🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | سزامی پروژه علمی یا مرکز جاسوسیِ هستهای!!
🍃🌹🍃
🔻 مرکز بینالمللی تابش سنکروترون برای علوم تجربی و کاربردها در خاورمیانه (#سزامی)، از مراکز مهم جاسوسی علیه دانشمندان هستهای ایران بود. مقرِ سزامی، در کشور اردن در ۴۰ کیلومتری مرز سرزمینهای اشغالی فلسطین است.
🔹 این مرکز، توسط یونسکو، با هدف «رفع تخاصم و ایجاد سازش میان مسلمانان و صهیونیستها» در خاورمیانه در سال ۱۳۷۸ طراحی شد.
🔸 دولت اصلاحات ایران (آقای خاتمی) با نقشآفرینی موثر و سپس با تصویب #مجلس_ششم!، در خیانتی آشکار، در کنار اردن، رژیمصهیونیستی، ترکیه، فلسطین و پاکستان به عنوان هیات موسس به عضویت سزامی درآمد.❗️
🔹 مجموعهای از #دانشمندان هسته ای ایرانی با دستورمحمدخاتمی، راهی اردن شدند! از جمله دکتر مجید #شهریاری، دکتر مسعود #علیمحمدی ،دکتر اردشیر #حسینپور و چند نفر دیگر. این دانشمندان توسط رژیمصهیونیستی شناسایی و بعدا ترور (شهید ) شدند.
🔺 در دولت دهم، ایران از سزامی خارج شد.
✍️ علی اکبرصیدی
#خیانتِ_غربگرایان| #روشنگری | #ثامن |
@fdsfhjk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم یه جا تو وصیت نامشون میگن؛خدایا وحشت همه ی وجودم را فرا گرفته است!
من قادر به مهار نفس خود نیستم؛رسوایم نکن!
حقیقتا حاجی که اینجوری میگن
ادم خیلی زیاد شرمنده میشه...😔
#حاج_قاسم
#ماه_رمضان
#استوری
╔══.🌱🇮🇷🕊.════
@fdsfhjk
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 با خواندن این دعای کوتاه،
گناهان گذشته و آیندهی ما، آمرزیده میشوند!
#استاد_شجاعی
@fdsfhjk
💫🌺🍃
🌺
❤️ سلام امام زمانم ❣
چه غریبانه....
رمضان بی حضورتان آغاز شد😔
آقا جان پس کدام سحر؟!
کدام افطار؟!
کدام عید؟!
آقا جان...
رمضان بی ظهورشما...
رمضان نمی شود...
✨ألـلَّـھُـمَ عـجِّـلْ لِوَلـیِـک ألْـفَـرَج✨
#مهدویت
#امام_زمان علیه السلام
#ماه_مبارک_رمضان
...💚@fdsfhjk
🌹راهکارهای زندگی موفق در جزء هشتم قرآن کریم
#رمضان
#بهار_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
🍃🌹ـــــــــــــــــــــ
@fdsfhjk
🔴 هر دَم از این باغ بری میرسد😕
#تحریف_چادر
🤔🤔🤔🤔🤔🤔
🍃🌹ـــــــــــــــــــــ
@fdsfhjk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #استوری | تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین عامل حرکت چرخ اقتصاد
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 @fdsfhjk
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
بیکاری.MP3
14.56M
حجت الاسلام والمسلمین علی صالح غفاری/موضوع:بیکاری:{جلسه 425}مکان تبلیغ:سراوان
https://eitaa.com/eslam20
تجربه های اقتصاد دانشبنیان در دنیا
✅ مقام معظم رهبری امسال را سال « تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین » نامگذاری کردند.
از جمله مواردی که چشم اندازی را در مقابل روی ما قرار داده و اهمیت و ضرورت توجه به اقتصاد دانشبنیان را برای ما روشن میکند توجه به تجربه کشورهایی است که از دانش محور کردن اقتصاد برای خود مزیت ایجاد کردهاند.
🔹چنانکه انقلاب کشاورزی در انگلستان سبب افزایش بهرهوری در محصولات و افزایش راندمان تولید مزارع شد و به تبع آن میزان درآمد نیز افزایش یافت. توجه به این مزیت داخلی و حرکت به سمت کشاورزی نوین ، به طور نسبی رفاه اجتماعی را ایجاد کرد و جمعیت را نیز افزایش داد و نهایتاً زمینه را برای انقلاب صنعتی فراهم کرد به طوری که افراد آزاد شده از صنعت کشاورزی، وارد انقلاب صنعتی شدند و این زمینه ای شد برای رسیدن به اقتصاد مبتنی بر نوآوری.
