نقش پزشکیان در انتخاب قالیباف بعنوان رئیس مجلس چه بود؟/دولت و مجلس تازه نفس درابتدای راه مشترک! - تابناک | TABNAK
https://www.tabnak.ir/fa/news/1247264/
سایت اصلاح طلب تابناک:
قبل از پایان مرحله ثبت نام نامزدها در انتخابات ریاست جمهوری، رقابت بر سر ریاست مجلس میان آقایان قالیباف و ذوالنوری برگزار شد که هر کدام به ترتیب توانستند 198 و 60 رای کسب کنند. پیش از رایگیری هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی به نظر میرسید نمایندگان مستقل و اصلاحطلب مجلس شورای اسلامی که قریب به ۸۰ تا ۱۰۰ نفر هستند با تشکیل #فراکسیون_مستقلین نقش تعیین کنندهای در انتخاب ریاست مجلس خواهند داشت. بررسی آراء قالیباف نشان میدهد که قالیباف با کمک رای فراکسیون مستقلین بر صندلی ریاست تکیه زده است.
یکی دیگر از نقشهای اساسی فراکسیون مستقلین در به ریاست رسیدن محمدباقر قالیباف، عدم حضور مسعود پزشکیان در انتخابات هیات رئیسه مجلس بود. هر چند دلیل عدم حضور وی کاندیدا شدن در انتخابات ریاست جمهوری بود اما آمدن نام پزشکیان در میان کاندیداهای ریاست مجلس، رای مستقلین و اصلاحطلبان را دو پاره میکرد و از وزن این طیف در سبد رای قالیباف میکاست.
🔹🔹🔹
❇️اما اعضای فراکسیون مستقلین ولایی مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
صد منتخب میانه رو اصلاح طلب، مستقل و اصولگرا عضو فراکسیون مستقلین هستند. رئیس هیات موسس آقای علاءالدین بروجردی نماینده شهرستان لار و گراش از استان فارس به عنوان رئیس موقت فراکسیون مستقلین ولایی مجلس دوازدهم است.
مسعود پزشکیان (تبریز در استان آذربایجان شرقی)، غلامرضا نوری قزلجه (بستانآباد در استان آذربایجان شرقی)، مهرداد لاهوتی (لنگرود استان گیلان)، همتی (ایلام)، احمد بخشایش (اردستان از استان اصفهان)،
غلامرضا تاجگردون
و....
چنانچه مشخص است اکثر نمایندگان هیئت رئیسه این فراکسیون از حوزههای انتخابیه غربی کشور و قومیت های زبانی و مذهبی کشور هستند که مردم این حوزههای انتخابیه در انتخابات ریاست جمهوری نیز رای قاطع و تعیین کنندهای به دکتر مسعود پزشکیان دادند(گچساران و باشت از استان کهگیلویه و بویر احمد)، فتحاله توسلی (بهار و کبودرآهنگ
⭐️⭐️⭐️حالا با حضور محمدباقر قالیباف در راس مجلس دوازدهم و مسعود پزشکیان در مقام رئیس جمهور، دو همکار قدیمی که خاستگاه پارلمانی دارند و هر دو با عمق مسائل و مشکلات کشور آشنا هستند، در راس نظام اداری و قانونگذاری کشور قرار گرفته اند ، آنها مخالفان تندرویی(انقلابی ها) در بیرون و داخل مجلس دارند که نیاز دارند با هماهنگی هم آنها را مدیریت کنند و همراهی دولت و مجلس می تواند راه حل سریع بسیاری از معضلات فعلی کشور باشد.
روزنامه نزدیکان و طیف مشاوران آقای قالیباف
تیتر اول صبح نو:
پزشکیان می داند که قالیباف با رادیکال ها مرزبندی دارد و از ادبیات عقلانیت انقلابی و مبارزه با تحجر سخن می گوید. قالیباف هم میداند که پزشکیان خاتمی و روحانی نیست و میتوان روابط دولت و مجلس را با کمترین تنش پیش برد تو رفته رفته فضا بر رادیکالهای چپ و راست تنگتر شود و مجلس با رویکرد عقلانیت انقلابی در کنار دولت چپ میانه با ادبیات وفاق که بیشتر از هر کسی شبیه شخصیت پزشکیان است به امور مردم رسیدگی کند.
فتح قلم🖋
روزنامه نزدیکان و طیف مشاوران آقای قالیباف تیتر اول صبح نو: پزشکیان می داند که قالیباف با رادیکال
این هم آخرین مطلب👆
نسبت به مطلب روزنامه نزدیک به آقای قالیباف سوال مطرح است:
۱.نویسنده محترم که از مشاوران و نزدیکان آقای قالیباف اند در بخشی از نوشته اینطور آوردند که:
((پزشکیان می داند آقای قالیباف با رادیکال ها(انقلابی ها) مرزبندی دارد .قالیباف هم می داند پزشکیان خاتمی و روحانی نیست و این دو نفر ظرفیت ائتلاف و اجماع و نزدیکی دارند.))
