✍حضرت آقا در این فراز فرمایشات شان به دور از تعصب به موفقیت کشورهای خارجی در مهار کرونا اشاره فرمودند.
نکته قابل توجه در فرمایشات ایشان این هست که👇
🔸اولاکشورهای موفق در زمینه مهار کرونا را نه کشور #عراق(که عده ای شبانه روزی تلاش دارند آمارهای غیرواقعی آنها را الگو معرفی کنند) بلکه کشورهای غربی نام بردند.
🔹ثانیا علت موفقیت آنها در مهار کرونا را نه کاهش محدودیت های به اصطلاح نامعقول بلکه اتفاقا مدیریت و کنترل دقیق مرزها وافزایش مراقبت ها ذکر کردند.
@fatheGhalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکا همان آمریکاست!
فقط سلاحش عوض شده!
تاریخ خباثتهای آمریکا علیه ژاپن.
انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور شد
سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران طی حکمی انسیه خزعلی را به سمت معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده منصوب کرد.
به گزارش ایسنا، انسیه خزعلی متولد ۱۳۴۲ قم و دانشآموخته دکترای زبان و ادبیات عرب است و تحصیلات حوزوی را تا سطح ۳ در حوزه علمیه خواهران قم پشت سر گذاشته است.
ریاست دانشگاه الزهرا (س)، ریاست پردیس دانشگاه رضوی، عضو هیات علمی دانشگاه، دانشجو و استاد نمونه کشوری از جمله سوابق علمی و مدیریتی وی است./ایسنا
@fatheGhalam
تحصیلات دکتر انسیه خزعلی
دکتری(Ph.D) :زبان و ادبیات عرب (1378)، رتبه اول
كارشناسي ارشد:زبان و ادبیات عرب(1373)، رتبه اول
کارشناسي: زبان و ادبیات عرب (1371)
حوزوی:سطح ۳ حوزه علميه قم / جامعه الزهرا (س) (1365)
یادداشتی از داوود مهدوی زادگان دانشیار پژوهشگاه فرهنگ و علوم انسانی با عنوان "دولت ولایی،شرط اساسی در صیانت از رضاخانی شدن قوه مجریه"
✍پیامد نظریه سیاسی ولایت فقیه، شکل گیری دولت ولایی است. و آن دولتی است که از مرجعیت ما فوق معنوی تبعیت می کند و از هر گونه خود بسندگی و استبداد ورزی پرهیز دارد. دولت ولایی از همه گونه ویژگی ها وکنش گری های دولت
های توتالیتر در امان می ماند. در دولت ولایی آحاد اجتماع در حالت صغارت و رشد نیافتگی باقی نمیمانند و چشمانشان به دست دولت جبار دوخته نیست. فرایند جامعه پذیری و تربیت سیاسی تنها از سوی دولت رقم نمیخورد. همه زمینههای اجتماعی و روانی رژیم توتالیتر در دولت ولایی به صفر می رسد.
ماموریت بسیج توده ای، جلب وفاداری به دولت، جا انداختن کاندیداهای دولتی، ارائه اطلاعات سیاسی جهت دار دولتی، شکل دادن انتظارات مردمی همسو و ... از دولت باز ستانده میشود. دولت ولایی هم سطح با سایر قوا و در چاچوب وظایف قانونی به فعالیت خود مشغول می شود. بدین ترتیب، نظم و انسجام معنوی میان قوا پدید آمده راه برای رشد و ترقی جامعه هموار می شود. از این رو، به میزانی که در جمهوری اسلامی، دولتها صبغه ولایی پیدا کنند، از سویی گرایشهای توتالیتری در آنها ضعیفتر میشود و از سوی دیگر، اهتمام آنان برای خدمت رسانی به مردم و پیشرفت و آبادانی بیشتر میشود.منبع تسنیم.
