فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب چهارم ماه محرم
"من آمدم دورت بگردم...🖤🥀"
#یا_حسین
#معاونت_فرهنگی_دانشگاه_آزاد_اسلامی_کاشان
پیام رهبر انقلاب در پی جسارت به ساحت قرآن مجید در سوئد:
اشد مجازات برای عامل جسارت به ساحت قرآن مجید مورد اتفاق همه علمای اسلام است
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد را حادثهای تلخ و توطئهآمیز و خطر آفرین خواندند و تاکید کردند: اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد باید عامل جنایت را به دستگاههای قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد، حادثهای تلخ و توطئهآمیز و خطرآفرین است. اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد نیز باید بداند که با پشتیبانی از جنایتکار، در برابر دنیای اسلام آرایش جنگی گرفته و نفرت و دشمنی عموم ملتهای مسلمان و بسیاری از دولتهای آنان را به سوی خود جلب کرده است.
وظیفه آن دولت آن است که عامل جنایت را به دستگاههای قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد. توطئهگران پشت صحنه نیز بدانند که حرمت و شوکت قرآن کریم روز به روز افزونتر و انوار هدایت آن درخشانتر خواهد شد، امثال این توطئه و عاملان آن، حقیرتر از آنند که بتوانند جلوگیر این درخشش روزافزون باشند. والله غالبٌ علی اَمرِه
سیدعلی خامنهای
۳۱ تیرماه ۱۴۰۲
کلاسهای تابستان 2.pdf
160.9K
" هر دانشجو یک تخصص یکمهارت"
برگزاری پنجاه دوره تخصصی در شاخه های مختلف توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان
🌺فرصت ثبت نام بسیار محدود خواهد بود.
🌺شروع کلاسها از ۱۵ مرداد تا پایان شهریور خواهد بود.
🌺 در پایان دوره، گواهی به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.
🌺نحوه ثبت نام به زودی اعلام خواهد شد.
#معاونت_فرهنگی_دانشگاه_آزاد_اسلامی_کاشان
هدایت شده از rose abedi
🔴 راهکارهای طب سنتی برای پیشگیری از گرمازدگی
🔹با استفاده از راهکارها و درمان های طب سنتی از گرمازدگی در فصل تابستان پیشگیری کنید.
🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با بیان اینکه گرمازدگی عارضهای است که آمار بالایی از مراجعه کنندگان به اورژانسها در فصل گرما را در بر میگیرد، گفت: به علت عدم آگاهی از شرایط مواجهه با گرمی هوا، هنگام تشنگی چند مرتبه آب یخ مصرف می شود و بسیاری از افراد به واسطه این مدل بدرفتاریهای تابستانی، دچار سردی معده، ضعف معده و سوء هاضمه می شوند.
🔹دکتر زکریا روحانی گفت: همان طور که میدانید طب سنتی برای فصول مختلف و موقعیتهای آب و هوایی و جغرافیایی متفاوت توصیههای ویژه ای دارد و این نکته ها را در قالب اصول حفظ سلامتی عرضه میدارد.
🔹وی، با بیان اینکه برای بیرون رفتن از خانه سعی شود از لباس گشاد با رنگ روشن استفاده کرد، افزود: آب را همراه با عرق بیدمشک، عرق کاسنی، تخم شربتی و یا خاکشیر طبق علاقه تان مصرف کنید.
🔹دکتر روحانی، با اشاره به اینکه غذا و نوشیدنیها در فصول مختلف بر اساس مزاج فصل تنظیم میشود، تصریح کرد: در فصل تابستان از مصرف ادویههای تند خوراکیهای فلفلدار، فست فودها، سس، خوراکیهای مغازهای و شیرینیهای مغازهای پرهیز شود.
🔹وی ادامه داد: در صورت مشاهده علائم خفیف گرمازدگی میتوان از برخی راهکارها یا درمانهای سنتی زیر استفاده کرد:
⭕️ مصرف هندوانه: مصرف هندوانه میتواند به تامین آب از دست رفته کمک کند، در عین حال ادرار آور نیز میباشد خصوصا بخشهای سفیدتر نزدیک به پوست هندوانه که با افزایش ادرار به دفع مواد زائد و حرارت از بدن کمک میکند.
⭕️ مصرف ماش: به عنوان یک ادرار آور خفیف در طب سنتی شناخته میشود. در طب سنتی برای این منظور دانههای خشک ماش را در آب جوش خیسانده و سپس آب آن را مصرف میکنند.
⭕️ مصرف نوشیدنیهای حاوی الکترولیت: در تابستان همراه با گرمای هوا، تعرق بالا سبب از دست رفتن آب بدن و املاح میشود. علاوه بر مصرف هندوانه که در بالا اشاره شده است، نوشیدن آب زیاد یا آب میوه، یا آبهای حاوی املاح (مانند نمکهای پتاسیم، سدیم، کلر) میتواند به برقراری تعادل در بدن کمک کند.
برای تامین الکترولیت میتوانید مقداری کمی سرکه سیب را در آب ریخته و بنوشید.
⭕️ استفاده از روغنهای گیاهی: در صورت بروز آفتاب سوختگی میتوانید از ترکیب روغن چای، روغن زیتون و روغن نارگیل استفاده کرد. این روغنها ضمن تسکین درد، از بروز تاول جلوگیری کرده و حتی به لایه برداری پوست کمک میکنند.
