آیت الله #اعرافی:
محققان حوزوی برای تحقق شعار «حوزه علمیه؛ تولید علوم اسلامی و انسانی» تلاش کنند
◽️ هفته پژوهش، زمینه و فرصتی ناب برای توجه و تمرکز هدفمند محققان حوزوی بر مسائل روزآمد پژوهش است تا بتوانند از ظرفیتها، چالشها و وضعیت موجود علمی کشور آگاهی یافته و با برنامهریزی و اقدامات شایسته و بایسته، ضمن ارائه دستاوردهای علمی-پژوهشی خود به جامعه انسانی، نقاط ضعف و خلأهای موجود را پر کرده، به وضع مطلوب برسانند.
◽️ متن کامل پیام
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
حوزه علمیه تمدن ساز
💢 حوزه ی حال حاضر یکهزارم ظرفیت عرصه بین الملل را جواب نمیدهد استاد #اعرافی: بنده از سال ۶۱ وارد
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 پیام امام زمان (عج) به علمای ایران
ملاقات یکی از علما با امام زمان علیه السلام به نقل از مرحوم آیت الله مصباح یزدی و دستور حضرت به نشر معارف اهلبیت علیهم السلام به زبانهای مختلف
_ علامه #مصباح_یزدی
#زبان
#ترجمه
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
حوزه علمیه تمدن ساز
💢 پیام امام زمان (عج) به علمای ایران ملاقات یکی از علما با امام زمان علیه السلام به نقل از مرحوم آی
💢 ۲ تا از مراکز زبانی حوزه علمیه
🔸 مرکز زبان حوزه، به محوریت کتاب تاپ ناچ: https://eitaa.com/qomllc
🔸 جامعةالمصطفی، مدرسه عالی زبان ملل (بنت الهدی) برای طلاب ایرانی و غیر ایرانی، به محوریت کتاب ای والو: https://eitaa.com/M_ZABAN_FARHANG/229
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
💢 سبب ازدیاد طلاق در اروپا که افکار عمومی را مُشوش کرده، نبود پوشش و حجاب در زنان است. مردان به واسطه معاشرت با زنان بدحجاب، نسبت به همسر خود بی میل می شوند و زنان هم به واسطه معاشرت با مردانی که موافق میل آن ها هستند، از همسر خود روی می گردانند و محبت صادقانه به عنوان اساس رابطه خانوادگی در اروپا نادر است.
✍ لئو تولستوی، فیلسوف شهیر روسی
حوزه علمیه تمدن ساز
💢 پروفسور هانری #کربن به هنگام سخن گفتن از کتاب "روایت غربت غربی" سهروردی و غربتی که بر تفکر غربی حاکم گشته است، می گوید:
🔸 شاید روزی بتوانم تشریح کنم که چگونه خواندن روایت غربت غربیه تأثیر تعیین کننده ای بر من گذارد و مرا از زیر بار سنگین محدودیت های حاکم بر آسمان تیره آزادی هایدگری رهانید. می بایست در زیر این آسمان تاریک متوجه می شدم که "اینجا"، "در اینجا بودن" جزیره ای است که به زیر آب می رود. این جزیره دقیقاً همان جزیره غربت غربیه است!.
🔸 از سویی گفتار پندگونه و دردناک هایدگری یعنی "آزاد بودن برای مرگ" را می شنویم، و از سوی دیگر به صراحت برای دستیابی به "آزادی فراسوی مرگ" دعوت می شویم. واژه "تصمیم قطعی شده" را باید حفظ کنیم (واژه ای که امروزه با ترجمه دقیق تر تصمیم «بدون بازگشت» حضور دارد) زیرا می خواهیم بدانیم این تصمیم تا چه اندازه نشان دهنده نوعی "عقب نشینی" در برابر مرگ است و تا چه اندازه بیانگر ناتوانی در تحقق "آزاد بودن برای فراسوی مرگ" و حضور داشتن در "فراسوی مرگ و برای آن" است.
🔸 به عقیدۀ من، بشر معاصر طعمه گسترش لاادری گری (مکتب قایل به تعطیل) شده و در برابر "آزادی فراسوی مرگ" تاب نیاورده است. علت چنین وضعیتی را می توان در موانع گوناگونی یافت که خودمان آن ها را به وجود آورده ایم؛ یعنی با تدوین ظاهراً هوشمندانه روانکاوی، جامعه شناسی، ماتریالیسم دیالکتیک، زبان شناسی، تاریخ محوری و جز این ها، بینش خود را عملا مسدود کرده ایم و دیگر قادر نیستیم درباره فراسو و مفاهیم مابعد تأمل کنیم.
🔸 انسان بی نهایت پیشرفته چنان فرسوده و شکننده شده است که توان به دوش کشیدن آینده خود را تا فراسو ندارد.
