها مانع از فعالیت شبکه نیابتی ایران نشد. هدف تحریم دیگر، فشار برای برانگیختن آشوب در ایران بود اما در نهایت، نتیجه معکوس داشت و قدرت نظامیترین عناصر سیاست ایران را تثبیت کرد.
تحریمها اعتماد به جایگزینهای میانهرو را تضعیف کرد. انتظار کاخ سفید برعکس از آب درآمده و ایران در حال تنوع بخشیدن به اقتصاد خود و خروج از وابستگی به درآمد نفت است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@fatemie313