⛔️ کودک پرجنب و جوش یا پیش فعال ‼️
💠 از امام کاظم علیه السلام روایت شده است که فرمودند: فعالیت و زیاد بازی کردن و کج خُلقیِ کودک در خردسالی، نشانه آن است که در بزرگسالی دانا و بردبار میشود. پس سزاوار نیست که کودک جز این باشد.
📚 الکافی، ج۶، ص۵۱
💠 علامه مجلسی بیانی ذیل این روایت دارند که حاصلش این است:
"باید اینچنین باشد که کودک، پرتلاطم و اهل بازی بوده و کجخُلقی نیز داشته باشد، و دیده شده که کودکان ساکت و آرام، در بزرگسالی از تدبیر و تعقل مطلوبی برخوردار نیستند."
📚 مرآة العقول، ج٢١، ص٨٩
تقابل قدرت ها در بالکان غربی!
✖➕✖➕✖
نویسنده : سيدرضا ميرطاهر international@khorasannews.com
روسیه از اتحادیه اروپا برای اعطای وضعیت نامزدی به بوسنی و هرزگوین انتقاد و اعلام کرد که این بخشی از تلاش غرب برای تحمیل سیاست های خود بر کشورهای بالکان غربی است.بوسنی و هرزگوین پس از اوکراین و مولداوی سومین کشوری است که درشش ماه گذشته درخواستش برای عضویت در اتحادیه اروپا پذیرفته میشود. سران کشورهای اتحادیه اروپا در اواخر ژوئن 2022 با عضویت اوکراین و مولداوی در این نهاد اروپایی موافقت کردند. موقعیت نامزدی عضویت در اتحادیه اروپا به معنای پذیرش سریع در این اتحادیه نیست.حال اتحادیه اروپا باید وارد مرحله مذاکرات با بوسنی و هرزگوین شود تا اصلاحات لازم در این کشورصورت گیرند.
این تغییرات شامل اصلاحات در نظام قضایی، مبارزه قاطعانه با فساد و تضمین آزادیهای دموکراتیک و حاکمیت قانون در کشور است.اما نکته مهم، قبول و اجرای شروط متعدد اتحادیه اروپا برای آغاز روند عضویت در این اتحادیه است همان گونه که سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز به آن تصریح کرده پیروی این کشور از تصمیمات بروکسل به ویژه اتخاذ رویکردی ضد روسی و همراهی در اجرای تحریم ها علیه مسکو است.
در واقع غربی ها به دنبال سیطره ژئوپولیتیکی بر بالکان غربی هستند که البته در این مسیر با توجه به همراهی نکردن صربستان به عنوان وارث یوگسلاوی سابق با تحریم های ضد روسی و تاکید بر تداوم روابط با مسکو با موانع بزرگی مواجه هستند.
صربستان بر مخالفت با عضویت در ناتو تاکید کرده و در حالی که خواهان عضویت در اتحادیه اروپاست اما از پذیرش خواسته اصلی بروکسل یعنی قبول استقلال کوزوو خودداری کرده است.
خطر غرهای زنان برای سلامت مردان 🛑🛑🛑
نتایج تحقیق روی 10 هزار زوج دانمارکی طی 10 سال، از رابطه غر زدن مدام زنان با فوت شوهرها حکایت دارد
مترجم : فرنگیس یاقوتی| منبع: nationalpost.com
نتایج یک تحقیق جدید نشان داد، اگرچه غر زدن برای سلامت روحی خانم ها مفید است اما به همان نسبت باعث از بین رفتن اعصاب و احتمال مرگ زودهنگام شوهرانشان میشود! مطالعهای که روی تقریباً 10 هزار زوج در کشور دانمارک انجام شده است، نشان میدهد مردانی که همسران آنها مدام غر میزنند،۵/۲برابر بیشتر از مردانی که روابط استرسزای کمتری داشتند، طی 10 سال جان خود را از دست دادند . البته شاید اگر تحقیق روی نکات منفی آقایان انجام شود ، نتایج مشابهی داشته باشد.