همه ی یادداشت در لینک زیر👇
یادداشت| دولت ولایی؛ شرط اساسی در صیانت از رضاخانی شدن قوه مجریه- اخبار سیاست ایران - اخبار سیاسی تسنیم | Tasnim
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/06/04/2560880/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D9%88%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%D8%B7-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%B6%D8%A7%D8%AE%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%82%D9%88%D9%87-%D9%85%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D9%87
❇️توضیحات معاون وزیر کشور درباره صدور حکم شهرداری زاکانی
🔸وی با اشاره به طی فرایند قانونی در دولت گفت: برای اتقان موضوع، وزیر محترم کشور طی نامهای خطاب به معاون اول رئیس جمهور از هیئت دولت نیز استفسار کرد که هیئت وزیران روز گذشته در جلسه خود، ضمن بلااشکال بودن تصدی پست شهرداری تهران توسط آقای زاکانی باتوجه به همترازی شهردار کلانشهرها بامقامات توسط هیات وزیران، تصمیم در این باره را از اختیارات وزیر کشور دانست و لذا در این خصوص نیازی به تغییر آیین نامه ندانست و اکنون صدور حکم شهرداران کلانشهرهای بالای یک میلیون نفر به پشتوانه قانون و تایید و مجوز هیات وزیران انجام شده و صورت خواهد گرفت.
خبرگزاری فارس
@fatheGhalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحقیر انگلیس به سبک جوان بوشهری
🔹ماجرای جوان ۲۴ سالهای که با دلاوریهای خود و همراهانش توانست ابهت انگلیس را در هم بشکند.
@Farsna
🔰 سخننگاشت | سینما، هنر، کتاب و مطبوعات را شکوفا کنید
🔻رهبرانقلاب: ابزارهای فرهنگی از [قبیل] سینما و هنر و رسانههای صوتی و تصویری و امثال اینها را بایستی شکوفا کنید؛ مطبوعات و کتاب و امثال اینها ابزارهای فرهنگی هستند، باید به معنای واقعی کلمه اینها شکوفا بشوند. خب امروز بحمدالله یک لشکر عظیمی از جوانهای علاقهمند به مسائل فرهنگی مشغول کارند، وجود دارند و تلاش میکنند و کار میکنند. ۱۴۰۰/۶/۶
💻 @Khamenei_ir | #دیدار_هیئت_دولت
با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام شد؛
انتصاب حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی به عضویت شورای نگهبان
رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی را به عضویت شورای نگهبان منصوب کردند.
متن حکم به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای حاج سید احمد حسینی خراسانی دامت توفیقاته
با عنایت به کناره گیری حضرت آقای آملی دامت برکاته از عضویت شورای نگهبان و با تشکر از خدمات علمی ایشان در آن شورا، جنابعالی را به عضویت آن شورای معظم منصوب میکنم و مزید توفیقات شما را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنه ای
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
4_6041656450047017322.mp3
4.68M
* #کلیپ_صوتی #امام_حسین
🎧 کربلا؛ هویت بخشی به شیعه
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۴ دقیقه
🔺 @Nasery_ir
#گاندو
✍پس از پخش آخرین قسمت از سریال گاندو ،و در حالیکه اینطور به مخاطب القا میشد که کاراکتر اصلی داستان به شهادت رسیده ،بخشی از مخاطبین و هوادارن سریال کامنتهای زیادی در پیج نویسنده فیلنمامه قرار دادند که نویسنده را به انتشار این استوری وادار کرد.
🔹در نگاه اول شاید این خبر عجیب به نظر بیاید که چگونه و چرا قشری از مردم تا این حد تحت تاثیر یک سناریوی داستانی واقع شده اند؛ چه بسا بعضی از ما با ملامتگری این قشر را قضاوت کنیم و وابستگی آنها به یک اثر هنری را اتلاف وقت بدانیم .اما فارغ از تاثیر هیجانی که بعضی از آثار هنری بر مخاطب دارند (که البته هم ناشی از قوت محتوا و گاهی هم ناشی از احساسات مخاطب است)گاندو نه از آن جنبه عمومی که لازمه بسیاری از آثار اکشن است،بلکه از جهات دیگری ویژگی هایی داشت که مخاطب را به خود دلبسته کرده بود و این حد از اثرگذاری بر احساسات او را برجا گذاشت.
👈راز این تشنگی را شاید این طور بشود بیان کرد که طی سالهای اخیر به دلیل خطای محاسباتی مدیران هنری سیما و سینما ،با دور شدن از ذائقه مخاطب، علی رغم سیل انتقادهایی که از جانب مخاطب بسیاری از آثار هنری به راه می افتاد،ولی متولیان و صاحبان آثار هنری گاها بدون توجه به خواست مخاطب، در نوعی از خودرایی بی حساب و کتاب ، جهت گیری اصلی در تولید را به سمت اثار سطحی بعضا سخیف و ملال آور قرار می دادند.
