فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همتی در همین چند روز، از معارفه تا گفتگوی خبری امشب(جمعه)، ۵ درصد به نرخ تورم تحویل گرفته از دولت شهید رییسی اضافه کرد!😊
یک جا گفته ۳۵درصد تورم داریم ،دیشب آمده تلویزیون از تورم ۴۰درصدی دولت شهید رئیسی انتقاد می کند.بلاخره چند درصد شد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دفاع تمام قد همتی از وام بانکها به کارمندانشان!
وزیر اقتصاد:
🔹بالاخره کارمندهای بانک هم حق و حقوقی دارند و باید از آنها حمایت شود.
پ.ن:با این مبنا هرکس از ۶صبح تا عصر سرکار می رود، استحقاق این رانت را دارد!
🔻پزشکیان بالاخره برای اولین بار با مردم گفتوگو میکند
🔹️در حالیکه انتظار میرفت مسعود پزشکیان پس از انتخابات ریاست جمهوری به مانند سایر روسای جمهور نشست خبری برگزار کند و پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشد، اما پزشکیان و تیم رسانهای وی ترجیح دادند تا با بهانههای مختلف از برگزاری نشست خبری سرباز زنند.
🔹️ پس از گذشت بیش از یک ماه و تشکیل کابینه حالا پزشکیان بنا دارد تا در یک گفتوگوی تلویزیونی با مردم سخن بگوید.
🔹نخستین گفتگوی زنده تلویزیونی مسعود پزشکیان امشب ساعت ۲۲ همزمان از شبکه اول سیما، رادیو سراسری و شبکه خبر پخش میشود./رجا
خانم ساره جوانمردی اولین طلای پارالمپیک ایران و پنجمین طلای پارالمپیکی خودش را بدست آورد و بر قرآن بوسه زد و بر پرچم ایران سجده شکر به جا آورد و جمهوری اسلامی که جای زنان نیست وبراندازی که اکنون جز و ولز می زند و...
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
تلاش رژیمصهیونیستی برای به تاخیر انداختن اقدام ایران
🔹یک مقام آگاه در گفتوگو با فارس: در پی ناامیدی صهیونیستها از واسطهگریهای دیپلماتیک برای جلوگیری و یا تعدیل شدت عملیات پاسخ تعرض به خاک ایران و خونخواهی شهید اسماعیل هنیه، مقامات امنیتی این رژیم تحرکات ضدامنیتی را با هدف مشغولسازی ایران در محیط داخلی خود آغاز کردهاند.
🔹صهیونیستها اخیر در جنوب شرق با برقراری ارتباط جدید و تجهیز مجدد برخی گروههای تروریستی فعال در آن منطقه، به دنبال ایجاد اقدامات ضدامنیتی هستند.
🔹علاوه بر تحریک گروههای تروریستی، تلاش ویژهای نیز از طرف دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی برای ایجاد التهاب رسانهای و روانی در فضای عمومی کشور از طریق سوءاستفاده از حوادث مبهم و رویدادهای چالشی اجتماعی و حتی جهتدهی منفی به برخی اعتراضات صنفی در جریان است.
🔹سوءاستفاده از خطاهایی مثل حادثۀ دردناک لاهیجان و تعمیم آن به ارادۀ کلیت پلیس و نظام، همراه با شایعهسازی و بازنشر فیلمهای قدیمی با هدف تحریک احساسات، بخشی از تحرکات عوامل رسانهای رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر در فضای مجازی بوده است که هوشیاری مسئولین ذیربط را بیش از پیش میطلبد.
🔹این اقدامات و تحرکات نخ نمای رسانه ای و روانی رژیم صهیونیستی، تاثیری در عزم ایران برای انجام عملیات خونخواهی نخواهد داشت و تصمیم درباره اجرای این عملیات، غیر قابل بازگشت است.
@Farsna
درددل یک دانشجو با استاد آزاد ارمکی(به بهانهی صحبتهای جنجالی ایشان)
استاد عزیز سلام؛
به عنوان دانشجویی که سالها پای درس اساتیدی چون شما نشستهام، اجازه دهید کلامتان را مرور کنیم.
در برنامهای فرمودید: "صداوسیما صبح تا شب آموزش دینی میدهد ، سرمایه را بگذارید برا جاده سازی...چرا اینقدر روحانی تولید میکنید و... "
🔹استاد عزیز، صدها #انتقاد به سیستم حوزه و روحانیت وارد است اما یکبار هم که شده سیستم #دانشگاه را بررسی کنیم؛
🔹چند درصد از دانشجوها پس از هزینههای میلیاردی بیتالمال، به درد جامعه میخورند و اساسا #انگیزهی_اصلاح جامعه را دارند؟آنچه ما در دانشگاه تبریز( وسایر دانشگاهها)دیدیم خیلی نادر بود.
