May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰امام خمینی:
📍همه مسئول هستیم...
#امام_خمینی
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
مردم را دعوت کنید که بی تفاوت نباشند.
🔹فتح قلم🔹
@fatheghalam
قصه ما ؛
از روزهایی که گذشتند تا حالا؛
این روزها که یکی عَلَم تحول بلند کرده باز جیغ ها رفته هوا؛
راستش بعد از انقلاب الهی مردم هم جیغ ها رفته بود هوا؛طمع دنیاخوارها برای بلعیدن ما صدبرابر شده بود؛ماندن جلوی یک دنیا کبر و کینه وظلم به هم فشرده،دیگر وقتی برای بچه های انقلاب نگذاشت تا حواسشان به همه زخم ها باشد. یک گوشه،زخم های چرکین که از طاغوت مانده بود ویک گوشه هم...
با اینکه خیلی از عمله های غرب اولِ انقلاب فراری شده بودند، ولی چشم برداشتن انقلابی ها از پنجره های نیمه باز،باز سُرشان داد داخل.خودشان را که نه؛فکرشان را.
این را بگذار کنار موریانه های فساد که با گذشتن روزها از سوراخ ها بیرون می ریختند ومی دیدند که بعضی حواس ها پرت شده؛ برای آنها چه چیز از این بهتر.با اینکه حواس یکی همیشه جمع بود و راهبری می کرد ولی گوش بعضی ها اصلا بدهکار نبود.دولت اشرافی ها ذره ذره کنار موریانه ها جان گرفت.بعضی بیت المال را بیت الحال خصوصی شان کردند وسلطان و سالار و مافیای فساد پاگرفتند.اشرافی گری داشت تئوریزه می شد .بخور بخورش برای از ما بهتران و رفیق، تمام غربی ها بود و حسرت دیدن پُزهایش برای ملت مظلوم.
دیگر در دست درازی به بیت المال آمپر پراندندوبا ولع ناتمام زمین و کوه و دریا را هم گاز می زدند.حالا یک چند سالی دستشان کوتاه شد ولی هر بار با رای مردم دوباره جا برایشان باز می شد .توی همه آن سالها چشمی خوابش نمی بُرد؛خودش، هزار درِ نیم باز را باید می پایید.هزار زخم باز و مگس های دورو برش به پرواز را؛ هزار دندان تیز شده برای بلعیدن؛ باید یک تَن می بود و هزار چشم.ولی،
ولی مردم هر بار دوای زخم ها را به خواست خودشان می جُستند.
مردم خواستند که اینها تَکرار شوند.قصه ما از آن جاها شروع شد ولی
به اینجا رسید که...
مدتی است دادگر در جایی که جای او بود ایستاده؛ او هم چشم هایش درهای نیمه باز را می بیند؛ دندان های تیز و زخم های باز را هم؛
با آمدنش نوچه های باند فساد و قدرت دانه دانه از روی صندلی های عزت،از زیر یک خروار ردگم کنی پایین کشیده شدند به ذلت. خیلی هایشان برای بالاآوردن حرام خورده ها توی دادگاه به خط شدند.هرچند خوب است ولی نه انقدر که با تراشیدن سر دلال ارز و زنجیر زدن به پای سلطان ها ،فساد بِخُشکَد.چون ریشه ی فساد در حلقوم باندهای قدرت است.در زیر میزو روی میز اجراست .تا اَبَرمهره های قانون شکنِ اجرایی ریل گذار و مجری اند ده ها سلطان ارز و دلار و دلّال مسکن می آیند.در لباس قضا او دادگر است و حساب حیف ومیل کن های بیت المال را کف دستشان می گذارد ولی، درد ما جای دیگر است. غصه مردم بورس و مسکن و کار و تولید و اقتصاد و فرهنگی است که بندش کردند به خارج؛ هر روز به دستور باندهای فساد بورسش را سرخ پوش می کنند ومسکن اش را دست دلال های طماع می دهند که قبضه اش کنند و با آه مستاجرها سکه روی سکه بگذارند.درد مملکت اقتصادی است که یک سرش را دلال و واردات چی گرفته و یک سرش را باند اشرافی.برای بقای خودشان طناب اقتصاد را شل وسفت میکنند تا ما خیال کنیم اینکه هشت مان گرو نه مان است، چاره اش فقط دست دوستان غربگرا است. شاگردهای مکتب گلاسکو و شیکاگو.همانها که آب خوردن مان را هم به خارج گره می زنند. بعضی شان نان شان را در نداری ما تیلیت می کنند وشکم عائله ای را که خارج تشریف دارند را پر می کنند.اینجور از مملکت خرج اهل وعیال می کنند تا اجنبی تربیتش کند برای روز مبادا؛برای پَرش از پله های آقازادگی.این جماعت ۸بهار از عمر مردم را با فریبکاری وتنبلی خزان کردند و هر روز از سادگی ما زمان خریدند.حالا که تیغِ تیز دادخواهی رییسی گوش نوچه هایشان را بریده ،ترس ورشان داشته؛حق هم دارند؛ اگر پای رییسی به دولت باز شود، بساط تنبلی و بی لیاقتی این جماعت هم جمع می شود.
