دیشب فرق عالَمی شکافت.
برای عالِمی خسته از جهل و جفا، این پایان یک عمر چشم انتظاری است تا به بی نهایتِ علم وعشق و اَمن پر پرواز گشاید.
یک ابد خوشبختی ، دلتنگ به آغوش کشیدن علی است؛
به اسم او؛به اذن او؛وبر راه امت رسولش شوق ابدی شدن را زمزمه می کند:"فُزتُ و ربِّ الکعبه؛"
رستگار شد .
واینک دنیای بی علی(علیه السلام)؛ که پایه های روشنگری اش فروریخته ؛ ستاره های راه نشانش، بی فروغ گشته و ریسمانِ محکم،آویختن به آسمانش بریده شده.
وای بر تاریکیِ خاک که چنین امانتدار وحی را برآشفته ؛ جبرییل فریاد زد:
تهدمت والله ارکانُ الهُدی...
وشاید برای آنان که بی خبر از فساد شقی ترین اشقیایند چنین گفت:
قُتِل علی المرتضی
نزدیک سپیده دم بود.
#امیرالمومنین
#رستگاری
🔹فتح قلم🔹
@fatheaGhalam
❇️درباره برنامه خوب زندگی پس از زندگی
✍هر وقت انسان به یاد مرگ می افتد زرق و برق دنیا هم از چشمش می افتد؛ هرچند برای لحظه باشد بسیار ارزشمند است.
نقطه قوت برنامه همین هوشیار باشی است که انسان را به گذرا بودن دنیا توجه می دهد.و این عالی است.
⬅️احتمالا مخاطب پاکدلی که با تجربه گران همراهی می کند این نکته ها را مد نظر دارد 👇
1⃣در اسلام اعتراف به گناه نزد غیر خداوند ناپسند دانسته شده؛هرچند بازگوی خطاهای گذشته و بیان صورت برزخی آن در هوشیار شدن سایر انسان ها موثر است ولی بعضی گناهان را نباید با جزییات بیان کرد.
2⃣تجربه های فردی برای شخص تجربه گر معتبر است( البته به شرطیکه آنچه بیان می شود با عقل و دین ناسازگار نباشد) اما نمی توان "همه" آنچه را که تجربه گر به زبان می آورد تمام حقیقت دانست.چه بسا در مرحله بیان و تحلیل، تجربه گر دچار خطا شود و با لکنت زبان چیزی غیر از آنچه مدنظر دارد بیان کند.
3⃣هرچند در تنبه دادن به ما بسیار موثر است ولی تجربه های تجربه گران منبعی برای دریافت دین نیست.معارف دین را صرفا می توان از منابع معتبر دینی دریافت.
4⃣حضور اساتید اخلاق و فلسفه و عرفان در این برنامه نباید به عنوان موید" همه" ی گفته ها و شنیده های تجربه گران تلقی شود.بلکه اگر ملاحظه شود معمولا پیرامون گوشه ای از تجربه ها نکاتی بیان می دارند.
5⃣طبق نگاه کارشناسان این تجربه ها مرگ محسوب نمی شوند بلکه نوعی فراغت از جسم مادی است که به مشیت الهی شاید برای تذکر به فرد رخ می دهد.
6⃣سنجش میزان واقعیت خواب، خیال، این دنیا و آن دنیا نباید به تجربه گر سپرده شود چون منجر به سلیقه ای شدن حقیقت می شود.
اما نقاط مثبت برنامه بسیار زیادند.
#مرگ
#زندگی_پس_از_زندگی
🔹فتح قلم🔹
@fatheGhalam
آیت الله فیاضی
در نشست نقد و بررسی زندگی پس از زندگی در محل خبرگزاری حوزه
❇️تمام انسان روح انسان است.
🔻🔻
تا جایی که بنده از مباحث مطلع شدم ، همه این افراد بر اثر یک حادثه ای این جریانات را دیده و گزارش کرده اند و نشان می دهند که روح از بدن آنها رفته است. البته رفتن روح از بدن یک مساله عادی است.
🔹 قرآن کریم، مساله تَوَفی در زندگی یعنی توفی انسان در خواب را بیان می کند. تمام حقیقت انسان در خواب از دست او می رود. تمام انسان نیز روح انسان است. قبل از اینکه عالم ماده ای خلق شود، روح انسان بوده است.
