روحینا
روحینا میخواهد از رفتن سیدرضا به سوریه جلوگیری کند! با گریه حرفهایش را میزند و دلش میخواهد سیدرضا هیچوقت به این سفر نرود!
سیدرضا اما بعد از شنیدن حرفهای روحینا، به او میگوید:
"حرفهایت دلم را میلرزاند، اما ایمانم را نه"!
حتما برای ما هم زیاد اتفاق افتاده که با حرفهای دیگران دلمان بلرزد، غمگین شویم، بترسیم، دچار تردید بشویم و ...
اما چیزی که میتواند آدمی را از هرآنچه تزلزل است در امان بدارد ایمان است. ایمان حِصن و حصار انسان است. ایمان، جانپناهِ آدمیست.
🖋زهرا ابراهیمی
* فیلم روحینا را ببینید. اگرچه کارگردانش یعنی عبدالرضا صادقی جهانی، کارگردان مطرحی نیست و فیلم هم ضعفهای زیادی دارد، اما محتوای ارزشمند فیلم که مربوط به شهدای مدافع حرم آن هم شهدای افغانستانی است باعث میشود که این ضعفها در برابر چنین محتوای فاخری دیده نشود.
#فیلم
#فاطمیون
#روحینا
🌍 کنفرانس ایران و بریکس چشم اندازی برای مشارکت و همکاری
🔹این کنفرانس مقدمه ای است برای اجلاس اعضای بریکس و بریکس پلاس که اواخر مرداد ماه در کشور آفریقای جنوبی برگزار می گردد و از رئیس جمهور ایران هم برای حضور در اجلاس دعوت شده است.
🔹 تاکنون ۱۹ کشور درخواست عضویت در این سازمان را داده اند . این سازمان متشکل از اقتصاد های نوظهور شامل برزیل ، روسیه ، هند ، چین و آفریقا جنوبی می باشد .
🔹این سازمان آخرین عضو خود را که آفریقای جنوبی است در سال ۲۰۱۰ پذیرفته است . این کشور ها در حال حاضر در حدود ۳۰ درصد تولید ناخالص ملی جهان را در اختیار دارند و خیلی از کارشناسان معتقدند که بریکس می تواند پایانی بر یک جانبه گرایی در جهان باشد .
🔹 در اجلاس آفریقای جنوبی اعضا در مورد پیوستن کشور های جدید تصمیم گیری می کنند. البته معیار های پیوستن به سازمان در حال تدوین می باشد . با توجه به معیار ها و توانایی هایی که جمهوری اسلامی از آن برخوردار است کشور ما به راحتی می تواند خود را با معیار های احتمالی بریکس تطبیق دهد .
🔹یکی از اولین نتایج عضویت جمهوری اسلامی در این سازمان این است که ایران می تواند معاملات خود را با کشور های عضو این گروه بدون استفاده از دلار با پول های ملی کشور های عضو انجام دهد.
🔹 همچنین ایران می تواند از طریق آفریقای جنوبی و برزیل تجارت خود را در آفریقا و آمریکای جنوبی گسترش دهد . در این مناطق فضا برای صدور خدمات فنی و مهندسی ایران باز است . جمهوری اسلامی در ضمن در بخش انرژی ، نیروگاه ، ساختمان سازی ، جاده سازی ، فعالیت های دانش بنیان و صدور خدمات فنی مهندس از توانایی بالایی برخوردار است .
🔹 در کنار این موارد سازمان بریکس موسسات مالی برای وام دادن و تسهیلات به اعضای خود ایجاد کرده است که کشورمان از این تسهیلات در صورت عضویت در جهت اجرایی کردن پروژه های داخل کشور می تواند استفاده کند .
#رضا_صارمی
@fatemie313
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
شکوه نمازدرقیام امام حسین ع.MP3
25.83M
حجتالاسلام
غفاری
م شکوه نمازدرقیام امام حسین علیهالسلام
جلسه 809
مکان تبلیغ مسجدامام حسین علیهالسلام
https://eitaa.com/eslam20
گوشت کوبیده! (گفت و شنود)
گفت: برخلاف پیشبینی غربگرایان، تعداد ثبتنامکنندگان برای انتخابات مجلس بیش از سه برابر دوره قبل شده است.
گفتم: دیگه چی؟!
گفت: مدعیان اصلاحات برخلاف آن که خود را برای ثبتنام بیمیل و رغبت نشان میدادند، برای ثبتنام صف کشیده و بسیاری از آنها ثبتنام کردهاند!
گفتم: پسر بچهای میگفت گوشت کوبیده دوست ندارد و آن شب که غذا آبگوشت بود، قهر کرد و دراز کشید و خودشو به خواب زد! مادرش مقداری گوشت کوبیده برایش کنار گذاشت. پسربچه که زیر چشمی مواظب بود، گفت؛ من که گوشت کوبیده دوست ندارم و قهر کردهام ولی برای هرکس که کنار گذاشتهای خیلی کم است!
