⭕️ همان فکر و ذهنی که "ماهواره نور" را تولید کرده توانسته با روحیه جهادی و ابتکار "خودرو رعد و طوفان" را هم تولید کند.
باید رانت و فساد در صنعت خودروسازی از بین برود، چون #انحصار_عامل_فساد شده است.
#جهش_تولید
@fatemiioon135
🔴اشتباه نکنید این کلاسهای درسی مربوط به کره جنوبی یا ژاپن یا آلمان و انگلیس و....نیست.
اینجا کلاسهای درس در یکی از دانشگاههای کره شمالی میباشد.
بله همان کره شمالی که جریان غربزده داخل ایران تصویری سیاه و زشت از آن نشان میدهند تا به تخریب قدرت موشکی و نظامی کشورمان در مقابل آمریکا و غرب بپردازند.
🔺در کرهشمالی آموزش برای همه به طور کامل رایگان است و کرهشمالی تنها کشوری میباشد که مردم ۱۰۰ درصد با سواد هستند.
منبع: کانال کره شمالی به فارسی
@fatemiioon135
👤 توییت استاد #رائفی_پور در خصوص حذف چهار صفر از پول ملی
@fatemiioon135
💓😍
چرا به امام حسن(علیه السلام)، کریم اهل بیت گفته میشه؟👇
☘ امام مجتبی(علیه السلام) در طول عمر خود دو بار تمام اموال و دارایی خود را در راه خدا خرج کردند و سه بار نیز ثروت خود را به دو نیم تقسیم کردند و نصف آن را در راه خدا به فقرا بخشیدند.
منتهی الآمال ج۱، ص ۴۱۷
☘ روزی عربی به نزد ایشان آمد و درخواست کمک کرد و امام دستور دادند که آنچه موجود است به او بدهند و قریب ده هزار درهم موجود را به آن اعرابی بخشیدند.
منتهیالآمال، پیشین، ص ۴۱۸.
☘ هیچ فقیر و مسکینی از در خانه حضرت ناامید برنگشت و حتّی خود ایشان به سراغ فقرا میرفتند و آنها را به منزل دعوت میکردند و به آنها غذا و لباس میدادند.
📕حقایق پنهان ص ۲۶۸
@fatemiioon135
💐
🔹از امام حسن(علیه السلام) پرسیدند: شخص با کرامت کیست؟
🔸فرمود: کریم، شخصی است که قبل از اینکه از او درخواست شود، میبخشد.
📚تحف العقول:۲۲۵
یاکریم اهل بیت 🌹
@fatemiioon135
👤 توییت استاد #رائفی_پور
یکی از بهترین اتفاقات رمضان امسال انتشار صوت جلسات تفسیر قرآن رهبر انقلاب در رمضان سال ۵۳ موسوم به #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن است
در فرصت باقی مانده از این ماه مبارک این منبر تاریخی را از دست ندهید تا بهتر با مبانی فکری و هندسه دینی مد نظر ایشان آشنا شوید.
@fatemiioon135
🇮🇷 اگر يكی از شما،
🇮🇷 به فرزند خود وعدهای داد
🇮🇷 پس به آن وفا كند؛
🇮🇷 و از عهد خود تخلف ننمايد.
🌷 رسول خدا صلی الله عليه و آله 🌷
📚 مستدرك الوسائل ، ج ۲ ص ۶۲۶
🌷 #تربیت #عهد #قول #وعده
🌷 #نکات_تربیتی #وفای_به_عهد
@fatemiioon135
🔹آیت الله حائری شیرازی رحمت الله علیه🔹
🔸نقشۀ شیطان و یهود برای مؤمنین🔸
من تعبیر به یهود میکنم چون قرآن تعبیر به یهود کرده است؛ «لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا» مائده؛ ۸۲. قرآن میگوید دشمنترین مردم به مسلمانها و مومنین، یهود و مشرکیناند.