🔸 باید گفت که در نهایت معنای متافیزیکی واژۀ «غرب» همین است؛ یعنی غروب و افول. #سهروردی نیز در روایت غربت غربیه به صورتی فشرده و رقت آور این مفهوم را نمونه وار بیان کرده است.
📔 از هایدگر تا سهروردی، هانری کربن، ترجمه حامد فولادوند، ص۴۷ ... و نیز رجوع شود به کتاب ایستادن در آن سوی مرگ (پاسخهای کربن به #هایدگر از منظر فلسفه شیعی)، ص۱۸۵-۱۸۶
✅ @Islamicphilosophy_ir
💢 ضرورت ترویج فلسفه شیعی از نظر کربن
پروفسور هانری #کربن:
پنجاه سال پیش، مرحوم ادوارد براون (١٩٢٦-١٨٦٢م.)، تأسف خود را از این که شرق شناسان قابل اعتناترین ابواب و فصول حکمت الهی مذهب تشیع را از نظر دور داشته اند ابراز کرده است. اکنون دیگر نه جای افسوس و نه مقام انگشت به دهان گزیدن است بلکه هنگام آن رسیده است که با تعمق و دلگرمی تمام به کاری که در پیش داریم بیندیشیم و جبران مافات را به بهترین وجه همت .گماریم من ایمان دارم که ایران در مقتضیات کنونی جهان بشارت معنوی گرانبهایی برای جهانیان در آستین دارد و شاید خود بدان مژده و بشارت ،آسمانی اشعار و وقوف کامل ندارد. البته وصول و نیل به چنین مرتبت معنوی مستلزم کوششها و مجاهدات خستگی ناپذیر و فوق بشری است.
📔 ایستادن در آن سوی مرگ (پاسخهای #کربن به #هایدگر از منظر فلسفه شیعی)، ص ۴۹۸
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
💢 نکته مهم؛ طلب خیر و عافیت
امام صادق علیه السلام:
وليكن استخارتك في عافية فإنه ربما خير للرجل في قطع يده و موته و موت ولده و ذهاب ماله.
و استخاره تو در طلب عافیت باشد که چه بسا خیر فردی در قطع دستش و مرگش و مرگ فرزندش و از دست رفتن مالش باشد.
مکارم الاخلاق، ص ۳۲۱
✍ این نکته (روایت) رو استاد نجفی (از شاگردان توثیق شده پهلوانی تهرانی) در جلسه اخلاق متذکر شدند، به خاطر محل ابتلا بودن اکثر مذهبیون به اینجا منتقل کردیم، تا استفادهاش عام گردد. البته محل بحث استاد نجفی همین مقدار از روایت بود و صحبتی روی خواندن نماز و ۱۰۱ مرتبه ذکرش نبود، بلکه همین دو خط بریده شده محل سخن بود.
حوزه علمیه تمدن ساز
💢 نکته مهم؛ طلب خیر و عافیت امام صادق علیه السلام: وليكن استخارتك في عافية فإنه ربما خير للرجل في ق
میتونه همین نکته، سرّ این باشه که در ذکر طلب خیر، عافیت هم ذکر میشه: أَسْتَخِيرُ اللّٰه بِرَحْمَتِهِ خِيرَةً فِي #عافِيَةٍ.
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢«شورای عالی معماری و شهرسازی» اصلیترین چالش ساخت مسکن در کشور!
سعید شعرباف، کارشناس مدیریت شهری: شورای عالی شهرسازی، انحصاریترین شورای عالی در کشور است. مشکل #احتکار_زمین چالش جدی است و از ظرفیتها استفاده نمیشود.
#آزادسازی_زمین
💢 وزارت راه ایران ۲۵برابر سنگاپور زمین دارد
◽️ مساحت زمینهای تحت تملک سازمان ملی زمین و مسکن، چند برابر مساحت کشورهای دنیاست؟
🔸 نگاهی به صورت مالی حسابرسی شده سال ۱۴۰۲ سازمان ملی #زمین و #مسکن نشان میدهد، یک میلیون و ۸۱۴هزار هکتار زمین ملی و موات در محدوده و حریم شهرها، در تملک این سازمان وابسته به وزارت راهوشهرسازی قرار دارد.
🔸 مقایسهای بین مساحت زمینهای خالی تحت تملک وزارت راه و شهرسازی با برخی کشورهای دنیا نشان میدهد یک میلیون و ۸۱۴هزار هکتار زمین، معادل ۱.۵ برابر مساحت کویت، ۱۷برابر هنگکنگ و ۲۵برابر سنگاپور است!
#احتکار_زمین
#آزادسازی_زمین
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
پیشنهادم به نمایندگان مجلس، تهیه یک گزارش جامع از ذينفعان گرانسازی ارز، رقم دقیق انتفاع آنان از ٩٧ تاکنون و انتشار عمومی این گزارش است.
#شفافیت
@syjebraily