⬅️بنابراین واکنش های هواداران گاندو را نباید صرفا یک برانگیختگی احساسی زودگذر از ناحیه مخاطب تحلیل کرد بلکه این حد از دلبستگی به قصه،شاید ناشی از خلائی است که او در این سالها احساس کرده است ؛ گویی مخاطب از نبود قهرمان های مورد انتظارش بغضی داشته که حالا به این شکل نمایان شده؛آن خلاء،کمبود قهرمان پروری خلاقانه است که طی یکی دو دهه اخیر با تلاش های مغرضانه و یا ناآگاهانه به سمت کم رنگ شدن رفته بود.
✅مخاطب گاندو مجدوب قهرمان هایش است.نه قهرمان هایی که فقط اکشن کار اند و مخاطب را پای حرکات رزمی و بدلکاری هایشان میخ کوب می کنند.نه لزوما قهرمان هایی که آرمان شان رسیدن به عشقی شخصی باشد و گاه هم سر از خیانت در آورند .مخاطب گاندو قهرمانش را گمنام های بی ادعایی می داند که از "منیت " دور شده اما نه انقدر دور که به حد "جانبازهای شعاری" برسند؛اتفاقا او مجذوب قهرمانی است که کمتر شعار می دهد و بیشتر اهل غیرت است.
🔸تعصب مخاطب نسبت به کاراکتر ساده پوش و کم ادعای داستان این حقیقت را به وضوح نشان داد که برای جذب و نفوذ در دل و فکر مخاطب نیازی به ترسیم چهره ای فرازمینی و سوپرمن نیست؛نیازی به لوکیشن های پر زرق و برق و لوکس و گریم های چشم گیر نیست. انتظار مخاطب با به تصویر کشیدن مردی ساده ،بدون کمترین امتیاز ظاهری و جسمی اما مصمم و پر اراده هم برآورده می شود.گاندو نه فقط به جهت افشاگری هایش محبوب شد که به جهت چینش هنری حوادثش ،دل مخاطب را بدست آورد.
🔹هر چند با نگاه منصفانه باید گفت برخی از سکانس ها جزء حواشی زائد فیلم محسوب می شدند و به لحاظ اثرگذاری تربیتی آن هم بر مخاطبی که احیانا از سنین مختلف پای آن می نشست چه بسا نیاز به ملاحظه بیشتری داشت؛خصوصا سکانس ها و دیالوگ هایی که حاکی از روابط غیرمتعارف دو جاسوس خارجی بود؛یا نوع پوشش کاراکتر شارلوت که پرداختن به آن شکل شاید نیازی نبود و با در نظر گرفتن حرمت مخاطب ذره ای از اثرگذاری ارزشمند این تولید هنری کم نمی شد.
⬅️امیدواریم این گزارشات و بازخورد مطلوبی که مدیران سیما از مردم دریافت کردند آنها را بر میدان دادن به فیلم نامه های قهرمان پرور ملی بیشتر ترغیب کند ،چرا که حرکت در این مسیر ،حرکتی مطلوب و خلاف آن تلاشی است که سالها توسط متولیان ضدفرهنگی بعضا دولتی برای دور کردن مخاطب از هویت اصیل ایرانی اش انجام شده بود.
✍ره جو
#گاندو
#قهرمان
#هنر_قهرمان_پرور
فتح قلم
@fatheGhalam
🔹نوشتارها و کنش های بعضی از فعالین رسانه ای چقدر خودشکن است.
سیاست های تبلیغی و اعلامی ستاد کرونا را تقبیح می کنند و دشنه انتقادی شان البته با پرخاشگری متوجه یک نقطه خاص است.شاکی اند که چرا کروناهراسی می کنید.