پرسش این است که در حالیکه در دور دوم انتخابات به قول نویسنده رادیکال ها انقلابی ها در برابر آقای پزشکیان قرار داشتند واکنش این دو بزرگوار چه بوده؟آیا آنچه را امروز می دانند در دور دوم هم باور داشتند؟
❇️گمانه ها درباره ائتلاف قالیباف و پزشکیان برای کابینه
به هر حال برداشت کلی از مطالب و اخبار ذکر شده این است که:
۱.ظاهرا بخشی از کابینه بصورت ائتلافی بین این دو بزرگوار بسته شده.
۲.در آینده این نگرانی وجود دارد که به دلیل ائتلاف این دو گروه هرگونه مطالبه گری یا نقد عملکرد دولت توسط هردو طیف آقای قالیباف و اصلاح طلبان مورد هجمه قرار گیرد.امیدواریم مجلس و دولت در برابر نقدها مسوولانه عمل کنند.
اما فارغ از ائتلاف ها،هرچند گزینه های پیشنهادی کابینه با شاخص های رهبری(تا بن دندان به انقلاب اعتقاد داشتن) فاصله دارند اما گزینه های اصولگرای نزدیک به آقای قالیباف(وزیر کشور،وزیر اطلاعات،وزیر ورزش،وزیر دادگستری وزیر صمت و وزیر نیرو)نه در مقایسه با انقلابی ها بلکه در مقایسه با اصلاح طلبانِ حاشیه دار، گزینه های مطلوبی اند.
❇️از جلسه امروز پزشکیان با مجلسی ها
امروز رییس جمهور برای دفاع از وزرای پیشنهادی کابینه به مجلس رفته بود.بر خلاف رویه جاری در نطق دفاعی،نه از برنامه و اولویت ها دولت خود سخنی گفت و نه در حمایت از وزرا مطلبی ارائه کرد.دفاع از وزراء را به خودشان سپرد.بعد از انتقادها نیز صرفا به این جمله بسنده کردند که به پیر و پیغمبر وزراء را با مشورت چیده ام.به همه کابینه رای دهید.
امروز رسانه ها نسبت به نطق ایشان و برنامه نداشتنشان انتقادات زیادی مطرح کردند که در ادامه در کانال قرار می دهم.اما مطلب اصلی که باید درباره آن نوشت این است که ایشان همچنان در فضای مناظرات به سر می برند.نطق ها همان نطق های انتخاباتی است.بدون ارائه راه حل مشخص.از طرفی ظاهر امر نشان می دهد چندان به لوازم پذیرش مسوولیت، آگاه نیستند چرا که دفاع از وزرائی که خود انتخاب نموده اند کمترین کار است که همه روسای جمهور سابق انجام دادند.از طرفی هم برنامه هفتم باید برنامه های جزیی برای رسیدن به اهدافش داشته باشد که فعلا چیز خاصی ارائه نشده.
#رای_اعتماد
❇️انتظار ملت از رییس جمهورشان
فارغ از اختلاف سلیقه ها،امروز آقای پزشکیان رئیس جمهور همه مردم ایران است.
انتظار ملت این است که رییس جمهور از فضای مناظرات خارج شده و بپذیرند که دیگر رئیس جمهورند؛ باید مسئولیت کابینه را به عهده بگیرند و نسبت به کلیات برنامه های اقتصادی وزرای شان آشنایی داشته باشند تا بتوانند به عنوان رییس وزرا مسوولیت عملکردها را به عهده بگیرند.تا کی می شود کار را به کارشناسان سپرد و مدام گفت من نمی دانم!
#رای_اعتماد
#کارشناس
#برنامه
❇️یکدست نبودن اندیشه و برنامه وزرای پیشنهادی
از میان وزراء،تعدادی عدالت خواه و تعدادی لیبرال مسلک اند.این دو دسته احتمالا در دولت جرقه می زنند.
نگاههای عدالت جویانه در مقابل نگاههای خصوصیسازی بی ضابطه و بازار آزادی به یکی از چالش های دولت تبدیل خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰نطق کامل امیرحسین ثابتی در مخالفت با رأی اعتماد به عراقچی
ثابتی:آقای عراقچی به جای پاسخ به بعضی سوالاتی که مطرح کردم، متاسفانه دو نکته خلاف واقع را گفت که از رئیس مجلس درخواست ماده ۷۵ (برای پاسخگویی) را مطرح کردم که تا الان پاسخی داده نشده.