تاثیر استرس روی رابطه زوجها
به گفته محققان دانمارکی، این اثر به حدی قوی است که میتواند عامل مرگ هزاران نفر در سال باشد. یعنی عامل مرگ حدود 315 نفر به ازای هر 100 هزار نفر در سال در کشوری مانند دانمارک میتواند ناشی از خواستهها، نگرانیها و غرهای همسران باشد! با این حال، به نظر میرسد که زنان در مقابل غر زدن مصون هستند و این موضوع تأثیر کمی بر میزان مرگومیر در آنها دارد. استرس به کیفیت رابطه زوجها در زندگی مشترک آسیب میرساند، سلامتی را تهدید میکند، خطر بیماری قلبی و سکته را افزایش میدهد و باعث عادات بدی مانند خوردن غذاهای ناسالم و ورزش نکردن میشود. به گفته محققان، مردان با شنیدن غرهای همسرشان هورمون کورتیزول بیشتری ترشح میکنند و این هورمون باعث پایین آمدن سطح سلامت فرد میشود.
تاثیر غرهای زنان روی شوهرهای شاغل کمتر است
جالب است که بدانید مردانی که در معرض نگرانیها و غرهای همسرشان قرار میگیرند، اگر شاغل باشند، تاثیر غرها در آنها کمتر است. یعنی مردانی که بیکار و اغلب در معرض شنیدن غرهای همسرشان هستند، میزان مرگ و میر بیشتری را نشان می دهند. بر اساس این بررسی، اثر ترکیبی غرها و نگرانیهای مکرر از طرف شریک زندگی و بیکاری میتواند به 462 مرگ به ازای هر 100 هزار نفر در سال منجر شود. مطالعات قبلی نشان دادهاند که ازدواج برای سلامتی مفید است و این یکی از اولین مطالعاتی است که دیدگاه مخالف ارائه میدهد که البته ردپای یک رفتار اشتباه از سمت یکی از زوجها در آن پررنگ است و نمیتوان این موضوع را به کلیت ازدواج ربط داد.
سوگواره داغ فاطمه(س)
🏴🏴🏴
منصور ایمانی(صبا)
بر شیعیان آسایش دنیا حرام است
آسایشی گر هست، دشمن را بکام است
از خوان عالم، رزق ما خون جگر بود
از این گلستان، سهم ما خار و خطر بود
«قالوا بلی» ما را به محنت آشنا کرد
با نالههای نینوائی آشنا کرد
گاهی سر ما زینت دار بلا بود
گه نالۀ زنجیر با ما همصدا بود
امشب چراغ خانۀ مولا خموش است
در خانه، اطفال علی را، دل به جوش است
زینب بلاگردان این جمع حزین است
این خواهر اما مادری با غم قرین است
گاهی گواه رنج زهرا بود زینب
گه شاهد اندوه مولا بود زینب
گاهی حسن را شاهد خون جگر بود
در کربلا روزی، سفیری بیسپر بود
زینب کنار شط، شهید تشنه دیده ست
در سینه از نامردمان، صد دشنه دیده ست
بر نیزه گویی جای سر، مهتاب میدید
گویی برادر را چنین، در خواب میدید
این غصه پایانی ندارد قصه باقی است
جام بلا لبریز و این از لطف ساقی است
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
بررسی اسلامی سنت یلدا.MP3
19.23M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح غفاری
موضوع بررسی اسلامی سنت یلدا
جلسه ۶۱۹
https://eitaa.com/eslam20
💢 ۴ دی، روز بزرگداشت رودکی گرامی باد.
📌 ابوعبدالله جعفر بن محمد بن حکیم بن عبدالرحمن بن آدم متخلص به رودَکی و مشهور به استاد شاعران نخستین شاعر مشهور پارسیسرای ایرانی در دورهٔ سامانی در سدهٔ چهارم هجری قمری و استاد شاعران این سده در ایران است.
🇮🇷
✅ یک لشکر سایبری آتش به اختیار هستیم
🍃🌹🍃
👌 با بروزترین محتواها و یادداشت ها در موضوعات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و ...
@fatemie313