آیت الله فیاضی :
⬅️تجربه های قبل از مرگ نه خواب است و نه انتقال عالم به عالم
🔹در روایات ما بیان شده است که اولین چیزهایی که خلق شده اند، روح بود است که اولین روح، نیز روح پیامبر اکرم(ص)بود.
🔹وقتی این روح از این عالم خارج می شود، به هیچ وجه به زندگی باز نمی گردد. در خواب و مرگ، دریافت "کامل" روح صورت می گیرد. در مرگی که انتقال قطعی روح صورت گیرد، انسان هیچ "اختیاری "ندارد و انسان هیچ اراده ای برای بازگشت ندارد.
✅تجربه های قبل از مرگ نیز نه خواب است و نه انتقال عالم به عالم است. خداوند متعال روح را از این بدن می گیرد و چنانچه عرض شد، صحنه هایی را از عالم غیب یا برزخ به این شخص نشان داده می شود.
ادامه👇
کسی که به عالم دیگر می رود، باز نمی گردد، پیامبر اکرم و معصومین(ع) را می بینند، ولی در این گزارشات چنینی امری نبوده است. این افراد برای همیشه نمی روند، بلکه او را می برند تا عنایت و هشداری به وی داده شود
حجت الاسلام برنجکار:
مثلا اینکه کسی بگوید من خدا را به شکل نور دیدم کاملا اشتباه است.
نشست نقد وبررسی برنامه زندگی پس از زندگی
بخشی از یادداشت دوم
مهدی جمشیدی
درباره غائله سیسمونی نوه رییس مجلس
🔰جریان بدسابقۀ غیرانقلابی که سرچشمۀ فساد است، زبان در کام بگیرد و خاموش بنشیند. اینان که کارگزارانشان، «اشرافی» و «کاخنشین» و «نجومیبگیر» و «قاچاقچیِ حرفهای ارز» و «وارداتچی» و «هزارمیلیادی» و «متواری از وطن» و «زنکُش» و ... بودهاند، چه نسبتی با دلسوزی برای «مردم» و «تولید» و «اخلاق» و «سادهزیستی» دارند؟! تاریخ انقلاب، حادثهای سیاهتر و تلختر از حضور مدیریّتی اینان به خود ندیده است. درد قدرت دارند و میخواهند با «سوزاندنِ دیگری»، یخِ بدنۀ اجتماعیِ خویش را آب کنند، غافل از اینکه مردم از آنها عبور کردهاند.
باید انقلاب را به تجربۀ مدیریّتی تازهای وارد کرد که متناسب با غایاتِ گام دوّم باشد. چپ و راست سیاسی، مدّتهاست به تمامیّتِ خویش رسیدهاند و سخن مبدعانه و عمل متعهدانه ندارند.
🔹فتح قلم🔹
@fatheGhalam
❇️دوربرگردان پشیمان ها و ادای نفرت از طالبان
⬇️یکی از پشیمان های انقلاب که "حیرتش" در عصر کنونی مطلوب حوزه سکولار است، با اشاره به ترور شیعیان افغان با طعنه نوشته: 🔻🔻مگر خون فلسطینی های سُنی از خون شیعه افغان رنگین تر است که ایران از او دفاع می کند ولی برای دفاع از شیعه، بر سر طالبان فریاد دیپلماتیک نمی کشد‼️
پ.ن:اکنون که تروریست های آمریکا با خفت از باتلاق افغانستان فرار کردند ،سست قلم هایی که در فتنه ۸۸ حامی داعش های داخلی بودند تلاش دارند با تحریک افکار عمومی و سرزنش دولتمردان ایران با تشدید تنش ها، ما را به جنگ با افغانستان بکشانند و منافع آمریکا را تامین کنند.
بررسی این شبهه در یادداشت بعدی⬇️
❇️ پشیمان های انقلاب و ادای نفرت از طالبان
✅پاسخ به یک شبهه
👇
1⃣کاش این رگ غیرت شان در وقت اشغال و کشتار افغانی بیگناه توسط آمریکا هم بیرون می زد!
2⃣ایران رسما اعلام کرده حفظ جان شهروندان افغان وظیفه طالبان است.
3⃣ایران اعلام کرده تا زمانی که دولت فراگیر ملی در افغانستان شکل نگیرد دولت طالبان را به رسمیت نمی شناسد.