🔹اقدام دیگری که در سال ۲۰۱۸ در هندوستان رخ داد، اجرای طرحی بود که در ذیل صنعت کشاورزی دیجیتال، با دسترسی کشاورزان به موبایل و امکان ارسال اطلاعات از طرف پایگاه های مطالعاتی کشاورزی به صورت تخصصی پیام هایی در مورد زمان کشت و نکات مهم کشاورزی به کشاورزان ارسال می شد نتایج اجرایی این طرح به صورتی بود که در طول یکسال راندمان تولید مزارع آنها ۱۰ درصد رشد پیدا کرد این در حالی بود که انتظار می رفت در سال اول اجرای این طرح که استقبال زیادی هم از آن نشده بود تولید و رشد محسوسی نداشته باشد.در واقع کشاورزانی که از اطلاعات دیجیتال استفاده کرده بودند توانستند راندمان تولید خود را افزایش داده و درآمد بیشتری کسب کنند افزایش تابآوری آنان در برابر شوک هایی که کسب و کارشان را هدف قرار میدهد فاکتور مثبت دیگر بود؛ پس از آن نشریه «ساینس» نیز بر این مبنا در یک مقاله علمی نوشت:کشاورزانی که پیشنهادات دیجیتالی را به صورت روزانه دریافت و اجرا میکنند به ازای هر یک دلاری که هزینه میکنند ۱۰ دلار درآمد کسب میکنند. تقریباً دو برابر کشاورزان دیگر.
🔹ژاپن نیز از دهه ۱۹۷۰ به سمت اقتصاد سرمایه محور و دانشبنیان حرکت کرد به طوری که در زمینه انرژی و دارا بودن شدت پایین مصرف انرژی در زمره موفق ترین کشورهای دنیا به حساب میآید. شدت مصرف انرژی در سال ۲۰۰۵ برای این کشور حدود ۶۵۳۹ بی تی یو در ازای تولید ناخالص داخلی بوده است که در مقایسه با میانگین جهانی حدود ۱۹ درصد پایینتر است. در واقع مهمترین نکته در ارتقای کارایی انرژی کشور ژاپن وجود زیرساختهای لازم سیاستگذاری نظارت و برنامهریزی منسجم در به کارگیری فناوری های جدید در جهت کاهش مصرف انرژی است.
💠 بنابر مصادیقی که در بالا اشاره شد میتوان به نتایج زیر دست یافت:
۱- ضرورت های رقابت در دنیایی که به دهکده جهانی تبدیل شده است ایجاب میکند که به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم زیرا اگر به این سمت حرکت نکنیم نمیتوانیم از ظرفیت ها و مزیت های خود در جهت افزایش بهرهوری استفاده کنیم آنگاه کشورهایی با منابع کمتر از ما پیشی خواهند گرفت.
۲- تداوم رشد، در اقتصاد دانش بنیان است؛ زیرا دانش هیچگاه تمام نمی شود، بنابراین رشد اقتصادی همواره ادامه خواهد داشت و دچار رکود نخواهد شد.
۳- حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان منحصراً مربوط به کشورهای توسعه یافته نیست بلکه کشورهایی همچون هند ، برزیل ، کره و... با اتکا به دانش محور کردن اقتصاد توانستهاند جایگاه قابل توجهی را برای خود کسب کنند.
✅ بنابراین آنچه را حکیم انقلاب به عنوان شعار سال مطرح کردند یک ضرورت انکارناپذیر بر سر راه اقتصاد کشور است که به عنوان قوه پیشران در اقتصاد، تولید، افزایش بهرهوری و رفاه اجتماعی باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
✍ محمد حکیمی
@fdsfhjk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بودجه شهرداری برای ترویج روزه داری یا روزه خواری؟
⏪دستپخت جدید شهرداری اصفهان، در ماه مبارک رمضان با برگزاری جشنواره غذا در پر رفت و آمدترین مرکز شهر (چهارباغ)
◾️حجاب نامناسب غرفه داران از طرفی و تعارف غذا توسط آنان به مردم #قبل_از_افطار و عدم مدیریت مسیولین، مورد نقد و مطالبه جدی مردم شهر شهید پرور اصفهان گردیده است.
💢اینجا چند سوال جدی مطرح میباشد:
◾️آیا شهردار، مشاوره مذهبی جهت بهره گیری در برنامه های مذهبی ندارد، که شاهد چنین بی مدیریتی و کج سلیقگی نباشیم؟
◾️آیا قانون مجازات روزه خواری برای مردم عادیست و هنجارشکنان ادارات از این امر مستثنی هستند؟
◾️آیا اجرای چنین برنامه ای بعد یا زمان افطار، به ترویج بیشتر فرهنگ افطاری و ماه مبارک رمضان نزدیکتر نبود؟
◾️البته ما مدعی اقدامات خوب شهرداری در این ایام نیستیم، لذا گاهی برخی اقدامات می شود گاو نه من شیردهی که با یک لگد تمام آنچه زحمت کشیده شده را به باد میدهد.
◾️در نهایت امید است تدابیر لازم در جهت عدم تکرار چنین وقایعی اندیشیده شده و مسیولین ذیربط با اقدامات لازم، به اصلاح این امر بپردازند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@fdsfhjk