8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 کتاب سوزی نرم
استاد #علیدوست:
به جرأت بیان می کنم هیچ زمانی مثل امروز تراث اهل بیت نبوت در معرض هجوم نبوده است برای این که یک زمانی بود که تراث مورد هجمه قرار می گرفت مثلا کتاب سوزی راه می افتاد مثل ایوبی وقتی به لبنان رفت مرحوم چمران نقل می کند که یک هفته حمامهای لبنان با کتاب های شیعیان آبش گرم می شد. متعصب علیه شیعه وقتی وارد لبنان شد کتابسوزی و حمام خون راه انداخت. اما چیزی که مطرح بود کتابسوزی فیزیکی بود ما امروزه کتابسوزی فیزیکی نداریم ممکن است یک کسی در گوشه ای این کار را انجام دهد اما جریان نیست و همه هم محکوم می کنند اما ما امروز کتابسوزی نرم افزارانه داریم، کتابسوزی یقه سفیدها داریم مثلا وقتی شخصی مثل آقای #سروش می گوید روایات صحیح ما در بین روایات ضعیف و خرافه مثل انگشتری است در تلی از زباله یا گردنبندی است در انباری از کاه این شخص کتابی را نسوزانده اما تراثی را سوزانده است. این سخن را هزاران نفر بلکه ده ها هزار نفری که گوش میکنند یک درصدی از آن ها متأثر می شوند از این حرف، این ها چه نگاهی می کنند به این تراث؟ حال یک طلبه فاضلی باشد که به او بگوید یا فلان این چه حرفی است که شما می زنی؟ ما روایاتمان این گونه نبوده که فله ای جمع شود. بعد ائمه ما پایش کردند پالایش کردند، علمای ما علم رجال، علم درایه، البته نمی گوییم هم که همه همه درست است بعد هم اگر روایت از نظر سندصحیح نبود الزاما به معنای خرافه بودن نیست. گاهی سند عن فلان عن فلان ندارد اما در یک نظام حلقوی بالا می آید یا گاهی مضمون مضمون عقلی، عقلایی و انسانی است که نیاز به سند ندارد. @alidost_fiqh
✅ @feghheakbar
▫️زيرساخت ها و پيش انگاره های دموكراسی قدسی
دموكراسی قدسی بر اصول معرفت شناختی، جهان شناختی، انسان شناختی، دين شناختی و … استوار است
_ استاد #رشاد (مشاهده مطلب)
🔸 اگر كسى بخواهد علم پيشرفت كند با تنبلى نمى تواند، بايد وقت صرف كرد و تلاش نمود.
🔸 صِرف داشتن منابع غنى كافى نيست، ابزار و آمادگى ذهنى لازم است.
📔 علامه #مصباح_یزدی، مباحثی درباره حوزه، ص۱۰۴و۱۰۵
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
امام علی (ع):
معلم و مؤدِّب خویشتن، بیش از معلم و مؤدِّب دیگران شایسته اکرام و احترام است.
حکمت مطهر
💠 کانال رسمی ستاد همکاری های حوزه های علمیه و وزارت آموزش و پرورش.
🆔️ @hamkariha_ir
🌐 www.hamkariha.ir
بسترسازی برای تاثیر گذاری طلاب در آموزش و پرورش ...
💢 این 👆 گوی و این میدان
رهبر انقلاب:
تبحر در فلسفه به این معناست که ما بتوانیم از تمام افکار فلسفی موجود دنیا - که به شکل ساعتنگاری پیش میرود و ساعتبهساعت فکر فلسفی مطرح می شود - و از مادّهی فلسفهی موجود خودمان مطلع باشیم و در مقابل فلسفههای غلط و انحرافی، خودمان را در حال آماده باش نگهداریم و احیاناً اگر نقطهی مثبتی در آنها هست، از آن نقطهی مثبت استفاده بکنیم.
....................................................
✍ پ ن:
یکی از رسالت های خود را تعلیم و تربیت می دانیم؛ اکنون در حیطه فلسفه و بنیاد تعلیم و تربیت، مکاتب و نحله های متفاوتی وجود دارد (پراگماتیسم، پست مدرن، اگزیستانس، و ...) در داخل و خارج و غرب و شرق ... این گوی و این میدان؛ با تکیه بر اندیشه اسلامی به هماوردی و بررسی و تحلیل این نگرشها بپردازید.
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
💢 امکان پرداخت آنلاین وجوهات در سایت رسمی رهبری (خمس، زکات، صدقه، کفارات، مظالم، قربانی، باقیات الصالحات، تبرعات و امورخیریه، کمکها و ...):
👇👇👇
leader.ir/fa/monies
اهل فلسفه اى که ما قبلا ديده بوديم، همه همین طور بودند؛ کسانی بودند که از لحاظ معنوی و الهی و ارتباطات قلبی و روحی با خداوند، از بقیه ى افرادی که در زمینه های علمی حوزه کار مى کردند، بهتر و زبده تر و شفاف تر بودند.
🍃 ديدار اساتید علوم عقلی حوزه- ۲۹ دی ۸۲
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar