10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ ویدئو ]
✳️ تصویری/
❌ موضوع: افول آمریکا
🔷پرداختن به افول آمریکا اهمیت دارد زیرا زمزمههای شومی در داخل وجود دارد که نسبت به ایستادگی و مقاومت مقابل آمریکا مردم را ناامید میکنند و چنان قدرتی از امریکا ترسیم مینمایند که به افسانهها شبیه است، درحالیکه آمریکا بهعنوان دشمن شماره یک عزت و کرامت ملت و منافع ملی ما خود درگیر مشکلات عدیده است و اکنون که جنگ ارادهها و جنگ روایتها به تمامه درحال وقوع است، شناخت صحیح آمریکا و شناساندن دقیق آن به مخاطبان برای امید به ظفر نهایی بسیار حائز اهمیت است.
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمناسبت ماه محرم و به یاد حاج قاسم
قاسم فراهانی
سوال :
چرا جمهوری اسلامی به عرب ها (حزب ا...) اعتماد می کند؟
عزیزان، حزب الله لبنان را یک گروه ساده که همرزم ماست تلقی نفرمائید بلکه شیعیان لبنان ارتباط قلبی واعتقادی دیرینه ای بامادارندکه سابقه اش به پنج قرن می رسد وامروز حزب الله درحقیقت تکه ای از قلب ملت ایران است .عزیزان عربستان که نوکرآمریکاست حاضر است دههامیلیارددلاربه حزب الله بدهد تا آنهاراهمسو باخود نماید حتی عربستان وامارات به حماس پیشنهاد15میلیارددلاردادندکه ازایران فاصله بگیردولی حماس قبول نکرد عزیزان ،استکبار هدفش تسلط بر ایران است واکنون باالقاء این شبهات قصدداردکه همرزمان مارادر لبنان وفلسطین وجاهای دیگر از ماجداکندوسپس بسراغ مابیاید اکنون وظیفه ماست که باشناخت درست از وضعیت ژئوپلوتیک منطقه وجایگاه خودمان با دیدوسیع به مسائل منطقه بنگریم نکنه خدای ناکرده مابازماندگان شهدا آنقدردر مسائل مادی ودنیوی غرق شویم که دل شهیدانمان ازدست وزبان ما بدرد آید وفردا درمقابل آن عزیزان شرمنده باشیم
قاسم فراهانی
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمناسبت ماه محرم و به یاد حاج قاسم
قاسم فراهانی
M R:
کودتای 28 مرداد، نتیجه اعتماد مصدق به آمریکا
مهمترین فایده برای ثبت حوادث تاریخی و آشنایی با آن در دورههای بعدی، در همین درسآموزیها و عبرتگیریهاست.
پایگاه بصیرت / گروه سیاسی / دکتر یدالله جوانی
انسانهای بابصیرت، همان کسانی هستند که در سالگرد حوادث و رخدادهای بزرگ، تلاش میکنند با دقت و تأمل در چیستی آن حادثه و چرایی پدیدآییاش، تاریخ را به مدرسه و کلاس درسآموز و عبرتگیر تبدیل کنند.
به طور قطع 28 مرداد 1332، یادآور یکی از مهمترین حوادث تلخ تاریخی برای کشور و ملت ایران است. حادثه و واقعهای که در این روز تاریخی پدید آمد، درسها و عبرتهای فراوانی برای ملت ایران در همه دوران دارد. به طور قطع از کودتای آمریکاییـ انگلیسی 28 مرداد 1332 میتوان به منزله یک نقطه عطف در تاریخ تحولات سیاسی ایران نام برد.
کودتایی که ملت ایران و سرنوشت کشور را برای یک دوره 25 ساله، در بدترین و فاجعهآمیزترین مسیر تاریخی جهت داد.
بنابراین در سالروز این رویداد سیاه تاریخی، انسانهای فهیم و تمام کسانی که دلسوز کشور و ملت ایران هستند، باید به این قبیل پرسشها پاسخ دهند که زمینههای شکلگیری کودتا چگونه فراهم شد؟
عاملان اصلی کودتا چه کسانی بودند؟ آیا کودتا قابل پیشبینی و پیشگیری بود یا نه؟
مهمترین فایده برای ثبت حوادث تاریخی و آشنایی با آن در دورههای بعدی، در همین درسآموزیها و عبرتگیریهاست.
این سخن مولیامیرالمؤمنین علی(ع) است که در وصف انسانهای بابصیرت میفرمایند: «...فَإِنَّمَا الْبَصِيرُ مَنْ سَمِعَ وَ تَفَكَّرَ وَ نَظَرَ وَ أَبْصَرَ وَ انْتَفَعَ بِالْعِبَرِ» انسان با بصیرت آن کسی است که هر مطلبی را میشنود، در مورد آن فکر میکند و هر صحنه و منظرهای را که میبیند در آن با دقت مینگرد و از حوادث تاریخی عبرت گرفته و سود میبرد.