شیطان ماموریت میدهد به صهیونیستها که اگر میخواهید مؤمنین منقرض شوند، راهش این است که روی تقوای جامعه کار کنید و فساد اخلاقی را رایج کنید.
شما اگر گزارشهای «خفیه نویسها» را (کسی که وقایع غیر آشکار و پنهانی را مینویسد) که اخبار صد سال قبل شیراز را به انگلستان مخابره میکردند ببینید، دقیقا نشان میدهد که مطربها، خُنیاگرها (آوازهخوانها) و کسانی که برای مجالس لهو و لعب و معصیت کار میکردند عموما از همین طایفه (یهودی) بودند.
در صد سال و صدوبیست سال قبل وقتی آنها مطربی کردند و حکام خندیدند، زنهای یهودی را آوردند در مجالس رقصیدند و حکام تماشا کردند و دخترانشان از یهودیها یاد گرفتند. سابقۀ این گناه بین اینها نبود. منکرات از غیر دیدند و گفتند: یهودی است، مال مذهب دیگری است و تماشا کردند و بعد بچههایشان آن کاره شدند. برنامۀ خشکاندن تقوا را از خانوادههای حکام و اشراف شروع کردند و به همهجا گسترش دادند.
این فسادی که در جامعه وجود دارد از ابتدا به این اندازه نبود، همانطوری که هروئین و مواد مخدر صنعتی امروز، در ابتدا فقط یک قلم تریاک بود. گناه را با تریاک مقایسه کن، یک قلم را وارد میکنند بعد شما چند تُن چند تُن از مواد مخدر مختلف کشف میکنید که این کشفیات نسبت به آنهایی که کشف نشده چیز جزئی است، دل خوش کنک نباشد این خبرها.
گناه، میکروب روح است و آلودگی میآورد. همانطوری که این بدن گاهی به بیماریهای مسری مبتلا میشود، بعضی گناهان بیماریهای مسری روحاند. بیبندوباری، بیحجابی، فسادهای اخلاقی، اینها بیماریهای مسری هستند که در هرجا کشت شد و رشد پیدا کرد، خوب و بد را آلوده میکند، نفوذ میکند.
امت باید با اینها مبارزه کند. تقوا باید بجنگد با بیتقوایی.
@fatemiioon135
•ماه دارد به وسطهای خودش میبالد•
•حسنی گشتن ما وصف همین ایام است•
#منحسینیشدهدستامامحسنم
@fatemiioon135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دورکعت #نماز برای خدا نخوانده ام
🔹امام خمینی(رحمة الله علیه): وقتی کار برای خدا باشد، ما چه پیروز بشویم چه نشویم، کارمان برای خداست، ما تکلیف ادا کردیم. ما میخواهیم تکلیفمان ادا بشود، دنبال این نیستیم که یک منصبی به دست بیاوریم، شماها نیستید.
@fatemiioon135
🛑ولادت و نامگذاری🛑
امام حسن (علیه السلام) در شب نیمه ماه مبارک رمضان سال سوم هجری قمری در مدینه منوره متولد شدند که مادر گرامیشان حضرت زهرای اطهر (سلام الله علیها) در آن زمان، دوازدهمین بهار زندگى بابرکت خویش را پشت سر نهاده بود.
ایشان نخستین پسری بود که خداوند متعال به خانواده امام علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) عنایت فرمودند.
در آستانه طلوع فرزند دلبند فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، سفری براى پیامبر گرامى اسلام (صلی الله علیه و آله) پیش آمد. آن حضرت براى خداحافظی به خانه علی و فاطمه علیهماالسلام رفت و ضمن سخنانى، به سفارش هاى لازم در مورد مولود مبارکى پرداختند که به زودى جهان را به نور وجود بافضیلت و شریفش، نورباران و عطرآگین خواهد ساخت، و از جمله توصیه فرمودند که او را پس از ولادت در پوشش زرد رنگ قرار ندهند.