🔹مدیر امور بیماری های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی در پایان خاطرنشان کرد: موارد مذکور میتواند نقش مهمی در کاهش حرارت بدن و تشنگی ایفا کند.
🌐 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان
#گرما_زدگی
#طب_سنتی_ایران
@safiranesalamat_kashan
هدایت شده از rose abedi
26.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ناباروری، سرطان و کاهش رشد کودکان از اثرات «وایفای»
🔻سید علیرضا آلداود:
♻️ از جمله مواردی که دانشمندان به آن دست یافتند این است که امواج وایفای از جنس امواج الکترومغناطیسی هستند که این امواج با میزان مختلفی بر روی بدن تأثیر میگذارند؛ این امواج تأثیرات منفی بر روی مغز بهخصوص برای کودکان میگذارد؛ سردرد، خستگی، مشکلات گوارشی، اختلالات خواب، ضعف و اختلال در عملکرد مغز و موارد دیگر از جمله تأثیراتی است که امواج الکترومغناطیسی بر روی بدن میگذارد.
🔸 سازمان سلامت جهانی مدتی پیش، آزمایشی بر روی گیاهان انجام داد که آثار مخرب امواج وایفای بر روی آنها را نشان داد؛ در این آزمایش سازمان سلامت جهانی دو گیاه یکسان را در دو اتاق متفاوت قرار داد که یکی از اتاقها دارای امواج وایفای و دیگری خالی از هرگونه امواج بود؛ بعد از دو هفته، گیاهی که در اتاق خالی از امواج وایفای بود، رشد کرده بود اما گیاهی که در اتاق همراه با این امواج بود، رشدی نداشت.
🔸 آلداود با اشاره به امواجی که تلفنهای همراه تولید میکند، گفت: در کشورهای غربی یک میزانسنجشی بهنام SAR وجود دارد که میزان سنجش دریافت تشعشعات تلفن همراه توسط بدن را نشان میدهد.
┈┈••✾••┈┈
🌐 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان
🌏kaums.ac.ir
✴️@kaums_ac_ir
هدایت شده از askari
۲۴ جولای مصادف با ۲ مردادماه ، روز جهانی خودمراقبتی گرامی باد.
#خود_مراقبتی
@safiranesalamat_kashan
هدایت شده از askari
خود مراقبتی به مجموعه عملکردهایی گفته می شود که هر فردی برای حفظ سلامت جسمی و روانی، پیشگیری از ابتلا به بیماری ها و اقدامات درمانی مناسب برای بهبود سلامت خود به کار می گیرد.
خودمراقبتی، عملی است که در آن، هر فردی از دانش، مهارت و توان خود به عنوان یک منبع استفاده میکند تا به طور مستقل از سلامت خود مراقبت کند.
خودمراقبتی، گام اول سلامت است. گام اول سلامت، یعنی اینکه که ما یاد بگیریم خودمان از خودمان مراقبت کنیم.
خودمراقبتی رفتاری است داوطلبانه، آگاهانه و هدفدار، فعالیتی است آموخته شده، حق و مسوولیتی است همگانی برای حفظ سلامت خود، خانواده و نزدیکان.
از حیطه های خود مراقبتی می توان به ارتقاء سلامت، اصلاح شیوه زندگی، پیشگیری از بیماری، ارزیابی علایم، حفظ سلامت، درمان بیماری و توان بخشی اشاره کرد.
بین ۶۵تا ۸۵درصد از مراقبتهایی که به سلامت ما منجر میشود، محصول خود مراقبتی است؛ یعنی فعالیتهایی که خود یا خانواده مان برای حفظ یا ارتقاء سلامت مان، پیشگیری از ابتلایمان به بیماری، درمان بیماریمان یا کاهش عوارض آن انجام میدهیم.
بر اساس مطالعات علمی می توان ۴۰درصد کاهش مراجعه به پزشکان عمومی، ۱۷درصد کاهش مراجعه به پزشکان متخصص، ۵۰درصد کاهش مراجعه به مراکز اورژانس، ۵۰ درصد بستری در بیمارستان و ۵۰ درصد غیبت از کار را با خودمراقبتی کاهش داد .
اگرچه خود مراقبتی، فعالیتی است که مردم برای تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت خود انجام میدهند؛ ولی گاهی این مراقبت به فرزندان، خانواده، دوستان، همسایگان، هم محلیها و همشهریان آنها نیز گسترش می یابد.
بین اعضای خانواده، معمولاً مادران مهمترین نقش مراقبتی را بر عهده دارند. با توانمندسازی مادران در زمینه خودمراقبتی، می توانیم گام بلندی در راستای سلامت فرد و خانواده برداریم.
واقعیت این است که کارهای بسیاری هستند که می توانیم برای خودمان انجام دهیم تا سالم و تندرست بمانیم، هرچند که گاهی نیز ممکن است به کمک پزشکان و مشاوران حوزه سلامت نیاز داشته باشیم؛ همه ما از نقاط قوت و ضعف خود آگاهیم و این آگاهی به ما قدرتی میدهد که با کمک آن بتوانیم تغییراتی را در جهت سبک زندگی سالم به وجود آوریم.
با امید به این که همه مردم کشور ما با مراقبت از سلامت خود عمری طولانی، با عزت و همراه با سلامتی و شادابی داشته باشند.
#خود_مراقبتی
@safiranesalamat_kashan