چرا کرونا را جدی می گیرید.چرا آمار روزانه مرگ و میر کرونا را برجسته می کنید .ادعایشان این است که مانور بیش از حد بر موضوع کرونا استرس را افزایش می دهد و در پی افزایش استرس ایمنی بدن کاهش می یابد.(توجه شود در این نوشتار قضاوتی راجع به سیاست های بهداشتی کشور نداریم،کامل یا ناقص)ولی جالب است همین بزرگواران دقیقا از الف تا ی سایت ها و کانال ها و پیج هایشان در انحصار موضوع کروناست.با عناوینی مثل👇
❌نه به واکسن
❌کروناهراسی،
❌کرونا،فریب قرن
❌آمار دروغین
❌دیکتاتوری وزارت بهداشت
❌مرگ مردم در پی واکسن
❌مافیای کرونا
❌بیل گیتس وکنترل جمعیت
❌محدودیت های غیرمنطقی کرونا
❌مسوولین ناکارآمد بهداشت
وووووووووووووو
⁉️سوال اینجاست آیا تزریق این حجم از شکاکیت،هراس ،بی اعتمادی و وحشت از سیستم بهداشتی کشور،خود استرس زا نیست؟
ایمنی بدن را تضعیف نمی کند؟
⁉️مخاطبی که هر وقت گذرش به این رسانه ها بیفتد جز آمار مرگ و میر های غیرموثق از تزریق واکسن ، تحریک مردم به تجهیز شدن به ادوات خشم و ترس برای تقابل با سیستم بهداشتی کشور چه چیز دیگری عایدش می شود؟
@fatheGhalam
❇️کجا شکوا کردن هم مهم است؛
چند وقت پیش یک ویدئو از گفتگوی مجازی علی علیزاده با دو تن از فعالین رسانه ای پیرامون موضوع شهردار شدن دکتر زاکانی را تماشا کردم.
مهمان اول ،مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران بود که بدون اینکه خبر داشته باشد در سناریوی علی علیزاده بصورت اتفاقی نقش آفرینی کرد.
او عمده دلیل مخالفت خود و البته طیفی از جوانانی که مدعی بود سخنگوی آنهاست را مرتبط نبودن مدرک تحصیلی دکتر زاکانی با پست شهرداری تهران می دانست.و مدعی دور زدن قانون به نفع باندهای اصولگرا بود.اشاره اش به آن ادعایی بود که در رسانه های اصلاح طلب مطرح شده بود مبنی بر اینکه مصوبه دولت روحانی اجازه شهردار شدن زاکانی را نمی دهد.هر چند با بیانیه جمع زیادی از حقوقدان ها که صراحتا با استناد به قانون شهرداری ها بی مبنابودن اشکال منتقدین را ،آشکار کرد (همچنان که این روال در دوره های مختلف جریان داشته و،اختیار افزایش رشته های مرتبط در دست وزارت کشور است و هیچ محدودیتی برای رشته های مختلف وجود ندارد) ،اما آن چه انگیزه نوشتن این یادداشت شده صرفا تاکید بر ادعای ناقص آن برادر بسیجی نیست.بلکه انگیزه اصلی مفهوم نهایی است که تحلیلگر سیاسی برنامه تلاش داشت از جمع دو نظر به مخاطب القا کند.علی علیزاده تلاش کرد مخالفت این عضو بسیج را در کنار مخالفت یاشار سلطانی دیگر میهمان مجازی برنامه بنشاند و این طور به مخاطب القا کند که هر دو طیف تصدی این پست را غیراخلاقی و نامطلوب می دانند.اما فراتر از انتظار او، یاشار سلطانی به این حد از القای همگرایی گروه ها بر مخالفت با زاکانی اکتفا نکرد بلکه از صدر تا ذیل حکومت جمهوری اسلامی ایران را طی چهار دهه اخیر متهم به بلعیدن فرزندان خودش کرد. این تعبیر ،تعبیر مشهوری است از بوشنر نویسنده آلمانی که البته چند سالی است در محافل غرب زده ها علیه جمهوری اسلامی تکرار می شود.یاشار سلطانی با فرافکنی و بدون اشاره به ناکارآمدی دولت های محبوبش در ایران و بدون در نظر گرفتن نقش خود و همقطاران ش در تحمیل دولتهای ناتوان به کشور تلاش کرد جمهوری اسلامی را یگانه متهمی جلوه دهد که به قول خلاف او هرجا نیروهای انقلابی در مقابلش بایستند ولو برای نصیحت و خیرخواهی آنها را قربانی خواهد کرد چون قدرت طلبی اش به حدی است که نه فقط به اصلاح طلبان بلکه به اصولگرایان و حزب الهی های منتقد خودش هم توجهی نمیکند.این اتهام زنی بی پایه آن هم از سوی کسی که در محافل رسانه ای به اظهارات خلاف واقع شناخته می شود حتی مورد انتظار علی علیزاده هم نبود و عکس العمل هایش گویا بود که اوهم بنا ندارد به آن ورود کند .ولی یاشار سلطانی در این حد متوقف نشد و دولت جدید را نیز متهم به استفاده از نیروهای فاسد!!!!!؟ برای انحصاری کردن قدرتش کرد.ماحصل نشست مجازی برای مخاطب این بود که آنچه یاشار سلطانی مطرح می کرد قبل از او توسط مسوول بسیج دانشجویی تایید شده بود چرا که او نیز تاکید داشت، این کار(شهردار شدن زاکانی) تخریب حزب الله است.سلطانی تلویحا اشاره کرد بیانات آن بسیجی یکی از شواهدی است که نشان می دهد جمهوری اسلامی جز به قدرت به هیچ چیز حتی تذکر نیروهای انقلابی خودش نیز توجه ندارد و آنها را می بلعد.و این نتیجه ی یک نشست به ظاهر مجازی و کرسی آزاداندیشی بود که برادر بسیجی ما ناخواسته با نقش آفرینی در آن، پازل گوینده اصلی را کامل کرد.