3⃣در فلسطین اشغالی یک غده سرطانی بیگانه که قلاده اش در دست ابرمتجاوز عالم است دست به کشتار فلسطینی ها زده حال آنکه در افغانستان داعش آمریکایی رسما مسوولیت ترورها را به عهده می گیرد و طالبان آن را محکوم می کند.
4⃣بیگانگان اشغالگر صهیونیست بخشی از کشور فلسطین نیستند به همین دلیل مورد بغض ماهستند حال آنکه "طالبان" کنونی بخشی از ملت افغان است هرچند نه همه افغانستان.والبته هرگز در شیطنت به پای اسراییل جنایتکار نمی رسد.
5⃣آنچه افغانستان را به تباهی کشانده اختلاف داخلی و دخالت بیگانگان است. تلاش ها باید در مسیر قطع دست بیگانگان باشد نه تضعیف قوای داخلی و نابودی استقلال کشورها؛
6⃣از نظر ایران صحنه گردان همه فتنه های منطقه آمریکاست. بنابراین نبرد حقیقی نبرد با جبهه اشغالگری و نفاق و ظلم است نه نبرد با دولت های خطاکار همسایه.
⬅️هرگز از دشمن اصلی غافل نمی شویم حتی اگر منجر به سوختن جگر آمریکا و آمریکاپرستان شود.
قل موتو بغیضکم. از نفرت بمیرید.
🔹فتح قلم🔹
@fatheGhalam
🔹برگزاری جلسه درس اخلاق در روزهای ماه مبارک رمضان در دفتر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در قم
🔹به کلام آیت الله فیاضی(زید توفیقاته)
مکان: قم، خیابان شهدا (صفائيه)، حسینیه امام خمینی (رحمة الله علیه)
🕓زمان: روزهای بیست و یکم الی بیست و ششم ماه مبارک رمضان، مصادف با ٣ الی ٨ اردیبهشت، بعد از نماز ظهر و عصر
از کانال نشر آثار آیت الله فیاضی
🔰تیتر یک سایت رهبری که بعضی از رسانه ها برای دفاع از دکتر قالیباف در موضوع کذایی ترکیه رفتن دخترشان برجسته اش کردند تا با تطبیق بر بعضی از مدعی های عدالت خواهی که در این موضوع به رییس مجلس تاختند کنایه زده باشند!!
✅هرچند کنشهای بعضی از عدالت خواهان (غیر راستین) را کاملا در چارچوب عملکرد خوارج می شود ارزیابی کرد ولی بعید است که سایت رهبری برای دفاع از امثال دکتر قالیباف چنین تیتری را برجسته کرده باشد!!!
🔹طبق روال در سالروز شهادت امام علی فرمایش های ایشان برجسته شده ؛
🔹به نظر بیش از اینکه عنوان خوارج بر این جماعت جوان توییتری مثلا حزب الهی که ادعای عدالت خواهی دارند صدق کند ،بر آخوندهای سکولار مطابق باشد.🔻آنها که به اسم و رسم دین، علی زمان را تخطئه می کنند.
#امیرمومنان
#حوزه_سکولار
#خوارج
#عدالت_خواهی_راستین
🔹فتح قلم🔹
@fatheGhalam
📩 مرحله جدید زندگی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: در حقیقت از #شب_قدر، انسان مؤمن روزهدار، سال نوی را آغاز میکند. در شب قدر تقدیر او در دوران سال برای او از سوی کاتبان الهی نوشته میشود. انسان وارد یک سال نو، مرحلهی نو و در واقع یک حیات نو و ولادت نو میشود. در راهی به حرکت در میآید، با ذخیرهی تقوا این راه را طی میکند.
🏷 #بهار_قرآن
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=49993
🔰 جمعی از دانشجویان، امروز با رهبر انقلاب دیدار میکنند
🔻در بیست و چهارمین روز از ماه مبارک رمضان، جمعی از دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی سراسر کشور با حضرت آیتالله خامنهای دیدار خواهند کرد.
🔸این دیدار با رعایت دستورالعملهای بهداشتی، عصر (سهشنبه) به صورت حضوری در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد و در ابتدای برنامه نمایندگان تشکلهای دانشجویی به بیان نظرات و دیدگاههای خود میپردازند.