این روزها اینها نگران دین مردم شدند!۸سال رییس دولت منتخب شان با مدرک شبهه دار کلید دار پاستور بوده جیک شان در نیامده حالا برای تخریب رییسی،تهمت ها را از تیروکمان خدعه شان پرت می کنند به دامن فکرها.قبلا هم گفته بودند که رییسی قاضی است و ما حقوق دانیم واگر بیاید چه ها که نمی شود!آخرش با رای مردم شاگرد انگلیس دوباره نشست بر صندلی دولت؛لِنگ ظهر سر کار آمد و زود هم برگشت.خرج عبا و کفشش به قدر حقوق یک ماه کارگرها شد.انقدر کم آفتابی می شود که برای وزرایش دو کلمه حرف زدن با او شده آرزو.
البته با آمدن دولت رفیق غربی ها، خداروشکر آرامش مردم که اصلا قصابی نشد!
دلار هم که ده برابر نشد!
خانه هم که رویای پرنده ما نشد!
مدرک دکترایش هم که چیز نشد!
قیمتها هم که شب می خوابی صبح بلند میشوی جهشی نشد!
این روزها وقت نه گفتن به اشرافیت خاندانی است.
نه به باندبازی و بی صداقتی؛
نه به سرمایه های غرب برای روز مبادا.
نه به کمک،آشپزهای آش مسموم نابه سامانی ؛
#لاریجانی_روحانی_دوم
#دولت_سوم_روحانی
#رییسی
#انتخابات
🔹فتح قلم🔹
@fatheghalam
میدانید چرا سر برجام لاریجانی و جهانگیری باید جوابگو باشند؟
بخاطر از دست رفتن هسته ای؟
نه.
بخاطر بیکاری و تلف شدن دانشمندها؟
نه.
بخاطر رفع نشدن تحریمها ؟
نه.
بخاطر بازی دادن ملت؛بخاطر بی صداقتی؛ گفتند: راه حل مشکل دست ماست.ما زبان دنیا را بلدیم.
نه زبان دنیا را بلد بودند نه مشکل گشایی را.
بخاطر رها کردن اقتصاد به حال خودش تا شاید یک روز اجنبی دلش بسوزد و مشکل داخلی ما را که اصلا گره اش دقیقا در داخل کشور است و اصلا همه بدبختی ها از سالها عقب ماندگی و استعمار زدگی یک ملت است را اجنبی حل کند.بله بخاطر تلف کردن تولید بر سر تنبلی و کارنابلدی آقایان؛ که اصلا کاری جز حرف زدن با خارجی ها بلد نبودند ولی ادای مشکل گشایی را درآوردند.نه دست فرمانی برای چرخاندن سانتریفیوژها داشتند نه برای چرخ اقتصاد، ولی بعضی شان ۸سال توی دولت ماندند و بعضی هم توی مجلس جاده صاف کن تنبلی های بقیه بودند.
اینها باید توسط وجدان ملت محاکمه شوند نه نامزد.
✍ره جو
🔹فتح قلم🔹
@fatheghalam
آب که سربالا رود قورباغه هم ابوعطا می خواند.
یک سلبریتی که خیال کرده واقعا مرجع و الگوی فکری است هنجارشکنی کرده و از یک گناه و فساد اخلاقی شنیع در پیجش حمایت کرده.
بعضی از اینها مار خوردند و افعی شدند.بهترین زمان برای مطرح کردن ایده های اهریمنی شان ایام انتخاباته.می دونند که اگر کسی با اینها برخورد کنه بهترین فضا برای دوقطبی کردن فراهم میشه.دوقطبی آزادی و خفقان.
اگر هم کسی برخورد نکنه خاکریز های انقلاب یکی پس از دیگری فتح میشه.نزدیک هر انتخابات سقف خواسته هاشون رو میبرن بالاتر و از این فضا برای تنفس استفاده می کنن.انقدر میگن و میگن تا این گفتمان بشه و بعد از انتخابات در صورت پیروزی نامزدشون این مطالبه را به کرسی می نشانند.تا دیروز میگفتن زنها باید بی حجاب باشن و واقعا هم تونستن توی این ۸سال عملیاتیش کنن.حالا سقف را بالاتر بردن.