اگر براساس این سخن حضرت علی(ع) بخواهیم از حادثه کودتای 28 مرداد سال 1332 به عنوان یک رخداد بزرگ و تأثیرگذار به شکل منفی و مخرب بر کشور و ملت ایران به مدت 25 سال،درس گرفته و عبرت بیاموزیم، بزرگترین عبرت چه خواهد شد؟ چرا این حادثه تلخ پدید آید؟
با مرور بر اسناد متقن و خدشهناپذیر موجود درباره این حادثه تاریخی، علت اصلی پدیدآیی این کودتای تلخ و موفق به وضوح خودنمایی میکند.
علت اصلی این کودتا در بعد داخلی که عبرتآموز است، اعتماد وصفناپذیر دکتر محمد مصدق به آمریکاییهاست. در بعد خارجی دلیل بسیار روشن است و آن، خلق و خوی استکباری کشورهای غربی و در کودتای 28 مرداد، دو کشور سلطهگر انگلیس و آمریکاست.
اما نکته مهم، آن زمینهها و عوامل داخلی است که باید برای درسآموزی و عبرتگیری مورد توجه قرار گیرد. دکتر مصدق برای حل مشکلات کشور در آن شرایط خاص،با بیاعتنایی به جریانهای مذهبی با محوریت آیتالله کاشانی و تودههای مردم، گرهگشایی از مشکلات را در دستان آمریکاییها پنداشت!
مصدق براساس همین ارزیابی غلط و غیر منطبق با خلق و خوی کشورهای سلطهگر، به آمریکا سفر کرد و به وعده آمریکاییها مبنی بر پشتیبانی از ایران و کمک برای حل مشکلات پدیدآمده اقتصادی کشور دل خوش کرد. او با همین تصور نادرست که خود را موفق در حل مشکلات کشور از این طریق میپنداشت، به آیتالله کاشانی بیتوجهی کرد و مغرورانه آینده را از آن خود دید. اما به ناگاه با کودتای انگلیسیـ آمریکایی 28 مرداد،دولتش ساقط شد و ذلیلانه به تبعیدگاه رفت
ا👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
✅ویژه ثامن (1)
🌀 صوتی/ اختصاصی
♦️ پیام بصیرتی و روشنگری سردار عبدالرضا آزادی- معاون محترم فرهنگی و هنری سازمان بسیج مستضعفین-
❇️ لزوم تبلیغ و ترویج ارزش های انقلاب و منویات مقام معظم رهبری در فضای مجازی
🛑 جوانان انقلابی باید پرچمدار بصیرت و ارزش های دینی و انقلابی باشند
🔷 تبیین نشانه های افول آمریکا نشانه روحیه انقلابی و تعهد به نظام اسلامی است
با عرض سلام و وقت بخیر
لینک کانال خبرگزاری_بسیج
✅✅✅
https://eitaa.com/basijnews_markazi
لطفا هر چه سریعتر اطلاع رسانی کنید از طریق لینک بسیجیان پایگاهتون عضو خبرگزاری بسیج بشوند و به شما اطلاع بدهند، شما هم تعداد کسانی که عضو شدند به من اطلاع بدهید، در نظارت ستادی لحاظ میشود.
یادداشت حسین شریعتمداری//
✅🔰از «غربگرایی» به «غربگدایی»!
مدیر مسئل روزنامه کیهان با بیان اینکه برخی از غربگرایان اگرچه -به اجبار- شناسنامه ایرانی دارند ولی با هویت آمریکایی در ایران پرسه میزنند!، نوشت: انگار مخالفت با ایران و انقلاب اسلامی و دفاع از دشمنان وطنشان، تنها ماموریتی است که برای آنها تعریف شده است.
از «غربگرایی» به «غربگدایی»!
به گزارش جهان نيوز، حسین شریعتمداری در یادداشتی تحت عنوان از «غربگرایی» به «غربگدایی»! نوشت: روز یکشنبه، اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای اعلام کرد که قصد دارد برای حمایت از اپوزیسیون دولت «بلاروس» دست به تحریم این کشور بزند. این تصمیم بلافاصله با مخالفت شدید مخالفان داخلی دولت بلاروس روبهرو شد که اختلافات خود با دولت این کشور را یک مسئله داخلی و درون نظام میدانستند و اتحادیه اروپا را از دخالت در امور داخلی کشورشان منع کرده بودند.