ضمنا نه رییس دانشگاه آخوند بود نه مدیر گروه نه وزیر علوم! از حدود ۱۳۰واحد درسی هم که خواندیم فقط ۲ استاد آخوند داشتیم!
در دانشگاهها که دست آخوندها نیست چه کرده ایم و چقدر با #نقطهی_مطلوب فاصله داریم؟
🔹چندین استاد متخصص مدیریت و روانشناسی و ... داشتیم، غالبا هم معترض به نظام و... حالا میفهمم مثل شما مهمل میگفتند و کشور دست خودتان بوده!
اتفاقا دو استاد جامعه شناس هم داشتیم (یادم هست ۱۵ سال پیش دنبال کتاب «مبانی جامعه شناسی بروس کوئن Bruce Kohen » بودم که همکارتان معرفی کرده بود! ۴۰سال است دانشگاهها برمحور همین آموزههای غربی میچرخند نه بر محور نهجالبلاغه! )
در هر دولتی از ۱۹ #وزیر چندتایشان آخوند بوده اند؟ ۱۸دانشگاهی و ۱ آخوند؟ یا برعکس؟ از بین ۲۷۰ نمایندهی مجلس چند نفر روحانی بودند؟ ۱۰٪یا ۲۰٪؟ ۸۰ درصد دانشگاهی بوده اند و همکاران شما!
حالا کدام قشر باید طلبکار باشد؟ حوزویان یا دانشگاهیان ؟
🔹 فرمودید جایی پیدا نمیکنید که روحانی در آن نباشد!
استاد بزرگوار، آموزش و پرورش نیاز به روحانی دارد ( که نداریم!) نوجوانانی که در سن بلوغ به هزاران مشکل گرفتارند نیاز به یک بزرگتر برای #راهنمایی یا حداقل درددل دارند، حضور روحانیت چه آسیبی برایشان دارد؟ اگر روحانیون پای صحبت جوان و نوجوان ننشیند، شما حاضرید برایشان وقت بگذارید ؟ یا اصلا حضور در مدرسه را دونِ شأن خود میدانید ؟ حضور در #پادگانها چطور؟ قبول میکنید با حداقل حقالزحمه (و گاهی رایگان) به این مراکز بروید و کمکی بکنید؟
حضور در مراکز بهزیستی چطور؟
همهی اینها نیاز به روحانی دارند و برای اکثرشان روحانی نداریم، مدارس و پادگانها که هیچ، حتی بیش از ۵۰درصد #مساجد ما روحانی ندارند!
با کدام آمار میگویید روحانی زیاد داریم؟
🔹 فرمودید مردم را بیفرهنگ حساب کردهاند که همه چیزتان را ما باید درست کنیم. نگاهی به رویکرد #مبلغین دین بکنید، آیا به جز «تبیین و ارائهی آموزههای دینی» اجبار و الزامی هم میبینید؟ اتفاقا این یعنی پیشفرض این است که شما مردم عقل دارید و توان #تشخیص و انتخاب؛ و وظیفهی مبلغ دین (همچون انبیا) صرفا #تبیین و ارائهی آموزههاست ، نه الزام و اجبار!
🔹 فرمودید این سرمایهها را بگذارید برای جاده سازی و... .
از میلیاردها پولی که صرف فوتبال میشود نمیخواهید بگویید؟
راستی بودجهی دانشگاهها را هم با حوزههای علمیه مقایسه کنید،
میدانید استاد حوزه ساعتی ۲۵هزار میگیرد و استاد دانشگاه ماهی ۲۰میلیون؟ خندهدار است نه؟
🔹استاد عزیز ؛ بنده بعد از حدود ۹سال تحصیل در رشتههای مدیریت و روانشناسی و مشاوره ، و زندگی با دانشجویانی با افکار متفاوت، با فضای دانشگاه خوب آشنا هستم خروجیاش را هم در جامعه میبینم ، اینکه لباس روحانیت متفاوت است و به چشم میآید دلیل نمیشود از میلیونها دانشجو و استاد غافل شویم و نپرسیم: «راستی این همه استاد و دانشجو برای کشورشان چه کردهاند»!
کاش به جای حرفهای عوامفریبانه و بیپایه کمی هم علمی و بر اساس آمار صحبت کنید!