در اولین زمانی که رئیس مجلس موافقت کند، پاسخ ایشان را درباره هر دو نکته در صحن علنی بیان میکنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ظفرقندی: اگر کسی را بدون وجه حذف کنند طبیعتا انتخابات در آن منطقه مخدوش است
🔹من در مورد مهندسی انتخابات این را گفتم که آقای پزشکیان در همان انتخابات ردصلاحیت شدند و اگر دخالت بزرگان نبود او الان رئیسجمهور نبود.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف در پاسخ به ظفرقندی: ردصلاحیت آقای پزشکیان مربوط به هیئت اجرایی استان بود و ربطی به شورای نگهبان ندارد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دفاع عجیب نماینده موافق ظفرقندی: پزشکیان هم مانند دانشجوها شوفاژ اتاق خود را خاموش کرده بود!
بابک رضازاده نماینده مشکینشهر در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت در صحن علنی مجلس:
🔹 سال ۷۳ وقتی شوفاژ خوابگاه قطع شد پزشکیان هم شوفاژ اتاقش را خاموش کرده بود و ظفرقندی هم انتخاب همان پزشکیان است.
فتح قلم🖋
🎥 دفاع عجیب نماینده موافق ظفرقندی: پزشکیان هم مانند دانشجوها شوفاژ اتاق خود را خاموش کرده بود! بابک
❇️آیا برای شما کافی نیست؟
استدلال قرن را پروانه سلحشوری نماینده لیست اصلاح طلبان داشت که برای موافقت با وزیر ورزش دولت روحانی به ۲رکعت نماز در امام زاده ها برای وزیر پیشنهادی آن هم توسط شخص دیگری استنادکرد و گفت آیا برای شما این کافی نیست؟!
این استدلال جدید تلاشی است ب ای رد کردن استدلال پروانه سلحشوری تا رکورد استدلال بی ربط را بزند.
اول که به تصریح ظریف ۶۰درصد وزراء از جمله ظفرقندی پخت و پز شورای راهبری است همچنین آقای رییس جمهور بارها گفتند کارشناس نیستند و از کارشناسان (شورای راهبری) استفاده می کنند.
دوم
ظریف خسارت محض هم محصول انتخاب همان شورای ناکارآمد و سیاسی بود.به علاوه که در بین اعضای آن شورای راهبری محکومین امنیتی و فاسدین و مفسدینی حضور دارند که هیچ نسبتی با عدالت ندارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کمیسیون کشاورزی مجلس موافقت خود را با نوری قزلجه، وزیر پیشنهادیِ کشاورزی اعلام کرد.
@Farsna
نوری قزلجه
وزیر پیشنهادی کشاورزی
کسی که
رییس شعبه بررسی اعتبارنامه تاج گردون در مجلس شد که نذاشت مجلس از شورای نگهبان استعلام کتبی بگیره واعتبارنامه تاجگردون تایید شد.
۲.در جریان تخلف در شمارش آراء هیات رییسه رای نوری قزلجه به عنوان دبیر ۱۳۰تا اعلام شد که بعد از اعتراض وشمارش مجدد به ۸۴تا کاهش یافت!
حالا هم قراره از نمایندگی مجلس بپرد به وزارت کشاورزی!
ازبس وضع اصلاح طلبا خرابه که هر نیروی ناکارآمدی هم پیدا میشه ناچاریم بگیم خب خداروشکر فتنه گر نیست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خضریان، مخالف وزیر پیشنهادیِ میراث فرهنگی: آقای صالحیامیری یک ساعت هم سابقهٔ مرتبط با وزارت میراث فرهنگی ندارند
🔹یکی از سوابق ایشان ریاست ادارهکل اطلاعات استان خوزستان است. در زمان مدیریت ایشان اتفاقی برای برخی بازداشتشدگان افتاد که کار به توبیخ ایشان رسید.
🔹آقای صالحیامیری در زمان فتنهٔ ۸۸ در نامهای ادعای تقلب در انتخابات را مطرح کرده است. سال ۹۴ وزارت اطلاعات دولت آقای روحانی ایشان را بهعنوان کسی که به سران فتنه مشاوره میداده نام برده است.
🔹میخواهیم به کسی که جزو عناصر فعال فتنهٔ ۸۸ است رأی بدهیم تا وزیر میراث فرهنگی بشود؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رضایی، مخالف وزیر پیشنهادیِ میراث فرهنگی: وزارت میراث فرهنگی به یک مدیر پرانرژی نیاز دارد
🔹آقای صالحیامیری هیچکدام از شاخصهای تصدیِ این وزارتخانه را ندارد.
🔹ایشان در صحبتهایشان از «ایران امن» صحبت میکنند؛ مگر ایران ناامن است که شما از ایران امن صحبت میکنید؟!
🔹اینکه بر مرزبندیِ با فتنهگران تأکید میکنیم، بهخاطر آسیبهایی است که به کشور وارد کردهاند.
🔹قطعنامهٔ ۱۹۲۹ در سالگرد فتنهٔ ۸۸ بود؛ زیرساخت تحریمهای اقتصادیِ ایران همین قطعنامه بود که ربطی به موضوعات هستهای و نظامی نداشت.
@Farsna