🌙 @Khamenei_ir
📸 گزارش تصویری | دیدار رمضانی جمعی از دانشجویان با رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۱/۲/۶
🎞 سایر تصاویر به مرور تکمیل میشود، در👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=50098
🔰 کار بزرگی انقلاب برای دانشگاه کرد، هویتبخشی به آن و به تبع هویتبخشی به ملت ایران بود
🔻 رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان: کار بزرگی که انقلاب برای دانشگاه کرد عبارت بود از هویتبخشی به دانشگاه به تبع هویتبخشی به ملت ایران.
انقلاب به ملت احساس هویت، آرمان، احساس شخصیت و استقلال داد، افق دید روشن داد؛ اینها کارهایی بوده که انقلاب برای ملت ایران انجام داد. طبعاً وقتی که در ملت یک حرکت ملی هویتسازی و آرمانسازی ملی انجام میگیرد آنکه بیشترین بهره را میبرد جوان دانشگاهی و جوان دانشجو است؛ جوان دانشجو با احساساتی که دارد با آگاهیهایی که دارد، با طهارت و پاکیزگی که دارد. دانشگاه احساس هویت کرد و این احساس هویت منتهی شد به اینکه دانشگاه و دانشجو جماعت در مقابل قدرتهای غربی احساس ضعف و احساس حقارت نکنند؛ درست نقطهی مقابل آن چیزی که قبل از انقلاب بود. ۱۴۰۱/۲/۶
🏷 #بسته_خبری
🌙 @Khamenei_ir
🔰 جمهوری اسلامی میتواند به دانشگاه افتخار کند/ دانشگاه امروز با دانشگاه قبل از انقلاب از لحاظ کمیت و پیشرفت علمی قابل مقایسه نیست
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: جمهوری اسلامی میتواند به دانشگاه افتخار کند، برای خاطر اینکه دانشگاه امروز با دانشگاه اول انقلاب واقعاً قابل مقایسه نیست. بله، آن روز پرشورتر و اینها و حرکتهای پرشوری انجام میگرفت. خب اول انقلاب بود. اما دانشگاه امروز کشور ما با دانشگاهی که در اول انقلاب ما داشتیم، واقعاً قابل مقایسه نیست. از لحاظ تعداد دانشجو، آن روز همهی دانشگاه کشور تعداد دانشجوهایشان صد و پنجاه هزار بود، حدود صد و پنجاه هزار نفر بودند. امروز تعداد دانشجو در دانشگاه میلیونی است.
🔹 از این جهت کمیّت واقعاً قابل مقایسه نیست، دانشگاههای دولتی و غیردولتی. ثانیاً از لحاظ استاد، آن روز آن گزارشی که آن روز به ما میدادند، همهی اساتید دانشگاههای تهران اول انقلاب حدود پنج هزار نفر بود. امروز دهها هزار استاد داریم که در این اینها اساتید برجستهای وجود دارند. اساتید نخبهی برجستهای وجود دارند. یعنی واقعاً افتخارآمیز است تعداد استاد مثل تعداد دانشجو.
🔺 بعد پیشرفت علمی چشمگیر. آن روز ما از لحاظ کار علمی واقعاً هیچ چیز افتخارآمیزی در دانشگاه نداشتیم. حالا یک وقت یک جوان نخبهای مثلاً یک فکری، یک کار گوشهای انجام داده بود، ممکن است که حالا ماها خبر نداشته باشیم. اما دانشگاه به عنوان یک کل، به عنوان یک مجموعه هیچ حرکت علمی چشمگیر و قابل اعتنایی نداشت. امروز به فضل الهی، به توفیق الهی کارهای علمی چشمگیر و بزرگی در دانشگاه انجام گرفته و دارد باز هم انجام میگیرد. ۱۴۰۱/۲/۶
🏷 #بسته_خبری
🌙 @Khamenei_ir
🔰مشکل این است که شما دانشجویان با مسئولین مربوطه گفت و شنود ندارید، این باید حل بشود
🔻رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: مجموع این مطالبی که گفتید، خب حرفهای دل است اینها، انسان دوست میدارد بشنود این حرفها را، حرفهای دلی است. منتها خیلی از این سؤالات پاسخهای قانعکننده دارد، خیلی از این انتقادها پاسخهای حلکنندهی مشکل دارد. این جور نیست که واقعاً این اشکالی که شما حالا به ذهنتان رسیده یا خودتان یا مجموعهتان اینجا بیان کردید، این واقعاً یک بنبست باشد. نه. خیلی از اینها پاسخ دارد. البته خب در صحبتهای شما پیشنهادهایی هم بود که ممکن است بعضی از آن پیشنهادها واقعاً عملی و امکانپذیر باشد. لکن عمده اشکال و انتقاد بود. درباره خیلی از اشکال و انتقادها، نمیگویم همه آنها ،مشکل ما این است که شماها با مسئولین مربوطه گفت و شنود ندارید. این باید حل بشود.