🖌مجید ابطحی فارغالتحصیل دانشگاه دولتی تبریز
پینوشت: منکر ارزش کار دانشگاه و دانشجو نیستیم، غرض پاسخ به استاد ارمکی است و سخن در مقایسهی کارآمدی دو فضای علمی (حوزه و دانشگاه) است.
دیشب رئیس جمهور در نشستی با تلویزیون تکلیف حل مشکلات اقتصادی و تورم را معلوم کردند.
از دید ایشان نمی شود قول داد که گره مشکلات اقتصادی باز بشود.ایشان میزان حل مشکلات اقتصادی را وابسته به ۲چیز کردند👇
۱.در داخل گروه های مختلف سیاسی با هم توافق کنند!(لابد با تفسیر اصلاح طلبانه یعنی تن دادن به مطالبات ضدملی اصلاح طلبان)
۲.وضع اقتصاد دنیا چطور پیش رود.
۳.بتوانیم سرمایه خارجی جذب کنیم.(اگر با دست فرمان اصلاح طلبان بخواهم تفسیر کنیم از نگاه آنها جذب سرمایه هم فقط از طریق آمریکاست! و دهها کشور دنیا که با مشکلی ندارند سرمایه شان بوی تعفن می دهد یا سرمایه شان گندیده است!)
به هرحال اگر منطق شان همان منطق اصلاح طلباست با این پیش شرط ها آبی از اقتصاد برای مردم گرم نمی شود.چون نه آمریکا دنبال آمدن سرمایه به ایران است نه مردم و نظام اجازه می دهند غرب زده ها کشور را به اسم وفاق ملی به لبه پرتگاه ببرند .حل مشکلات ربطی به بازی های سیاسی و باج گیری اصلاح طلبان ندارد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برش_کوتاه #امام_حسن #امام_حسین
🎥 فضیلت حسنین علیهماالسلام
👤 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ یک دقیقه
🔺 @nasery_ir
#نبی_اکرم
💠 سخاوت و مهربانی رسول خدا (ص)
🔻 خدا این همه مقام به رسول خدا داده است و به ما اجازه داده که متوسل به آن بزرگوار باشیم و ما در این زمینه کم کاری میکنیم!
🔸 چه ذکر صلواتمان، چه توسلمان، چه توجهمان به رسول خدا کم است، خیلی کم است! خدا ما را ببخشد و قلب رئوف و مهربان او را و دعای آن بزرگوار را نصیب ما کند إنشاءالله.
🔹 کسی که وقت بذل و بخشش، آن قدر دستش را باز میکند که خود خدا که رحمت را به این بزرگوار داده است، میگوید: «وَ لا تَبْسُطْها کلَ الْبَسْطِ» (نه دستت را [به خِسّت] به گردن خويش ببند و نه [به سخاوت] يكباره بگشاى / اسراء ۲۹) چه کار میکنی؟ این، خیلی حرف است.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غم جانسوز حسن، داغ دل ماست...
26.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای طلب حلالیت پیامبر(ص) از مردم در بیانات رهبر انقلاب
🔹️۲۸صفر، سالروز رحلت پیامبر(ص) و سالروز شهادت امام حسن(ع) تسلیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اصل مهم تبلیغ در سیره پیامبر(ص)، امید دادن به مردم در سختترین شرایط
رهبر انقلاب:
🔹️پیغمبر اکرم در سختترین شرایط، میفرماید که من کاخ کسری را میبینم که شما میگیرید؛ من امپراتور روم را در یک ضربه دیگر میبینم که شما شکست میدهید؛ یعنی امید، یعنی اعتمادبهنفس.
❇️یک سفر و چند حاشیه مشکوک!
✍سفر مسوولین دولت و مجلس به مشهد در روز شهادت امام رضا علیه السلام از جنبه هایی مثبت و تحسین برانگیز بود.حضور بدون تشریفات رئیس جمهور در میان مردم و هیات های مذهبی،شرکت مسوولین کشوری و لشکری در مراسم شهادت امام رضا که تصویری از وحدت و انسجام مسوولین و مردم بود ومایه خوشحالی دوستان و ناکانی دشمن.شروع سفرهای استانی رئیس جمهور برخلاف فضاسازی هایی که انتظار می رفت غر زده ها رقم بزنند ؛شرکت در نشست هایی با فعالین اقتصادی مشهد.این موارد هرچند حداقلی بودن اما قطعا نتایج خوبی خواهد داشت.البته این سفر از جهاتی هم یک سری حواشی داشت که مانع تحقق برخی اهداف مطلوب آن بود.نوع بازنمایی آن توسط رسانه های غرب گرا بیشتر جنبه به رخ کشیدن ائتلاف سیاستمداران و منزوی کردن انقلابی ها را داشت .از طرفی اگر تنش زایی تیم آقای قالیباف در شورای شهر تهران و فشار برای عزل آقای زاکانی نبود می توانستیم این تصویر زیبا را تصویری از انسجام و وحدت و یکصدایی مسوولین بدانیم اما آن بازی ها در شورای شهر و برخی سخنان آقای قالیباف در روزهای اخیر در مورد عصبانیت شان از دست انقلابی ها در کنار این تصاویر نتایج مطلوبی حاصل نمی کند.این طور برداشت می شود که گویی این تصاویر زیبا ،هرچند در دل خود معنایی از انسجام مسوولین را دارد اما بی ارتباط با پروژه انزوای برنامه ریزی شده انقلابی ها هم نیست. روایتی از سفر را در یادداشت بعد با هممرور کنیم.👇
❇️سفری که پرماجرا شد!