جدی گرفتن دستیارهای شیطان ذهن مردم را از مسئله اصلی دور می کنه. دوقطبی فرهنگی خواسته اینهاست.
🔹فتح قلم🔹
@fatheghalam
رییسی و کلی شبهه دِمُدِه
شبهات قبلی دمده بودند دیگر دست به دامن شبهات جدید شدند.
رییسی رییس قوه قضاییه است و خودش محل رسیدگی به شکایات انتخاباتی است چطور نامزد انتخابات به شکایات رسیدگی کند؟یا گفتند سه تا از حقوق دانهای شورای نگهبان منصوب او هستند در حالیکه آنها باید صلاحیت او را تایید کنند.
این شد شبهه؛
اولا چطور می شود یکی خودش محل رسیدگی به شکایات باشد در حالیکه نامزد است؟
همانطور که می شود یکی متولی و مجری انتخابات باشد(وزیر کشور) و در عین حال نزدیکترین فرد به نامزد ریاست جمهوری(اقای لاریجانی) هم باشد؟
⬅️توضیح اینکه رییس نهادی که مجری انتخابات است آقای رحمانی فضلی است و سوابق فکری وعملی او کاملا گویای قرابت بسیار زیادی او با اقای لاریجانی است به گونه ای که گفته می شود پیش شرط حمایت لاریجانی از کابینه روحانی پذیرش وزارت رحمانی فضلی از سوی روحانی بوده ؛ و یا در بین سیاسی ها شایع است که انقدر که به او نزدیک است شاید به روحانی نزدیک نباشد.پس اگر حرف از تعارض منافع باشد که خرده گیری به متولی برگزاری انتخابات خیلی بیشتر رواست.خصوصا که شواهدی بر تقویت آن وجود دارد.از جمله سابقه وزیر کشور در انتخابات قبل ریاست جمهوری که منجر به بروز تخلفات کوچک و درشت از جمله عدم ارائه برگ تعرفه آرا و بستن دربهای شعب رای در بعضی از شهرها از جمله مشهد شده بود؛به علاوه این روزها عملکرد وزیر کشور در رابطه با پخش تیزر ثبت نام آقای لاریجانی انتقادات زیادی را از او در پی داشت .انتقاداتی مبنی بر تبعیض و در اختیار گذاشتن ساختمان وزارت کشور به یک نامزد خاص؛ که برای منتقدین این سوال مطرح بود که آیا وزارت کشور این فرصت را در اختیار سایر نامزدها هم قرار داده است؟
این انتقادها متوجه نامزدی اقای جهانگیری هم هست.و این شواهد می تواند عاملی بر رد اصل بی طرفی و تعارض منافع از سوی حامیان آقای لاریجانی و جهانگیری باشد.
🔸سوم برادر آقای لاریجانی از فقهای محترم شورای نگهبان و از احراز کنندگان صلاحیت نامزدها هستند ؛ آیا اگر ایشان به احراز صلاحیت برادرش رای مثبت دهد منتقدین حق دارند این عملکرد را ناقض اصل بی طرفی و مبتنی بر تعارض منافع بدانند؟به علاوه خود اقای علی لاریجانی عضو مجمع تشخیص مصلحت هستند و با توجه به نفوذ و حضور اعضای خانواده ایشان در نهادهای مختلف زمینه احراز صلاحیت ایشان بسیار فراهم است.در این رابطه هم آیا طرح سوال گذشته صحیح است یا خیر؟
🔹چهارم اینکه وظیفه نظارت بر حسن اجرای انتخابات به عهده شورای نگهبان است نه قوه قضاییه.بله قوه قضاییه اگر شکایتی را دریافت کند آن را به قضات ارجاع می دهد و وظیفه بررسی پرونده نه به عهده شخص رییس قضا بلکه به عهده قضات دیگر است.
🔸پنجم . روحیه عدالت خواهی و ضدفساد آقای رییسی مورد تاکید همگان است.حتی دشمنان و مخالفان ایشان؛ و از قضا آنچه باعث شده جیغ های بنفش علیه نامزدی ایشان بلند شود دقیقا همین روحیه ضد فساد و ضدتبعیض ایشان است.وی برای حفظ عدالت در تبلیغات وجلوگیری از تبعیض حتی فراتر از قانون در جایی که پخش تصویرشان به عنوان رییس قوه قضاییه مانعی ندارد هم توصیه ای به پخش تصاویرشان نداشتند؛ تا همه نامزدها در این زمینه با هم برابر باشند.