گاهی نه فقط چطور انتقاد کردن بلکه نزد چه کسی شکوا کردن و بلکه در چه میدانی حرف زدن هم مهم می شود.
✍ره جو
🔹فتح قلم🔹
@fatheGhalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تجمع افغانستانیها در مشهد:در حمایت از طالبان
تجمع افغانستانی ها در تهران: علیه طالبان
نتیجه استعمار ،جز تفرقه نیست.
آمریکا چه شیطانی است که با توطئه چنین تفرقه ای ایجاد کرده که طالبان یک دستشان در دست پاکستان است دستی دیگر علیه آمریکا،در عین حال با آمریکا معامله می کنند ،تجهیزاتش را می گیرند و شهروند ایرانی طرفدار طالب شعار مرگ بر آمریکا سر می دهد و به استقبال دولت طالب می رود.
وهکذا پنجشیری ها و فرمانده شان احمد مسعود.
👊مرگ بر آمریکا
#افغانستان
@fatheGhalam
🔔 نشست تبیینی و خبری «طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی» در خبرگزاریحوزه برگزار میشود
⏱ زمان: شنبه، 20 شهریور، ساعت 16
◻️ این نشست باحضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار و بهطور زنده از سایت حوزهنیوز پخش میشود.
لینک پخش زنده:👇
hawzahnews.com/service/live
@HawzahNews | حوزهنیوز
🔰 #تحلیل_و_تبیین | توبه روشنفکرانه
👈🏼 چرا زندگی پر فراز و نشیب جلال آلاحمد یک مسیر رو به تکامل بود؟
🗒 همزمان با سالروز درگذشت جلال آلاحمد پایگاه KHEMANEI.IR در گزارشی تحلیلی به بررسی شخصیت وی پرداخته است.
🔻 رهبر انقلاب درباره شخصیت جلال عقیده دارند: «... روزی تودهای بود. روزی ضد تودهای بود و روزی هم نه این بود و [نه] آن. بخش مهمی از شخصیت جلال و جلالت قدر او همین عبور از گردنهها و فرازونشیبها و متوقّف نماندن او در هیچکدام از آنها بود. کاش چند صباح دیگر هم میماند و قلههای بلندتر را هم تجربه میکرد.»
▫️در ادامهی همان یادداشت هویت و ماهیت سیر زندگی مرحوم آلاحمد را چنین تشریح میکنند: «در نظر من، آلاحمد، شاخصهی یک جریان در محیط تفکر اجتماعی ایران است... در یک کلمه میشود آن را توبهی روشنفکری نامید. با همهی بار مفهوم مذهبی و اسلامی که در کلمه توبه هست.»
▫️در چنین نگاهی، میتوان شاخصهی اصلی شخصیتهایی مانند جلال و جریانهای شبیه به آن را جریان توبه و یا بهعبارت لغویاش جریان بازگشت دانست. اگر سخن از بازگشت کنیم، سوال بعدی این خواهد بود که بازگشت از کدام مسیر؟ بازگشت از مسیر قهر با سنتهای فکری و فرهنگی خودی!
▫️مهمترین دلیل نگاه منفی جامعهی روشنفکری داخلی به جلال هم بهدلیل همین مسائل بود. روشنفکر دست به قلمی که به تعبیر حضرت آیتالله خامنهای در روزگاری که او را شناختند، نهتنها ضد مذهب نبود، بلکه گرایش به مذهب داشت…
🔍 ادامه این گزارش را در آدرس khl.ink/FlKu3 بخوانید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 2 اسیر دیگر فلسطینی در چنگ نظامیان رژیم صهیونیستی
🔹رسانههای صهیونیستی اعلام کردند، نظامیان این رژیم 2 اسیر دیگر از مجموع 6 اسیری که موفق به فرار از زندان جلبوع شده بودند، بازداشت کردند.