ادامه👇
رئیس مجلس و رییس جمهور همراه با تعدادی از مسوولین کشوری و لشکری در مراسم شهادت امام رضا علیه السلام در آستان قدس حضور می یابند وتصاویر آن ها در کنار یکدیگر منتشر می شود.رسانه های اصلاح طلب با ذوق زدگی حضور همزمان ظریف و عراقچی و سردار سلامی را از یک طرف و قالیباف و پزشکیان را از طرف دیگر برجسته می کنند.
تصاویر آقای عراقچی در چایخانه حرم به عنوان خادم امام رضا علیه السلام منتشر می شود و تلاش می شود با این تصویرسازی خاطرات تلخ خسارت محض برجام از ذهن مردم مومن پاک شود!
(البته مردمی بودن شاخصه شهید رئیسی بود.اگر مسوولین صادقانه چنین خوی و خصلتی را بر گزینند قطعا مورد حمایت مردم خواهد بود)
در مراسم آستان قدس تولیت محترم آستان در حضور آقایان پزشکیان و قالیباف بعد از برشمردن صفاتی برای آقای پزشکیان ایشان را با عبارتی توصیف می کند که تا حدی مطابق واقع نیست و زیاده روی به نظر می رسد. ایشان پس از بیان صفاتی چون صداقت ،مردمی بودن،سادگی ویژگی آقای پزشکیان را تبعیت از رهبری !عنوان می کنند. این در حالی است که از یک سو پروژه جدید اصلاح طلبان تلاش برای همه کاره جلوه دادن رهبری است و از سویی دیگر بعضی از اقدامات آقای پزشکیان نسبتی با تبعیت از رهبری ندارد.کنایه به رهبری و حاج قاسم در انتخابات، گزینش وزرای حامی فتنه،نسبت خلاف به رهبری در روز رای اعتماد به کابینه،انتصاب معاونین مساله دار و حامی آشوب و تخلف از قانون در بازگرداندن ظریف با وجود فرزندان دوتابعیتی و انتصاب عارف و قائم پناه با همین وضعیت،حمایت از دانشجویان و اساتید آشوبگر در ماجراهای ۱۴۰۱و حمایت از بازگشت آنها بر خلاف قانون،تمجید از دوران شاه در مصاحبه تلویزیونی و تحقیر جمهوری اسلامی از جمله آن اقدامات است.
در ادامه سفر ،ظاهرا آقای قالیباف از پزشکیان دعوت کرده در مراسم هیات رزمندگان شرکت کنند که به نظر می رسد چنین نزدیکی و همگرایی بین مسوولین کم سابقه است.آقای پناهیان در نطقی با هجمه ای روزنامه کیهان را متهم به دوقطبی سازی(بخوانید نصیحت دولت) می کنند و بر ترک این کار هشدار می دهند.این بازی جدید هرچند نیت بعضی بازیگرانش خیر است اما دارای نتایجی نامطلوب است.ارائه تصویری از انسجام ملی کاملا مطلوب است اما این انسجام زمانی ارزشمند است که پیرامون ارزش های انقلابی باشد نه آنکه انقلابی های حامی آن ارزش ها را که رهبری بارها بر اصیل بودن نقش آنها در جمهوری اسلامی تاکید نموده اند منزوی کند. سابقه ی لبریز از خیانت جریان غرب زده باعث می شود نتوان به عبرت گرفتن آن ها از گذشته خوش بین بود از این جهت هرچه عرصه بر انقلابی ها تنگتر شود دولت اصلاح طلب با آرامش خاطر بیشتری به سیاست های مساله دار خود جامه عمل می پوشاند. چرا که در آن صورت منتقد چندان جدی نخواهد داشت.