این ماجرا از کتاب «خاطرات سفیر» نوشته خانم شادمهری که در فرانسه مشغول به تحصیل بوده است نیز خواندنی است. مینویسد؛ «رانندگان اتوبوس در پاریس اعتصاب کرده بودند، من عازم دانشگاه بودم ولی اتوبوسی کار نمیکرد، یه دفعه چشمم به یه اتوبوس افتاد که جلوی روی همه اومد و صاف وایساد توی ایستگاه. راننده اتوبوس رو خاموش کرد و سوتزنان از اتوبوس پیاده شد. رفتم جلو، سلام کردم و گفتم؛ «عذر میخوام. امروز اتوبوس نیست»، گفت: «نه، امروز اعتصابه». دوست داشتم بدونم اعتصاب برای چیه، بهخصوص که داشتم متضرر میشدم و ناخواسته در زنجیره نتایج اعتصاب دخیل شده بودم. گفتم: «ببخشید... میشه بدونم برای چی رانندهها اعتصاب کردند؟». راننده اتوبوس یه نگاه به من انداخت و گفت: «این یه موضوع ملّیه. به خارجیا ارتباطی نداره».
اگرچه جواب بیادبانهای بود، آفرین به این شخص که علیه دولتش هم که تحصن میکنه وقتی مقابل یه خارجی قرار میگیره بهش حق نمیده که بخواد حتی وارد دعواهای ملی بشه».
این خاطره هم شنیدنی است، اگرچه شاید برادر وارسته و عزیزم آقای دکتر ابراهیم راستاد راضی به نقل آن نباشند!. ایشان بورسیه وزارت علوم بود و در آلمان دوره دکترای معدن را میگذراند. از مدافعان سرسخت انقلاب و در همان حال برجستهترین دانشجوی رشته تحصیلی خود بود. تا آنجا که استاد آلمانی در مراسم فارغالتحصیلی او گفته بود؛ متاسفم که نمرهای بالاتر از «A» نداریم که به ایشان بدهیم.
دانشگاه برای پایاننامه ایشان تحقیق درباره یکی از معادن کرمان را پیشنهاد کرده بود و دکتر راستاد پوزش خواسته و گفته بود نمیتوانم اطلاعات مربوط به معادن کشورم را در اختیار یک کشور دیگر قرار بدهم و...
حالا این واکنشها را در کنار خوشرقصی برخی از غربزدههای داخلی کشورمان (و نه همه آنها) قرار بدهید و با هم مقایسه کنید. چه میبینید؟!
در اینجا برخی از آنها در پوشش اصلاحات! برای مقامات آمریکایی نامه مینویسند و آنها را به تحریم بیشتر ایران تشویق میکنند و حتی تاکید میکنند که تحریمها باید «فلجکننده»! باشد تا از تحمل تدریجی آن از سوی مردم جلوگیری شود!
شاید اصلیترین علت این تفاوت یکصدوهشتاد درجهای آن باشد که اپوزیسیون در بلاروس یا هر کشور مشابه دیگر، دیدگاه و نظر و خواسته خود را مطرح میکند و مشکلات مورد اختلاف را در محدوده وطن خود میبیند ولی در ایران ما، برخی از غربگرایان اگرچه -به اجبار- شناسنامه ایرانی دارند ولی با هویت آمریکایی در ایران پرسه میزنند!.
این نکته نه سخن خلاف است و نه لاف گزاف! کافی است نگاهی به مواضع برخی از گروههای سیاسی داخل کشور و نشریات وابسته به آنها بیندازید و مواضع آنها را با مواضع رسماً اعلام شده دشمنان ایران مقایسه کنید.
در بسیاری از موارد و مخصوصاً آنجا که پای سیاستهای راهبردی و کلان نظام در میان است نه فقط تفاوتی در میان نمیبینید بلکه در برخی از نمونهها و در مقایسه با دشمنان بیرونی کاسههای داغتر از آش نیز هستند!
وقتی به نوشتهها و توئیتهای آنها نگاه میکنید از یکسو دو عنصر بیسوادی و کینهتوزی را با هم میبینید و از سوی دیگر شاهد مواضعی هستید که با مواضع اعلام شده ترامپ و نتانیاهو و... مو نمیزند! حتی در برخی از موارد وقتی دشمنان بیرونی درباره موضوعی تغییر موضع میدهند و کینهتوزی علیه ایران اسلامی را در مسیر دیگری دنبال میکنند، جماعت یاد شده نیز بلافاصله تغییر مسیر دشمن را در مواضع خود به کار میگیرند و با آنها هماهنگ میشوند.
انگار مخالفت با ایران و انقلاب اسلامی و دفاع از دشمنان وطنشان تنها ماموریتی است که برای آنها تعریف شده است... این جماعت را دیگر نمیتوان غربگرا دانست، آنها «از دستبوس غرب، میل به پابوس کردهاند»! و از غربگرایی به «غربگدایی» رسیدهاند!.