🔹به نوشته هاآرتص، این 2 نفر زکریا الزبیدی وابسته به جنبش فتح و محمد العارضه وابسته به جنبش جهاد اسلامی فلسطین هستند.
🔹رسانههای صهیونیستی دیشب نیز از بازداشت 2 اسیر فراری دیگر به نامهای محمود العارضه و یعقوب قادری خبر داده بودند. بنابراین، تا کنون چهار نفر از مجموع 6 اسیر فراری بازداشت شدهاند.
@irinn_channel
www.irinn.ir
این خبر تاثر برانگیز است.
معلوم نیست بعد از انتقال به زندان چه سرنوشتی در انتظار این مردان مبارز خواهد بود.
قطعا رژیم سفاک به گونه ای برخورد خواهد کرد که دیگر هیچ زندانی فکر فرار نکند.
لعنت خدا بر دشمنانش
✍محمد ایمانی
تعامل یا درگیری با طالبان؛
یک بام و دو هوای اصلاح طلبان
🔻((طالبان زورگو و مستبد هستند و خیلی راحت آدم میکشند، جنایت میکنند و همه اینها وجود دارد اما همه اینها به این معنا نیست که آن نیرو را میتوان نادیده گرفت. نادیده گرفتن آن یک اشتباه است. طالبان یک واقعیت مهمی در افغانستان است.
🔻 میشود گفت آمریکا، طالبان را احیا کرد، طالبانی که از بین رفته بود یا در شُرف از بین رفتن بود، ایالت متحده آن را احیا کرد.
🔻مخالفت با مذاکره با طالبان، واقعاً موضع عجیب و غریبی است؛ یعنی اصلا نمیتوان تصور کرد که چرا اینها چنین ایدهای دارند؟ خودشان به دولت ایران میگویند با همه مذاکره کنید، ولی وقتی که یک نیرویی در کنار ما است، میگویند خیر، با اینها مذاکره نکنید! با رفتار آمریکا که 20 هزار کیلومتر با اینجا فاصله دارد و با آنان وارد مذاکره و امضای توافق میشود، هیچ مسئلهای ندارند و اعتراض نمیکنند که چرا دستور میدهید ۵ هزار زندانی طالبان آزاد شود و چرا مینشینید و در بالاترین سطح مذاکره و توافق میکنید؛ اما وقتی نوبت ایران میشود، باید ظریف یواشکی مذاکره کند. این اصلا درست نیست.
🔻وقتی میگوییم باید از مقاومت پنجشیر حمایت شود، آیا زمینهای هم برای موفقیت دارد؟ طالبانی که ایالات متحده را بیرون کرده و مردم از حضور آنها استقبال کردند، یا حداقل مخالفتی موثر نکردند و این همه امکانات به دست آورده، چگونه ممکن است فقط در پنجشیر در برابر آن مقاومت شود؟ آیا ما هیچ ارزیابی دقیقی داریم؟ باید منطقا احتمال نتیجهبخشی هم داشته باشد و همینطوری نمیشود از این اقدام حمایت کرد.))))
🔹اینها که خواندید، نظر یک نیروی انقلابی یا فعال اصولگرا نیست؛ اظهارات صریح عباس عبدی در گفت و گو با سایت خبر آن لاین است.
🔹تصور کنید اگر این حرف ها را یک فعال غیر اصلاح طلب گفته بود؛ همین خبر آن لاین و شرق و اعتماد و خاتمی و تاجزاده و شکوری راد و دهباشی و حزب اتحاد ملت و کارگزاران و... چه یقه درانی می کردند و چه الم شنگه ای راه می انداختند و اعلام عزای عمومی می کردند!
🔹بماند که حزب برادر بزرگ تر همه اینها (سازمان مجاهدین انقلاب/ حزب بهزاد نبوی، تاجزاده، آرمین، آغاجری و...)، دو دهه قبل هنگام حمله آمریکا به افغانستان، خواستار اتحاد با طالبان و جنگیدن در کنار آنها شده بود!
🔹امیر مومنان (ع) چه قدر دقیق فرمود " نادان را نمی بینی مگر در حال افراط یا تفریط". البته اگر این جماعت را فقط جاهل بدانیم و خائن و مامور در میان شان نبینیم.
#طالبان
🔹فتح قلم🔹
@fatheGhalam