این به معنای خلع سلاح اختیاری نظام در برابر غرب زده هاست!
#وفاق
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرچم گنبد حرم امام حسین(علیهالسلام) با حلول ماه ربیعالاول تعویض شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 تروریست های اسراییلی زیر مشت و لگد پلیس شان!
🔰مطالبهگری؛ دوقطبیسازی نیست
🔸ملّت باید با دولت همراه باشد، اتّحاد را حفظ کند؛ این منافات ندارد با انتقاد کردن یا حرف زدن یا مطالبه کردن؛ اینها اشکالی ندارد… قوای سهگانه هم باید با هم متّحد باشند -دولت، مجلس، قوّهی قضائیّه- باز این منافات ندارد با اینکه مجلس در قبال دولت به وظایف خودش عمل کند؛ به وظایف قانون اساسی عمل بکند؛ سؤال کند، مطالبه کند، بخواهد، قانونگذاری کند، استیضاح کند و امثال اینها.
رهبر انقلاب؛ ۱۴ خرداد ۱۳۹۵
@Kayhan_online
میثم مطیعی برای یک سفر تبلیغی توسط شیعیان به تایلند دعوت شده قماش غرب زده هم دوباره جنجال و دروغ پراکنی و #دوقطبی_سازی!
.
اخیرا بزرگواری از خودی ها فرمودند باید رسانه هایی که دوقطبی سازی می کنند و علیه دولت مطلب می نویسند بسته شوند.مثال هم از روزنامه کیهان آوردند!
🔹🔹🔹اما در مورد دوقطبی سازی👇
❇️اما دو قطبی
چند دو قطبی را می شود تصور کرد.
🔹دو قطبی حامیان ارزش های انقلابی و مخالفان آن.عده ای به این ارزش ها باور دارند
👇👇👇
خواهان استقلال کشور، عدالت خواهی و توجه به عموم مردم و خصوصا طبقات محروم،مقابله با فساد و رانت و تبعیض و اشرافیت،کم کردن دخالت آمریکا در منطقه، کمک به مظلوم و افزایش قدرت خودمان،مقابله با ولنگاری هستن یه عده به بعضی از این ارزش ها اصلا اعتقاد ندارند در مورد برخی هم به ضدش اعتقاد دارند.این ها دوقطبی است که از اول انقلاب هم بوده.رفعش هم دست ما نیست.اگر منظور آن بزرگوار کنترل این دو قطبی باشد (که بعید است چنین نظری داشته باشند )دچار خطای شناختی شدند چون کنترلش در اختیار کیهان نیست مگر اینکه از ارزش ها کوتاه بیاید.
⏺اما دو قطبی های دیگری هم وجود دارد که قابل کنترل اند.
❌مثل دوقطبی درون جریان انقلاب.که البته یک طرف این دو قطبی رئیس مجلس است پس کنترل یک طرف این دو قطبی در اختیار ایشان است!می توانند مانع این دوقطبی و تنش زایی شوند.بعد از انتخابات بنا کردند به حذف و تخریب انقلابی ها که باعث تشدید دو قطبی ها شدند.می بینید که جنجال های شورای شهر برای حذف آقای زاکانی وتنش در مجلس برای منزوی کردن بعضی نماینده ها همچنان ادامه دارد.
⚠️ البته یک دو قطبی خیالی هم وجود دارد.دو قطبی که برخی خیال می کنند دو قطبی است اما دو قطبی نیست.مطالبه گری از دولت برای تحقق عدالت و منافع ملی است.اگه این مطالبه گری را تخریب و تضعیف دولت بدانیم بله مطالبه گران در دسته تخریبگران قرار می گیرند و کسانی که این مطالبه را ندارند حامیان دولت محسوب می شوند.بنابراین در ذهن ها یک دو قطبی شکل می گیرد که قطبش حامیان دولت و قطب دیگر مطالبهگران انقلابی اند.این دو قطبی توهمی و تخیلی است.چون مطالبه از دولت اصلا تخریب دولت نیست تا مطالبه گران در مقابل حامیان قرار گیرند.حمایت از دولت گاهی به شکل مطالبه گری گاهی به صورت تعریف و تشکر از عملکرد دولت گاهی هم بصورت نظارت بر دولت محقق می شود.اینها همه حمایت از دولت و مردم است.پس این دو قطبی چندان هم واقعی نیست.اگر منظور آقایان از دوقطبیِ بد این باشد(( که ظاهرا همین است)) این دو قطبی واقعی نیست که مطالبه حذفش را دارند!!!