🔹زرد نویس ها چه کسی را متهم به تبعیض و سواستفاده از قدرت می کنند ؟در حالیکه رییس جمهور در قامت اصلی ترین حامی لاریجانی و جهانگیری هر روز از تریبون یکطرفه هیات دولت در دفاع از آرمان جریان منسوب به اعتدالی ها (لاریجانی) وجهانگیری سنگ تمام می گذارد و از امکانات به نفع ایده ها و شعارهای آنها حداکثر استفاده را می برد. در مورد سه عضو حقوقدان شورای نگهبان هم باید گفته شوداولا با رای سه نفر هیچ گونه احراز صلاحیتی رخ نمی دهد و برای احراز صلاحیت به کسب ۷رای از اعضای شورای نگهبان نیاز است و البته همه اعضا آزادی کامل در ابراز رای خود دارند. دوم اینکه مگر در پرونده و عملکرد آقای رییسی کدام نقطه ی تاریک یا خط سیاهی وجود دارد که مانع احراز صلاحیت ایشان بشود؟برای کسی که عملکردش در دستگاه قضا حاکی از تلاش او در تحقق حداکثری قانون بوده و تیغ تیز عدالت گستری اش بارها قانون شکنان را آزرده چه باک ؟ با چنین پرونده سفیدی مگر تفاوتی دارد مرجع احراز کننده چه کسی باشد؟ ایشان نه تنها سوء پیشینه ای ندارد بلکه حتی شاهد و شبهه ای بر تخلفشان از قوانین وجود ندارد.کسی که در طول سالهای خدمت هرگز از بیت المال حتی به اندازه ک منزل سازمانی یا وام مشروع هم بهره نبرده چرا در احراز صلاحیتش تردید باشد؟ مگر اینکه شبهه کننده غرضی دیگر داشته باشد که البته با توجه به سیلی هایی که قدرت طلبان و اهل فساد از عدالت ایشان خورده اند این تردیدافکنی های زنجیره ای کاملا طبیعی است.
روشنگری کنیم.
#انتخابات
#دولت_مردمی
#ایران_قوی
🔹فتح قلم🔹
@fatheghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جهان_آرا
🔺آقا تهرانی: شورای نگهبان حد و سقفی برای تایید صلاحیتها دارد، مردم باید بهترین را انتخاب کنند
👈 حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگوی برنامه شنبه شب جهان آرا گفته است: شورای نگهبان در احراز صلاحیتها، یک حد و یک سقف دارد و این مردم هستند که باید بهترین انتخاب را داشته باشند و در این زمینه علاوه بر اصل حضور، باید تحقیق کنند و اصلح را برگزینند.
او همچنین تصریح کرد که انتخاب 8 سال پیش نشان داد بعضیها فقط وعده میدهند و نگاهشان به بیرون است.
#مرتضی_آقاتهرانی
@aghatehranii
@fatheghalam
مثل دولت فعلی یا نه ؟
رییس دولت از تریبون مجانی هیات دولت و جهت دوپینگ نامزدهای هم فکرش گفته : (امروز نامزدها باید مشخص کنند موافق فیلترینگ اند یا مخالف آن.موافق تعامل با دنیا هستند یا مخالف آن؟)
هنوز هم گرد وغبار انتخابات ۹۶ توی ریه ی بعضی ها مانده؛ لابد این جوری ناکارامدی طیف متبوعشان را لاپوشانی می کنند.
نه جناب؛
دوقطبی اصلی این ها نیست.
بلکه نامزدها امروز باید مشخص کنند مثل دولت فعلی با منتقدین خود چکشی و دادگاهی برخورد خواهند کرد یا نه؟ مشخص کنند آیا مثل دولت فعلی مدام از روزنامه نگاران بخاطر نقد شکایت می کنند یا نه؟
چه وزرایی انتخاب می کنند؟مثل دولت فعلی از میان آنان که آگاهی جامعه را مرگ خودشان می دانند و زیر میکروفون خبرنگار می زنند و خبرنگار را بی عقل توصیف می کنند یا نه؟
نامزدها بگویند مثل دولت فعلی مانع ازدواج جوانها هستند یا خیر؟
بگویند مثل دولت فعلی طرفدار ارز جهانگیری و رانتهای چندهزار میلیاردی و سقوط ارزش بورس اند یا نه؟
تکلیف شان را روشن کنند که آخرش
*مثل دولت روحانی اند یا نه؟*
🔹فتح قلم🔹
لینک عضویت⬇️
@fatheghalam