پس از رفتن پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)، نخستین فرزند خانه نور، در روز باشکوهى (۱۵ رمضان سال سوم هجرى) متولد گردید. اسماء بنت عمیس به همراه بانوان دیگرى، در لحظه ولادت باسعادت حضرت امام حسن مجتبى (علیه السلام) در آنجا حضور داشتند. آنان، مولود مبارک را بی آن که از توصیه پیامبر گرامى اسلام (صلی الله علیه و آله) آگاه باشند، در پارچه زیبا و تمیز زرد رنگی قرار دادند.
رسول مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله) پس از بازگشت از سفر، به دیدار فاطمه زهرا (سلام الله علیها) شتافت.
وقتی رسول خدا (صلی الله علیه و آله) تشریف آورد، به بانوان حاضر فرمود: فرزندم را بیاورید. پس نوزاد را به آن حضرت تقدیم داشتند. او را در آغوش گرفت و فرمود: مگر فراموش کردید که از شما خواستم او را پس از ولادت، در پوشش زرد قرار ندهید؟ سپس آن پوشش را از این مولود مبارک برگرفت و پوشش سپیدى بر او افکند و رو به امیرمؤمنان علی (علیه السلام) نمود و پرسید: چه نامی برایش برگزیدهاید؟ امام علی (علیه السلام) فرمود: ما هرگز در گزینش نام فرزندمان بر شما پیشى نمیگیریم. (فاطمه (سلام الله علیها) هم پیش از آن به پدر گرانمایه نوزاد و همسر گرامی خود، امام علی (علیه السلام) پیشنهاد کرده بود که نامى برای این نورسیده در نظر بگیرد، اما حضرت علی (علیه السلام) ضمن احترام به دخت پیامبر (صلی الله علیه و آله)، فرموده بود که در مورد نامگذارى این نوزاد عزیز، بر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و بر پیشواى بزرگ توحید، پیشى و سبقت نخواهد گرفت.)
پیامبر گرامى (صلی الله علیه و آله) نیز فرمود: من هم بر پروردگار بزرگ خویش پیشى نمیگیرم.
در این لحظات، خداوند تبارک و تعالى به جبرئیل فرشته وحى فرمود: «براى بنده محبوب و پیامبر برگزیدهام، فرزندی متولد شده، از این روی به نزد وى برو و سلامش برسان و تبریک و تهنیت گوى و به وى بگو؛ به راستى که على نزد تو به منزله هارون است برای موسى، پس نام فرزند هارون را برای او برگزین.»
جبرئیل فرود آمد و مراتب تبریک و تهنیت پروردگار هستى را به پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) رسانید و گفت: «اى پیامبر خدا! پروردگارت دستور داده است که این مولود مبارک را به نام فرزند هارون نامگذارى کنید» رسول خدا (صلی الله علیه و آله) پرسیدند: «نام پسر هارون چه بود؟»، فرشته وحى گفت: «او شَبَر نام داشت»، پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمود: «من به زبان عربى سخن میگویم»، جبرئیل گفت: «نامش را حسن بگذار» لذا پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در گوش راست آن پاره ماه و نوزاد گرانقدر، اذان و در گوش چپش، اقامه خواند و نام مبارک را «حسن» نهاد.
سپس (در برخى از روایات در روز هفتم) براى این نوزاد نورانی، دو رأس قوچ کبود رنگ را قربانی (عقیقه) فرمود: و ران یکى از آنها را همراه یک دینار به قابله داد. سر مبارک نوزاد را تراشید و هم وزن موی سرش ـ که یک درم و چیزی افزون بود ـ نقره به عنوان صدقه به فقرا، مستمندان و بینوایان داد. پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) سپس سر نورانى این نوزاد را به ماده خوشبو و عطرآگینى که از زعفران و چیزهایى مشابه ترکیب شده بود، معطر فرمود.
ادامه👇
@fatemiioon135