🔺خب، صحبت حالا نیست، صحبت چهل سال پیش است، من هر هفته میرفتم دانشگاه تهران، هر هفته یک روز بدون استثنا و دانشجوها جمع میشدند، سؤالاتشان را مطرح میکردند، من جواب میدادم. خیلی از گرهها باز میشد، خیلی از عقدهها حل میشد و یک جاهایی هم بود که اشکال پاسخ نداشت، ما میفهمیدیم که بایستی برویم یک کاری بکنیم مثلاً. این را یک جوری باید درست کرد. من خب سفارش کردم به مسئولین. هم وزرا باید بیایند با شماها صحبت کنند، هم مسئولین دستگاههای مختلف، خیلی از این حرفها قابل توضیح است. بله، یک جاهایی هم ممکن است قابل توجیه نباشد. خب او میفهمد، طرف مقابل میفهمد که باید برود یک کاری بکند، اقدامی بکند. ۱۴۰۱/۲/۶
🏷 #بسته_خبری
🌙 @Khamenei_ir
🔰 امروز جهان در آستانه یک نظم جدید است/ آمریکا در همه چیز از بیست سال قبل ضعیفتر شده است
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: امروز جهان در آستانهی یک نظم جدید است. یک نظم بینالمللی جدید در پیش است برای دنیا. در مقابل نظم دوقطبیای که بیست و چند سال پیش بود، آمریکا و شوروی، غرب و شرق، و در مقابل نظم تکقطبیای که بوش پدر بیست و چند سال پیش اعلام کرد بعد از خراب شدن دیوار برلین و از بین رفتن دستگاه مارکسیستی دنیا و حکومتهای سوسیالیستی، بوش گفت امروز دنیا دنیای نظم نوین جهانی، نظم تکقطبی آمریکاست. یعنی آمریکا در رأس دنیا قرار دارد. البته اشتباه میکرد. بد فهمیده بود که روز به روز آمریکا از همان بیست سال قبل، بیست و چند سال قبل روز به روز ضعیفتر شده. روز به روز ضعیفتر شده. هم در درون خودش، در سیاستهای داخلیاش، هم در سیاستهای خارجیاش، هم در اقتصادش، هم در امنیتش در همهی چیزها آمریکا از بیست سال پیش تا امروز ضعیفتر شده است. ۱۴۰۱/۲/۶
🏷 #بسته_خبری
🌙 @Khamenei_ir
🔰 در صحبتهای امروز از من خواسته شد عنوان انقلابیگری را از مجلس پس بگیرم/ خیلی نمایندههای این مجلس همین جوانهای دیروز در جایگاه شمایند، انقلابیاند/ من مجموعه را میبینم هم در دولت، هم در مجلس و در بعضی از بخشهای دیگر، مجموعه خوب است
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: حالا صحبت مجلس شد و اعتراض به مجلس و درخواست از من که عنوان انقلابیگری را پس بگیرم از این مجلس. خب خیلی نمایندههای این مجلس همین جوانهای دیروز در جایگاه شمایند. یعنی خیلی از آنها جوانهایی هستند که چند سال قبل از این مثل شما میآمدند میایستادند انتقاد میکردند، حرف میزدند، اشکال میکردند. انقلابیاند. این جور نیست که انقلابی نباشند. البته من یکایک را که نمیشناسم. مجموعه را می بینم روی مجموعه قضاوت میکنم. مجموعه بد نیست، خوب است، هم در دولت، هم در مجلس و در بعضی از بخشهای دیگر، مجموعه خوب است. حالا ممکن است یک اشکالاتی بر بعضی از آنها وارد باشد. ۱۴۰۱/۲/۶
🏷 #بسته_خبری
🌙 @Khamenei_ir