🇮🇷
📝 مگه #حاج_قاسم نگفت #داعش ریشهکن شده؟ پس این داعشیا چرا عملیات تروریستی میکنن؟
🍃🌹🍃
✅ جواب: داعش حکومت و خلافت داشت، حکومت مرکزی داشت، حاج قاسم گفت دولت داعش از بین رفته، نگفت همه داعشیا و تفکرشون از بین رفته. داعشیها الان پراکنده شدن بدون دولت و بدون قدرت. گهگاه عملیات هم میکنن ولی اون قدرت قبلی که یه کشوری مثل سوریه رو نابود کنن دیگه ندارن.
❌ چرا راه دوری بریم، مگه پهلوی و حکومت شاهنشاهی از بین نرفت؟ ولی الان کلی سلطنت طلب وجود داره و از اون زمان خواهان حکومت شاهنشاهی و براندازی جمهوری اسلامی هستند...
@fatemie313
🇮🇷
📝 خانه امن تروریستهای #شاهچراغ کشف شد
🍃🌹🍃
🔻رئیس کل دادگستری استان فارس:
🔹در پی تلاشهای سربازان گمنام امام زمان (عج) تاکنون ۱۰ نفر از عناصر مظنون به ارتباط با حادثه تروریستی شب گذشته حرم شاهچراغ (ع) دستگیر شدهاند.
🔸تمامی افراد بازداشتی از اتباع خارجی هستند.
🔹تروریست اصلی شب گذشته در صحن حرم در تحقیقات اولیه خود را رحمت الله نوروزف معرفی کرده و تبعه تاجیکستان است.
🔺خانه امن تروریستها نیز کشف شده است.
@fatemie313
▪️🍃🌹🍃▪️
📝 #یادداشت_تحلیلی/ راهبرد «توافق کوچک با نتایج برابر»
🔹سیاست خارجی ایران در مواجهه با آمریکا دو دهه درگیر دو گزاره متناقض «هر توافقی بهتر از عدم توافق است» و «عدم توافق بهتر از توافق بد است» بوده است. توجه به هر یک از این گزارهها از سوی دستگاه سیاست خارجی مسیر مواجهه با غرب را بین یک نگاه حداقلی و دیدگاه حداکثری دچار تغییر کرده است.
🔺با شناختی که از دنیای غرب داریم، اگر در روی پاشنه گزاره اول که همان «رسیدن به توافق به هرقیمت ممکن» است بچرخد، آنگاه دادهها بر ستاندهها فزونی خواهد داشت و لاجرم کفه ترازو به نفع طرف مقابل سنگین خواهد شد و دقیقاً نتایج به دست آمده همان میشود که در دولت دوازدهم به دست آمد و اگر گزاره دوم که همان «یا هیچ یا آنچه ما میخواهیم» را دنبال کنیم، باید پاشنه در مذاکره را از جا درآوریم؛ چرا که نه میزی برای مذاکره چیده خواهد شد و عملاً نه دادهای و نه ستاندهای خواهد بود. این مدل را پیشتر در برههای از تاریخ آزمودهایم و حاصل آن نتایجی بود که هنوز با آنها گلاویز هستیم.
🔹واقعیت آن است که هیچ یک از این دو نگاه و گزاره صفر و صدی منافع ملی را تأمین نخواهد کرد و اینجاست که یک سیاستمدار هوشمند، آرمانخواه و واقعبین میطلبد تا از تألمات اقتصادی بکاهد و ترسی هم برای نشستن پشت میز مذاکره نداشته باشد؛ چرا که استخوان هویت و غرور ملی آنچنان محکم است که در مقابل زیادهخواهی بیگانگان تسلیم نمیشود.
✅اینجاست که نقش توازنگرای دیپلماسی دولت سیزدهم نمایان میشود؛ زیرا دولت سیزدهم سعی کرده است تا همزمان با ارتقای ارتباط با شرق همچنان بر سر میز مذاکره با غرب نیز بماند، چرا که مناسبات اقتصادی ما سالها از این مسیر دنبال شده است. بنابراین به ناچار باید راهی بینابین را جستوجو کرد، راهی که بتواند در حصول به توافق میان داده و ستانده تعادل نسبی برقرار کند.
👈🏻از آنجایی که رسیدن به یک «توافق بزرگ با نتایج برابر» حداقل در کوتاهمدت دور از دسترس به نظر میرسد، دستیابی به چندین «توافق کوچک با نتایج برابر» میتواند تا حدودی از بار تنشها بکاهد. توافق اخیر میان ایران و آمریکا را در این راستا میتوان ارزیابی کرد.
✍🏻حسین حسینینژاد
══•ஜ۩🥀۩ஜ•══